Engeland heeft medelijden met Ten Hag voor monsterklus: 'Ik voel met hem mee'

door Bas Velzel 60

Bron Engelse media

Engeland heeft medelijden met Ten Hag voor monsterklus: 'Ik voel met hem mee'

door Bas Velzel 60

Bron Engelse media

Laatst geüpdatet

Manchester United ging dinsdagavond hard onderuit tegen Liverpool. De Mancunians verloren met 4-0 op Anfield en vanuit de Britse media klinkt het medelijden voor Erik ten Hag. 'Manchester United is fundamenteel kapot op en naast het veld', aldus club-icoon Gary Neville.

Ook al verkeerd United niet in de beste vorm op het moment, Neville gelooft nog steeds in een terugkeer van de club van weleer. 'Manchester United komt terug en zal succesvol zijn. De wereld is rond is en het is een grote club', zei hij bij Sky Sports. Volgens Neville staat er een grote klus te wachten voor Ten Hag. 'United moet helemaal opnieuw opgebouwd worden. Ik voel met Ten Hag mee.'

'Succes Erik'

Ook vanuit de BBC klinkt het medelijden voor Ten Hag. 'De aanstaande komst van Erik ten Hag als nieuwe manager van Manchester United zou reden tot feest moeten zijn. In plaats daarvan zal medelijden de overheersende emotie zijn wanneer de Nederlander door de deuren van Old Trafford loopt', aldus Phil McNulty, de Valentijn Driessen van de BBC.

'Ten Hag krijgt een disfunctionele kleedkamer bevolkt door spelers die er niet willen zijn en die niet goed genoeg zijn. Wanneer Ten Hag de moed verzamelt om naar deze horrorshow te kijken, zal hij precies zien hoe en waarom United de fout is in gegaan en wat hij op de een of andere manier in deze ploeg, deze club, moet injecteren. Veel succes Erik, United is een monster geworden.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.