'Ten Hag rondt overstap van Ajax naar Manchester United af'

door Jesse ter Haar 945

Bron Twitter

'Ten Hag rondt overstap van Ajax naar Manchester United af'

door Jesse ter Haar 945

Bron Twitter

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag rondt momenteel zijn overstap van Ajax naar Manchester United af, zo schrijft Fabrizio Romano op Twitter. Een dag na de verloren bekerfinale tegen PSV lijkt niets de transfer nog tegen te kunnen houden.

De transfergoeroe weet immers dat de overeenkomst over het contract momenteel in kannen en kruiken wordt gemaakt. Romano heeft zijn welbekende 'here we go' aan de overstap verbonden.

Het is niet de enige werknemer van Ajax die de overstap moet gaan maken, want ook Mitchell van der Gaag is de belangrijkste kandidaat om met Ten Hag mee te gaan als assistent-trainer. Hij geldt als prioriteit, zo wordt gemeld.

Ondertussen zijn Ajax en Manchester United nog met elkaar in gesprek. De inzet van de onderhandelingen is de te betalen afkoopsom van twee miljoen euro. Hierna volgt spoedig de officiële aankondiging, maar de journalist verwacht dat dit geen kwestie van vandaag of morgen is.

Op de persconferentie in aanloop naar de bekerfinale tegen PSV wilde Ten Hag nog niet ingaan op zijn naderende overstap. 'Ik dien Ajax en het enige waar ik vragen over beantwoord, is over Ajax', zei hij toen. De oefenmeester richt zijn pijlen tijdens de afronding van het seizoen nog volledig op de Amsterdamse club, want Ajax is nog in een titelrace met PSV.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties