De Boer: 'Vind dat je nog niet over crisis kan praten'

door giobelloni 11

De Boer: 'Vind dat je nog niet over crisis kan praten'

door giobelloni 11

Laatst geüpdatet

Ronald de Boer denkt niet dat er bij Ajax veel aan de hand is. Dat vertelt hij in een interview met Omnisport. Ajax staat inmiddels op acht punten achterstand van koploper PSV en velen zeggen dan ook dat het kampioenschap zo goed als verspeeld is.

Toch denkt De Boer het allemaal wel meevalt. 'Er is op zich niet zoveel aan de hand. Natuurlijk was er in het begin het drama met Abdelhak Nouri en daarna hadden ze wat pech, maar over het algemeen vind ik nog niet dat je over een crisis kunt praten. Je bent nog in de race voor het kampioenschap, je zit nog in de beker, op zich is alles nog mogelijk om er nog een mooi jaar van te maken.'

Daarnaast is de analist positief over trainer Marcel Keizer. 'Ik heb veel vertrouwen in Keizer. Ik vind ook dat je daarbij een beetje geduld moet hebben. Dus niet zoals de clubs waar Frank (de Boer red.) zat, waar ze heel snel in paniek raakten. Maar ik denk dat ze bij Ajax mensen hebben die rustig blijven', zegt de 47-jarige analist met een glimlach.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.