AD: 'Wordt bovenal een mentaal spel

door Gino Haverkamp 4

AD: 'Wordt bovenal een mentaal spel

door Gino Haverkamp 4

Laatst geüpdatet

Ajax moet voor de wedstrijd tegen Juventus van dinsdagavond vertrouwen putten uit de gewonnen ontmoeting met Real Madrid. Dat vindt het Algemeen Dagblad. De ploeg van Erik ten Hag maakte toen een 1-2 achterstand goed door in Madrid met 1-4 te winnen.

Het uitgangspunt is volgens de krant zelfs wat rooskleuriger dan een dikke maand geleden. 'Nú kan de ploeg aan één doelpunt genoeg hebben', schrijft het. Trainer Erik ten Hag tempert echter de verwachtingen. 'Dit Juventus is sterker dan het Real Madrid van toen. Spelend binnen een andere voetbalcultuur ook', zei de oefenmeester tijdens de persconferentie van maandagavond.

'Natúúrlijk zal het ook een tactisch verhaal worden vanavond tussen die twee klassieke grootmachten. Maar bovenal een mentaal spel. Na een seizoen vol dalen en veel meer pieken toewerken naar weer een wedstrijd voor de eeuwigheid', besluit het dagblad.

Denk jij dat David Neres scoort en Ajax wint van Juventus? Zet dan in en krijg 11 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.