Cruijff haalde Klaassen naar Barcelona

door Sjoerd Valkering 9

Cruijff haalde Klaassen naar Barcelona

door Sjoerd Valkering 9

Laatst geüpdatet

INGREEP - Onlangs ging Davy Klaassen voor een medische ingreep aan naar Barcelona. Johan Cruijff kon het gerommel van de medische staf van Ajax met de liesblessure van het talent niet meer aanzien. 'Op een gegeven moment heb ik ingegrepen', bekent Cruijff in een acht pagina's (!) dik interview met Voetbal International. 'Ik ken ontzettend veel mensen en we hebben Davy naar Barcelona gehaald. We hebben een specialist uit Italië laten overkomen, eentje uit Slowakije, hier in de stad ken ik een paar uitstekende artsen', zegt Cruijff.

'De medische staf verricht goed werk, het aantal blessures is afgenomen. Maar Sigthorsson, Boilesen en Klaassen zijn veel te lang geblesseerd geweest. Dus daar kan het nog beter. Dit is geen verwijt aan het adres van de Ajax-dokter, ik wil ermee benadrukken dat we op alle fronten vooruit moeten.'

Cruijff wil de medische staf ook graag een premie gaan geven als er in een seizoen weinig blessures zijn. De goeroe is gek op premies en vindt de hoge kampioenspremie voor de technische staf uitstekend.

Frank de Boer heeft veel vertrouwen in Klaassen en overweegt hem zelfs in te zetten als vervanger van Christian Eriksen of Siem de Jong. (foto: Black Bath Towel Photographers)

Ajax Showtime heeft sinds kort ook een Facebook-pagina.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties