Branie: Moet Ajax zich aanpassen aan PSV?

door Thijs Zwagerman 115

Branie: Moet Ajax zich aanpassen aan PSV?

door Thijs Zwagerman 115

Laatst geüpdatet

Branie is klaar voor de tweede helft van het voetbalseizoen, maar geldt dat ook voor Ajax? Met de kraker van zondag tegen directe achtervolger PSV voor de deur voelt presentator Menno Pot enige bezorgdheid. Gasten Henk Spaan en Thijs Zwagerman kunnen die niet wegnemen. Sterker: zij voelen 'm ook.

‘Voorin bij PSV lopen Malen, Gakpo en Madueke. Die zijn alle drie bliksemsnel, terwijl dat nou niet bepaald het sterke punt is van de verdediging van Ajax, met Blind en Schuurs’, stelt Spaan, waarna hij vervolgt. ‘Als Ten Hag verstandig is, past hij zich zondag een beetje aan de tegenstander aan.’ Branie zoekt naar de oplossing tegen PSV. Hoe moet Ajax de Eindhovenaren bestrijden? Waar liggen de kansen? En: moet Marc Overmars deze maand nog nieuwe spelers aantrekken?

Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime, is genomineerd voor de VoetbalPodcast Award 2020. Luister jij graag naar Branie? Stem dan hier! Verschillende insiders bespreken in Branie wekelijks het laatste nieuws omtrent Ajax, Jong Ajax en de Ajax-jeugd. De zestiende aflevering van dit seizoen is nu te beluisteren.

Branie is ook te beluisteren via Spotify en iTunes.

Thijs Zwagerman (Twitter: @ThijsZwagerman | e-mail: t.zwagerman@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties