Ajax bevestigt aanstaand oefenduel met Hajduk Split

door Bart Veenstra 71

Bron Ajax.nl

Ajax bevestigt aanstaand oefenduel met Hajduk Split

door Bart Veenstra 71

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax bevestigt dat het zondag 9 januari een oefenwedstrijd speelt tegen Hajduk Split. De wedstrijd stond al ingepland in de tv-gids van Ziggo Sport en de Amsterdamse club laat nu via Ajax.nl weten dat er zondag een oefenduel gespeeld wordt.

De wedstrijd begint om 15.00 uur (Nederlandse tijd) en wordt dus live uitgezonden door Ziggo Sport. Het duel wordt gespeeld in het Algarve Stadion. Bij deze wedstrijd is publiek niet toegestaan.

Hajduk Split staat op dit moment vierde in de Kroatische competitie. Beide clubs troffen elkaar vier keer eerder. De laatste keer dat beide ploegen elkaar troffen was in het seizoen 1994/1995. Toen won Ajax in eigen huis met 3-0. Zodoende wist Ajax zich te plaatsen voor de halve finale van de Champions League.

Voorbereiding op tweede seizoenshelft

Ajax bereidt zich op dit moment in Portugal voor op de tweede seizoenshelft. Die tweede seizoenshelft kent in januari een pittig programma. Ajax gaat op zondag 16 januari op bezoek bij FC Utrecht, waarna op zondag 23 januari een uitwedstrijd tegen PSV wacht.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties