Timber nog thuis door contact met positief getest persoon, verdediger zelf negatief

door Bart Veenstra 29

Bron Voetbal International

Timber nog thuis door contact met positief getest persoon, verdediger zelf negatief

door Bart Veenstra 29

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Jurriën Timber mist de eerste dagen van het trainingskamp in Portugal omdat hij in thuisquarantaine zit. De verdediger van Ajax heeft zelf geen coronabesmetting opgelopen, maar gaf - nadat hij zaterdag negatief was getest - wel aan dat iemand in zijn omgeving wel positief is getest. Dat meldt Voetbal International.

Het medium geeft zodoende een update over de voorlopige afwezigheid van Timber in Portugal. Ajax gaf aan dat de afwezigheid van Timber te maken had met coronamaatregelen. Een dag later blijkt dat Timber niet zelf positief heeft getest op het coronavirus.

Ajax kan zodoende het coronavirus (vooralsnog) buiten de deur houden. De Amsterdamse club liet afgelopen zaterdag alle spelers testen. Ook spelers die nog niet in Amsterdam waren, moesten een test ondergaan. Waar PSV en Feyenoord wel coronaproblemen hebben, geldt dat vooralsnog niet voor Ajax. Later deze week zullen de spelers en stafleden van Ajax nog eens getest worden.

Blind traint apart, update over Martínez en Kudus

Tijdens de training van dinsdag trainde Daley Blind uit voorzorg apart van de groep. Lisandro Martínez en Mohammed Kudus - beide spelers keren terug van blessures - deden met veel oefeningen mee, al bleven zij tijdens het positiespel wel uit de fysieke duels.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties