Ajax begint CL-groepsfase met thuiswedstrijd tegen Rangers FC

door NielsOpdam 599

Bron UEFA

Ajax begint CL-groepsfase met thuiswedstrijd tegen Rangers FC

door NielsOpdam 599

Bron UEFA

Laatst geüpdatet

Ajax begint het nieuwe Champions League-seizoen met een thuiswedstrijd tegen Rangers FC. Dat heeft de UEFA zaterdagochtend bekendgemaakt. De Amsterdammers treffen de Schotten op woensdag 7 september om 18.45 uur in de Johan Cruijff ArenA. Het elftal van Alfred Schreuder sluit de groepsfase af met een uitwedstrijd in Glasgow op dinsdag 1 november.

Na de openingswedstrijd tegen Rangers FC speelt Ajax zes dagen later een uitwedstrijd tegen Liverpool. De Amsterdammers komen op dinsdag 13 september om 21.00 uur in actie op Anfield. Daarna volgt er een tweeluik met het Italiaanse Napoli. Op dinsdag 4 oktober speelt Ajax om 21.00 uur een thuiswedstrijd tegen Napoli.

Acht dagen later, op woensdag 12 oktober, gaat het elftal van Schreuder op bezoek in Napels. Ajax en Napoli spelen om 18.45 uur in het Stadio Diego Armando Maradona. Op woensdag 26 oktober speelt Ajax de vijfde groepswedstrijd in de Johan Cruijff ArenA tegen Liverpool. Deze wedstrijd begint om 21.00 uur in de avond. Op 1 november speelt Ajax de laatste groepswedstrijd in Schotland, Rangers FC - Ajax begint om 21.00 uur.

Schreuder sprak over 'geweldige loting'

Donderdag werd Ajax tijdens de loting van de Champions League aan Liverpool, Napoli en Rangers FC gekoppeld. Schreuder vond het een 'geweldige loting', zo vertelde hij donderdagavond tijdens een persconferentie. Ook Jurriën Timber vond het een mooie loting en sprak over het doel van Ajax in Europa. 'Ons doel als team is Europees overwinteren. Ik heb ook persoonlijke ambities en dat is het hoogst haalbare.

Programma Ajax in Champions League:

Woensdag 7 september, 18.45 uur: Ajax - Rangers FC
Dinsdag 13 september, 21.00 uur: Liverpool - Ajax
Dinsdag 4 oktober, 21.00 uur: Ajax - Napoli
Woensdag 12 oktober, 18.45 uur: Napoli - Ajax
Woensdag 26 oktober, 21.00 uur: Ajax - Liverpool
Dinsdag 1 november, 21.00 uur: Rangers FC - Ajax

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Weet Steven Bergwijn opnieuw het openingsdoelpunt voor Ajax te maken? Hier staat een hoge odd van 8,50 voor!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties