Wint Nederland van Polen en blijft het aan kop in de Nations League? (Ad)

door Jesse ter Haar 10

Bron AS

Wint Nederland van Polen en blijft het aan kop in de Nations League? (Ad)

door Jesse ter Haar 10

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax heeft even pauze in het drukke schema, maar het voetbal gaat door. Donderdagavond neemt Nederland het in een uitwedstrijd op tegen het Polen van superster én de man in vorm Robert Lewandowski. Nederland staat aan kop in de Nations League-poule en zal dat graag zo willen houden. Als het aan de bookies ligt, gaat dat ook gebeuren.

Een overwinning voor het Nederlands elftal van Louis van Gaal levert je immers 2,00 keer je inzet op. Met andere woorden: je inzet verdubbelt! De kans op een gelijkspel en een zege voor Polen achten de bookies donderdag gelijk. Zowel een puntendeling als een nederlaag voor Nederland levert je namelijk een quotering van 3,50 op. Tot slot: wint Nederland en weten beide teams het net te vinden, dan gaat je inzet keer 4,00. Wint Nederland en gebeurt dit niet, dan stijgt de quotering zelfs naar 6,50.

Weet je zeker dat beide teams het net zullen vinden, maar twijfel je over de winnaar van Polen – Nederland? Ook dan zijn er voldoende opties voor je. Weten beide teams het net te vinden, dan kun je – ongeacht de einduitslag – 1,72 keer je inzet terugverdienen. Scoort slechts één van de twee teams of zelfs geen? Dan gaat je inzet keer 2,00. Een andere optie is het inzetten op meer of minder dan 2,5 goals. Weten Nederland en Polen gezamenlijk meer dan 2,5 goals te maken, dan gaat je inzet keer 1,85. Worden er minder dan 2,5 goals gescoord, dan staat de quotering op 1,95. Een bijzonder klein verschil dus.

Tenslotte kijken we naar de doelpuntenmakers van donderdag. Memphis Depay staat bekend als de aanvalsleider van het Nederlands elftal en hij is dan ook de favoriet om te scoren namens zijn land. Scoort hij op een willekeurig moment tijdens de wedstrijd? Dan gaat je inzet keer 2,37. Polen heeft eveneens een absolute topschutter in de gelederen. Lewandowski staat bekend om zijn neusje voor de goal en dat kan je veel opleveren! Scoort hij op een willekeurig moment, dan krijg je 2,20 keer je inzet. Scoort hij de eerste of laatste treffer van de wedstrijd? Dan wacht je een quotering van 5,00.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.