Berghuis en Bergwijn op scherp in aankomend duel met Polen

door Cristian de Jong 10

Bron Voetbal International

Berghuis en Bergwijn op scherp in aankomend duel met Polen

door Cristian de Jong 10

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Steven Berghuis en Steven Bergwijn staan tijdens het duel van het Nederlands elftal met Polen op scherp, zo weet Voetbal International te melden. Niet alleen Berghuis en Bergwijn staan op scherp, ook Virgil van Dijk, Frenkie de Jong en Teun Koopmeiners kunnen zich geen gele kaart veroorloven.

Aankomende donderdag speelt het Nederlands elftal van bondscoach Louis van Gaal een wedstrijd tegen Polen voor de Nations League. In Warschau zal er om 20.45 uur worden afgetrapt. Voor Berghuis en Bergwijn is het dus oppassen geblazen. Mochten zij in Polen een gele kaart krijgen, dan moeten zij het volgende duel met België aan zich voorbij laten gaan.

In juni kregen beide Ajacieden al een gele kaart aan de broek, waardoor ze nu op scherp staan. Mocht Oranje zich als groepswinnaar plaatsten voor de Final Four, dat in juni 2023 gehouden wordt, dan komen deze gele kaarten te vervallen en staan de spelers dus niet meer op scherp.

Oranje in de Nations League

Oranje staat momenteel bovenaan hun groep met tien punten uit vier wedstrijden. België zit Nederland op de hielen met zeven punten uit vier wedstrijden. Aan Van Gaal en zijn selectie dus de taak om deze interlandperiode opnieuw af te sluiten als koploper van de Nations League-groep.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties