Verweij: 'Clubs in Europa zeggen dat Mazraoui daar wordt aangeboden'

door Melle Goekoop 127

Bron De Telegraaf

Verweij: 'Clubs in Europa zeggen dat Mazraoui daar wordt aangeboden'

door Melle Goekoop 127

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Mike Verweij heeft het idee dat Mino Raiola 'behoorlijk aan het shoppen' is geweest met Noussair Mazraoui. De vleugelverdediger van Ajax heeft een aflopend contract in Amsterdam, hoewel vaak van beide kanten de intentie is uitgesproken om langer met elkaar verder te gaan. De Ajax-watcher van De Telegraaf is echter bang dat het niet zo ver gaat komen.

'Wat je hoort, is dat clubs in Europa zeggen dat Mazraoui daar wordt aangeboden voor volgend seizoen. Transfervrij. Dus ik denk dat Mino Raiola al behoorlijk met hem aan het shoppen is en dat hij een heel interessante optie is, om zo’n door Ajax opgeleide speler gratis te kunnen ophalen', vertelt Verweij in Kick-Off, de voetbalpodcast van De Telegraaf. 'Is het niet voor de basis, dan is het voor de bank heel aardig.'

'Als je weet dat Mazraoui niet gaat bijtekenen, wat is dan het verschil met Onana? Ik snap de irritatie wel, maar er valt nog een heel hoop geld te verdienen met Onana. Ik denk dat je hem moet opstellen om niet heel veel geld mis te lopen', meent Verweij. Net als Mazraoui heeft de doelman van Ajax een aflopend contract, maar door technisch-directeur Marc Overmars is al aangegeven dat de Kameroener geen nieuw contract gaat tekenen bij Ajax.

'Brobbey werd ook tot het laatst gebruikt. In het verleden was het wel een regel bij Ajax dat wanneer je als jeugdspeler je laatste contractjaar inging, je niet meer speelde. Dat was in de tijd van Van der Wiel, volgens mij. Onana is niet zelfopgeleid, dat zou een verschilletje kunnen zijn met Mazraoui. Ik zou hem tot het einde van het seizoen opstellen, zoals ik dat ook met Mazraoui zou doen', benadrukt Verweij.

Bookmaker: Ajax de favoriet in Heerenveen!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties