'Transfer Bergwijn lijkt ver weg: Spurs gefrustreerd om biedingen Ajax'

door Gino Haverkamp 955

Bron Sky Sports

'Transfer Bergwijn lijkt ver weg: Spurs gefrustreerd om biedingen Ajax'

door Gino Haverkamp 955

Bron Sky Sports

Laatst geüpdatet

Een akkoord tussen Ajax en Tottenham Hotspur om de komst van Steven Bergwijn is nog 'mijlenver', zo meldt Sky Sports op basis van bronnen binnen de Spurs. Ajax wil Bergwijn graag overnemen, maar het verschil tussen bod en vraagprijs is vooralsnog te groot.

Tottenham Hotspur zou gefrustreerd zijn om de verschillende biedingen van Ajax. De Londense club zou zo'n dertig miljoen euro willen vangen voor Bergwijn, die amper aan spelen toekomt onder trainer Antonio Conte, terwijl Ajax lager in de boom hangt.

Ondanks dat Bergwijn niet vaak speelt en dus ook niet zijn stempel drukt op de Spurs, zou men binnen de directie wel positief zijn over de Nederlander. Men zou Bergwijn nog altijd hoog hebben zitten en sluit nog altijd niet uit dat hij een succes zou kunnen worden. Daarom dat de club relatief veel geld wil ontvangen van Ajax.

Aantal speelminuten doen Bergwijn denken aan vertrek

Bergwijn komt zoals gezegd amper in actie voor de Spurs. Hij kwam weliswaar in 25 van de 38 competitiewedstrijden in actie, maar speelde slechts zestien procent van het totaal aantal speelminuten in de Premier League. Wel was Bergwijn goed voor drie goals en een assist het afgelopen seizoen.

Benieuwd naar de wedtips van dit weekend? Neem een kijkje op Sportbookies! Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties