Geruchtenmolen: 'Ajax geïnteresseerd in achttienjarige verdediger uit Ecuador'

door BrentTomassen 1920

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Ajax geïnteresseerd in achttienjarige verdediger uit Ecuador'

door BrentTomassen 1920

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt gaat bijna open en dus nemen de geruchten omtrent Ajax toe. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, terwijl vooral talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 11 juni

'Ajax geïnteresseerd in achttienjarige verdediger uit Ecuador'

Ajax is één van de clubs die Joel Ordóñez zou willen inlijven, zo meldt het Ecuadoraanse Bola VIP. De achttienjarige centrale verdediger van Independiente del Valle zou twee miljoen euro moeten kosten. Naast Ajax zouden ook PSV, Club Brugge en Benfica oren hebben naar Ordóñez.

'Schreuder wil Spaanse conditietrainer toevoegen aan technische staf'

Alfred Schreuder wil conditietrainer Jaume Bartrés toevoegen aan zijn technische staf. Dat meldt journalist Moisés Llorens van de Spaanse tak van ESPN. De Spaanse conditietrainer is momenteel werkzaam bij het Mexicaanse Chivas in Guadalajara. Eerder was Bartrés werkzaam bij FC Barcelona, waar hij al samenwerkte met Schreuder.

Vrijdag 10 juni

'Ajax is nog altijd geïnteresseerd in Hoever'

Ajax heeft volgens The Athletic nog altijd interesse in Ki-Jana Hoever. De verdediger van Wolverhampton Wanderers, die in het verleden in de jeugdopleiding van Ajax speelde, staat op de nominatie om te vertrekken bij de club uit de Premier League. Mogelijk wordt hij verhuurd om ervaring op te doen en volgens het Engelse medium heeft Ajax nog altijd interesse in Hoever.

Donderdag 9 juni

'Management Antony in gesprek met Manchester United; Aanvaller moet zestig miljoen kosten'

Het management van Antony zou momenteel naar Europa zijn afgereisd om met Manchester United te praten over een transfer van de Braziliaan, zo meldt GOAL. Ajax zou voor de buitenspeler zo'n zestig miljoen euro verlangen, waarvan de Amsterdammers nog twintig procent zouden moeten afstaan aan São Paulo, de vorige club van Antony. Daarnaast hebben de Brazilianen recht op een opleidingsvergoeding van 2,7 procent.

Woensdag 8 juni

'Ajax volgende week in gesprek met management Gnonto'

Ajax gaat naar verluidt volgende week in gesprek met het management van het Italiaanse talent Wilfried Gnonto. Dat meldt de Italiaanse transferjournalist Gianluca Di Marzio. Vorige week kwam al naar buiten dat Ajax interesse zou hebben in de aanvaller van FC Zürich, die zijn jeugdopleiding doorliep bij Internazionale. Klaarblijkelijk zijn er meer clubs met interesse, waaronder ook PSV. Ajax zou echter een streepje voor hebben en volgende week dus al mogelijk belangrijke gesprekken gaan voeren.

Dinsdag 7 juni

'Crystal Palace en Brighton willen Bergwijn; Bergwijn wil naar Ajax'

Volgens transferjournalist Ekrem Konur zijn Crystal Palace en Brighton & Hove Albion geïnteresseerd in het overnemen van Steven Bergwijn. De aanvaller van Tottenham Hotspur heeft er echter de voorkeur voor om een transfer te maken naar Ajax. In dat geval moeten Ajax en The Spurs tot een akkoord zien te komen.

Ajax wederom gelinkt aan Braziliaanse spits Rony

Ajax wordt in Brazilië wederom gelinkt aan Rony. Rony is een 27-jarige spits van Palmeiras en zou volgens UOL Esporte op het lijstje staan van de Amsterdamse club. Het is niet voor het eerst dat Rony aan Ajax gelinkt wordt. Ook in de winter werd zijn naam al aan Ajax gekoppeld. Destijds werd geschreven dat Rony niet aan het profiel zou voldoen. Desondanks wordt de Braziliaan nu toch weer gelinkt aan Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties