Geruchtenmolen: 'Ajax-trainers spraken met FC Groningen-speler Suslov'

door Gino Haverkamp 179

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Ajax-trainers spraken met FC Groningen-speler Suslov'

door Gino Haverkamp 179

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is voorlopig nog gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchtenmolen ook stilstaat. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, terwijl vooral talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zaterdag 10 april

'Ajax-trainers spraken met FC Groningen-speler Suslov'

Ajax zou lonken naar de diensten van FC Groningen-aanvaller Tomáš Suslov. Volgens Richard Čech, eigenaar van het managementbureau waar Suslov bij zit, zegt nog geen aanbieding te hebben ontvangen, maar deelt tegenover Sports.sk wel een opmerkelijk detail. 'Een maand geleden, na Ajax - FC Groningen (3-1 zege, red.) kwamen de trainers van Ajax naar Tomáš. Ze feliciteerden hem met zijn goede prestaties en zeiden: "We hopen je snel weer te zien".' Er is echter volop interesse in de achttienjarige Slowaak. Naar verluidt lonken ook Olympique Marseille en Wolverhampton Wanderers naar zijn diensten.

'Ajax vergevorderd met Onana over contractverlenging tot 2025'

Ajax is in een vergevorderd stadium om het contract van André Onana te verlengen tot de zomer van 2025. Dat meldt de Italiaanse voetbaljournalist Nicolo Schira via Twitter. Hij schrijft dat Ajax vertrouwen heeft dat een overeenkomst snel wordt gevonden.

Woensdag 7 april

'Engelse top aast op Gravenberch'

Enkele Engelse topclubs zouden interesse hebben in Ajax-middenvelder Ryan Gravenberch. La Gazzetta dello Sport schrijft woensdag dat Chelsea, Liverpool en Manchester City azen op de talentvolle speler van Ajax. Gravenberch heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2023.

Maandag 5 april

'Ajax wijst aangeboden Rony resoluut af'

Ajax heeft geen interesse in de diensten van Rony, zo schrijft Yahoo Esportes maandagmiddag. De 25-jarige buitenspeler van Palmeiras werd aangeboden in Amsterdam, maar zou niet aan het profiel voldoen. Hij maakte in 51 wedstrijden voor Palmeiras elf goals en hij gaf elf assists, maar een transfer naar Ajax lijkt niet tot de mogelijkheden te behoren.

'Ajax volgt zeventienjarige verdediger van Santos'

Volgens het Braziliaanse UOL volgt Ajax de zeventienjarige centrale verdediger Kaiky Melo. De Amsterdammers 'bestuderen' de ontwikkeling van de Santos-verdediger om een voorstel te doen, zo schrijft het medium. Het contract van Melo bij Santos loopt tot november 2023 en volgens UOL bedraagt zijn afkoopsom 70 miljoen euro. Naar verluidt is Ajax hem gaan volgen wegens zijn 'jonge leeftijd, gevoel voor leiderschap, technische bekwaamheid en fysieke kracht'. Tot slot schrijft het medium ook dat aanvallende middenvelder Claudinho, spelend bij Red Bull Bragantino, op de radar staat bij Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties