Jorge Sánchez maakt debuut voor Ajax in Utrecht

door NielsOpdam 52

Bron AS

Jorge Sánchez maakt debuut voor Ajax in Utrecht

door NielsOpdam 52

Bron AS

Laatst geüpdatet

Jorge Sánchez heeft zondagmiddag zijn debuut gemaakt voor Ajax. De Mexicaanse rechtsback mocht op bezoek bij FC Utrecht na 38 minuten invallen voor Devyne Rensch. Begin augustus tekende Sánchez een vierjarig contract in Amsterdam.

Na 34 minuten werd Rensch tegen de reclameborden geduwd door Djevencio van der Kust. De Ajax-back kon niet verder en moest vervangen worden. Na 38 minuten kwam Sánchez in de ploeg bij Ajax. Het zijn de eerste minuten in het Ajax-shirt voor de 25-jarige verdediger.

Vorige week vrijdag meldde de Mexicaan zich op Sportpark de Toekomst voor zijn eerste training. Tegen Sparta Rotterdam zat Sánchez ook al op de bank bij Ajax, maar toen mocht hij niet invallen. Ajax betaalde naar verluidt vijf miljoen euro voor de Mexicaanse rechtsachter.

'Ooit een boek over Johan Cruijff gelezen'

Zelf was Sánchez enorm blij met zijn transfer naar Ajax. 'Het is altijd mijn droom geweest om in Europa te spelen. Ik heb ooit een boek over Johan Cruijff gelezen. Voor mij is dat iets dat een stempel op mij heeft gedrukt, iets dat je niet verwacht. Je leest als kind zo'n boek en nu is het de werkelijkheid. Dit is echt een droom die uitkomt.'

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.