Geruchtenmolen: 'Mazraoui nu ook in belangstelling van Spaanse topclubs'

door Bart Veenstra 191

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Mazraoui nu ook in belangstelling van Spaanse topclubs'

door Bart Veenstra 191

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is gesloten, maar dat betekent niet dat de geruchten omtrent Ajax stoppen. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, terwijl vooral talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Vrijdag 19 november

'Mazraoui nu ook in belangstelling van Spaanse topclubs'

Noussair Mazraoui werd deze week al gelinkt aan enkele Engelse clubs (zie hieronder) en aan dat lijstje kunnen nu ook Spaanse topclubs worden toegevoegd. De Spaanse sportkrant Sport meldt namelijk dat FC Barcelona en Real Madrid interesse hebben in de rechtsback. Mazraoui beschikt bij Ajax over een aflopend contract en is vanwege zijn transfervrije status dan ook extra interessant.

Donderdag 18 november

'Ajax kijkt naar tweetal spitsen uit top Argentijns voetbal'

Ajax heeft interesse in een tweetal spitsen uit de top van het Argentijnse voetbal, zo schrijft Todo Boca, journalist van TyC Sports. River Plate-spits Julián Álvarez werd al eerder in één adem genoemd met de Amsterdamse club, maar er blijkt ook een alternatief voor handen. Het betreft Luis Vázquez, centrumspits van Boca Juniors. Ajax zou al hebben gevraagd naar de voorwaarden om de aanvaller over te nemen.

Woensdag 17 november

'Rodgers topfavoriet bij Manchester United, Ten Hag ook op het lijstje'

Brendan Rodgers geldt als de topfavoriet om Olé Gunnar Solskjaer op te volgen als manager van Manchester United. Dat meldt The Manchester Evening News woensdag. Naar verluidt mag Solskjaer het seizoen afmaken, al wil de Engelse topclub het nieuwe seizoen wel ingaan met een nieuwe manager. Rodgers, nu nog manager van Leicester City, geldt als de topfavoriet. Manchester United zou ook gecharmeerd zijn van Erik ten Hag en Luis Enrique (bondscoach Spanje).

'Mazraoui nu ook genoemd bij Manchester City en Brighton'

Noussair Mazraoui lijkt de clubs voor het uitkiezen te hebben. Nadat eerder deze week Arsenal en Leeds United al genoemd werden omtrent de rechtsback van Ajax meldt nu Eurosport dat ook Manchester City en Brighton & Hove Albion interesse hebben. Mazraoui beschikt bij Ajax over een aflopend contract en om die reden is hij vooralsnog in de zomer transfervrij. Vanaf 1 januari mag Mazraoui officieel onderhandelen met andere clubs.

Maandag 15 november

'Mazraoui gelinkt aan Arsenal en Leeds United'

Noussair Mazraoui stevent af op een transfervrij vertrek bij Ajax en voor meerdere clubs is hij dan ook een aantrekkelijke speler. De Engelse variant van ESPN stelde een lijst samen van voetballers die na dit seizoen transfervrij zijn. Mazraoui behoort vooralsnog tot die groep spelers. Volgens ESPN zouden op dit moment Arsenal en Leeds United interesse hebben in de rechtsback van Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties