Geruchtenmolen: 'Ajax brengt bod uit op doelman Destanoglu'

door Jesse ter Haar 1798

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Ajax brengt bod uit op doelman Destanoglu'

door Jesse ter Haar 1798

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is officieel open en dus nemen de geruchten over Ajax toe. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, vooral interessant talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zondag 28 augustus

'Ajax brengt bod uit op doelman Destanoglu'

Ajax heeft een bod uitgebracht op Ersin Destanoglu, zo schrijft journalist Ronald Morgan op Twitter. Het betreft de eerste doelman van Besiktas. Ondanks zijn pas 21-jarige leeftijd is Destanoglu al ruim twee jaar de eerste keeper van de Turkse topclub. De hoogte van het bod wordt niet naar buiten gebracht, maar de onderhandelingen tussen Ajax en Besiktas zouden nog gaande zijn.

Zaterdag 27 augustus

'Manchester United overweegt 100 miljoen te bieden op Antony'

Manchester United blijft vastberaden om Antony binnen te halen, zo schrijft UOL Esporte. Volgens het Braziliaanse medium overweegt de Engelse club nu honderd miljoen euro te bieden op de Braziliaanse Ajacied. Naar verluidt is dat de minimale prijs die Ajax wil ontvangen voor Antony. Vrijdag deed Manchester United een bod van negentig miljoen euro op de vleugelspeler, maar dat bod werd afgewezen door de Amsterdamse club.

'Ajax-directie vergadert zaterdag over Antony'

De directie van Ajax vergadert zaterdag over de situatie van Antony. Dat schrijft Duncan Castles, sportjournalist van onder meer The Transfer Window podcast en Sunday Times. Vrijdag deed Manchester United een nieuw bod op Antony. De Engelsen boden negentig miljoen euro, maar dat bod heeft Ajax volgens Fabrizio Romano al afgewezen. Manchester United blijft jagen op de diensten van Antony en zaterdag is er dan ook een directievergadering in Amsterdam, schrijft Castles.

Vrijdag 26 augustus

'Newcastle United bereidt bod van 40 miljoen euro op Álvarez voor'

Newcastle United wil Edson Álvarez graag aan zijn selectie toevoegen. Eerder zouden de Engelsen al een bod van dertig miljoen euro hebben gedaan, maar dat werd door Ajax afgewezen. Inmiddels zou de club - die door een Saoedische investeringsmaatschappij is overgenomen en nu de meest vermogende club van de wereld is - een bod van veertig miljoen euro voorbereiden op de Mexicaan, zo schrijft Zona UDN.

Dinsdag 23 augustus

Álvarez in Engeland gelinkt aan Newcastle United

Edson Álvarez wordt in Engeland gelinkt aan Newcastle United. De Engelse club hoopt zich in de slotfase van de transfermarkt nog te versterken met enkele spelers en onder meer Álvarez wordt genoemd, zo meldt journalist Luke Edwards van The Telegraph. Volgens de Brit is het verschil tussen vraag en aanbod op dit moment nog te groot, waardoor een transfer niet aanstaande lijkt.

Sportbookies had afgelopen weekeinde tachtig procent van zijn voetbalwedstips juist. Check hier de laatste tips!

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.