Finale-collectie verkrijgbaar in de officiële Ajax-shop

door TomWinter 13

Finale-collectie verkrijgbaar in de officiële Ajax-shop

door TomWinter 13

Laatst geüpdatet

Wie dit aan het begin van het seizoen had voorspeld, was waarschijnlijk compleet voor gek verklaard. Maar het vooraf schier onmogelijk geachte is dan toch werkelijkheid geworden. Ajax heeft de finale van de Europa League bereikt! In een droomaffiche wacht op 24 mei de Engelse grootmacht Manchester United.

Om 20.45 uur zal er in de Friends Arena in Solna door beide ploegen worden gestreden om die felbegeerde cup. Om dit nu al historische moment te vieren en en voor altijd te herinneren heeft de Ajax-shop een speciale finale-collectie gelanceerd. Neem nu snel een kijkje in deze collectie!

Na 21 jaar heeft Ajax weer eens een Europese finale behaald. Dit unieke moment moet natuurlijk voor eeuwig op het netvlies staan van iedereen die Ajax een warm hart toedraagt. Om hier voor altijd aan herinnerd te kunnen worden, kun jij bij de Ajax-shop een vaan verkrijgen met daarop dit prachtige affiche wat ons te wachten staat.

Naast het vaantje staan er nog volop andere mooie producten in de etalage. Zo biedt de Ajax-shop wederom de officiële wedstrijdsjaal aan en zijn er zowel een speciaal finale t-shirt als polo te verkrijgen. Kortom, neem snel een kijkje in de Ajax-shop en zorg dat jij één van deze attributen in huis hebt voor deze onvergetelijke wedstrijd!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties