Ajax-shirts Dolberg en Kluivert verkopen het best

door TomWinter 7

Ajax-shirts Dolberg en Kluivert verkopen het best

door TomWinter 7

Laatst geüpdatet

De selectie van Ajax heeft er dit seizoen weer twee publiekslievelingen bij. Kasper Dolberg en Justin Kluivert kunnen qua persoonlijkheden haast niet meer van elkaar verschillen, maar toch zijn de introverte, stoïcijnse Deen en de Amsterdamse branieschopper beide immens populair bij de supporters. In de officiële webshop van Ajax zijn dit momenteel veruit de twee meest verkochte wedstrijdshirts.

Het Deense toptalent staat dit seizoen volop in de schijnwerpers en dat is niet onopgemerkt gebleven bij de achterban. Sinds zijn hattrick in de thuiswedstrijd tegen NEC gaan de shirts met Dolberg op de rug dan ook als warme broodjes over de toonbank. Een andere nieuweling die erg populair is, is de jonge Justin Kluivert. De 17-jarige zoon van voormalig Ajacied en wereldspits Patrick Kluivert, debuteerde op 15 januari van dit jaar in het eerste van Ajax en is direct uitgegroeid tot één van de publiekslievelingen. Zijn Kluivert of Dolberg ook jouw favoriete Ajacieden? Ga dan snel naar de Ajaxshop en wordt de trotse eigenaar van hetzelfde wedstrijdshirt als waarin deze twee helden schitteren.

Met het oog op het naderende tweeluik met Legia Warschau biedt de Ajaxshop tevens een gloednieuwe wedstrijdsjaal aan met daarop het prachtige affiche afgebeeld wat ons te wachten staat. Nadat er vanavond wordt gespeeld in Warschau wacht volgende week donderdag de return in een uitverkochte Arena. Steun Ajax in deze tweestrijd en zorg dat jij in het bezit bent van deze wedstrijdsjaal.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties