Vd Wiel in onderhandeling met Fenerbahce

BartVeenstra, 20-06-2016 om 17:30, 3652 views, Voetbal International |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Voormalig Ajax-verdediger Gregory van der Wiel vervolgt zijn voetbalcarrière hoogstwaarschijnlijk bij Fenerbahce. Volgens Voetbal International is de rechtsback in onderhandeling met de Turkse topclub, die vorig seizoen als tweede eindigde in de vaderlandse competitie.

Volgens VI is er op het moment nog geen akkoord bereikt, maar hebben beide partijen wel de intentie om er snel uit te gaan komen. Van der Wiel zou op dit moment in Istanbul zijn, waar hij gesprekken voert met de clubleiding van Fenerbahce.

Na zijn vertrek bij Ajax in de zomer van 2012 speelde de Amsterdammer vier jaar lang voor Paris Saint-Germain. Bij de Franse topclub wist hij nooit een vaste basisplaats te veroveren en werd zijn aflopende contract bovendien niet verlengd. Hierdoor kan hij nu transfervrij overstappen naar een nieuwe club.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RusselWestbrook
Was zo absurd goed in zijn eerste seizoen, het leek alsof de nieuwe Dani Alves opgestaan was.

En toen werd het snel minder. Net als bij zijn opvolger van Rhijn (al was die bij lange na niet zo goed als rookie van der Wiel, die gewoon een rechtsbuiten op rechtsback was)
0 -1
MokumInMeHart
Was gecharmeerd van de Gregory van der Wiel in zijn eerste periode bij Ajax. Bij PSG heeft hij wel bewezen niets toe te voegen aan een goed team. Sterker nog: ik heb m bij PSG veel te veel terug op de keeper of de CV zien spelen.

Die jongen is onzeker op het veld, technisch niet goed genoeg en hij mist kracht en tactisch inzicht om in de top mee te kunnen. Is geen schande. Maakt het ook geen waardeloze verdediger. Maar denk niet dat Fenerbahce een niveau te laag is voor hem. Hopelijk voelt hij zich in ieder geval minder geintimideerd door zijn teamgenoten.
1 0
flasher93
Had hem graag gezien bij Westham United of bij een Lazio of iets... Vind hem nog steeds een prima verdediger. Is helemaal kapot gemaakt toen na een slechte wedstrijd met Oranje, nadat hij gewoon al langere tijd niet standaard voetbalde bij PSG. Die jongen heeft een heel jaar in onzekerheid gezeten daar in Frankrijk, vol met vraagtekens. Van basis naar tribune naar basis en de week daarna op de bank. Toen bij Oranje, zonder veel wedstrijden in de benen, slecht gespeeld. Maar het blijft gewoon een prima speler en ik blijf hem liever zien dan een Karsdorp of Janmaat.
1 -2
jarenfan
zoveel slechter is deze competitie niet t.o.v. nederland,
een voordeel de verdiensten zijn zeer goed,dus waarom niet.
0 0
Aeter
Turkije is einde carrière over het algemeen.
0 0
NoFX
Zo zo, die begint vroeg met afbouwen.
3 0
Raydo
En zo gaat z'n carrière als een nachtkaars uit.
0 0
SanbelAFCA
Karma.
Had hij Boilesen maar niet zo'n doodsschop moeten verkopen, waardoor mede ook zijn carrière in het slop raakte.
0 -1
altijdwelwat
En zo zie je maar dat een zaakwaarnemer totaal afhankelijk is van het niveau van de speler, man man man Fenerbahce wat een droevenis ....
0 0
PetrusKeizer
heb n hekel aan dat getattoueer. verder best n goeie speler waarvan ik niet snap dat hij t niet helemaal gemaakt heft. zal toch wel zn instelling zijn, n tikje gemakzuchtig.
0 0
Runnerlex
ze kunnen beter van rijn nemen.!!!!
0 0
TikkieTerugJaap
Had eigenlijk verwacht dat ie naar Amerika zou gaan.
0 0
Milan95
Oneglofelijk dit. Dan heb je toch ook totaal geen sportieve ambitie he? Vd Wiel kan makkelijk mee bij een Europese subtopper.
0 -1
Harrie Nak
Dat was al duidelijk toen hij de keuze voor PSG maakte.
0 -1
AjaxfanRuben
Ik zou het zonde vinden.
0 0
amthree
Zal wel om het geld gaan voor de competitie hoef je het niet te doen net zo slecht als de eredivisie.
1 -1