Zivkovic zet goede reeks voort in China

JesseTH, 16-06-2019 om 22:30, 7045 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Richairo Zivkovic heeft zondagavond wederom een goede prestatie neer weten te zetten voor zijn club Chanchun Yatai. De spits kwam met die club in actie tegen Shaanxi Chang AN Athletic FC en die wedstrijd werd met 3-2 gewonnen. Zivkovic kende een belangrijke rol en dat is niet voor het eerst.

De aanvaller was immers betrokken bij de complete productie van zijn team. Niet alleen gaf Zivkovic twee assists, ook trof hij het net eenmaal zelf. Changchun Yatai komt uit op het tweede niveau van China en bezet daarin momenteel de zesde plek.

Voor Zivkovic persoonlijk is het een succesvol seizoen in Azië. Zondag tekende hij alweer voor zijn achtste goal in negen competitieduels. Zijn gegeven assists tegen Shaanxi Chang waren de eerste voorbereidende acties van het seizoen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax27
Haha hij haalt er wel het maximale financieel uit. 8 miljoen in 3 jaar tijd op het 2e niveau in China, lekker man. Tegen die tijd is ie 25, nog lang genoeg te gaan. Ach die blijft nog wel even rondzweven door heel de wereld om op z'n 30e met een flinke zak geld lekker te stoppen. Daarna wat nieuwe hobby's erbij en hoppa, lekker leventje man.
1 0
Stroeve
Hoop dat-ie slimme mensen om zich heen verzamelt. En niet alleen geldwolven, waardoor die op z’n 35ste weer failliet is.
0 0
appeltje
Lekker veel geld verdienen en sportief gaat het ook erg goed. Toch een mooie oplossing voor deze niet heel bijzondere speler. En hij is nog jong, goed seizoen draaien op het tweede niveau en dan misschien wel volgend seizoen in de Super League spelen. Als je daar dan blijft presteren kom je vanzelf weer in beeld bij wat leuke clubs.
4 0