Cillessen 'beetje moe' van kritiek Nederlandse media

BVeenstra, 10-06-2019 om 07:25, 13662 views, FOX Sports |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Voormalig Ajax-keeper Jasper Cillessen wordt 'een beetje moe' van de kritiek van de Nederlandse media. De goalie moest in de finale van de Nations League tegen Portugal (1-0) een doelpunt incasseren, waarbij de analisten het idee hebben dat de bal mogelijk houdbaar zou zijn geweest.

'Ik zag de bal vrij laat, omdat Denzel Dumfries en Daley Blind er nog voor stonden. Ik zag hem laat en dan schiet hij hard', aldus Cillessen, die van FOX Sports-journalist Pascal Kamperman te horen krijgt dat hij een soort hupje maakte voor zijn duik. 'Ik heb het nog niet teruggezien, dus daar kan ik geen duidelijkheid over geven.'

Kamperman laat het er niet bij zitten en stelt de vraag of Cillessen de bal houdbaar vond. 'Daar zijn we in Nederland heel makkelijk in. Ik heb net ook wat berichten gehad; in de Nederlandse media wordt er natuurlijk een hoop geroepen en daar word ik een beetje moe van', reageert de keeper van FC Barcelona geïrriteerd. 'Ik zie hem vrij laat en hij schiet de bal hard. Dat is het enige wat ik op dit moment gezien heb. Maar goed, daar zijn we in Nederland altijd lekker makkelijk in.'

Ook over de penalty tegen Engeland - die Marcus Rashford binnenschoot - kreeg Cillessen kritiek. 'Ik zal netjes blijven: daar word ik een beetje moe van. Ik blijf netjes. Ik vind het altijd wel heel makkelijk gezocht, want als je de laatste strafschoppen van Rashford bekijkt, dan is het makkelijk wat er allemaal geroepen is. Daar houd ik niet van.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
WZAWZDB14
Volgends mij is de verdediging van oranje heilig. Komop man, Jasper geeft een uitleg en alsnog moeten die journalisten doorzeuren. Daarnaast mag toch niet verwachten dat een keeper altijd een strafschop pakt? hoe kut die ook was genomen.
0 -1
Sjakio
Cilessen kan moeilijk incasseren, zowel doelpunten als kritiek
3 0
Robbie en de Kock
Ik zal netjes blijven , dit soort opmerkingen wordt ik altijd een beetje moe van, erg makkelijk gezocht. Daar wordt ik een moe van. Ik blijf netjes.
0 0
de-Ajacied
Ik zou hem graag terugzien bij Ajax
Geweldige keeper
Doorn in het ook van de kakkerlakken-media
0 -5
Cupmetgroteoren
Ik word zelf een beetje moe van cillesen. Altijd al nul zelfreflectie gehad en geen plezierig karakter. En hoe die dan voor de camera staat te stuntelen en te stotteren... tja... Ik ga hem daarom niet eens de grond in boren, want het was eigenlijk sneu, maar heb zelden zoveel angst in iemands ogen gezien.
4 0
Jariiii
Gewoon een topkeeper.
0 -2
Babayaka
Tobkeeper ja.
0 0
Liam
Van alle houdbare ballen, links van hem....die er toch ingaan ...kun je een mooi bandje maken .
Konoplyenko, Smeets, Sane..herinner ik me uit hoofd . Nu dit schotje weer, maar zo zijn er nog veel meer.
6 -1
OdjePils
Hij had die bal heel goed kunnen hebben! Betekent niet dat we door hem verloren hebben...
0 0
Sterretje73
Slowmotion laat zien dat de bal zo hard gaat dat zijn vingers naar achteren klappen. Tel daar bij op dat hij idd geen vrij zicht had dan is het erg makkelijk lullen vanaf social media.
1 0
OdjePils
Inderdaad ja!
0 0
OpaVerteld
Cillessen is gewoon geen topkeeper, klaar.
Hij doet mee, is tot op zekere hoogte vrij stabiel, maar pakt nooit punten voor je.
De nederlaag op hem afschuiven is echter te gemakkelijk.
De aanvals-linie is zeker niet top, zeker als Depay ook nog totaal uit vorm is.
1 -2
Simpelishetmoeilijkst
Jasper is een op-en-top professional, en ik ben het met hem eens. Altijd maar weer zeuren, echt Nederlands. Steunt je team eens een keer, ook als het fout gaat. Hij laat de ballen echt niet met opzet het doel ingaan.
2 -2
ajaxinho
Jammer dat we geen betere keepers hebben.
En geen creatieve middenvelders/aanvallers.

De oorzaak ligt niet alleen bij Cillessen.
Die een schot niet kan houden.

Maar ook bij de andere spelers.
Die maar 1 of 2 kansjes creëerden.

Ik heb wel medelijden met Cillessen
omdat de media nu op hem inhakt.
0 -1
Babayaka
Aldus de wisselspeler die gek genoeg wel basis keept in nederlandselftal, nooit bepalende redingen heeft of punten pakt, die weigert aan zijn zwakke punten te werken. Hij wordt er moe van.
Matige keeper was het , is het en blijft het.
4 -6
Ajax114
Ik word beetje moe van Cillessen. Was gewoon een grote fout, geef dat dan toe, Wat een verschil met De Ligt of De jong die veel eerlijker zijn en gewoon zeggen als ze een foutje maken of niet zo goed zijn,
3 -4
cantharel
Ik heb de Ligt niet gehoord over zijn fout bij de goal waarbij de bal ( weer ) door zijn benen ging.
0 0
Babayaka
De ligt is een goede speler, maar maakt nog best veel foutjes. Zou ook helemaal niet bezig moeten zijn met een transfer. Is nog jong zat, maar zou nog gewoonn 2 a 3 jaar bij ajax moeten spelen.
1 0
Kokakola
Prima keeper, houdbare bal, niet meer dan dat.
2 -2
PJK54
Ik denk dat met een andere bondscoach er zeker een ander elftal had gestaan en zeker een andere bank was geweest, ik hoef geen namen te noemen maar als je 2e keus spelers meeneemt is er toch iets niet helemaal goed bij het uitzoeken van spelers.
0 -1
T.reckveugel
We misten 6 Ajacieden, begint die enge Koeman ook nog met vdBeek op de bank.
Achterover leunen en niets doen. Systeem is onduidelijk, geen plan, laat staan ingrijpen.
Ga ook eens bij Dumbvries kijken, wat een trekpop is dat zeg. Waardeloos, je speelt met 10 man, als je Depay meerekent. Dat is helemaal drama. Balverlies en niets, maar dan ook helemaal niets doen. Wat een B-keus allemaal. Babel, Promes, Wijnaldum, er komt niets uit.
2 -3
Markopantelic007
Wijnaldum B-keus haha. Speelde pas nog een CL finale.
0 0
flodder
En dan Hans Kraaij Junior....van die vent wordt je toch stront ziek van... Hansi als er voorin 3 personen lopen die zeer slecht waren ...en die scoren niet en je krijgt er eentje tegen ...ja lekker makkelijk om te zeggen ...ligt aan de keeper.
3 -1
PJK54
Een zielloos spelend Oranje waarin geen spits te ontdekken was en de rest van de aanval compleet faalde, dan speel je tegen een laf counterende ploeg die met een mooi schot op 1-0 komen en wat doe je .... je geeft de keeper de schuld lekker makkelijk toch. Ik vind dat Jasper het prima heeft gedaan bij Oranje want mede door hem stonden ze gisteren in de finale!!
7 0
Simpelishetmoeilijkst
Heel goed gezegd!
0 0
Joseph
Van zo dichtbij hard schieten is gewoon heel moeilijk te stoppen, je hand er tegenaan krijgen is al een prestatie.

Ik vind Cillessen een uitstelende keeper, ik zie weinig keepers deze bal er wel uit halen. Behalve Onana natuurlijk, King!
5 -3
Ajax114
HIj was dichtbij hem en kon makkelijk met twee handen er naar toe,
0 -2
JariHeijden
Ik wil hem eigenlijk omdraaien. Als Cillessen zijn hand er net iets beter achter had kunnen krijgen, dan was het een geweldige redding geweest.
11 -1
MickS
Ik wilde net exact het zelfde zeggen! Want dat was het inderdaad.
2 -1
Cruyffie
Inderdaad, veel te makkelijk om een keeper de schuld te geven bij dit soort goals. Die gozer schoot hem ziedend hard in. Ned speelde gewoon waardeloos, Frank de Boer Ubocht voetbal. Tja, dan krijg je de deksel op de neus.
6 -1
Dennis1964
Goeie keeper maar geen wereldtop
3 -8