Minder nieuws voor Bakker: PSG stopt met reserveteam

BartVeenstra, 24-05-2019 om 14:25, 14447 views, NOS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Minder nieuws voor Mitchel Bakker. De linksback, die deze zomer Ajax inruilt voor Paris Saint-Germain, zal niet kunnen uitkomen voor het reserveteam van de Franse topclub. De NOS meldt namelijk dat de Parijzenaars stoppen met het tweede elftal.

De publieke omroep schrijft dat uit een analyse is gebleken dat het reserveteam bij PSG niet langer bijdraagt aan de ontwikkeling van talenten. Veel beloftevolle spelers zouden het tweede elftal overslaan en vanuit PSG O19 direct de overstap maken naar de hoofdmacht.

Bakker staat vanaf het komende seizoen op de loonlijst bij PSG. De linksback mag vanwege zijn leeftijd - achttien jaar - nog uitkomen voor het O19-elftal, zo melden de NOS en Voetbal International. Wel sluit hij volgens de NOS in de voorbereiding aan bij het eerste elftal.

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DaishRedan
Hahaha lekker voor je tering Bakkertje. Wat ga je nu doen?? Hahahahaha
1 0
Redrum
Mitchel Bakker, de snelle centenpakker, altijd vergezeld door zijn Italiaanse makker. Het plan was prachtig, de uitvoering kon wat strakker. Een verhuurperiode hier, een verhuurperiode daar, de centen voor Mino zijn binnen en zijn werk is klaar. Bergen met goud werden beloofd, maar uiteindelijk wordt er weer een talent van zijn toekomst beroofd. Wordt er dan nooit eens iemand wakker? Waarschijnlijk niet, zeker niet deze Mitchell Bakker. Zijn tong is gladder dan zijn pizzadeeg, ooit heffen we het glas op de dag dat hij zijn verdiende loon kreeg.
11 0
ARUCAMBA
is deze mino wel zo geweldig, hij is goed in z'n eigen zakken vullen , maar om als club of speler zaken met hem te doen? Kijk kluivert, Pogba nu bakker weer
3 0
Redrum
Het antwoord lijkt me duidelijk. Mino is een kwaadaardig gezwel dat menig voetballer kapot heeft gemaakt in zijn jacht naar rijkdom. Maar ja, uiteindelijk zijn die gasten er zelf verantwoordelijk voor. Als je met je volle verstand voor Raiola kiest, dan krijg je uiteindelijk precies wat je verdient.
1 0
ARUCAMBA
Hij heeft toch waar ie op uit was, GELD, sportief interesseert hem niet, anders had ie toch wel een andere route genomen.
5 0
Aeter
Lol, oeps foutje.
0 0
Caparzo
Hoe het met Bakker ongeveer gaat lopen..

Mink Peeters is een Nederlandse profvoetballer die bij voorkeur als linkeraanvaller speelt. Hij zit momenteel zonder club. Als E-pupil werd Peeters bij amateurclub Union gescout door PSV waar hij de jeugdopleiding doorliep tot en met de C2. In 2011 maakte de Nijmegenaar de overstap naar Ajax waar hij in de C1, B2 en B1 speelde totdat hij eind 2014 een contractaanbieding van Real Madrid accepteerde. Het was aanvankelijk de bedoeling dat Peeters daar in 2017 zou aansluiten bij het tweede elftal, Real Madrid Castilla, maar nadat hij in augustus een nieuwe 3-jarige verbintenis tekende bij de Koninklijken werd hij direct verhuurd aan eredivisionist VVV-Venlo.

Op 21 september 2017 maakte Peeters zijn debuut namens VVV in een officiële wedstrijd, in het met 0-3 gewonnen bekerduel bij Blauw Geel '38. In de competitie kreeg de aanvaller echter geen speeltijd. Peeters maakte vervolgens op huurbasis de overstap naar Almere City FC.In augustus 2018 werd hij verhuurd aan Lleida Esportiu. Na 32 speelminuten (één invalbeurt in de Segunda División B en één in de Copa del Rey) werd de huurovereenkomst op 31 januari 2019 ontbonden. Op 1 februari 2019 werd zijn contract bij Real Madrid ontbonden.
6 -2
ST
Die speelt binnen een jaar op huurbasis voor een club als Willem II of Groningen.
4 -1
3*stars*3
Vergeet psv niet en die doen graag zaken met Mino...
4 -1
Redrum
Dit verandert nog steeds niks voor Mitchel Bakker op dit moment. Ome Mino heeft hem beloofd dat hij bij het eerste gaat aansluiten, dus dat is ook wat hij nu nog steeds gelooft. Pas later zal hij beseffen hoe ongelofelijk hij in zijn kont geneukt is door die gladde pizzabakker. Al beseffen sommigen dit nooit, omdat Mino de schuld heel goed af weet te schuiven op anderen.
7 0
ram
Haha, ik vind dit wel geinig eigenlijk. Als ie snel 19 wordt en nergens meer kan spelen, zou ik het ook wel geinig vinden. Ongelooflijk hoe deze gast vertrokken is. Leuk dat ie mag beginnen bij het eerste hoor... maar ik zie hem daar niet definitief aanhaken.
8 -1
Bjorn
Vervelened voor die jongen, maar hij zal ongetwijfeld een goed contract ondertekend hebben waardoor we geen medelijden hoeven te hebben.
0 -1
mgtow
Broodje van eigen deeg.
2 -2
Redrum
Ja die gaat vast snel minuten maken bij het eerste.. Nee dat komt helemaal goed met Bakker. Raiola heeft alweer een cliënt aan een droomtransfer geholpen.
3 0
Robeerke
Wat merde voor onze boulanger
1 0
ajaxx123
Moi hea!
0 0
AFCA1996
P$G schijnt nog iemand bij de broden nodig te hebben.
2 0
kerk309
wat een talentenfabriek eh, dat PSG
4 0
WZAWZDB14
haha koekebakker
3 0
Ajax95Duivendrecht
Koekebakker en pizzabakker, kunnen ze geen bakkerij beginnen met zijn tweeën?
0 0
Schip
En bedankt 'wereldzaaknemer' Raiola. Zo'n verschrikkelijk goede waarnemer, maar je client zo de verdommenis inhelpen. Heel bijzonder.
11 0
trodat4030
Bakker is al maanden geleden rond gekomen met PSG, dat men nu(!) besluit te stoppen met een reserveteam kan zelfs Raiola niet weten, toch? Hier kan je maar 1 partij de schuld geven en dat is PSG. Zij besluiten er mee te stoppen..
0 -1
OKP-AFCA
Hij heeft Bakker niet vastgebonden en in Parijs gedumpt hoor, Bakker is toch niet achterlijk?

Nou ja, je begint er aan te twijfelen als je in zee gaat met zo'n vent en je dan nog gek laat maken om naar PSG te gaan ook. Zelfbeeld compleet verstoord door geld.
1 0
Murtagh
hahahahaha
2 0
JariJari
Hahaha lekker voor je Bakker!
2 0
AjaxDaniel
Hahahahaha lekker tribune zitten Mitchel
3 0
AFCA-B93
Haha mooi man. Vraag me toch af hoe PSG dit gaat managen als ze 30+ contractspelers hebben
4 0
ZeeuwsAjax34
Verhuren à la Chelsea
0 0
DurumDoner
Laatste alinea klopt niet. Bakker mag komend seizoen niet voor O19 uitkomen.
4 0
Bky
HAHAHAHHAHAHA
9 -1
MK77
Oef mag eigenlijk niet leedvermaak maar dit is wel echt grappig
3 0