Bonucci: 'Loting Ajax stimuleert ons enorm'

BVeenstra, 15-03-2019 om 15:40, 7910 views, Sky Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Juventus-verdediger Leonardo Bonucci heeft enorm veel zin in de kwartfinales van de Champions League tegen Ajax. De Italiaanse mandekker is onder de indruk geraakt van de Amsterdammers en weet dan ook dat Juventus op haar hoede moet zijn.

'Het werkt stimulerend om tegen Ajax te spelen. We spelen tegen een team dat zoveel rent, heel dynamisch is en veel kwaliteit heeft', zegt Bonucci in een eerste reactie tegenover het Italiaanse Sky Sports. 'Na de wedstrijd tegen Atlético Madrid heb ik Cristiano Ronaldo gefeliciteerd, omdat hij een alien is. Maar het hele team was goed. Iedereen van ons kon op zijn best zijn.'

Volgens Bonucci is het bewustzijn bij Juventus gegroeid. 'We zijn een agressief team en we kunnen veel druk naar voren geven. Het was een geweldige avond tegen Atlético Madrid.' Ajax en Juventus treffen elkaar op woensdag 10 april in de Johan Cruijff ArenA. Een week later, op dinsdag 16 april, volgt de return in Turijn. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JSF
Die gaan achterin de bus parkeren en counteren. Old school Italian afbraakvoetbal, want resultaat telt.
1 -1
ferrari2009
Dat denk ik ook
1 0
ferrari2009
Wat is Nederland echt raar, niemand gunt Ajax, de overwinning of hopen, dat er hard uit gaat tegen Juventus, als het PSV was wat jammer maar als het Ajax is, dan zeggen supporters 7X Ronaldo haha
0 -2
AFCAsphere
Waar lees je dat soort reacties dan? I mean, ik geloof wel dat er Ajax-haat is in NL, maar ik heb ook ontzettend veel positieve reacties gehoord toen Ajax tekeer ging in Madrid.
3 0
Frank1978
En dat terwijl AJAX verreweg de meeste punten pakt voor Nederland... Ach ja, nu roepen ze dit en als wij de halve finales halen, dan kon Juve er zogenaamd ook weer helemaal niks van.
0 -1
ferrari2009
Ja, zo als altijd bayern kon er niks van Benfica ook niet en.
1 -1
..::Rootje::..
In de thuiswedstrijd moet je het eigenlijk al beslissen. Minimaal 3-0.
3 -3
insectenverdelg
enige kans is als we ons snel een aantal keer onder de druk weten uit te spelen. Dan gaat Juve ook vanzelf terug. Ven benieuwd of ten Hag ook de zwakke plekken van Juve weet bloot te leggen, want zelf zie ik er niet heel veel.
2 -3
talent020
Hun verdediging is ervaren maar niet bepaald snel, veel beweging voorin, een zwervende Tadic in de spits, en vroeg druk zetten, en ik zie zeker kansen!
2 -1
Redrum
Hun centrum bestaat uit twee bejaarde dramanichten. Daar liggen onze kansen. Andere ploegen hebben simpelweg de ballen niet om Juventus onder druk te zetten, waardoor hun centrum vaak bespaard blijft van veel activiteit. Ajax moet gewoon volle bak druk gaan zetten in de Arena en dan liggen er zeker kansen.
2 -2
niquedegraaff
Laat ze maar druk zetten. Dat deed Real ook. (en Heracles ook, dat weet ik, maar daar is van geleerd, zie de wedstrijden tegen Real).
0 -1
gi0vanni
Niet geheel. Als Juve net zo start als Real en je Ronaldo zo vrij laat staan is het gelijk achter de feiten aanlopen. Real kreeg genoeg kansen maar faalde in de afwerking. Bij Ronaldo is elke grote kans een goal. Maar goed met een wonder kan Ajax misschien het geweldige spel uit de eerste wedstrijd tegen Real en de dodelijke efficiëntie uit de tweede wedstrijd tegen ze laten zien en alleen dan is er een kleine kans.
2 -3
ETM
Noem de grote kansen van Real eens op. Kopbal Varane, dat was de grootste.
Verder 2 schietkansen van Afstand. Onana redde goed. Bale en Vinicius Jr waren geen grote kansen, naar de hoek gedreven, Onana al daar
1 0
NelsonAFCA
Ik ben alleen bang dat het fout gaat in de stad Turijn. ADO, Brugge en Legia hooligans zullen met de aanhang van Juventus klappen gaan uitdelen bij de Ajax supporters. Daarnaast vind ik het uitvak bij Juventus er ook niet echt veilig uit zien. Je kan zo over de rand klimmen om bij de andere fans te komen. Maar goed, eerst afwachten wat UEFA gaat doen met de straf.
4 -5