[Update II] Bazoer voor drie duels geschorst

ArthurV, 04-02-2019 om 16:40, 24918 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Riechedly Bazoer, oud-Ajacied en tegenwoordig actief namens FC Utrecht, heeft zondagmiddag een rode kaart gekregen na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd PEC Zwolle - FC Utrecht. De middenvelder kreeg het aan de stok met de vierde man en dat levert hem uiteindelijk een schorsing op voor de wedstrijd tegen PSV.

Op beelden van FOX Sports is te zien hoe de middenvelder en de vierde official door een groep mensen uit elkaar worden gehouden. Op hetzelfde moment roepen beide personen elkaar nog het een en ander toe. Volgende week staat de wedstrijd FC Utrecht - PSV op het programma en wegens de rode prent gaat die ontmoeting aan Bazoer voorbij.

In de wedstrijd zelf was het ook al raak voor een voormalig speler van Ajax. Het was Urby Emanuelson die zo'n twintig minuten voor tijd de rode kaart ontving na een overtreding op Thomas Lam. Arbiter Björn Kuipers werd door de VAR naar het beeldscherm geroepen voor een nadere blik en stuurde Emanuelson van het veld.

Update - 10.45 uur (4 februari 2019) - Advocaat niet eens met rode kaart Bazoer

FC Utrecht-trainer Dick Advocaat is het niet eens met de rode kaart die Riechedly Bazoer na afloop van het Eredivisieduel kreeg tussen PEC Zwolle en FC Utrecht 4-3). De voormalig Ajacied kreeg na de wedstrijd een rode kaart toen hij bij het verlaten van het veld mot kreeg met de vierde man. Daarbij zou Bazoer een duw hebben gegeven. 'Als je het niet begrijpt, dat zo’n jongen vol teleurstelling zit, dan snap je het niet. Daar ga je toch geen rode kaart voor geven', aldus de coach tegenover De Telegraaf.

Tijdens de wedstrijd maakte Bazoer al een geïrriteerde indruk. Constant was hij aan het bekvechten met PEC Zwolle-spits Mike van Duinen. 'Ik vond het een beetje een aparte jongen. Hij begon over geld en zo. Met Kenneth (Paal, red.) en Younes (Namli, red.) was hij ook bezig. Ik heb gezegd: "Joh, geluk is niet te koop"', aldus Van Duinen, die met twee late goals PEC Zwolle de 4-3 zege bezorgde.

Update II - 16.35 uur (4 februari 2019) - Bazoer voor drie duels geschorst

Riechedly Bazoer heeft door de aanklager betaald voetbal een schorsing van drie duels opgelegd gekregen. Dit naar aanleiding van zijn rode kaart van afgelopen zondag, na afloop van het duel tussen PEC Zwolle en FC Utrecht. Hierdoor mist de middenvelder de wedstrijden tegen PSV, De Graafschap en Excelsior.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mario65
Dat ventje lijdt aan hoogmoedswaanzin.... denkt dat hij een vedette is.
Dat zijn carrière in het slop zit heeft hij helemaal zelf gedaan.
En dan ga je een arbiter duwen?
Misschien heeft hij van PSV wel een "aardigheidje" gehad.
0 0
SjakieWolfs
Neem van mij aan dat ze in beroep zouden zijn gegaan als Ajax de komende tegenstander was.
0 0
Biss
Bah, zuur
1 0
mgtow
500 te weinig. Weg met deze middelmatige flappentapper
0 0
Yeshyeshyall
Ik vond hem bij Ajax bij vlagen echt enorm goed. Ongelooflijk als je nu allemaal leest wat er gebeurt. Al geen opstap om naar Utrecht te gaan maar je zou denken dat je daar dan er vol voor gaat om het tij te keren. Lijkt zo toch een beetje alsof hij mentaal niet helemaal goed gaat
0 0
Marcw1972
Lijkt? Een beetje?
3 0
Wijnvoord
Laten we hopen op toch nog een verrassing uit Utrecht. Maar ons aller Ajax moet wel naar Heracles !!
1 -1
Labrador
je doet voorkomen alsof we naar Barcelona moeten
0 -1
Jojo49
Bah zoer , is gelukkig geschorst, anders had PSV zondag weer met 10 tegen 11 gestaan ,, naar 6 minuten .
4 0
Bart_meer
Van Baas-zoer naar Bah-zoer in no-time. :'-)
0 0
SjakieWolfs
Als Advocaat het er niet mee eens is dan kan Utrecht toch in beroep gaan?
0 -1
Jojo49
Hij is toch advocaat.
4 0
Bobbaasje
Waarom zet Dick Advocaat 'net zoals Tannane', deze Bazoer ook niet op straat?
2 0
Tinus
Volgens Advocaat is het heel normaal om een 4e official een duw te geven, dus waarom wegsturen...? Het moet niet zotter worden bij Utrecht.
0 0
Aspers73
Lekker dan, Bazoer en Urby geschorst tegen PSV. Het zit ze ook echt wel weer mee he in Eindhoven.
6 -2
Dennish
Precies wat ik dacht. Wij hebben zelden dit soort voordelen. Bij ons zijn ze dan wel allemaal net weer terug of weer beter na een blessure. Ach ja dan is het ook lekkerder om te winnen.
0 0
Superjan
Als je als mens niet zo veel waard bent, heb je geld nodig om dat te compenseren.
8 0
MickS
Eens hoor, de 4e man had wel enorm lange tenen met klein pikkie, maar het gegeven blijft: je hebt met je poten van zo'n iemand af te blijven, hoe hij je ook provoceert, want je weet dat je alitjd aan het korste eind trekt. En tja het is nou eenmaal regel dat je er niet aan mag komen.

Ook op het veld: Bazoer liet zich doorlopend proviceren door het gepraat tegen hem, tja welkom bij het betaalde voetbal. Dat hoort er bij, ze doen het om je uit je spel te halen. Nou dat lukte vrij eenvoudig. Dus shame on you Bazoer.
2 0
Sterspeler
Van alle misstappen van de scheidsrechters deze wedstrijd is dit zo een beetje de enige niet-misstap. Dat er rood werd gegeven aan Emanuelson en die pingel vond ik schandalig.
0 0
Tinus
Op de beelden is te zien dat die penalty terecht is. Hij staat met zn voet/been in de 16 op het moment dat hij wordt geraakt. Deze beslissing krijgt veel te veel aandacht.
0 0
Ajax27
Ik dacht nog even toen ie van Ajax naar Wolfsburg ging dat ie voor het voetballende aspect ging. Maar nadat dat avontuur eindigde, hij bij Porto helemaal snel verbannen was en nu weer een domme rode kaart krijgt en met de spits woorden krijgt en daarbij over "centen" begint... werkelijk waar.

Deze jongen denkt echt dat ie het helemaal is. Mentaliteit van nix, dit gaat gewoon echt helemaal nooit wat worden. Eeuwig zonde van z'n grote talent. Wat een mislukking
10 0
pinballmagic
Psv wordt dus weer gematst voor de zoveelste keer
Ik geloof dat het ook al de 4e keer is dat een tegenstander van psv in de 1e helft al rood krijgt zodat psv lekker bijna de hele wedstrijd tegen 10 man kan spelen
Zondag zijn er Bazoer en emanuelson niet bij tegen de boeren hoewel ze met 11 spelers mogen beginnen is Utrecht bij voorbaat al weer verzwakt
5 -1
AJAXTHELEGEND
4de man kwam over als een macht misbruikende handhaver die voor wissewasje een boete uitschrijft , met zijn uitgestoken vinger wijzend richting Bazoer .Nou heb ik zowiezo een schijthekel aan dat soort autoritaire figuren ,die gewoonlijk niets te betekenen hebben ,daadwerkelijk sukkels zijn .Vorige speelronde viel me ook op dat spelers in de eredivisie ,angstig zijn om hun mening te geven over de klunzige arbitrage .Dit omdat ze dan in de volgende speelronde 'terug gepakt'worden met voor hun ploeg nadelige beslissingen door de arbiters.Triest dat de KNVB ook dit niet in de hand lijkt te hebben ,of juist wel, net zoals de loting voor de beker ook zo doorzichtig vals spel was ,en je daar helemaal niets meer over hoort.
0 -7
rogerbandit
Zo sprak de ,,,,,, komma koning.......
0 0
Red Devil
Wat een hersenloze pannenkoek is het.
12 0
Ajax114
Dat geluk heeft PSV ook weer dat er twee niet meedoen bij Utrecht. Nou dat Utrecht het altijd bijzonder rustig aan tegen PSV maar blijft toch jammer..
1 0
Sterspeler
Is dat een geluk? Dat iemand met zo'n slechte mentaliteit niet meespeelt? Ik moet het zien. Je kan beter een harde werker daar hebben staan die er alles aan doet om van PSV te winnen dan een Bazoer die denkt alles op 80% te kunnen.
0 0
ZeeuwsAjax34
Ik weet zeker dat Bazoer rood zou pakken tegen PSV. Alleen maar mooi dat hij m nu al krijgt, staan ze iig nog met 11 man op het veld.
0 0
ditisdebeslissing
geluk en psv..het valt meestal in een zin. en als karma bestaat zijn ze over 2 jaar failliet of als club verdwenen.
1 -2
Marcao
Haha, dit roep ik ook al tijden. Die mazzel van psv gaat een keer kantelen en dan gaan wij heel hard lachen om dat omhooggevallen provincieclubje.
0 -2
Cello
ach ja.... als er een psv-er per ongeluk voor de trein terecht komt valt plots de stroom van de bovenleiding....dat soort van geluk.
1 -1
Schip
Zo'n jongen moet eens een weekje meetrainen met rugbyers. Leer je vanzelf respect voor de scheids en hoe relatief het feit is dat jij er anders over denkt.
5 -1
MaximilianRosse
Die Bazoer heeft het veel te hoog in z’n bol en het IQ van een grindtegel. Dat wij hem voor 13 miljoen hebben verkocht leek eerst een slechte deal. Echter was dit een geweldige deal haha.
9 -2
mercurius3
Advocaat is een idioot. De slechts presterende trainer van de afgelopen tien jaar in Nederland. Is overal mislukt. Snap er echt niets van dat clubs telkens weer die Advocaat uit de kast halen. Voegt echt niks meer toe aan de voetballerij en vult z'n zakken.
4 -9
Ajax#1900
Is iemand met veel passie voor voetbal en een prima carrière als trainer. Beetje een kanloos gefrustreerd verhaal van je. Doet ook geen vlieg kwaad verder.
5 -5
mercurius3
Afgelopen tien jaar: mislukt bij Fenerbahçe, mislukt bij Sunderland, mislukt bij Servië, mislukt bij Rusland, mislukt bij Oranje, mislukt bij Sparta, bij PSV niks behaald. Zelfs Ten hag heeft een beter CV dan Advocaat in de laatste tien jaar. Advocaat is al 15 jaar over zijn houdbaarheidsdatum. Voegt echt totaal niks meer toe aan het voetbal.
2 -3
Ajax#1900
Dat is niet waar. Je roept steeds mislukt terwijl hij het niet slecht heeft gedaan. Bij Fener was hij interim, Sunderland heeft hij er in gehouden (spelen nu op het 3e niveau), Servie is hij zelf opgestapt door dat incident met die drone, NL elftal heeft hij ook prima gedaan. Als hij eerder was ingestapt waren we afgelopen zomer in Rusland.
0 -1
mercurius3
Alsjeblieft zeg. Hij had bij Oranje de taak zich te kwalificeren en dat is hem niet gelukt. Dan heb je gefaald. Als je dit soort projecten ook als succes gaat kwalificeren heb je er niks van begrepen. Dan is alles wat een trainer doet goed. Advocaat is na zijn periode bij Zenith overal mislukt en degradeerde met Sunderland. En dan heb ik zijn periode bij België niet meegerekend, waarbij hij laf voor het geld koos en de ploeg in de steek liet. Een van de meest egocentrische mensen in de voetballerij, zwaar overschat.
1 -1
Ajax#1900
Wederom gewoon niet waar. Bij oranje heeft hij bijna alles gewonnen. Daar viel echt niet meer uit te halen. Toen hij instapte was het schip al half vergaan. Hij heeft iets neergezet voor de Nations League waar Koeman mee verder kan.
1 -1
AlexIbarra
Iedereen mag zijn mening hebben maar het helpt niet als je er 'feiten' bij haalt die niet kloppen.
Advocaat is niet gedegradeerd met Sunderland maar heeft ze juist in de PL gehouden. Hier een reminder:

https://www.nrc.nl/nieuws/2015/10/04/dick-advocaat-vertrekt-als-coach-van-sunderland-a1412651
2 0
Rujar
Mwa advocaat heeft alleen in Rusland gepresteerd voor de rest is het allemaal matig
1 -1
Stephen
Te dom om te poepen. Zonde van het talent.
0 0
Mathobo
Wat een ei
0 0
mgtow
Gesticht FC Utrecht. Hoe wanhopig moet je zijn als je dat soort spelers aantrekt? IQ van een druif, zelfbewustzijn van een amoebe. Zo'n grote commerciële mogelijkheden maar ze spelen niks klaar.
2 0
insectenverdelg
Ach als je Kramer hebt aangetrokken heb je wat krediet opgebouwd wat je kan compenseren. :)
2 0
PetrusKeizer
wat er allemaal niet beweerd en geschreven is over die jongen. De nieuwe Frenk Rijkaard, was t zelfs. Frenk heeft in zn hele loopbaan ook wel ns n ontsporinkje gehad, maar dat was hoge uitzondering. Zonder zelfdiscipline red je t echt niet in t huidige topvoetbal. En n nieuwe Rijkaard was t niet, en zal t nooit worden.
2 0
Ajaxbrl
Zelfs buiten pisvee matches om worden ze geholpen door de KNPB..
1 -2
WillyBrokamp
Utrecht kan mogelijk nog in beroep.
1 0
Middenweg401
Maar sinds wanneer wil Utrecht van PSV winnen?
5 0
Ajaxxxisdebeste
Ik had nooit verwacht dat hij niet zo redden, maar het is een verloren zaak. Mentaal zijn dat soort jongens niet instaat om te veranderen en als ze het besef hebben is het te laat en te 'oud'.
1 0
GvanderK
Ajax is ook blij dat ze van hem af zijn. Groot talent maar een klote karakter. Gaat trouwens lekker bij Utrecht, eerst al die Tannane, nu Bazoer. Emanuelson rood.
2 0
Tinus
Het is toch bijzonder dat Utrecht veel probleemgevallen binnen haalt. Dan vraag je wel om gedoe. Nu wachten tot ook Kramer over de schreef gaat. Ik gok dat hij binnen 6 wedstrijden iets idioots doet.
Wel lullig dat juist Urby een rode kaart krijgt. Hij raakt zn tegenstander flink, maar ik geloof niet in opzet bij deze jongen.
2 0
Cello
Volgens Advocaat gaf Bazoer de 4de official en klein duwtje (zal ongetwijfeld gepaard zijn gegaan met de nodige woorden)......deed ie een beetje balinerend over, maar je moet gewoon met je handjes afblijven van die gasten. Dat weet je toch?.
3 -1
mercurius3
Advocaat is een idioot. Presteert nergens en denkt dat ie heel wat voorstelt. Snap niet dat de voetballerij telkens bij 'm uitkomt. Voegt echt niks meer toe.
1 0
niquedegraaff
Wat een naar ventje zeg bah
3 -2
X-RaY
Rishitley Bazoer moest voorlopig gewoon zijn mond houden en gaan voetballen aldus zijn broer en tevens zaakwaarnemer nadat hij tegen Willem 2 in de rust werd gewisseld door Advocaat.

Bezoekje KNO arts is geen slecht idee denk ik haha wat is die gozer dom zeg.
4 0
insectenverdelg
En al geheel verontwaardigd over een wissel on zijn eerste pot voor Utrecht en nu dit? Bazoer start echt als een jongen die tot op hrt bot gemotiveerd is om zn neergaande carrière on positieve zin om te draaien.....
1 0
ARUCAMBA
gewoon een verloren geval voor top voetbal
1 0
chino
4e official ook geschorst?
0 0
3*stars*3
Bazoer krijgt weer eens een kans en weet vooral negatief in het nieuws te komen.
Sowieso is het een tyfuszooi bij dat Utrecht.
Tannane ging weer los en het is wachten op dorpsodioot Kramer.
3 -2
Radie125
gelukkig Bergwijn ook weken eruit. Die gaan ze echt missen.in Eindhoven
0 -2
Truth
dus pisvee weer makkie volgende week. Utreg zonder Urby en Bazoer. Lekker dan
0 -1
Middenweg401
Utrecht met Bazoer is makkelijker voor PSV dan zonder. Wel heel jammer van Urby.
0 -1
Ajax#1900
Begint nu bijna zielig te worden met deze vent. Volgend jaar naar FC Emmen ofzo? Glijd compleet af.
6 0
niquedegraaff
Daar doe je Emmen geen plezier mee
0 0
Labrador
Jezus man. Die moet echt wat aan zijn houding gaan doen
5 0
Stroeve
Domkop.
2 0