[Update II] 'Transfer Younes naar Celta de Vigo afgeketst'

GinoHaverkamp, 30-01-2019 om 14:35, 9578 views, La Gazzetta dello Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Amin Younes zou nog deze winterse transferperiode de overstap kunnen maken naar een andere club. De oud-Ajacied, die sinds afgelopen zomer bij Napoli speelt, komt in Italië nauwelijks in actie en staat daarom niet onwelwillend tegenover een (tijdelijk) vertrek.

Zijn zaakwaarnemer, Sahr Senesie, laat tegenover het Deutschen Presse-Agentur weten dat Younes meerdere aanbiedingen in beraad heeft. 'We overwegen om deze winter nog wat te doen en we onderzoeken op dit moment een aantal opties uit Duitsland en Italië. Hij voelt zich in principe goed in Napels, maar zou graag meer willen spelen.'

'Het moet natuurlijk ook allemaal precies in elkaar passen, anders blijft Amin bij Napoli om voor zijn kans te vechten', aldus Senesie. Napoli-trainer Carlo Ancelotti zou begrip hebben voor de situatie. VfB Stutgart is een van de clubs die genoemd wordt voor Younes.

Update - 12.05 uur (30 januari 2019) - 'Younes vertrekt op huurbasis naar Spanje'

Het lijkt erop dat Amin Younes het seizoen afmaakt in Spanje. Marca meldt dat de Duitse ex-Ajacied op huurbasis vertrekt naar Celta de Vigo. Bij Napoli, waar Younes nu onder contract staat, heeft hij niet veel uitzicht op speeltijd en dus is een tijdelijk vertrek de enige manier om het seizoen voor de dribbelaar te laten slagen. Celta de Vigo, dat eerder deze maand ook al Wesley Hoedt tijdelijk binnenhaalde, hoopt de huurtransfer woensdag nog officieel te kunnen bevestigen.

Update II - 14:35 (30 januari 2019) - 'Transfer Younes naar Celta de Vigo afgeketst'

De transfer van Amin Younes naar Celta de Vigo is afgeketst. Dat meldt de Gazzetta dello Sport. In eerste instantie werd gedacht dat de oud-Ajacied op huurbasis naar Spanje zou vertrekken, maar er was uiteindelijk sprake van een definitieve overname. De gesprekken daarover zijn uiteindelijk geklapt op de financiën. Napoli, Younes' huidige club, wilde namelijk dat Celta de Vigo een aflossingsverplichting opnam in de deal, maar de Spaanse club weigerde dat. Zodoende blijft de vijfvoudig Duits international dit seizoen in Napels.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OuweDibbes
Laat me eens raden, heeft de trainer een video tje gekregen van de hoogtepunten bij Ajax van onze duitse Sjakie Swart? Nog niet geschrokken, porren met wat euro tjes om onze duitse vriend uit zijn contract te laten lopen.

Overigens ook nog kans om de Duitse Willy van de Kerkhof te worden. Alleen ben bang dat onze Eindhovense vrienden daar niet intrappen.
0 0
alvin01
Younes is wel de 1ste die de kwetsbaarheid van Ten Hag blootlegde met de weigering wissel voor een paar seconden.
Tevens was Younes ook degene die ondanks een heel druk programma met Duitsland toch eerder terug keerde van vakantie ivm drama van Nouri!
Dat zal ik nooit vergeten!
1 -1
Minsc
En tevens was Younes de linksbuiten zonder enig rendement, dat zal ik nooit vergeten!
0 0
theflyingdutchm
Al die mensen die nu ineens weer fan zijn van Younes en claimen dat het een echte buitenspeler zou zijn, zouden eens zijn 2de seizoen terug moeten kijken bij Ajax. Kwam nog geen lantarenpaal meer voorbij. Plus het feit hoe hij Ajax heeft behandeld, kan hij voor eeuwig opdonderen.
3 0
Hagmag
In Italië schijnt de zon.
0 0
Leviathan
Ik zie m nog wel is bij psv spelen
0 0
goajaxgo
Goh.
0 0
louis60
Hij heeft half jaar met gescheurde achillespees gezeten. Is pas net weer fit. Ik was wel een fan. TH moest hem zonodig "als beloning" in blessuretijd inbrengen. Zo maakt hij Neres ook chagrijnig.
5 -8
BokkieBokstra
Een echte buitenspeler, dat is wat anders dan de gemaakte buitenspelers waar we nu mee spelen. Zowel Tadic als Ziyech zijn geen buitenspelers.
0 0
Aeter
Ja maar dat boeit niet, want het rendement van Younes is nul. Die zou op het moment op de tribune hebben gezeten.
1 0
Minsc
Fan van een speler met 0% rendement, leg de lat maar lekker laag.
5 0
Leviathan
Een leuke dribbel en soms actie. Meer was het niet
2 0
Wereld
Wij hebben nog een linksbuiten nodig die een mannetje kan uitspelen en waarmee Dolberg wel kon renderen.
1+1=2
1 -7
Knalpot
Dolberg moet zelf eens gaan uitzoeken hoe hij kan renderen, de ouwe schept een stuk meer kansen voor zichzelf dan onze ijsberg.
1 0
Minsc
In dit geval is 1 plus 1 0.
2 0
BokkieBokstra
Hoop dat hij weer aan het voetballen komt, leuke voetballer.
3 -3
Gecko
Wegwezen met die verrader
6 -11
Duif63
Buiten dat, hij kon er ook geen hout van.
2 -1