[Update] Padt weer op vrije voeten

NielsOpdam, 24-09-2018 om 15:10, 9238 views, RTV Noord, NOS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajacied Sergio Padt heeft zich zondagavond behoorlijk in de nesten gewerkt. De huidig keeper van FC Groningen is opgepakt vanwege agressief gedrag in de trein, zo meldt Dagblad van het Noorden.

De doelman had geen geldig vervoersbewijs bij zich en werd agressief toen de conducteurs hem hiervoor een boete wilde geven. Padt begon te schelden en haalde uit naar een beveiliger. Er volgde een handgemeen en hierbij zou een beveiliger zijn horloge zijn verloren.

De trein werd vervolgens stilgezet, waarna alle deuren werden afgesloten. Kort daarna is Padt opgepakt door de politie. Volgens RTV Noord heeft de politie zojuist (maandagochtend, red.) bevestigd dat er een 28-jarige man uit Kropswolde is aangehouden vanwege mishandeling en belediging. Tegen hem zou aangifte gedaan zijn en bovendien zit Padt nog altijd vast.

Padt speelt tussen 2007 en 2011 in de jeugdopleiding van Ajax. Tot een debuut in het eerste elftal van de Amsterdamse club kwam het nooit. De keeper speelde daarna voor Go Ahead Eagles en AA Gent, waarna hij in de zomer van 2014 naar FC Groningen vertrok. Bovendien maakt Padt geregeld deel uit van de selectie van het Nederlands elftal.

Update - 15.15 uur (24 september 2018) - Padt weer op vrije voeten

Volgens RTV Noord is Sergio Padt weer op vrije voeten. De doelman werd zondagavond gearresteerd, omdat hij agressief gedrag vertoonde nadat hij betrapt was op zwartrijden. Er is aangifte gedaan tegen hem vanwege mishandeling en belediging. Nadat de politie Padt heeft verhoord zien ze geen reden om hem langer vast te houden.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aeter
Snap hier helemaal niks van. Als profvoetballer zwart rijden en dan vervolgens de conducteur aftuigen? Leeft deze knul nog steeds op de straat met foute vrienden ofzo? Of verveelt hij zich dusdanig in Groningen dat hij dit soort fratsen uithaalt uit verveling? Hoe dan ook droevig.
0 -1
Ajax#1900
Haha aftuigen nog wel. Leuk die media. Hij heeft met drank op iemand een duw gegeven. Mag niet natuurlijk maar die hele heisa slaat ook nergens op. Is een nette jongen verder.
1 0
DMDTagz
Je hoort gewoon met je poten van mensen af te blijven, klaar.
0 0
Aeter
Snap hier helemaal niks van. Als profvoetballer zwart rijden en dan vervolgens de conducteur aftuigen? Leeft deze knul nog steeds op de straat met foute vrienden ofzo? Of verveelt hij zich dusdanig in Groningen dat hij dit soort fratsen uithaalt uit verveling? Hoe dan ook droevig.
0 -1
hakkietjakkie
Ben je prof voetballer en ga je je zo gedragen omdat je 35 euro boete krijgt.....
1 0
Kojaxx
Hoop dat die nu wel op het rechte Padt blijft.
3 0
Mijnmening
+1
0 0
blueberry
is van het padje
0 0
Radie125
dikke pad de crimineel
1 -3
ajaxfan83
die zal wel flink gefrustreerd zijn hoe het gaat momenteel bij groningen
2 0
voorkennis
Misschien dacht ie dat hij in de spelersbus zat
2 -1
Redrum
" Weet je wel wie ik ben? " Nee meneer, ik heb echt geen idee wie u bent.
4 -1
Ajacied33
Is er nog een voetballer anno 2018 die de trein als vervoermiddel pakt? Sportief gaat het slecht met Groningen, maar blijkbaar dus ook financieel dat Padt geen treinkaartje kan betalen?
8 -1
leppe
Heb zelf ook wel eens een boete gehad omdat ik bij de verkeerde vervoerder was ingecheckt. Vervolgens komt er zo'n pipo bijdehand doen met een verhaal over of ik ogen heb en dat je toch duidelijk kunt zien waar je in moet checken. Ik wil aggressief gedrag van Padt niet goedpraten maar ik aan de andere kant zijn de mensen waarvan je verwacht dat ze toch wel een beetje klantgericht zijn soms ook ontzettend botte horken. Zelfde verhaal met politie.
1 -6
jaripettersson
Als hij in Amsterdam heeft gewoond zou je toch denken dat hij er wel tegenkan. Grotere horken dan hier vind je nergens.
1 -2
MokumInMeHart
Jongen was duidelijk op oorlogspadt.
1 0
VeelniksGasselich
van het padtje af
1 -1
AjaxPassion
Oh jee, de roddelpers op volle toeren. Ook AS smult hiervan en vindt dit zo 'belangrijk' dat het hier ook gewoon even een Groninger aanhaalt.

Wat is de andere kant van het verhaal?
1 -3
Marcw1972
Die gozer is blijkbaar zwaar gefrustreerd door de prestaties van FC Groningen. dat mag, maar uit dat niet op deze manier!
0 0
RaynoFischer
Helemaal van het Padtje af?

Maar hoezo zou je zwart gaan rijden als profvoetballer?, treinkaartje is ook weer niet zo duur :P
Als je dan gepakt wordt, reageer dan gewoon normaal en niet als een 16 jarige puber
5 0
talent020
het inkop grapje ga ik niet maken, XP snap het niet van zo,n jongen betaal gewoon voor je kaartje en als je gesnapt word op zwart rijden, accepteer die boete dan als een vent
2 0
AFCA0492
geen geldig vervoers bewijs betekent niet dat je express zwart rijdt pikske. maakt zijn actie natuurlijk niet goed maar een beetje naunce is hier wel nodig.
2 -1
talent020
uhm volgens een journalist die ook in de trein zat, en alles heeft meegekregen, wist Padt heel goed dat hij niet had ingecheckt, aangezien hij en zijn medereizigers spraken over hoe ze de conducteur konden ontlopen, dus hij wist wel degelijk dat hij fout zat, zwartrijden vind ik niet zo erg, dat doen er veel en vaak ook nog noodgedwongen, maar dat je jezelf dan zo misdraagt als je gesnapt word snap ik niet, helemaal niet als voetballer, dan zijn die paar tientjes boete geen wereldramp
0 0
Redrum
Ik weet dat ze bij Groningen minder betalen dan bij Ajax, maar een treinkaartje had er toch wel vanaf gekund? Dit gedrag is trouwens wel van het niveau van een ontspoorde tiener.
2 0