Van der Wiel tegen Zlatan: 'Ik kijk ernaar uit'

FinnDekker, 13-09-2018 om 21:25, 8251 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Zaterdag staan twee oud-Ajacieden tegenover elkaar aan de andere kant van de wereld, namelijk Gregory van der Wiel en Zlatan Ibrahimovic. In de nacht van zaterdag op zondag speelt Toronto FC tegen LA Galaxy.

Bij de eerstgenoemde staat de oud-verdediger van de Amsterdammers onder contract. 'Leuk om Zlatan weer te zien. We hebben vier jaar samen gespeeld bij Paris Saint-Germain. Ik kijk ernaar uit om het tegen hem op te nemen', citeert Voetbal International Van der Wiel over het weerzien met zijn oud-ploeggenoot van zijn tijd in Parijs.

Ibrahimovic ging van PSG naar Manchester United, om vervolgens richting de MLS te vertrekken. Van der Wiel speelde na zijn tijd bij de huidige Franse kampioen bij Fenerbahce en Cagliari.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
kevin0299
Zou wat zijn als Zlatan Greg vriendelijk een hand geeft in de tunnel om vervolgens bij de eerste de beste corner Greg een fikse elleboog geeft. En dan wegloopt met een blik van WAT MOT JE....
0 0
TvdH
en toen werd je wakker met je vinger in je poeperd?
0 0
AFCA-B93
Iemand die weet hoe Greg het daar doet?
0 0
AFCAMM
Zijn ploeg heeft iig met 5-3 gewonnen van Zlatan. Greg gaf twee assists.
0 0
appeltje
Voor MLS begrippen redelijk...
0 0
Voetbalverstand2punt0
Gregory heeft voor MLS begrippen ook bovengemiddeld talent, maar helaas niet de juiste instelling om het helemaal te maken en aan de top te blijven.
0 0