De Jong per direct weg bij FC Utrecht

FinnDekker, 04-09-2018 om 10:50, 7487 views, FC Utrecht |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Jean-Paul de Jong is als trainer weg bij FC Utrecht. Dat bevestigt de club op de eigen kanalen. Marinus Dijkhuizen en Rick Kruys nemen tijdelijk over.

De trainer nam het in de winter van vorig seizoen over van Erik ten Hag, die toentertijd bij Ajax werd aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De Jong werd uiteindelijk vijfde van de Eredivisie met de Domstedelingen.

Utrecht staat momenteel op de elfde positie op de ranglijst met vijf punten uit vier duels. Waarom De Jong precies is ontslagen is vooralsnog onduidelijk.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Lazell
Beetje vreemde timing. Hij is er al sinds januari en aan het eind van het vorige seizoen was er blijkbaar wel nog voldoende chemie? En nu na 4 wedstrijden niet meer?
0 0
Ferd
Het waren twee geweldige dagen
0 0
Rujar
Beetje gek. Toen Ten Hag was waren ze allemaal zo blij met De Jong?
4 -3
Ozymandias
Nee, sterker nog de spelersgroep wilde niet dat De Jong de opvolger van Ten Hag zou worden. Gelukkig had Ten Hag het goed neergezet en De Jong gaf de spelers de vrijheid om daar mee door te gaan. Dat leverde goede resultaten op maar dat maakt De Jong geen goede hoofdtrainer (of manager van de technische staf).
1 -1
AFCAwooz
Wel een vreemde zaak. Ik vond het al opvallend dat hij op een gegeven moment manager werd en als ik het goed begrepen heb, deed hij geen trainingen meer. Dit zie je weinig in NL.
1 0
Cisco2
Dat ging snel.
1 0
OKP-AFCA
That's what she said.

(Allemaal even lachen)
4 -5
Tomajax1990
Dat is helemaal niet grappig.
0 -1