'Van Rhijn mogelijk alweer weg bij Brugge'

BVeenstra, 17-06-2017 om 09:45, 6910 views, Het Laatste Nieuws |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig Ajax-verdediger Ricardo van Rhijn lijkt na een jaar alweer te vertrekken bij Club Brugge. De Belgische club betaalde een jaar geleden ongeveer 1,8 miljoen euro aan Ajax voor de rechtsback, maar maakte zeker in de laatste maanden van het seizoen amper gebruik van de mandekker.

Vanwege een gebrek aan speeltijd zou Van Rhijn niet meer gelukkig zijn bij Club Brugge, waardoor hij mag vertrekken. Het Laatste Nieuws schrijft dat er interesse is van clubs uit Portugal en Frankrijk. Bovendien heeft de club met Palacios en Cools voldoende alternatieven voor de positie van rechtsachter.

Ook oud-Ajacied Stefano Denswil vertrekt mogelijk bij Club Brugge. De centrale verdediger is wél basisspeler en hoeft niet te vertrekken, maar er is wel belangstelling voor hem vanuit Italië. Heel concreet is het echter (nog) niet.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Daantje Makkes
Tragisch verhaal...
0 0
EVH
Ideale back voor feyenoord. Lekker op meter of twee de aanvaller dekken met de handjes op de rug.
Hopelijk halen ze hem naar rotjeknor.
1 0
Pierre Heno
Één goed seizoen gedraaid toen hij Van der Wiel na diens blessure uit de basis hield. And that was it. Veel te weinig en veel te lief. Mist de instelling van een Donny van de Beek. Type Riedewald dus eigenlijk.
0 0
JPC40
Wat verwacht die jonge nu ??? dat alles van zelf gaat, wat is de reden dat hij niet wordt gebruikt??
0 0
Noxin
Ook zo'n raar geval. Van der Wiel ging, en Van Rhijn deed zijn voorganger op de rechtsback positie direct vergeten. Maar hoe meer hij speelde, hoe meer de klad erin kwam. Uiteindelijk werd van Rhijn op het veld een bron van onrust, die zelfs tegen amateurs in een bekerwedstrijd niet kon aanhaken. Vreemd.
1 0
Rsv
Welkom terug Ricardo!!
0 -5
AFCAwooz
Alleen al om zijn magistrale voorzet zou ik hem terug halen!
0 -5
WinstonWeed
Hahaha, waarom ga je niet naakt op de de Dam rondjes rennen terwijl je roept: Terughalen terughalen terughalen terughalen terughalen terughalen terughalen terughalen terughalen terughalen terughalen Terughaluuuuuhh
2 0
Toekomst1900
Lekker naar Portugal gaan! Machtig land!!
0 -1
Ajax meister
Ik was van Rhijn allang weer vergeten, en dat hij vorig jaar verkocht is was ik ook vergeten.
0 0