Vd Vaart: 'Milik niet geschikt voor absolute top'

BVeenstra, 16-06-2016 om 21:00, 12420 views, Studio France |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Rafael van der Vaart is van mening dat Ajax-spits Arek Milik niet goed genoeg is voor de absolute top. Dat vertelde de oud-Ajacied voorafgaand aan de wedstrijd tussen Duitsland en Polen, die donderdagavond (21.00 uur) wordt gespeeld.

'Hij is wel beter geworden de laatste tijd', begint de Heemskerker over de Poolse spits in Studio France. 'In de laatste wedstrijd (De Graafschap, red.) werd hij toch weer gewisseld. Of ik dat begrijp? Nee, ik vond dat ook onbegrijpelijk. Hij had een goede fase, maar aan de bal en in het meespelen vind ik hem niet goed genoeg voor de absolute top. Ajax is natuurlijk wel top, maar in de Eredivisie krijg je bij Ajax altijd heel veel kansen.'

Vanaf het komende seizoen staat Peter Bosz voor de groep als trainer van Ajax, maar volgens Van der Vaart is dat niet per se van belang voor Milik. 'Je kunt je beter afvragen of Ajax wel bij hem past. Bij Ajax wordt altijd heel veel verwacht van een spits. Daar kunnen sommige spitsen heel moeilijk mee omgaan. Als je kijkt naar wie Ajax allemaal in de spits heeft gehad..Kluivert, Bergkamp, Van Basten, Huntelaar...En toch heeft Milik het vorig seizoen geweldig gedaan, je ziet dat hij gegroeid is.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
grannig mokum1
Op wat baseert vdv dat milik is niet geschikt voor de top?, nou raffie er zijn top clubs die milik willen inlijven dus dan neem ik aan dat hij wel geschikt is voor de top..

0 0
Wat mot je?
Beste Rafael, hoelang ben je nou al weg bij ons aller Ajax?
Om even de klok terug te draaien ; je bent na een rampzalig seizoen voor een "habbekrats" verkocht aan HSV waar je aardig presteerde! Daarna een super transfer naar Real Madrid waar je voor de breedte bent gehaald en nooit een vaste waarde bent geweest! Top periode bij Spurs waar je had moeten blijven omdat juist daar het team in dienst van jou wist te spelen.....
Daarna weer naar een degradatie kandidaat (HSV) waar je nooit een basisplaats had en tot slot naar Sevilla omdat het vreten, weer en ook de muntjes aardig waren....
Dus maw...als er iemand z'n mond moet dichthouden over absolute top ben jij het wel....
Je reet is in de afgelopen jaren zo vies dik geworden dat Adidas helemaal geen maat broekjes voor jouw togus heeft! Alsjeblieft wegblijven...niet ons komen ergeren want zit niemand maar dan ook werkelijk niemand op jouw komst te wachten! Je was - let wel was - een geweldig talent met een fluwelen techniek en scorend vermogen maar nu ben je een tweeling broer van Frans Bauer!
Geen mening meer geven over Ajax spelers want is jouw carriere over en heb je dat zelf verziekt.......bijna iedere "kamper" kan zingen dus zou ik mijzelf inschrijven voor de Voice
1 0
AFCA82
Pannekoek
0 -1
mrbig
Hij kan het weten.
2 0
flyingsoccer
Wie is van der Vaart de nieuwe Mora reclame man.
2 -1
je
Was getekent de frikadellen Specialist
5 -2
Ajax34
Arek kwam door het hoge tempo net iedere keer een stapje te laat.
Ik denk dat het verstandig is om nog zeker een jaartje te wachten om weg te gaan bij Ajax.
0 -1
Sulejmanibesteaankoopooit
Haha noemt Rafael expres Zlatan niet als ster in de spits van Ajax?
0 -2
AFCA020!
Zlatan hoort helemaal niet in dat rijtje thuis.
Zlatan in zijn Ajax periode was sterk, maar ook vaak ondermaats hoor. Zlatan Ibrahimovic is pas na Ajax echt een grote meneer geworden. Daarvoor was hij (bijna) te vergelijken met Milik nu. Een handje vol supporters zagen het in hem zitten en een handje vol waren hem liever kwijt dan rijk en geloofde niet in hem.
Ik weet nog goed hoe hypocriet men was in de thuiswedstrijd tegen NAC. Eerst uitjouwen en uitfluiten vervolgens juichen en toezingen. En nu die weg is is iedereen het er over eens dat Zlatan een topper is en een echte Ajacied. Ik vind te veel mensen hier opportuun.

Maar goed weer over het rijtje, hij wordt niet door Raffie genoemd omdat Zlatan in zijn Ajax tijd altijd ter discussie stond: Moet hij spelen vandaag? Is hij goed genoeg? Etc. Bergkamp, Huntelaar, Van Basten en Kluivert waren allen onbetwist eerste keuze en in hun Ajax tijd al (wereld)toppers. Dat is Zlatan helaas niet gelukt
2 0
ajaxinho
Suarez ook niet.

Ze horen natuurlijk wel in het rijtje thuis.
Maar ze zijn niet echt spitsen die passen in het Ajax-systeem.

In dat opzicht heeft Milik nog altijd hoop van slagen.
0 -4
Daantje Makkes
Raffie! dikke
2 -2
Fredschuit1
Wat een respect..
0 0
dezengene
En hij kan het weten.
1 -2
rodriquez7
MILIK DRAMA hahahaha, die gozer is zo overschat. Die motoriek, wat een draak zeg!
2 -5
chrisjuhhh
Heer vd Vaart hier ook al de betweter .
Wat is de top !?
Iemand die tussen zijn 18e en 242 is of iemand die lange tijd zijn sporen heeft verdiend ?
Zulk dom gezwets altijd .
vd Vaart heeft verder ook niets bewezen anders had Real hem wel gehouden !
Had hij er altijd gestaan ipv wesley !
1 -4
JanTa
V.d Vaart is gewoon iemand die zijn hart op de tong heeft en zegt waarop het staat. Milik had 2 serieuze kansen tegen Duitsland waarvan er minimaal 1 er in had gemoeten. Dus mijn conclusie is dan ook dat Milik (nog) niet tot de wereldtop behoord want dit soort kansen heb ik ook bij Ajax zien missen.
4 0
AjaciedNB
VdV heeft met z'n 109 interlands wel recht van spreken. Die heeft met gasten op het veld gestaan die die 2 100% kansen er in hun slaap nog wel in schieten.
Dus Milik, blijft nog in ieder geval nog een jaartje bij Ajax, Want een half/driekwart seizoen goed presteren maakt je nog geen topspits.
Overigens valt z'n kompaan in de spits ook behoorlijk tegen, als spits van een van de beste clubs ter wereld, laat hij toch veel te weinig zien. Dan doet Milik het in verhouding beter.
1 -1
chrisjuhhh
waarvan 59 invalbeurten en inmens veel titels toch ??? WK EK noem maar op op zijn 22ste
0 -1
AjaciedNB
Ik zeg niet dat hij alle wedstrijden goed heeft gespeeld, ik geloof dat hij van zijn laatste 30 interlands er bijna geen een heeft uitgespeeld.
Maar 100 interlands zijn nou toch ook niet heel veel nederlandse voetballers gegeven.
voor 25 miljoen zeg ik strik er omheen, maar Milik is bij Ajax echt nog niet uitgeleerd.
0 0
AFCABart
Van der Vaart heeft ook laten zien niet goed genoeg te zijn voor de absolute top. En dan heb ik het vooral over mentaliteit en instelling.
0 -2
mikeajax1990
Milik is toch wel beter als van der vaart , van der vaart heeft ook niks gedaan met zijn talent
0 -3
MS22
Van der Vaart ook niet geschikt. Ook niet als analist
0 -3
scstan94
Ik vind Van der Vaart juist een goede analist. Heeft tenminste een mening en komt er voor uit.
2 0
Chesterson93
Leuk voor zijn mening, maar samenvatten lukt hem niet. Maar kan wel genieten van zijn kritiek op spelers als Zlatan, Milik, Cech of andere spelers. Maakt hem nog minder geliefd en dan vergeet men steeds meer wat hij deed in zijn beste dagen. Want de grapjas investeert geen moer in zichzelf.
0 -1
Ajax412
Als Vd Vaart als analist kritisch is op Milik en we zijn het er hier niet mee eens, zullen we Vd Vaart dan beoordelen op zijn kwaliteiten als analyticus en niet op zijn kwaliteiten als voetballer? Lijkt me wel zo eerlijk hè. Hij heeft ook gewoon gelijk met wat hij zegt.
8 0
DeWareRealist
Ik vind van der Vaart een prima analyticus. Neemt geen blad voor zijn mond en is een liefhebber. Ik ben fan!
1 0
Frankkie
Ach Fantastische Ajax Supporters, wij weten toch allemaal ook wel dat Milik nog te weinig kan brengen om bij te top te horen. Wij roepen hier al maanden dat Milik een spits is die net zijn dag moet hebben. Al maanden roepen wij als fantastische Ajax supporters dat Milik niet geschikt is voor dit Ajax systeem. Maar toen kwam er een betere periode van onze Arek, en toen bleek Milik wel bij de top van Europa te horen! Ja, Arek kan zo naar Real, Barca of Man U!

Maar als Rafael hetgeen zegt wat 90% van deze fantastische Ajax Supporters het eerste seizoenshelft hier op AS schrijft moeten wij Rafael maar gaan beoordelen op zijn carriere?

Zou wat zijn als zulke gasten deze Fantastische Ajax supporters zouden mogen beoordelen op hun behaalde resultaten in het leven!


7 -1
Sterretje73
Hmm Frank schrijf je met een 1 "k"...bbetwetertt =-p Flauw natuurlijk maar wordt altijd zo moe van types als jij. Ja je hebt gelijk dat men hier veel te snel heen en weer schiet in meningen en ja sommigen hebben echt wel wat extra krediet verdient maar ga nou niet de grote meneer lopen uithangen want Frankk is een tussenpaus en niet zijne heiligheid zelf. Amen...
1 -4
mistermiyagi
Tot zo ver het vd Vaart journaal.

Ik had graag in het programma gezeten en zeggen dat vd Vaart met zijn kwaliteiten minstens bij Barcelona, Real of Bayern hoorde te spelen ipv hier je zegje te doen.. dat het blijk geeft van zijn mentaliteit en doorzettingsvermogen.

en dan inzoomen op het gezicht van vdVaart.. die jongen ontbreekt het aan zelf kritiek..
0 -4
Tinus
Wat een flauwekul allemaal wat je opschrijft. VdVaart is absolute top geweest bij Real, Tottenham en daarvoor bij HSV en Ajax. Als jij al een mening mag hebben, dan mag hij het zeker. Bovendien klopt het toch gewoon wat hij zegt? Daarnaast vind ik VdVaart een verademing op tv. Niet zo politiek correct en gewoon zichzelf.
6 0
Rinky
Eens.

Ik roep wel eens dat Van der Vaart zo'n 10 jaar te laat is geboren. Het is een fantastische voetballer maar aangezien we steeds meer power op het veld zien wordt het voor hem veel moeilijker om zich staande te houden. Vergelijk het maar met Litmanen, een fantastische voetballer met een matige fysiek. Zou het in de huidige generatie ook veel moeilijker gehad hebben.
1 0
Causio
quod erat demonstrandum
0 0
je
Wat heeft meneer Van Der Vaart bereikt Dan waar Zijn Zijn eretitels en prijzen.
2 -11
3sterren
Ben nu wel heel benieuwd naar jouw cv. Wat je hebt bereikt, en wat je eretitels zijn en eventueel daarbij horende prijzen...

Op basis van jouw post/stelling kan het AS Forum wel worden opgedoekt.
2 0
Beachboy
Wat doet dat ter zake, mag ie om die reden niet zijn mening geven in een programma waar ie zit om z'n mening te geven? Hij heeft ook nog gewoon gelijk.

Milik is i.m.o. prima voor het huidige Ajax en zal ook best deze zomer of de volgende een transfer krijgen naar de subtop, maar echt wereldklasse, nee idd niet.
1 0
Pettersson1963
Ach, daar is "je" weer. Hij heeft in ieder geval meer bereikt dan jij zonder eretitels en prijzen.
5 -1
AFCA_XXX_AMSTERDAM***
Kan je absoluut niet zeggen, dat deze man de absolute top niet kan halen. Van Suarez en Ibrahimovic werd er ook getwijfeld. Deze man is nog jong en kan zich nog ontwikkelen.
2 -5
AFCA37
Pfffffff man.. Ibra heeft alleen al meer voetbal in zn teen dan milik ooit zal krijgen...zelfs toen hij moest wennen 1e jaar, kon je al zien hij geweldig kon voetballen. Suarez was vanaf dag 1 bij Ajax al onmisbaar. milik is het gewoon niet. Maakt zo nu en dan een goal maar voetballend is het knudde... dus die vergelijking slaat nergens op
5 -4
Aeter
Beetje overdreven, milik is een prima spits, die er dertig had gemaakt dit jaar als hij gewoon het vertrouwen had gekregen, maar nee frankie bleef hem maar wisselen en banken. Hij is veruit de meest productieve spits bij ajax sinds jaren. Ben gewoon blij dat we eindelijk weer een goede spits hebben. De Zlatans en Suarez van deze wereld komen niet meer naar Ajax. Zelfs een Vincent Janssen is al te duur blijkbaar, dus ja, jij denkt waarschijnlijk dat die nieuwkomer Casierra het wel even gaat doen zeker? Ik denk dat hij minimaal een half jaar zal moeten wennen als het al geen jaar wordt en dan nog is het afwachten of het eruit komt. Nee, milik afzeiken snap ik werkelijk niets van, dat is gewoon dom. Die jongen is van het niveau Huntelaar in zijn topdagen, dat moet je gewoon koesteren.
2 -5
AFCA37
Afzeiken??? Is gewoon de waarheid... Of moet ik gaan liegen dat hij oh zo geweldig is.... Gasten worden miljonair van het voetbal, mag je dan ook ingodsnaam kritisch zijn als supporter. Hard gezegd was Milik gisteren een aanfluiting tegen Duitsland
3 -1
Aeter
Ik heb het niet over gisteren, maar over het algemeen. En nee dat is NIET de waarheid, maar slechts jouw mening. Als jouw mening waarheid was, zou de wereld er slecht uit zien zeg,een grote bak met gal.
0 0
AFCA37
En als we jou moeten geloven... was de wereld morgen failliet..."Milik is Huntelaar is zn top jaren "hahahahahahahahahhahahahahahahaha.... Huntelaar is met een gipsen poot nog beter als die overschatte pool!!!! En iedereen maar zeiken op Frank, dat ie gewisseld werd steeds...Nee dat was omdat ie zo goed meevoetbald hahaha... Met Klaas had je kampioen geworden op zeker!!!! Maar blijf jij maar in Milik geloven kerel!! Ik ben blij als hij weg is...
0 0
BennJii020
overdrijven is ook een vak zo te zien... natuurlijk zijn er dingen te.verbeteren. . hij heeft ons ook vaak gered!
0 0
Aeter
Ik reageer niet meer op jou. Jij weet namelijk niet hoe je een normale discussie moet voeren. Doei!
0 0
Ellende
Van de Vaart is wel ervaringsdeskundige op het gebied van net niet.......
maar ik heb de bliksemafleider vandaag ook gemist. En waar was Ozil.
0 -5
Ferd
En het meest trieste is dat het bij Raffie niet eens mislukt is door technische oorzaken of talent maar puur op inzet en motivatie.
0 -1
RuudRuud
Lekker een paar doelpunten tijdens het EK, dan een miljoen of 15 voor hem binnenharken en verder met een andere spits
1 -1
Fredschuit1
Klopt..
1 -1
AJAXZZZ
Milik blijft maar in waarde dalen !
1 -4
mvdk
Toch heeft hij wel een punt. Milik is een goede afmaker, maar we zagen ook regelmatig zijn tekortkomingen. Zijn rechter is slecht en in het meevoetballen is hij niet goed. Zijn linker is echter subliem, en daar maakt hij veel mee goed. Voor Ajax is hij zeker goed genoeg, maar of hij de ideale spits is? Nee. Dat zijn meevoetballende spitsen. Alleen al bij zo'n Pantelic zag je het verschil.
2 -2
Johan1
Kijk eens goed naar deze wedstrijd en je ziet dat Milik enorm tekort schiet.
2 -2
FUBAR
Onzin. Speelde een prima wedstrijd, had alleen moeten scoren, Walgelijk volk reageert hier toch ook.
3 -12
AFCA37
Jij hebt liggen slapen gisteren, tijdens de wedstrijd, dat kan je niet ontkennen.....
0 0
Ruudje74
Fubar, sorry, maar hij speelde geen prima wedstrijd. Dat is overigens geen mening, maar een feit. Hij had constant balverlies, passes kwamen niet aan, te zacht, of verkeerde richting, hij was echt slecht. Die opgelegde kans die hij wilde koppen, erg ongelukig, hij verwachtte deze niet en bal was dalende, zag er knullig uit, maar kan gebeuren. Echter die bal die van links teruggelegd wordt op hem, die hij met links kan inpissen, die moest er gewoon 100% in. Hij heeft werkelijk niks goeds laten zien, kan er niet meer van maken. Maakt hem overigens geen slechte spits, je kan een mindere pot hebben.
0 0
Pettersson1963
FUBAR, hou op kerel. Milik speelde een draak van een wedstrijd.
4 -3
El Toro
Ik ben normaal gesproken altijd redelijk positief over Milik, maar hij deed vanavond echt maar weinig goed. Heeft 3 hele goede mogelijkheden om zeep geholpen en grossierde daarnaast in balverlies door ongelukkige kaatsen, balcontroles die niet goed liepen enz. Bleef hard werken, maar er lukte helaas maar weinig.
4 -1
AjaxNWH90
Kan grote jongen worden maar ben bang dat het niet bij ajax gaat gebeuren zoals vaker het geval is geweest. Hij heeft veel gescoord dit seizoen maar weergaloos was hij zeker niet. Niet zoals Suarez en Huntelaar dat wel waren/zijn. Milik mag van mij vertrekken. Beter voor Ajax en beter Milik. Milik heeft ook nog niet die uitstraling van een sterspeler en ik denk dat ook voor twijfel zorgt bij de supporters. Kom je kwaliteit tekort, probeer dat dan te compenseren met je inzet. Kijk maar naar Dirk kuyt. Totaal geen talent die palingvisser maar hij doet het wel ff met zijn inzet en toont hart voor de zaak.
0 -5
Lane 8
Rafael heeft gelijk zoals je kan zien deze wedstrijd..
5 -2
WyZynDeBeste
Milik is voor Ajax een geweldige spits.
3 -6
GvanderK
Met alle respect voor Milik, maar Ajax kan echt beter krijgen...
1 -5
Raoul14
Vroeger wel ja.
1 -3
4xbestevaneurop
Laat hem eerst in de CL of EL tegen wat betere tegenstanders goed presteren, eredivisie is geen graadmeter. Zelfs Milik kan daar met zijn draaicirkel van een boeing 747 nog rustig eerst naar huis bellen om vervolgens pas een voetballende optie te bedenken.
Natuurlijk speelt hij voor Polen ook goed, maar ik wil hem wel zien elke week tegen Engelse of Duitse of Italiaanse verdedigers. Bij Ajax had hij op El ghazi na 2 jaar geen concurrent voor de spitspositie, dat gaat bij elke andere topclub heel anders zijn. Maar met zijn schot en doelgerichtheid zal hij ongetwijfeld goals blijven maken.
1 -1
Ruudje74
Sowieso is clubvoetbal mooier dan interlandvoetbal. Kijk nou waar we al een week tegenaan zitten te kijken....spelers uit competities van Zweden, Denemarken, Championship, weet ik waar ze vandaan komen. Zoveel zwakke broeders op het EK, niks aan. Zelfs een Spanje, Duitsland hebben zwakke plekken. Internationals kun je namelijk niet kopen. Je moet het doen met kwaliteit van eigen bodem. Wat is Barcelona zonder Neymar, Messi en Suarez, wat is Real zonder Ronaldo, Benzema en Bale....Spanje heeft geen knappe aanvallers. Heeft Bayern een Duitse voorhoede? Dus die Mannschaft ook niet. De aanval van de Belgen is ook niet bijzonder, evenals de verdediging. Je wint een wedstrijd niet alleen met een goed middenveld en een goede keeper. Portugal heeft met Ronaldo een topaanvaller, maar presteert nooit bij het nationale elftal omdat het team er omheen aanzienlijk minder is. Ik verwacht dat dat Kroatie een gevaarlijke outsider is dit toernooi en verwacht ook nog wel wat van Polen.
0 0
Johan1
Milik is absoluut geen topper en zal dat ook nooit worden. Daarvoor mist hij teveel specifieke kwaliteiten die je als spits tot een topspeler maken. Zijn basistechniek is al niet goed genoeg, hij heeft geen actie, hij is traag, zijn handelingssnelheid is niet hoog genoeg en hij mist de felheid van een echte spits. Ik hoop dat ze hem voor een leuke prijs kunnen verkopen.
2 0
JPC40
Milik is prima geschikt voor absoluut top alleen moet je hem niet in een hokje plaatsen van Messi Ronaldo of Zlatan, je maakt die jongen diep ongelukkig mee.
Maar dat hij klasse heeft is een feit, tenslotte past Rooney ook niet in die rijtje van wereld top.
1 -2
OntlastendeMiddenvelder
'[I]n de Eredivisie krijg je bij Ajax altijd heel veel kansen.' Heeft hij Ajax nog zien spelen, de laatste jaren?
0 0
JPC40
nee hij heeft helemaal niks gezien, meneer zit weer zijn frustratie op een ander af te geven, begint steeds meer op Gordon te lijken, met zijn reactie.
0 -3
JCr14
Milik past perfect bij Ajax.
Als de buitenspelers maar het veld breed houden en buitenom gaan. Waar we bekend om stonden als Ajax 4-3-3 of zelfs 3-4-3 in balbezit. Maar het trekt allemaal naar binnen.

5 -5
AJAXZZZ
Zelfs als je slechtziend bent, zie je dat Milik niet geschikt is voor de top.

Van der Vaart heeft gewoon gelijk.
4 -4
Bazenvan95
Lol in dit rijtje waar hij ook thuis hoort noemt hij express de naam van Zlatan niet. haha oudzeer
2 -3
Arek Milik
Ik heb de voorbeschouwing gemist, kwam net bij de 2de minuut thuis. Maar kansloos als hij dit heeft gezegd. Meneer van der Vaart heeft de absolute top ook niet gehaald, geflopt bij Real Madrid. Weet je nog; Raffie?!

Als hij vanavond weer scoort tegen de wereldkampioen, lach ik me stuk!
1 -6
EVH
Fanboy
3 0
EVH
Van der Vaart praat hier geen onzin.

Maar blijkbaar vinden die twee hieronder het nodig om Raf meteen af te zagen.

Ik bedoel, hij zegt hier bijvoorbeeld niet dat hij Zlatan ook al zo goed vond bij AJAX in de jeugd.
4 -2
Arek Milik
Wat is er niet onzin aan? Hij scoort er op los bij Ajax, heeft een geweldig linkerbeen, heeft al gescoord tegen de wereldkampioen, vormt een levensgevaarlijke duo met Lewa, is o zo geliefd in Polen, Moet ik nog doorgaan ?????????

Weet je wat het probleem is, bij Ajax moet je ook nog kunnen voetballen. Dat hoeft in het buitenland niet!
2 -7
EVH
Nee, nee in het buitenland behoeft de spits niet te kunnen voetballen. Sure buddy.
Daarom doet Sanogo het ook zo goed.
2 -1
Arek Milik
Sanogo scoort niet. Niet appels met peren vergelijken hè.
1 -2
EVH
Welke spits in de absolute top, kan niet voetballen?
1 -1
Arek Milik
Del Pierro, Inzaghi, Cavani, Forlan, v Nistelrooy, Huntelaar, etc.. Dat zijn pure afmakers en moeten het minder doen op hun voetballende kwaliteiten. Allemaal de top gehaald!
2 -4
Barra
Del Pierro?? die kon een behoorlijk potje voetballen hoor. Inzaghi is een schoolvoorbeeld van een pure afmaker, die mocht zelfs in de rondootjes niet mee doen.
1 0
EVH
Dude,....
0 0
Arek Milik
Kom dan met argumenten en niet een minnetje drukken en 'dude' roepen. Ik ben vrij helder geweest. Het verschil dat je bij Ajax moet meevoetballen betekend niet dat je in de buitenlandse top dat ook moet doen! Doelpunten willen ze, daar staat een spits ook voor!
1 -3
EVH
Ik heb geen minnetje gedrukt.

Del Pierro, Cavani, Forlan, en Van Nistelrooy waren allen voetbaltechnisch veel betere spelers dan Milik.
Huntelaar is op zeker beter met beide benen. Kan zowel met rechts als met links behoorlijk schieten en een veel betere kopper.
Inzaghi was geen geweldige speler maar schat ik niet minder in dan Milik.

Jij bent gewoon een fanboy. Niets mis mee, maar het maakt je ziende blind.
4 0
Ajax#1900
Kansloze titel, jullie laten bewust het woordje 'nog' weg. Vind ik jammer.
10 0
Leipeshitouwe
Ja en jij bent geschikt voor het middenveld van lucky Ajax.
1 -3
Barra
Hoor liever iemand als van der Vaart die tenminste wat durft te zeggen, dan voetballers die zich altijd afzijdig houden omdat ze niemand tegen het zere been willen schoppen. Van der Vaart zit er om een wedstrijd te analyseren en zijn mening te geven, dan moet hij ook daadwerkelijk wat durven te zeggen
4 0
Dennisjez
Milik: van der vaart niet eens geschikt voor Ajax.
2 -6