Öztürk: 'Bij PSG heb je zo'n speler niet'

FinnDekker, 09-01-2019 om 18:50, 16030 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Süleyman Öztürk van Voetbal International is van mening dat Paris Saint-Germain geen slechte keuze zou zijn voor Frenkie de Jong. De middenvelder van Ajax werd meermaals gelinkt aan een transfer naar de Franse grootmacht. 

Het eerste 'pluspunt' waar de verslaggever het over heeft is de grote hunkering naar een speler als De Jong op het middenveld. 'Bij PSG heb je zo'n speler niet. Je hebt Verratti, die lijkt een beetje op een verdedigende middenvelder. Maar niks lijkt ook maar enigszins op De Jong. Ik begrijp heel goed dat Paris Saint-Germain 75 miljoen euro wil neerleggen.'

De Franse competitie is niet aantrekkelijk, vindt Öztürk. 'Je gaat eerder voor de Premier League of de Primera División.' Desondanks ligt er wel een sportieve uitdaging. 'PSG gaat de Champions League een aantal keer winnen. Daar ben ik van overtuigd.'

Vandaag op Ajax Showtime: een nieuwe Onze Trots! Dit keer spreken wij met Rotjoch, presentator en oprichter van 101Barz! Lees zijn verhaal over Ajax hier!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pieter14
Mij maakt het totaal niets uit waar Frenkie naar toe gaat,als hij maar gelukkig is,dan komt het met zijn voetballen altijd goed.
Hij heeft er de potentie en zijn hersens voor!!! Hij heeft nog altijd zelf zijn keuzes moeten maken, toen hij moest kiezen tussen PSV en AJAX , en als 7 jarig kind tussen Willem 2 en Feyenoord. Hij kan het best,vertrouw maar op hem.
0 0
MPAjax
zie hem liever bij barca, veel meer speler voor
0 0
ajax4lifebaby
Zie hem ook wel graag naar PSG gaan, omdat ik denk dat hij daar 90% kans van slagen heeft. Bij city of barca is het maar afwachten.
0 0
Babangida83
Bij PSG heb je Veratti. Die heeft een grote staat van dienst daar en speelt precies met de punt naar achteren. Dan heb je nog dat het een arrogante Franse club is, die gewoon doet wat het wil. Leuk als ze met je werken, maar zit het even tegen, dan kan het echt in een nachtmerrie eindigen. Dan nog de Franse competitie. Erg fysiek met hele smerige geniepige overtredingen. Voor een lichtgewicht als Frenkie verre van ideaal. Frenkie kan beter nog een jaar bij Ajax blijven en na een succesvol EK volgend jaar gewoon lekker Busquets opvolgen en in een gespreid bedje komen. Ook lekker stadje, hoor, dat Barcelona. En met zijn flair van Cruijff, heeft hij daar de wereld al gewonnen.
2 0
ajtw
De enige reden waarom hij daarheen zou gaan. Maarja dan kan je ook bij Ajax blijven
1 0
Pieter14
Een ode aan Frenkie,
Het tempo,De kracht,De visie,De ballen,De lichtheid van aanraking en de snelheid van zijn voeten.Kijken naar Frenkie is als luisteren naar pianomuziek ,,Standchen F.Liszt
van Schubert gespeeld door Khatia Buniatishvili.,, Het is een uittredende ervaring naar de toekomst,een bliksemschicht van alwetendheid die ons in staat stelt om in een fractie van een seconde met perfecte helderheid te zien.Terwijl hij vermoeide tegenstanders in paniek brengt,wordt je overweldigd door een enkele doordringende gedachte,,NIETS ZAL OOIT NOG HETZELFDE ZIJN..Ik heb een glimp opgevangen van de komende 100 jaar voetbal en weldra zal de sport zoals we die kennen in twee tijdperken worden verdeeld,voor Frenkie de Jong en daarna.
Frenkie is de beste uitvinding,sinds het gesneden brood!!!
3 0
OntlastendeMiddenvelder
Laten we wel wezen, geen enkele club ter wereld, behalve Ajax, heeft Frenkie de Jong.

Wat trouwens nogal fantastisch is, als je erover nadenkt.
2 0