Spaan heeft 'zin' om Huntelaar uit te fluiten

BvdPloeg, 06-02-2018 om 15:15, 18471 views, Het Parool |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Henk Spaan heeft het in een column in Het Parool opgenomen voor Hakim Ziyech. Volgens de journalist is het niet terecht dat de Marokkaan de fluitconcerten krijgt, terwijl medespelers deze misschien ook wel verdienen.

'Als Ziyech een vrije trap wil nemen op achttien meter afstand, mompel ik: "hoog over". Fluiten doe ik niet. Meer zin om te fluiten heb ik als Huntelaar een kans mist die Sjaak Swart zou hebben gemaakt. Huntelaar wordt nooit uitgefloten, terwijl hij in de eerste helft tegen NAC uit onmacht vier of vijf kansen om zeep hielp die elke spits moet maken', schrijft Spaan.

Ook Lasse Schöne zou minder krediet moeten krijgen, volgens de columnist. 'Schöne leek met zijn gedachten meer bij een potje scrabble met zijn kinderen te zijn dan bij NAC. Hij krijgt nooit een fluitconcert over zich heen. Ziyech heeft een arbitraire schotkeuze, neemt risico's en wordt uitgefloten, hoewel minder massaal dan hij zelf denkt te horen. Hij werkt hard aan het terugveroveren van verloren ballen, terwijl zijn rouwende schouders uitdrukken: waarom nog? Ik blijf een Marokkaan. Ik kan het echt nooit goed doen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
godenzoon92
Flikker gauw een eind op joh mafklapper dat je dr rondloopt. Dit heeft toch niks met etniciteit te maken? Wat een onzin. Overal racisme in zien... Waar gaat het heen met de wereld
1 0
Genant
Henk wil gewoon weer zo duidelijk laten merken dat hij achter de zogenaamde multiculti rasvoetballer Hakim staat. Eng.
2 0
michaellaudrup
Wat een triest figuur toch die Spaan, denk je nou echt dat een speler zelf niet baalt als hij mist? Hij leert te focussen op de nieuwe kans, balen en vloeken is toch nutteloos, dat haalt je alleen maar uit je spel. Fischer is daar een goed voorbeeld van die bleef maar piepen speelde zich iedere keer uit de wedstrijd.
1 0
Duif63
Ik heb zin om Henk Spaan op een flinterdunne ijsschots in het IJsselmeer te zetten en in Mei is te gaan kijken of hij er nog op staat.
2 0
chloorbestendig
Ja hoor, omdat zijn ouders uit Marokko komen fluiten we hem uit, dat staat helemaal los van zijn spel. Vanavond ga ik Schone uitschelden omdat hij uit Denemarken komt, krijgt Onana de volle laag omdat hij uit Kameroen komt, ga ik bier gooien naar Neres omdat hij uit Brazilië komt, steek ik mijn middelvinger stiekem op naar Nico omdat hij Argentijns is en als ik vind dat Kluivert gewisseld moet worden is dat omdat zijn grootmoeder uit Suriname komt.
4 0
BokkieBokstra
Nou...., het is wel waar dat uitfluiten in een half leeg stadion folklore is bij AJax. Maar ik denk dat zijn afkomst wel degelijk een rol speelt. Doet me denken aan Boukhari jaren terug, vanaf minuut 0 uitgefloten zien worden. Dat had niet alleen te maken met zijn voetbalkwaliteiten waar niet eens zoveel mis mee is. Nee, die constante stroom van Marokkanen bashing (heel politiek correct) wat al jarenlang de media en de politiek overspoelt, dat heeft natuurlijk zijn invloed.
0 -1
T.reckveugel
Ja, Marokkanen hebben zelf geen enkele schuld aan hun reputatie. Hoe is het mogelijk dat ze toch altijd in het verdomhoekje terechtkomen?
Ook Marokkaanse voetballers, modelprofs, ik noem een El Hamdaoui, een Idrissi, niets op aan te merken. Nee hoor, het is ongehoord dat bashen. Onder welke steen leef jij? Vroeger had je de kabel die om respect vroeg, nu moet Ziyech met fluwelen handschoentjes aangepakt worden, anders is hij verongelijkt. Verder nog niets gewonnen, laat ze een keer beginnen met constant presteren, laat ten Hag hem anders wisselen als hem dat een oplossing lijkt, maar draai de rollen niet om alsjeblieft
1 0
ETM
Ik vermoed dat het eerst volgende gefluit voor Younes zal gaan zijn.
Spannend hoor al dat gefluit :)
0 0
Barra
Ik snap de verheerlijking van Ziyech niet. Natuurlijk zie ik wel dat hij wat extras kan brengen, maar ik zie hem toch ook nog veel te vaak verkeerde keuzes maken en ik ben echt helemaal flauw van het kul argument dat hij een creatieve speler is en daarom zoveel balverlies mag lijden. Zijn werkethiek vind ik echt niet verkeerd, maar waarom lijkt niemand hem eens aan te pakken wanneer hij weer onnodig balverlies lijdt, zelfs zijn medespelers niet. Ik ben zelf echt een fan van Frenkie de Jong, maar wanneer ik hem onnodig domme dingen zie doen en verkeerde keuzes maakt moet hij hierop aangesproken worden. Creatief moet samen gaan met de juiste keuzes maken, want anders krijg je alleen maar momenten voetballers
2 0
LezDeBoer
Gewoon scherp gezien van Spaan. Slaat de spijker op z’n kop
2 -3
Pierre Heno
Spaan ziet het wederom scherp. Huntelaar zakt steeds verder weg. Geen agressie meer en steeds maar wegduiken i.p.v. de strijd aangaan. In deze vorm heb je helemaal niets aan hem en kun je het beter eens met Cassierra gaan proberen , al is dat ook niet bepaald een speler die voorgaat in de strijd. Maar goed het hele spel van Ajax is veel te veel blaasvoetbal voor astmapatiënten. Tenenkrommend slechte teamprestatie tegen NAC m.u.v. Onana en Tagliafocu. Ziyech deed zijn best maar kwam steeds te laat om de bal de juiste richting te geven. Schöne en Veltman waren een aanfluiting. Veltman die als aanvoerder 70% van de ballen terug/breed tikt en zelfs Neres loopt niet meer richting achterlijn wanneer de kust volledig vrij is maar houdt halverwege de helft van de tegenstander ineens in en tikt de bal naar binnen /of loopt naar binnen waarna de bal weer wordt verloren. Het voetbal lijkt steeds meer op het Frank de Boer tikkie breed tikkie terug en is haak/brei voetbal waarbij nagenoeg nooit vanuit de 2e lijn op goal wordt geschoten en er zelfs met specialisten als Ziyech en Schöne bijna nooit vrije trappen rond de 16 worden geforceerd. Ze spelen er niet op of kunnen het simpelweg niet. De vrije trap vanaf de rand 16 m is een enorm wapen met specialisten als Hakim en Lasse in je team. Nee hoor..lekker de bal tot over de doellijn willen breien en haken en dat alles in een tempo waarbij de thee gewoon tijdens de actie kan worden geserveerd zo traag en stroperig zijn de balcontacten. Geen wonder dat zelfs de bal tijdens de rust Ajax-NAC al om een wissel vroeg.
2 -1
MosesD
Volkomen eens met jou en Spaan. Ik begrijp niet waarom Cassiera zou weinig kansen krijgt. Erg onderschat in mijn optiek.
2 -1
martin1234
Oh gut, Henk Spaan speelt de discriminatie kaart...
3 -6
WeerDinges
Volgens mij moeten KJH en Shone juist meer krediet krijgen als het aankomt op vrije trappen nemen. Bij een gemiste penalty schuiven ze door en Ziyech mag 50 vrije trappen verknallen voordat hij er eentje inschiet naast een muur die volkomen verkeerd staat. Wat is dat voor onzin. Qua veldspel een slechte wedstrijd oké, maar die vrije trappen slaan echt nergens op.
2 -2
Ellende
Lekker Spaan uitfluiten.
Huntelaar een speler met een geweldige carrière komt trerug naar zijn cluppie. Al wetend dat hij geen eerste spits zou zijn. Hoeft het niet meer te doen voor het geld. Werkt elke wedstrijd keihard.
De grote kritiek op Ziyech en reden van het uitfluiten is er eentje: ken je beperkingen. Wanneer je zoveel vrije trappen verspilt moet iemand anders de kans krijgen. Echter vind ik dat ook een taak van de trainer en het team. Vergelijkbaar met Ronaldo die alle vrije trappen opeist en over rost. Ziyech is een geweldige speler, maar waarom mag hij de directe vrije trappen nemen??
8 -1
Pierre Heno
KJH was werkelijk niet om aan te zien zondag. Zo verschrikkelijk slecht. Misschien had hij de griep maar dan moet je niet willen spelen.
0 -1
ajaxrulesz
waren het maar alleen vrije trappen die hij verspeelde kon het publiek er nog mee leven maar hakim verspeelt werkelijk het meerendeel van zijn balcontacten en inclusief passes over 5 meter waarin hij probeert technische hoogstandjes uit te voeren, dus een bal een curve proberen te geven waardoor een pass over 5 meter bijv. niet aankomt. Ik vind dit zeer onprofessioneel gedrag maargoed dat het henk hoijtink ook al aangegeven van trouw.
5 0
10Sneijder10
Kan die nou zelf niet bedenken waarom die niet uitgefloten worden? Bij Ziyech heb je vaak het idee dat hij er zoveel meer uit kan halen maar dat hij er te weinig aan doet zoals passjes over 5 meter die mislukken of vrije trappen de tweede ring in schieten. Dat kan en mag hem gewoon niet 10x per wedstrijd gebeuren. Vervolgens legt hij een bal over 40 meter bij iemand op de stropdas neer. Daar wringt de schoen. Dat contrast is echt zo groot. Dat heb ik eerlijk gezegd nog niet vaak eerder meegemaakt bij een speler. En dan die houding van "nouja, het zal wel ofzo". Kom op man, je hebt zoveel potentie. Die 18 meter schoten kunnen echt wel vaker tussen de palen en die simpele 5 meter passjes kunnen ook wel echt vaker op maat.
1 0
Zakaria
Ziyech is gewoon een goede voetballer. Leuk om te zien hoe hij speelt. Soms heb je gewoon wat mindere kwaliteit. Maar hij kan spelen. Hij is belangrijk voor Ajax. Ik ben zelf ook Marokkaan maar die laatste zin slaat nergens op. Afkomst doet er niet toe. Dat is bij Ziyech ook. Het gaat hem erom dat er word gefloten. En daar moet gewoon mee gestopt worden punt!
4 -1
insectenverdelg
Laten we Spaan maar niet uitfluiten bij elke slechte column.......
1 -1
3*stars*3
Krijg dit seizoen soms bijna tranen in mijn ogen, als ik Klaas bezig zie.
Zijn grootste kwaliteit was juist altijd zijn scherpte in de 16 maar dat is er jammer genoeg niet meer.
Natuurlijk komt dat ook omdat een Ajax spits, niet 90min kan wandelen en wachten op een kansje maar dat wist Klaas van te voren.

Spaan tikt trouwens weer bullshit en probeert kennelijk een wit voetje te halen, bij de Marokkanen.
Waar slaat zijn laatste zin nou op man!?
8 -2
martin1234
Die laatste zin is tenenkrommend. Ik las ook al iets in die richting van Hugo Borst. En het meest opvallend is dan nog dat ook heel veel buitenlanders zelf helemaal geen zin hebben in dit 'kijk mij eens multicultureel zijn' gedrag van witte Nederlanders.
0 0
Ajacied33
Ik ben dus een Marokkaan en vond zijn laatste zin de slechtste zin van zijn hele column. Weet niet waar dat op moet slaan of waar het mee te maken heeft. Alsof Ziyech wordt uitgefloten om zijn afkomst. Zijn lichaamstaal is gewoon belabberd,sterker nog,voordat Ziyech naar Ajax kwam vond ik het een engerd,een kwal. Die gozer lacht ook nooit,zoo jammer man. Het blijft een heerlijke voetballer om te zien
7 -1
3*stars*3
Ajacied33 en @martin1234, Snap je? Maar hij heeft vaker van zulke rare uitspraken gehad hoor.
Ook een keer iets over contract van vd Beek, omdat hij ''wit'' zou zijn.
Daarom begon ik over wit voetje halen.

Blind is een geboren Amsterdammer en kreeg er ook van langs.
Nouri heeft Marokkaanse roots en was lieveling van het publiek.
2 0
Genant
Je hebt lieve Nederlanders en klootzakken. Je hebt lieve Marokkanen en klootzakken. Nu wil ik niet zeggen dat Hakim een klootzak is maar echt sympathiek komt hij niet over.
0 0
Ajacied33
Precies dit dus!!
0 0
MickS
Klaas Jan werkt zich tien slagen in de rondte en jaagt zich het leplazarus én verdedigt mee tot 'ie een ons weegt, terwijl hij zijn collega's zo goed mogelijk mee probeert te krijgen in het jagen.
En daarbij maakt hij toch regelmatig een doelpuntje of geeft hij een assist. Dát is de reden waarom hij niet uit gefloten wordt.

Dat gezegd hebbende, mis ik wel wat ouderwetse scherpte bij hem. Hopelijk komt die nog. Dan wordt hij met twee vingers in zijn neus topscorer van de Eredivisie.
1 -1
Van Reenen
Wat heb je eraan dat KJ topscorer wordt en 040 kampioen. Ik heb liever dart Luuk de Jong topscorer wordt en wij kampioen. Maar Ajax kan wel van alles willen, wij zijn afhankelijk van verliespunten van PSV en dat die er snel zullen komen? Ik hoop het met je en velen, maar geloof er nog niet in. Mazzel en scheidsrechters mee, tja, het houdt niet op!
1 0
aka
Wat een eikel die Spaan
3 -3
Lagasj
Perfect stukje.
Het zal Spaan verder worst wezen wat het voetbalhersenloze deel van de aanhang van zijn stukje vindt.
En gelijk heeft ie.
4 -11
Genant
Nee want Henk en jij zijn hyper intelligent. :)
0 0
Ferd
Het hersenloze is van spaan zelf. Hij geeft zelf aan dat het onmacht is bij Huntelaar en dat hij bij iedere vrije trap al denkt ‘hoog over’. Dat Ziyech de vrije trappen blijft nemen is best wat gemor waard, en hoe morren supporters? Door te fluiten!
5 0
ElFlaco14
Helemaal mee eens!
2 -3
Ar
Spaan wordt zelf al sinds jaar en dag uitgefloten.
Alleen zit ie achter een laptopje dus heeft ie dat niet door.
7 -5
Van Reenen
Deze reactie slaat nergens op en is nergens op gebaseerd. Spaan volgt Ajax al meer dan 40 jaar en bezoekt ook veelvuldig jeugdwedstrijden. Meer dan jij en ik bij elkaar.
Spaan heeft gewoon gelijk want als je de wedstrijd tegen NAC hebt gezien, kreeg KJH de eerste 5 minuten 2 opgelegde kansen die hij niet benutte. Maar dat schijnt langzamerhand normaal gevonden te worden door het legioen. Geen gefluit voor KJH.
Öok Schöne liep erbij alsof hij dacht dat het kampioenschap Ajax wel komt aanwaaien. Nou daarvoor moet gewerkt worden en niet als uitgebluste speler erbij lopen. Als het tempo omhoog gaat, doet Lasse niet meer mee. Ik hoop dat Ten Hag Mazraoui morgenavond opstelt als verdedigende middenvelder i.p.v. Lasse. Zal misschien nog beter uitpakken.
4 -4
PeterVKV
Helemaal terecht wat Spaan hier zegt. Niet Ziyech maar Huntelaar en Schone zijn degenen die ervoor zorgden dat Ajax slecht speelde. Huntelaar is meevoetballend enorm zwak en loopt alle gaten dicht. Schone vertraagt het spel met zijn wandeltempo en durft vaak niet door te dekken waardoor er gaten ontstaan. Noem Veltman daar ook nog maar bij want die neemt nog steeds veel te weinig initiatief. Ziyech is briljant en irritant tegelijk maar vaak ook beslissend en een voetballer waarvoor je naar het stadion komt.
6 -7
FUBAR
Huntelaar is de enige reden dat we nog een kleine kans op de titel hebben.
0 -4
020bornraised
Wat is dit voor bullshit, vooral die laatste zin, heeft er helemaal niets mee te maken...
5 -5
GerardAjax26
Hoeveel dagen gaan we het nog hebben over het uitfluiten van Ziyech.. ben inmiddels wel klaar met al die columns. Het wordt zo groot gemaakt in de media, terwijl er in werkelijkheid volgens mij maar een handjevol mensen floten. Ik ben wel eens bij wedstrijden geweest waar de tegenstander uitgefloten werd en dat was totaal niet te vergelijken met dat beetje gefluit wat je zondag kon horen.
5 -1
Redrum
Morgenavond zal het afgelopen zijn, dan gaat de focus weer op iets dat één van de spelers van Ajax tijdens de wedstrijd Roda - Ajax heeft gedaan. Wat mij betreft is het Klaas-Jan Huntelaar die na zijn hattrick een dikke middelvinger in de camera geeft die voor Henk Spaan bedoeld is.
2 -3
AgeM
Frenkie!
0 0
Redrum
Ongelofelijk wat er weer een ophef wordt gemaakt over niks. Wat supporters fluiten, Ziyech reageert daarop bij zijn doelpunt en iedereen moet er weer een stukje over schrijven of er iets over zeggen op tv. Dit zijn gewoon dingen die gebeuren in een voetbalstadion en laten we het vooral daar bij laten. Maar goed, we leven natuurlijk nu wel in een tijd dat de focus enorm ligt op bijzaken en problemen die eigenlijk helemaal geen problemen zijn. Het voetbal gaat daar vrolijk in mee.
2 -2
AgeM
Gert Jan Verbeek !
0 0
Remark
Je hebt de verkeerde voor je...
0 0
RedFeather
Al die opinies over Ziyech die ik overal lees zijn uitersten.
Feit is dat Ziyech slecht presteert en dat betekent: onder zijn kunnen.
Zijn kunnen is bovengemiddeld en het moment van onvrede bij supporters dus eerder bereikt.
Uitfluiten is behoorlijk extreem, dat heeft te maken met zijn nonchalante houding tijdens dit onderpresteren. Dat irriteert en wordt nog eens aangewakkerd door de gebaartjes en vervolgens interviews waarin hij zijn onvrede laat blijken. Vorige keer noemde hij de fluiters 'geen supporters'. Waar is dan je zelfreflectie? Heb alle begrip voor mensen die een dure seizoenskaart kopen, om de week de topspeler zien sloffen en vervolgens de dag erop lezen hoe blij ze moeten zijn dat deze speler in hun shirt sloft.
Denk dat we het er wel over eens zijn dat het een prachtige speler is in een Ajaxshirt.
Maar zo'n houding is niet te verkopen naar supporters. En fluiten? Hoe erg is dat dan?
Een professional wordt getriggerd, zoekt het bij zichzelf.
Die zelfkritiek zien we wel bij Schöne en Huntelaar. Dat is het verschil.
5 -2
BokkieBokstra
Die Henk, oneens en eens tegelijkertijd. Over Huntelaar. Die heeft nog nooit goed kunnen doen bij Spaan. Komt ook door van Persie, de blinde vlek van Henk Spaan. Iedere oud concurrent of trainer van Persie krijgt een beurt. Of ze nu Sneijder, Wenger, Robben of Huntelaar heten. Over Ziyech ben ik het wel weer eens.
1 0
Bjorn
Ik ben het met hem eens dat Schöne heel matig was, voor de rest kan ik niet zoveel met zijn verhaal. Huntelaar mistte één kans die had moeten zitten (op 4 meter), voor de rest een beetje overdreven.

Ziyech creëert dit zelf een beetje door op een aantal momenten véél te eenvoudig de bal te verliezen en verongelijkt over het veld te hobbelen. Met zijn kwaliteiten kunnen en mogen dat soort simpele ballen niet misgaan. En zeker niet drie keer achter elkaar.
6 -2
EuforischeRealist
Ja? Echt meneer Spaan? Gaan we zelfs hier weer een discussie over afkomst van maken?

Ik begin er langzamerhand zo moe van te worden dat telkens als er ergens iets tegen zit het maar op die kaart geschoven wordt.
11 0
jaripettersson
Stellen dat afkomst een kaart is die gespeeld kan worden klinkt doordachter dan het is. Het bewust versimpelen van je wereldbeeld sluit uiteraard wel mooi aan bij de hedendaagse moraal en politiek. Als Marokkaan sta je in conservatief Nederland zelden met 1-0 voor. Dat is geen kaart, maar een gegeven.
1 -1
EuforischeRealist
Tja de hedendaagse politiek....elkaar op woorden vangen en maar zo ver mogelijk proberen weg te blijven van het verdedigen van de eigen standpunten, omdat dan blijkt dat er te weinig kennis van zaken is.

Of het nou een kaart of een gegeven is maakt me eerlijk gezegd niet veel uit, dat je stelt dat een Marokkaan zelden met 1-0 voor staat vind ik veel kwalijker. Waarom zou dat moeten dan? Iedereen begint bij mij op 0-0 en daarna bepaal je zelf waar je uitkomt.

De kaart wordt nu zo vaak gespeeld dat de standaard lijkt dat een Marokkaan met 0-1 achter staat en dat is (zeker in het geval van Ziyech) totale onzin.
3 0
BokkieBokstra
Die kaart wordt overal te pas en te onpas gespeeld. Zeker bij VI hoor ik ze het weer zeggen, die Marokkaanse jongens, mentaliteit. Ik ben een hollandse boer en word er al doodziek van. Het is zelfs heel politiek correct om die kaart te spelen. Treurig.
0 0
RaynoFischer
Vermoeiend hoor de slachtofferrol inemen, kijk uit hoor met kritiek want het is een Marokkaan ...
Appie kon het altijd goed doen ;)
Echt 90% maakt zijn afkomst geen ene flikker uit, terechte kritiek moet gewoon gegeven kunnen worden.

Huntelaar mag van Spaan wel uitgefloten worden, hoezo hypocriet
3 -2
gras
Ah, maar ik zie je niet op dezelfde manier reageren als een mede forummer de afkomst van Ziyech erbij haalt.
2 0
EuforischeRealist
Het gevoel is hetzelfde hoor, maar gezien het aantal forumgebruikers wordt het een beetje ondoenlijk om zo vaak te reageren. Ik zal ook moeten werken af en toe namelijk.
0 0
J0ris
Sorry hoor, maar heeft deze meneer in het stadion gezeten? De fluitconcerten waren in eerste instantie gericht op het gehele team en pas nadat Ziyech zelf reageerde op het gefluit ging het richting hem.
3 0
Ajaxio
Spijker op zijn kop. Ziyech is nu bij velen de gebeten hond door zijn flegmatieke en ongeïnteresseerde houding terwijl er andere zijn die pas echt door de mand vallen, waaronder Huntelaar!
5 -8
Djabber
Maar Huntelaar werkt zich kapot en geeft alles voor het team.
Wil je het verschil tussen Ziyech en Huntelaar zien?
Ga voor de grap de 2-1 van Neres eens terug kijken.
Ziyech en Huntelaar staan allebei vrij en willen de bal, Neres gaat voor eigen succes en scoort.
Hunterlaar juicht met gebalde vuist, Ajax komt immers op voorsprong.
Bij Ziyech is echter geen greintje vreugde te vinden, die wandelt rustig aan naar de middenlijn.

Huntelaar is beperkt maar speelt wel voor het team, Ziyech speelt voor zichzelf en zoekt de schuld veelal buiten zichzelf.
10 -1
ElPistolero9
Goed gezien maar dit is een incident (en bovendien te weinig om dit soort conclusies uit te trekken). Ik maak er zelf een gewoonte van altijd te letten op hoe andere spelers juichen na een Ajax goal en Ziyech is juist altijd iemand die heel uitbundig juicht. Kijk de afgelopen Ajax goals er maar op na
1 0
gras
In je eerste deel kan ik me vinden, maar in die manier waarop Ziyech het viert.... mwah, dat IS Ziyech. Zelfs als hij zelf scoort. De onderkoeldheid zelve. Ik kan dat goed hebben van hem. Die enorme vertrokken gezichten en gebalde vuisten van bijvoorbeeld Klaassen na een goal weer minder, terwijl daar niets mis mee is.

En dat laatste... mjah. Ziyech is recalcitrant. Als je hem bekritiseert, bijt hij van zich af. Als je hem een compliment geeft, bekritiseert hij zichzelf. Hij heeft het niet altijd makkelijk met zichzelf. Maar als Ajacied ben ik gek op hem: een vat vol tegenstellingen, een virtuoos, een onuitstaanbare hangschouderjongere, een recalcitrante eikel en een keiharde werker al zou je het hem niet geven.

Wat wil je nog meer van een Ajacied. Heeft ook nog eens een kleurtje. Hij IS Amsterdam man. Niet mooi, maar echt.
3 -1
AgeM
Mooi gesproken !
0 0
Amsteraaij
Haha.. wat jij hem allemaal toeschrijft.. deze gozer uit Dronten. Geweldig
2 0