Ajax revancheert zich enigszins in Deventer

FinnDekker, 28-08-2016 om 15:13, 77588 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax heeft zich in Deventer enigszins gerevancheerd voor de uitschakeling in de Champions League door met 0-3 te winnen van Go Ahead Eagles. Davy Klaassen en Nemanja Gudelj maakte de goals in Deventer. Andre Onana eiste ook een hoofdrol op door een strafschop van Leon de Kogel tegen te houden.

In het eerste bedrijf had Ajax het lastig. Een paar slordigheidjes zorgden ervoor dat Go Ahead Eagles in de wedstrijd kwam. Davinson Sanchez leek de tegenstander nog eens extra in het zadel te helpen, door een penalty te veroorzaken. Andre Onana, die de vertrokken Jasper Cillessen verving, keerde echter de inzet van Leon de Kogel.

Na de gestopte strafschop ging de ploeg van Peter Bosz beter voetballen, en niet zonder succes. Davy Klaassen kreeg in minuut 23 alle ruimte voor een schot en benutte deze kans optimaal. Van randje zestien schoot de aanvoerder droog en hard binnen. Nog geen tien minuten later kreeg Klaassen weer een buitenkansje, nadat Traore binnen de zestien werd gevloerd. Klaassen faalde vervolgens niet vanaf elf meter, waardoor de Amsterdammers met 0-2 de kleedkamer in gingen.

Na de rust kwamen de Deventenaren iets feller uit de kleedkamer. Ajax werd onder druk gezet, maar Go Ahead wist niet veel te creëren. Dit in tegenstelling tot de Ajacieden, die wel dichtbij een goal waren via Kasper Dolberg en Traore. Door de individuele klasse van Nemanja Gudelj gooide Ajax vervolgens het duel alsnog op slot. De Servier schoot een vrije trap prachtig binnen in de korte hoek.

Naarmate het einde van de wedstrijd naderde, werd de weerstand van de Eagles minder. Ajax kreeg nog een aantal kansjes, waaronder een bal op de lat van Gudelj, maar wist niet meer te scoren. De nul werd vervolgens heilig verklaard en de wedstrijd werd zakelijk uitgespeeld. Eindstand: 0-3.

Opstelling Ajax: Onana; Veltman, Sanchez (Westermann 46'), Viergever, Dijks; Riedewald, Gudelj, Klaassen; Younes (Sinkgraven 79'), Dolberg (Cassierra 67'), Traore
Wissels: Boer, Tete, Bazoer, El Ghazi, Sinkgraven, Westermann, Cassierra, Schöne

Opstelling Go Ahead Eagles: Zwarthoed, Lambooij (Groenbast 46'), Fischer, Teijsse, Duits, De Kogel (Hendriks 46'), Wolters, Maatsen, Brands (Ten Den 75'), Nieveld, Ritzmaier
Wissels: Suk, Van Ewijk, Cummins, Hendriks, Ten Den, Ojamaa, Daemen, Dekker, Groenbast

Doelpunten
0-1 Davy Klaassen (23')
0-2 Davy Klaassen (35')
0-3 Nemanja Gudelj (63') 

De vrije trap van Nemanja Gudelj (0-3):

Vlieg Ajax achterna naar Athene en Vigo!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxinho
Ziet Bosz het dan eindelijk?
Riedewald laat alle andere middenvelders in hun kracht spelen.

Dolberg (en Cassierra) moeten ook meer vertrouwen krijgen op 9.

De aankoop van Traore, op rechts, is wel goed!
0 0
dave41
Krul
achter: Dijks, veltman, Tete
daarvoor Riedwald
midden: gudelj- klaasen-ziyech
voor: younes-dolberg-traore....

Sanchez en viergever reserve achterin
SInkgraven-van beek voor middenveld
Elghazi en cassiera voorin
Onana laten rijpen en beker laten spelen
0 0
Amsterdamsetrots
Erg blij met de aanval zoals die vandaag stond, ookal is Dolberg erg jong en is Traoré gehaald als spits. Ik hoop alleen dat Bosz nu Riedewald op het middenveld durft te laten staan en hem niet terug naar achter haalt omdat hij de centrale verdedigers niet goed genoeg vindt. Ik zou graag nog een LCV zien komen zodat Riedewald sowieso op 6 blijft, en viergever kan banken.
1 0
ajacied017
Ziyech kan 5-jarig contract tekenen.
Wil zelf graag naar Ajax, en verwachten er dus ook uit te komen.
Morgenvroeg worden onderhandelingen hervat met Fc Twente.

(Mike verweij)
0 0
Ajaccus
De opstelling is nu in ieder geval geoptimaliseerd.
Nu Ziyech erbij, Serero nog een jaar terug als backup voor Riedewald en een kopsterke LCV halen.
1 -1
4xbestevaneurop
Verademing om iemand anders op rechts te zien dan El ghazi. Dolberg gaat gewoon een topper worden als hij kan groeien dmv veel minuten. Van Traore gaan we nog veel mooie dingen zien. Helaas zijn middenveld en defensie niet sterk genoeg om even makkelijk van bijv. psv of feyenoord te winnen. Van go ahead winnen is een must, net als van Willem 2 thuis.
Haal nog een ervaren man ergens vandaan want alleen Westermann is niet genoeg.
3 0
MichelAngelo66
Bosz vindt dat alles nog beter moet en dat siert hem. Uiteraard moet het beter, maar ik ben allang blij dat hij doorgeschakeld heeft naar de volgende versnelling met zijn veranderingen. Met een 6 een heel andere middenveld bezetting. Van hieruit moet het verder groeien. Riedewald staat beter, Gudelj staat beter, Klaassen staat beter en Traore staat op rechts ook goed. Bazoer en El Ghazi zitten ook beter.
Nu achterin de zekerheden en het vertrouwen weer terug winnen. Met Onana een getalenteerde keeper die enthousiasme uitstraalt en geen geforceerd professionalisme en chagrijn. Daarnaast nog een ervaren Krul. Met Sánchez die beter wordt en de betere bereikbaarheid van het middenveld gaat het ook achterin wel weer beter worden.

Bosz.... Nu niet meer terugkrabbelen als er een paar beginnen te mokken!
4 0
Rdk1983
Vind n keeper die z'n cool niet kan bewaren niet zo..
0 0
Lijpe
Ja lekker Egbers, Andre Bonana...
1 -1
ram
Hahah, zei ie dat? Wat een ongelooflijke amateur is dat toch. Onbegrijpelijk dat hij de grootste sportprogramma's van het land mag presenteren.
1 0
3sterren
Wel even wennen hoor, Ajax wedstrijdverslag bij de NOS om 19:30 uur : )
0 0
blessure
Wat een marchanderende scheidsrechter.
2 0
JordyAjacied
Klaassen en penalty's is ook een goeie combi :)
1 0
Diemen
Valt me wel op dat we nu in een keer meer penalty's krijgen. Vorige seizoenen was dat bijna nooit het geval.
1 0
3sterren
Scheidsrechters gilde heeft medelijden met Ajax ; )
0 0
3sterren
Onana en penalty's is ook :)
3 0
Restored
Enigszins tevreden over de wedstrijd van vandaag. Bosz moet deze aanval laten staan, Traoré duidelijk een stuk beter dan El Ghazi, ook al was de afronding natuurlijk dramatisch. Middenveld liep nog steeds niet lekker, maar daarom halen we ook Ziyech binnen. Met zijn steekpasses en combinaties moet dat toch leiden tot meer gevaarlijke situaties en uiteindelijk tot meer doelpunten, nu waren het nog eigenlijk alleen individuele acties van Younes en Traoré.

Verdediging is matig hoor, Viergever speelde niet slecht maar Veltman had het de eerste helft lastig en Dijks kwam ook niet helemaal lekker uit de verf. Daar hadden we al lang een versterking moeten hebben! Westermann? Tjah, past mooi in het rijtje Zimling - Heitinga - Westermann. Wat mij betreft zoveel mogelijk op de bank houden.

Ik hoop dat Bosz deze opstelling(met evt. toevoeging van Ziyech) vasthoudt, want dat bied echt wel perspectief. Alle azijnzeikers die hieronder praten over de CL moeten gewoon stil zijn, we zijn echt nog niet toe aan de CL. Het is nog een lange weg te gaan tot de Europese subtop!
2 0
Daantje Makkes
Alsof we al kampioen zijn
0 0
Ajacied1978
Wie zegt dat?
1 0
prinsmp
Zelf de wedstrijd gemist door een feestje, maar bosz heeft dus eindelijk het licht gezien.

Met riedewald op 6 hebben we wel nog een extra cv nodig lijkt me.

1 -2
blava
duurde wel lang voor Petertje
0 0
AjaxCitizen
Misschien ook nog een extra speler voor 6. Met de punt naar voren kan wel met Ziyech erbij, maar de spelers erachter zijn moeilijk te kiezen. Klaassen en Gudelj zijn duidelijk geen controleurs en Bazoer vertrekt waarschijnlijk. Daarbij is met de punt naar achter toch wel beter gebleken voor dit team.

Een extra 6 lijkt mij dus ook nodig.
0 0
geDaante
Serero
0 0
Ar
Een panalty en een vrije trap tegen de fucking GEA.
Maar Bosz heeft het licht gezien hoor.
Djeezus.
2 -7
AjaxCitizen
Er valt altijd wel wat te zeuren he?
0 0
Ajacied1978
En 10 kansen gemist, jank niet zo.
1 0
meerzicht
Er wordt hier ook gereageerd op de analyse van Perez op FOX Sport. Als ik het goed begrijp dan is het nu vreemd dat Ajax een enorme ontlading toont bij 3-0. Dat mag niet omdat zij zich moeten schamen voor het optreden afgelopen woensdag. Natuurlijk hebben we geen verduidelijking nodig dat die wedstrijd een schande was. Maar dat je daarna geen uiting van emotie mag geven lijkt mij op zijn zachst gezegd net zo idioot als die wedstrijd van woensdag. Een emotie wordt vaak omgeschreven als een innerlijke beleving of gevoel van bijvoorbeeld vreugde, angst, boosheid, verdriet dat door een bepaalde situatie wordt opgeroepen of spontaan kan optreden. Dit wetend ging die ontlading voorbij aan woensdag, maar de komende tijd en zeker als straks de CL en EL starten zullen ze weer worden herinnerd aan deze schande en ze zullen het voelen. Deze hele competitie lang. Dat ontneemt ze niet het recht blij te zijn bij iedere overwinning. Zelfs tegen Tierjerkstradeel 3. Dus grote onzin die stelling van Perez.
8 -8
AjaxCitizen
Die jongens lezen en horen alle kritiek van de media en de supporters. En dan denken sommigen dat ze zich niet kapot schamen, omdat ze tegen GAE met passie juichen na de winst over de streep te hebben getrokken. Het speelt zeker in de hoofden van deze jonge spelers, maar het is begrijpelijk dat ze blij zijn. Deze wedstrijd hadden niet alleen wij, maar vooral zij nodig. Ze konden ook helemaal van slag zijn na het debacle in Rostov en hier zelfs punten verliezen. Vandaag laten ze toch zien dat ondanks de beschamende nederlagen tegen Willem II en Rostov, dat ze niet onder de druk bezwijken. Want die was er wel degelijk. En dan is het 'maar' tegen GAE. Je moet er toch staan als ploeg.
2 0
Jayajax
Ik zie hieronder steeds de frustratie dat de media zo negatief zijn over Ajax. We moeten dat juist koesteren. Wij zijn nog steeds de grootste club van Nederland, en er wordt nog steeds enorm veel van ons verwacht. Op het moment dat wij dezelfde kritieken gaan krijgen als de andere ''toppers'' in Nederland, zijn het niet alleen de sportieve prestaties die verloren gaan, maar ook onze allure. Die kritiek zorgt er juist voor dat we met zijn allen druk uit blijven oefenen dat iedereen binnen onze club er alles aan doet om weer terug op niveau te komen, want met minder moeten wij geen genoegen nemen.
1 -1
Lijpe
Deze opstelling geeft hoop.
Zoveel beter dan dat betonelftal van afgelopen woensdag.
4 0
HarryHarHar
Een heel zwak Go Ahead kwam precies op het goede moment voor Ajax, we kunnen natuurlijk niet verwachten dat het ineens allemaal nu gelijk super is en gaat, er is nog een hele lange en hobbelige weg te gaan om dit zwalkende elftal goed aan het ballen te krijgen, hopelijk zorgen nog wat versterkingen voor de broodnodige ervaring en daarmee hopelijk de ommekeer en beseffen onze boys dan dat er keihard gewerkt moet worden voor een goed resultaat en dat ze door moeten blijven voetballen als de voorsprong daar is.. dat was vandaag nog steeds niet goed het had 5 á 6-0 moeten zijn maar goed laten we hopen dat dit het begin is tot!.....
1 0
Freddy Al
Gelukkig hebben we weer een fatsoenlijke overwinning geboekt,dat geeft een beetje rust.
In het positieve segment valt mij op dat Onana rustig en coachend aanwezig was.
Traore gaat steeds makkelijker spelen en liet zien iets met een bal te kunnen,nu nog een treffer en dan komt het goed.
Dolberg is een lastige spits voor een tegenstander,met iets meer ervaring gaat hij er komen.
Riedewald vond ik ook goed bezig,hij schuift in en geeft wel goede passes af naar voren.
Ik hoop dat als Krul er is en Ziyech dat we dan genoeg slimheid en ervaring erbij hebben om de draad weer op te pakken.
Perez vind dat Ajax zich langer moet schamen over de wanvertoning tegen Rostov,ik hoop dat hij niet bedoeld dat je weken lang met het hoofd naar beneden moet lopen .
Daar bereik je niets mee,een wijze les leren en verder gaan,vandaag zag ik dat er hard gewerkt werd dat is een goed begin.
8 0
3*stars*3
Prima, 3 goals en de punten.
Werd wel eens tijd dat Ajax geen tegengoals incasseerde want 1e pot onder Bosz (alle oefenduels, EU duels en Eredivisie meegerekend) dat we 0 hebbe gehouden.
3 -1
HarryHarHar
dat geeft toch wel aan waar het aan schort aan dit elftal met deze speelwijze....
0 0
Bierdop
JAJA topaankoop in de maak! Marc zat in het stadion van go ahead om Susan in actie te zien! :D
2 0
AFCArjen
Onana inspireerde een tot dan toe angstig Ajax. Mooi om te zien.

Dolberg bevalt altijd, Traore kan wat worden op rechts, spectaculaire speler en met Sanchez staat er weer eens een type-Stam achterin.

Verder eens met Perez dat deze pleister natuurlijk veel te klein is voor de Rostov-wonde.
5 0
Ar
Stam stopte na een jaar ofzo omdat hij zelf vond dat ie geen Ajax verdediger was, maar itt tot wat bij Ajax gewoon is constant achteruit liep.
Wat een triestheid zeg. Men kijkt naar postuur en naar oppervlakkigheden, maar god wat mis ik Danny Blind. Klein, kon geen meter mandekken en was toch de beste CV die we misschien wel ooit gehad hebben (hoewel meer een libero).
0 0
AFCArjen
Ah, weer iemand die het onderscheid tussen een bepaald type speler en een een fase uit diens carrière niet kan maken. Sterke argumentatie wel.

Dat Blind een geweldenaar was bestrijd ik overigens geenszins.
0 0
Bierdop
Idd met je eens is maar een kleine pleister. Vond dat klaasen ook wel veel meer credit kon geven aan zijn doelman. Dat was toch echt het kantelstuk. Klasse van die keeper. Wat cillesse nog nooit heeft gedaan :).
1 0
Eduard
Kon alleen de laaste 15 minuten zien Ga zo de wedstrjd helemaal kijken. Viel me op dat Traore makkelijk iedereen in de luren kan leggen, Echt beter dan de rest.

Maar neemt ie het dan niet te makkelijk Moet hij niet nog beslissender zijn Is niet helemaal eerlijk want ik moet het nog helemaal bekijken.
1 0
robinho12
Younes*
0 0
Red Devil
Eindelijk weer een goede overwinning maar wat een hersenloze overtredingen werden er gemaakt aan beide kanten .
En dan nog lopen janken tegen de scheidsrechter ook.
Dit gaat je vroeg of laat opbreken in de competitie en de EL.
1 0
Bierdop
Het is toch een contact sport, ik vind zoiezo dat spelers te snel klagen en dat de scheidsrechter te snel fluit. beetje pit mag er toch wel inzitten.
0 0
robinho12
Redelijke pot. Goed dat Traore erin stond in plaats van El Ghazi. Maar ik heb het nog niemand horen zeggen: wat is die Younges een heerlijke pingelaar. Het is jammer dat hij zo lastig scoort, maar hij komt, in tegenstelling tot Ghazi, wel langs zijn tegenstander met mooie acties. Blij met de 3 punten, dit vasthouden en hopen dat Ziyech komt.
1 0
3*stars*3
Je heb nog niemand horen zeggen dat Younes een heerlijke pingelaar is?
Younes telde vorig seizoen voor 6 (middenveld en aanval creatiefloos) en al het gevaar kwam van hem.

Traoré kapt en draait ook erg makkelijk, houden zo.
1 0
robinho12
Ik doelde op deze wedstrijd vandaag. Ben het compleet eens met je reactie trouwens.
0 0
Ar
Foutje, betrof slechts de laatste drie maanden van vorig seizoen.
Korte termijngeheugen is zeker zeer slecht ontwikkeld?!
0 -1
Brently
redelijk spel vandaag. riedewald speelt op 6 goed. ben ook erg gecharmeerd van dolberg.
1 0
yasso
Onana is in potentie echt een topkeeper. (baseer het niet alleen op deze wedstrijd) zijn reflexen zijn echt fenomenaal!
2 0
IamLegend
eindelijj weer een goed resutaat, gelukig kwam mijn voorspelling niet uit... maar nog steeds is dit ajax nog steeds wisselvallig, en het niveau is kut. alleen onze aanvoerder geeft dit ajax een sprankje hoop...

maar die zal wel verkocht worden op het laatste moment...
0 -1
ram
Onze aanvoerder... Zo ongeveer de slechtste Ajacied van het afgelopen jaar.
0 -4
Knalpot
Jij hebt niet zo heel veel verstand van voetballen he? Eet je boterham met pindakaas maar op jongen.
1 0
IDJosh
Leuke voetballertje is dat he? Die Dolberg.
2 0
Lijpe
Kenneth jammer dat julie onderuit gingen tegen Kopenhagen met alle geinvesteerde miljoenen, waarna wijlen Uri Coronel zijn rapport moest schrijven.
1 -1
mokumneez
Dit zou wel dé keerpunt kunnen zijn! Vanaf nu alles winnen!
0 -1
AjaxCitizen
Speelden bij vlagen echt leuk voetbal. Vooral het gefaseerd drukzetten ging al best goed. De juiste momenten kiezen om het te doen. Leidt uiteindelijk ook tot de 0-1. MOTM: Riedewald. Heerser op het veld. Door hem kon Gudelj laten zien dat hij echt wel goed kan voetballen. Is geen controleur. Klaassen weer belangrijk. Heb hem vaak op zijn positiespel bekritiseert, maar deed het vandaag al beter. Traore en Younes op de flanken is heerlijk. Dolberg is een groot talent. Samen met Cassierra die spitspositie op laten vullen. Sanchez is een beest, maar soms wat onbesuisd. Past hij zijn spel wat aan op de normen van de Eredivisie, dan heb je een potentiële topper in huis. De gestopte penalty door Onana, was van groot belang. Heerlijk voor hem. Complimenten aan Heiko dat hij veel ballen wegkopt. Aan de bal echt 3x niks, maar als de winst over de streep moet worden getrokken heb je misschien nog wat aan hem.

Minpunten zijn de vleugelverdedigers. Veltman laat zich makkelijk uitspelen. Dijks aan de bal is echt onder de maat. Voorzetten zijn dramatisch. Moet echt wat bij komen.

We zijn er uiteraard nog niet, maar dit spel moet je vasthouden. Met Ziyech erbij komt er kwaliteit bij, die zeker wat kan toevoegen in deze selectie. Hopelijk is Overmars dan nog niet klaar, want een extra flankspeler en zoals eerder benoemt 2 vleugelverdedigers, zijn ook noodzakelijk.
3 0
deajaxcommissie
Offtopic: die el hankouri ofzo van feyenooit doet me denken aan el Ghazi joh :p...als ze zo graag een El Ghazi wouden konden ze ons toch bellen man. Gewoon een kopie Anwar zoeken goedkoop hoor feyenooit :p
0 0
Leprechaun
Geleerde lessen wat mij betreft:
1. Riedewald moét op 6
2. Younes - Dolberg - Traoré is een prachtige voorhoede
3. De verdediging blijft nog een puzzel

Gelukkig vandaag een heel ander Ajax gezien dan tegen Rostov (oké het was maar GAE). Hopelijk hebben ze in elk geval wat vertrouwen getankt en vinden ze vanaf vandaag de weg omhoog.
4 0
Ar
1 wedstrijd tegen de fucking GEA en we moeten het meteen zou houden.
Djeezus!
Wat een triest opportunisme.
Maar goed, dat komt van mensen die dachten na een aardige wedstrijd tegen wat Russen die ons onze gang lieten gaan dat we daar wel even zouden winnen.
Het realisme is bij supporters nog minder dan bij de spelers zelf.
0 -4
Leprechaun
Je vergeet dat Ajax dit seizoen noodgedwongen ook startte met Riedewald op 6 en Dolberg in de spits en dat het toen ook aardig liep. In die zin is dit dus absoluut geen opportunisme.

Ik ben in elk geval blij dat Bosz nu eindelijk kiest voor spelers die lijken te renderen in plaats van de gevestigde namen (Bazoer en El Ghazi).

En natuurlijk heb je gelijk dat het 'maar' GAE is, maar ik vind het als supporter ook wel prettig dat we, na een rampzalige week, ook weer even positief kunnen zijn.
0 0
deajaxcommissie
Eens met Ziyech erbij op het middenveld en nog een ervaren cv doen we in mijn optiek weer makkelijk mee. Overigens vind ik dat Nouri speelminuten MOET krijgen als hij zo door gaat. Je moet zo een jongen wel belonen voor zijn goede spel. Of Ziyech nou komt of niet dat moet niks uitmaken. Ziyech en Traoré zijn er in december ofzo een maand niet stel Nouri dan gewoon op.
0 0
Leprechaun
Ja, mee eens. Nouri zou heel goed minuten kunnen gaan maken in de schaduw van Ziyech. Probleem is alleen dat Sinkgraven daar nu nog tussenzit. Ik weet niet of ik nog vertrouwen heb in die jongen. Voor Nouri zou het goed zijn als Sinkgraven verkocht wordt. Aan de andere kant zou het zomaar kunnen dat Sinkgraven ooit nog opbloeit. Lastig, lastig.

En dan te bedenken dat Ziyech en Sinkgraven destijds beiden bij Heerenveen speelden en Ajax voor Sinkgraven koos.
1 0
deajaxcommissie
Ik zou daley er gewoon bij houden voor de breedte. Ik denk dat de komst van Ziyech voor alle spelers beter is. De concurrentie zal ze dwingen om een hoger niveau aan te tikken. Concurreren met spelers uit jong Ajax is te makkelijk voor ze. En zo zal ook heel snel duidelijk worden welke spelers echt te kort komen voor het ajax spel.
0 0
Leprechaun
Ja, heb je helemaal gelijk in!
1 0
Daneman
grappig dat psv niet heeft gescoord. andere clubs toonden aan dat verdediging gatenkaas is
0 0
Mokum_32
Volkomen terecht de analyse van perez helemaal mee eens
6 0
Rsv
Wat zij 'ie dan?
1 0
AFCAWZAWZDB
Dat Ajax zich moet schamen voor afgelopen woensdag.
1 0
Voetbal1900
Kenneth zegt nu exact hoe het zit!
3 -5
deajaxcommissie
Eens hij heeft gewoon gelijk ajax moet zich gewoon schamen tot de winsterstop en gewoon kei en keihard werken om het vertrouwen van de fans terug te winnen. Met name in de topwedstrijden tegen psv en feyenoord verwacht ik nu niks minder dan een overwinning.
0 0
Ar
En dat is minnetjes waard, dat opmerken.
Zegt alles over de mensen die hier reageren.
0 0
DemBaBa
Eigenlijk zegt hij iets dat we allemaal al wisten, alleen dan met meer woorden.
0 0
bromma13
Matige wedstrijd, 3 punten. Sommige dingen niet meer veranderen na vandaag. Vooral de 6 positie met Riedewald en ook geen EL Ghazi op de rechter flank. Verder zijn de back posities erg matig, voegen aanvallend niks toe. Toch maar overwegen om je daar te gaan versterken.
0 -1
SnakeDoc
Perez loopt nu echt te zeiken.
1 -3
PJK54
wat is dat Fox toch negatief
1 -1
Rinban
Heiko eruit en nooit meer opstellen. Tete op die plek als CV
0 -4
de-Ajacied
Voor het eerst onder Bosz een hele goede opstelling. Geen Bazoer, Traore op RV, Dolberg spits Riedewald op 6
Met deze opstelling hadden ze ook van Rostov gewonnen
2 0
Ar
Bhaw, wat een onzin. Ze waren met welke opstelling dan ook afgemaakt door die Russen. Iedereen vond onze thuiswedstrijd tegen Rostiv geweldig, ik had al meteen zoiets dat die Russen ons lekker de gang lieten gaan, en we zouden worden ingemaakt daar in Rusland.
0 -4
de-Ajacied
Als je met een Bazoer speelt die zich de eerst helft verstopt en niet meedoet en in de tweede helft zowel Youness als Sinkgraven linksvoor laat lopen en dus de hele helft met een tweemansmiddenveld tegen 4 Russen staat dan kan je niet zo blind aanvallen zonder op je bek te gaan
Zo hadden we ook va GAE verloren
Dat is geen instelling dat is tactiek!
0 0
Ajaxbrl
alleen nog ff tete en ziyech er bij voor gudelj en sanchez en dan kunnen we denkelijk wel weer gaan presteren , daarnaast hoop ik op nog een verrassing
0 -2
afcas
sanchez boven veltman
1 0
WyZynDeBeste
Ziyech wordt dus gehaald, maar ik ben benieuwd welke toptransfer er nog aankomt in verkopend uitzicht. Plus Serero en Schöne die er bijhangen op dit moment.

Riedewald op 6 houden, blijf ik bij sinds Paok thuis.
0 0
JesusZoonVanGod
Één zwaluw maakt nog geen zomer, maar toch wat lichtpuntjes gezien vandaag.

1. Riedewald is dé nummer 6
2. Traoré op RB is uitstekend
3. Met Dolberg en Cassierra hebben we 2 goede opties voor in de punt
4. Sanchéz is onze killer in de verdediging
5. Een aantal goede combinaties gezien en kansen gecreëerd

Today was a good day.
13 -1
Ar
Nou wow, matige wedstrijd tegen GEA. Geweldig hoor!
Meteen niets meer veranderen.
Wat een opportunisme.
Let op mijn woorden: we halen het einde van de competitie met minstens 6 tot 16 punten achter Pisv.
0 -3
AFCAsphere
Ik denk jij beter even een afspraak bij de psycholoog kan maken, met je cynische, semi-depressieve opmerkingen altijd.
1 0
Ar
Die zal het realisme noemen!
0 0
AFCAsphere
Noem je dat realisme? Volgens mij moet je dan even de definitie van realisme opzoeken. Realistisch zijn, zou betekenen dat je moet toegeven dat we vandaag een zeer degelijke wedstrijd hebben gespeeld. Geen tegendoelpunten, over het algemeen niet in gevaar gekomen, vrijwel geen grote kansen van Go Ahead op de penalty na die zeer goed werd gehouden door Onana. Het enige minpuntje is dat we de score niet uitbouwen.

Natuurlijk, één zwaluw maakt geen zomer, zeker niet tegen GAE, maar ze hadden deze week veel slechter kunnen afsluiten. Ik bekijk het nu positief, we lopen 2 punten in op PSV, we tanken een klein beetje vertrouwen, en we hebben er een nieuwe creatieveling bij.
1 0
JesusZoonVanGod
We hebben vandaag kunnen zien dat het, in jouw ogen, fantastische Eindhoven ook niet ongenaakbaar is. Die zullen ongetwijfeld ook nog meer punten laten liggen.

Maar sorry dat ik me niet laat meeslepen door alle negativiteit.....

0 0
kevinajaxxxx
Eens, alleen je mag van Traoré doelgerichtheid gaan eisen. Acties zijn fenomenaal, afronding is 3 keer niks tot nu toe. Behalve dat schot in de eerste helft, verder veel slappe schoten gezien en hij leek op een gegeven moment zijn medespelers ook niet meer te zien staan.
2 0
JordyAjacied
Lekker potje gezien!
0 0
talent020
Ook wel lekker dat Onana de 0 houdt, gun ik hem wel.
1 0
JesusZoonVanGod
Hij houdt de 0 én hij stopt op knappe wijze de penalty! Misschien wel een keerpunt in de wedstrijd, want anders had GAE waarschijnlijk de bus voor de goal geparkeerd. Met een beetje pech kom je dan niet verder dan een schamele 1-1.
4 0
Leipeshitouwe
Perez even vergeten dat Ajax in 2007 nog
hopeloos onderuit ging tegen fucking Slavia Praag? Zo geweldig was het niet de laatste jaren voor de revolutie, kneus.
2 -1
EVH
Daarna ook niet
1 -1
Leipeshitouwe
Nee weet ik Eindhoven, jij was erg anti Cruijff.
1 -1
EVH
14 jaar seizoenkaart bij AJAX, jochie.

Jij?? Bordje op schoot op de bank?
0 0
Frankeritus
Ziyech in gudelj out
3 -5
IamLegend
fout geantwoord
1 -4
Frankeritus
waarom? als ziyech werkelijk komt wie ga je er dan uit halen op het middenveld?
0 0
Lijpe
Moet jij niet naar het forum van Inter?
0 0
Katwijker93
Als Traore een paar ballen had afgespeeld, hadden er nog wel een paar doelpuntjes bij kunnen komen. Al met al een aardige pot gezien. Hopelijk hebben ze de stijgende lijn te pakken!
0 0
IboAFCA
Goed voor het vertrouwen deze overwinning. Nu de laatste dagen van de transfermarkt afwachten :)
0 0
Toon meer reacties