Horváth tekent en startte reeds bij Ajax

BvdPloeg, 10-08-2016 om 09:15, 76786 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Ajax heeft de eerste van twee jonge Hongaren definitief binnen. Olivér Milan Horváth heeft dinsdag een driejarig contract getekend in Amsterdam, waar hij afgelopen maandag zijn eerste training heeft afgewerkt.

Horváth komt over van MTK Budapest, nadat hij op 18 juli zestien jaar werd. De behendige linksbuiten, tevens jeugdinternational van Hongarije U16, sluit aan bij Ajax B1. In een eerste reactie vertelt Horváth: 'Ik wil alle trainers bij MTK bedanken, zonder jullie stond ik hier niet.' Ook bedankt hij zijn familie en vriendin. 

Naast Horváth wacht Ajax nog op de komst van Schön Szabolcs. De vijftienjarige middenvelder, die ook als aanvaller uit de voeten kan, wordt op 27 september pas zestien jaar en dus wordt hij in oktober verwacht. Horváth en Szabolcs liepen eind 2015 stage bij Ajax en maakten in die periode indruk. Ook voor Szabolcs, spelend voor de Hongaarse Football Academy, ligt straks een driejarig contract klaar.

Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: B.vanderploeg@ajaxshowtime.com)

Doe mee met de AS TopCoach-poule en win €300 Ajax tegoed!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Daantje Makkes
Hongaarse voetballers... leuk.
0 0
trainerdv
Familie van Czaba?
0 0
boye04
Ajax huurt Traoré voor een jaar van Chelsea. Verweij bevestigt het net.
0 0
AJAXZZZ
Mike Verweij ‏@MikeVerweij 3 u3 uur geleden

Op zich geen nieuws @DennisZandee23 @VoetbalPrimeur ... Dat Traore topkandidaat #Ajax is, schreven we dag na vertrek Milik al
0 0
geronimo
Er komt geen kanon net alle andere jaren
0 0
4xbestevaneurop
Binnen 5 jaar gaat Ajax Europa weer onveilig maken o.l.v Ap & Don. Mark my words
1 0
EVH
Over vijf jaar is Van den Beek al weggekocht. Riedewald Bazoer en Tete ook. Eerder zelfs.
1 0
4xbestevaneurop
Binnen 5 jaar gaat Ajax Europa weer onveilig maken o.l.v Ap & Don. Mark my words
0 0
deMeester
Haha over 5 jaar speelt Ajax helemaal niet meer Europees. Al jeugd is weggekocht, de goede spelers ook en er wordt niets voor teruggehaald!
0 -1
4xbestevaneurop
Ajax schijnt vol voor Traore te willen gaan staat op vp. Neem aan huren dus als dat het kanon is en we het daar mee moeten doen. Westermann.Traore,Cassierra,Sanchez,
Oke 30 miljoen gekregen, als je kijkt wat er nu op het veld staat: Bazoer (45 miljoen afgeslagen van juve) Davy: 20 miljoen of meer als meerdere clubs tegen elkaar opbieden, El Ghazi: 18 miljoen, Younes over 2 jaar minimaal hetzelfde, Tete: minimaal 20 miljoen, Vd Beek zonder gekke dingen zoals blessure's zeker 20 miljoen binnen nu en 2 jaar.
Met andere woorden: Laat het geld echt rollen nu het moet en het nog kan deze maand. Ik hoop dat er '''toppers' zijn voor Ajax begrippen natuurlijk, die willen komen als Ajax CL haalt. Dat maakt eredivisie spelen voor veel spelers een stuk draaglijker.
0 0
Woodenshoe
Haha Younes... Als je dat echt denkt, zijn we al mooi ver heen hier. Younes is een aardig pingelaartje in de Eredivisie, meer niet. We zijn er hier allemaal helemaal wild van, maar dat zegt echt meer over de rest van de selectie dan over Younes....
0 0
jw1982
Jij gaat zonder pardon mee in de onzin die de media op internet knalt. Daarnaast doe je voorspellingen over (bijvoorbeeld) Younes waarbij ik me afvraag hoe je er in godsnaam bij komt. Ik zie ook dat je denkt dat Ajax over een aantal jaar met al dat jonge spul naam gaat maken in Europa. Of je bent Marc zelf, of je bent zo naïef als een PvdA aanhanger.

Je bent niet de enige, het bulkt hier van de mensen die denken dat Ajax op deze manier goed bezig is, nou ik oordeel naar wat ik zie en ik zie een gierige club die het fatsoen niet heeft om eerlijk te zijn naar zijn fans. Ieder jaar maar de boel voorliegen met zogenaamde interesse's in spelers. Om kotsmisselijk van te worden.
2 -1
AJAXZZZ
Traore zou prima zijn.
0 0
EVH
Traore zou fantastisch zijn.
0 0
AJAXZZZ
Eens !

0 0
Runnerlex
Ik hoor bosz nu al zeggen met deze selectie moet ik het doen....zucht......
1 0
ConstantijnAjax
UPDATE:

Ajax gaat vol voor Traore
0 0
Ajacied1978
Wat janken jullie allemaal. Volgens Mike Verweij komt er zeker versterking bij. Ga pas huilen als het 1 september is en er niemand is gekomen.

Thomas ‏@meujthomas 7 uur7 uur geleden

@MikeVerweij Mike, verwacht je dat Ajax de komende dagen een versterking presenteert? Of denk je dat deze niet meer komen?
0 retweets 1 vind-ik-leuk

Mike Verweij
‏@MikeVerweij

Er komt zeker versterking @meujthomas
0 -2
tsja1433
Leuk hoor. Maar geef mij maar één Ziyech in plaats van vijf van dit soort talenten. Direct rendement, direct kampioen en over twee a drie jaar kun je een speler van dergelijk niveau altijd met vette winst doorverkopen.
1 -6
geronimo
Ziyech ben je de helft vd tijd kwijt aan de afrikacup, hij zo dom om voor Marokko te kiezen
0 0
OntlastendeMiddenvelder
Het is inderdaad een feit dat de Africa Cup zes maanden duurt.
1 0
Sulejmanibesteaankoopooit
Weet iemand de transferbedragen van deze jongens?
Wel mooi om te zien dat het jeugdbeleid werkt, er staan een hoop potentiële toppers klaar in jong Ajax, daarnaast zijn er al een aantal in het 1e elftal gekomen. En de gaten in de opleiding worden ingevuld met deze aankopen.
0 0
RusselWestbrook
Opleidingsvergoeding.
0 0
SigAjaxSig
Talent, talent, talent ,talent ,talent Milik, talent, talent, talent= kassa!!!!!
2 -1
Flarkow
Zo is t wel netto interesseert zich niet voor het eerste lijkt wel als hij maar talenten kan kopen de supporters heeft hij schijt aan die al jaren een scc hebben ed.
Wat een knuppel is het ik erger me echt dood aan die lul
0 0
keegel
Al is er bij al die buitenlandse aankopen maar
1 briljantje bij is ben je al spekkoper. De topclubs in het buitenland doen niet anders.
1 0
EVH
Van al die buitenlandse spelers die voor in de jeugd werden aangetrokken de afgelopen jaren, zijn er maar bar weinig doorgebroken:
Boilesen not.
Andersen not.
Fischer not.
Meleg not.
Wang not.
Lobotka not.
Boccara not.
Muric kunnen we al vraagtekens bij zetten.
Cerny nog even afwachten ook.
Bay gaan we nog zien.
4 -2
AlexIbarra
Fischer heeft meer dan 100 wedstrijden gespeeld, 33 keer gescoord, klassieker en wedstrijd tegen pisvee beslist, paar Europese doelpuntjes. Is daarna met winst verkocht (transfersom minus aankoopsom plus salaris). Als alle jongens die nu in de B1 spelen zo ver komen als hij vind ik het prima. Boilesen heeft zijn eerste jaren ook genoeg laten zien om voor mij te zijn 'doorgebroken', voor hij er zelf een potje van maakte.

Over Meleg t/m Boccara kunnen we kort zijn maar in Dolberg, Cerny en Muric heb ik nog steeds wel vertrouwen.
1 0
EVH
Je legt de lat laag. Te laag. Wij zijn AJAX. Fischer had voor 20 mln verkocht moeten worden. Zo goed had Fischer moeten zijn. Dan kun je spreken van echt doorgebroken. Nu heeft Fischer veel te lang op een te laag niveau gespeeld om van absolute doorbraak te kunnen spreken.
0 -1
AlexIbarra
Iedereen heeft waarschijnlijk een net iets andere voorstelling bij het woord doorbraak. Wanneer een jeugdspeler basisspeler wordt vind ik dat hij het in principe goed heeft gedaan.

Wel hoop ik dat we in de toekomst onze 'kneusjes' voor wat meer kunnen verkopen. (Jeugd-)internationals Duarte, Boilesen, VRhijn, Andersen en VdHoorn deze zomer allemaal met (soms dik) verlies de deur uit. Niet elke speler kan altijd een succes worden maar als we vaker de 3-5 mln meepakken die veel reserves best wel waard zijn, gaan we vooruit.

De jaarlijkse 'Milik' van 30 miljoen houden we er natuurlijk in.. :)
0 0
EVH
Tja, met jouw definitie van "doorbraak" zijn bijvoorbeeld Boilesen en Andersen en Van Rhijn ook definitief doorgebroken. Wat natuurlijk niet zo is.

Als een speler geen succes wordt/is, kunnen we constateren dat die betreffende speler eigenlijk niet definitief is doorgebroken.
Toch??
Anders hebben we wel erg veel doorgebroken spelers.
0 -2
AlexIbarra
Ik heb nergens mijn 'definitie' van doorbraak gegeven.

Van Rhijn heeft ruim 160 wedstrijden voor Ajax gespeeld, Oranje gehaald, als rechtsback een klassieker beslist. Niet gek, en niet echt te vergelijken met een Andersen lijkt me.
0 0
EVH
8 Interlandjes. In 2013 voor het laatst.
Ik hoop dat Van Rhijn definitief gaat doorbreken bij Brugge.
0 0
Mace0107
Ik weet niet wat jij onder doorgebroken verstaat, maar die eerste 3 zijn imo gewoon doorgebroken.
2 0
EVH
Dan verschillen wij duidelijk van mening.
0 -1
SigAjaxSig
IK hoop dat hij z.s.m aansluit! Welkom bij Ajax!
2 -1
JPC40
Tja daar gaat de 30 miljoen van milik naar toe, ge-we-dig-e spelers helemaal top.
4 -6
RusselWestbrook
Nou, dit was wel weer genoeg Ajax Showtime voor vandaag.

God allemachtig zeg.
8 -1
Jasper Keuper
dit waren de twee kanonnen.
2 -3
Ouwebatser
Leuk en aardig al die jonge 'talentjes' elke keer, maar investeer nou eens in een volwassen en ervaren speler die een team kan dragen (met name het centrum van de verdediging). Oh nee wacht dat gaat niet lukken zolang er wordt vastgehouden aan het lage salarisplafond :(
1 -1
RusselWestbrook
Zal ik jullie eens een geheimpje verklappen?

Het is heel goed mogelijk dat Ajax met meerdere spelers tegelijk bezig is. Ja, echt! Dat kan!
10 -5
ck69
das zeker heel goed mogelijk. het is ook heel goed mogelijk dat er niks uit komt
0 0
RusselWestbrook
Dan zijn ze er nog steeds mee bezig, ook als er niks uit komt.
0 -1
ck69
dan moet je alsnog op zoek naar andere mensen. het is jaar in jaar uit een identieke transferperiode waar we ieder jaar stilstaan of achteruit gaan
0 0
OntlastendeMiddenvelder
Er zijn hier echt mensen die vinden dat je geen talenten mag kopen voordat het eerste elftal compleet is. Hoe ziet het leven van zo iemand eruit?
22 0
DolbergAjax9
Dat zijn de mensen die de hele dag Ronaldo en Messi scouten om vervolgens te kijken of ze misschien haalbaar zijn voor Ajax.
1 0
CPLP
In en in triest... De hele dag fora bekijken om te zien of er weer een nieuw topic is om te bashen.
1 0
Radikaal
We hadden dit weekeinde voor het eerst (had al eerder gekund) een U23 op het veld staan die in potentie een van de beste van Europa is.
Dat is een grote prestatie, en dat moeten we doortrekken. Het is onze reddingsboei. De lichting er achter is al weer een stuk minder, Winter als opleider lijkt mij ook geen versterking maar ik laat me graag verrassen.

Veel belangrijker dan aankopen is het, om al die jongens langer vast te houden. Sneller klaarstomen, hogere kwaliteit, langer vasthouden. Dat was volgens JC de sleutel, toch?
Eigen jeugd sneller klaarstomen en er langer plezier van hebben.

Sanchez en Cassiera lijken twee heel goede aanwinsten. Geweldig dat er twee toptalenten uit Hongarije naar Amsterdam willen komen. Ze geloven er nog in.

Als we geen goede spits kunnen halen, dan liever helemaal niemand. En er zijn niet zo heel veel heel goede spitsen. Dat is een categorie mensen, die echt overal genoeg geld kunnen krijgen. Die kijken dus naar andere zaken. En die gaan zich dus bij Ajax niet vastleggen voordat alle opties er liggen - en dat is aan het einde van de transferperiode.
En of het dan gelukt is - we gaan het zien. Het zou een enorme stunt zijn, als het Marc lukt. Niet een enorme flater, als het hem niet lukt.

Al die, die over "wanbeleid" praten omdat "Wolfswinkel al lang binnen had kunnen zijn" hebben geen idee wat beleid inhoudt.
8 -1
Knalpot
Hosanna!!!
0 0
CPLP
Amen :)
0 0
datroy
Ik denk dat het beter is om een goeie buitenspeler te halen dan een goeie spits. of je moet iemand als Troare voor een jaartje huren dat zie ik nog wel zitten, maar als je nu een spits koopt dan zit hij Dolberg en Cassierra in de weg. maar ja we gaan het zien.
2 0
de-Ajacied
Dit is het beleid om jezelf als topclub te ontmantelen. Door alleen maar op te leiden en doorverkoopwinst te maken glijdt Ajax steeds verder weg. Merchandising en sponsorcontracten gaan op termijn teruglopen omdat de uitstraling van weer een verkoop van een jeugdspeler minder aanspreekt dan Europese resultaten.
0 -1
Knalpot
Wat wil je nu niet snappen aan langer vasthouden van je eigen talenten? Op den duur zijn ajax-spelers van 23 ervarener of net zo ervaren als 27-jarige buitenlandse voetballers die op hun 23e pas een kans krijgen in een grote competitie na tig uitleenbeurten elders. Ervaring is niet alleen leeftijd maar wat je meemaakt, leert in de loop van de tijd.
0 0
Jayq
Jij bedoeld:
Als je geen spelers van de A-garnituur kunt halen, moet je maar spelers van B-garnituur kopen, want daar kun je wel potten mee breken in Europa (zowel qua prestatie als qua uitstaling).
1 0
AjaciedForLive
Overmars is nog bezig met het geld te tellen na deze aankoop een nieuwe spots zal voorlopig nog niet komen dus.
2 -5
Ajacied1978
Wat moeten weet een spots?
0 0
Realismus
Spotsen moeten dit meestal drie x per dag weten maar goed dit hebben ze zelf vaak niet door.
0 0
M.Olsen
Nee spons. Zwemmen gaat nog maar overmars kan zich niet schrobben met geld ;)
0 0
Ajacied1978
We.
0 0
RusselWestbrook
Spits* met*
0 0
3sterren
It takes one, to know one... ; )
0 0
grannig mokum1
Het is elke jaar het zelfde, supporters blij maken met een dooie mus, en aan het eind van transfers krijgt je tehoren wij gaat verder met deze groep, en aan het einde van winterstop kijken we verder pfffff, zelfde liedje elk jaar
4 -9
jaripettersson
Dit bericht gaat over een kwaliteitsinjectie in de jeugd. een aanvulling. Het is een prima bericht. Waarom dan toch zo huilen als een verwaarloosd kind?
9 -1
grensjager
ff wakker worden iedereen. Wij kunnen geen spits kopen die er gelijk staat! Of hij wil zelf niet komen of ze zijn gewoon te duur met een salaris van + - 3 miljoen per jaar.
We moeten het proberen met talenten. Zo staan de zaken er tegenwoordig voor. jammer maar helaas
5 -2
zwollie
dan speel je ook niet meer om de prijzen mee
0 -1
Zlatan1900
Je kunt altijd beetje spelen met tekengeld etc.
1 -1
chrisjuhhh
Ook over tekengeld moet belasting betaald worden !
Iedereen onderschat onze roverheid .
Weet iemand van jullie ons belasting systeem ?
Die extra's die voetbalclubs moeten afdragen over de salarissen ?
Waar deze roverheid niet wil meewerken om het terug te draaien ?
Je weet wie ik bedoel ?
Juist de VVD PVDA en gesteund door D66
0 -1
ajax4ever01
Precies maar ze zijn bij Ajax te laf om te investeren.. behalve die eeuwige talenten waar we er zat van hebben
0 -1
Zlatan1900
'Waar we er zat van hebben'? Wie zal volgens jou dan eeuwig blijven hangen in de status 'talent'? Kan je me een naam geven waarvan jij denkt dat hij zich niet door zal ontwikkelen?
0 0
jaripettersson
En daar moeten we het beste van maken. Dat gejank hier van sommige gastjes hier. Een achterban van huilertjes is het hier af en toe.
1 -1
CPLP
Yeah, iemand due het snapt... Halleluja!
0 0
ajax4ever01
spits heeft blijkbaar geen prioriteit en zo tikt de tijd richting sluiting transfermarkt n
maar door. Ik heb weinig vertrouwen dat het gaat lukken.
0 -6
jaripettersson
huilie huilie
4 -1
CPLP
Want? Ik weet niet hoe jij je werk doet, maar de meeste mensen kunnen met meerdere zalen/projecten tegelijk bezig zijn. Niet zo balken hoor, wordt een beetje triest.
2 0
VFischer
Dit doet Overmars dan goed die jonge spelers binnehalen, Niet alleen nu deze jongens maar Bazoer, Cerny, Muric enz... Zou het geen idee zijn om de verantwoordelijkheid voor transfers te splitsen en dan Overmars voor de jeugd/talenten en iemand anders voor het eerste elftal en directe versterkingen, want eerlijk gebied te zeggen dat dat nog wel eens te wensen overlaat af en toe.
0 -1
BDW
Dit vind ik een goed plan! Overmars is prima als het gaat om talent binnen halen en spelers verkopen. Maar zijn aankoop beleid is ondermaats.. Iemand aanstellen voor de aankopen en Overmars voor de jeugd en het verkopen is helemaal geen gek idee!
0 0
Koenniiee
Ik dacht even aan Sascha Horvath, creatieve middenvelder, voor Ajax 1. Samen met Valentin Lazaro onwijs grote talenten in Oostenrijk. Maar daar hebben wij Nouri en De Jong al. Had het overigens ook niet gesnapt hoor.
1 -1
EVH
Goeie bijdrage.
0 0
Robin_AFCA
Mooi dat er weer talenten bijkomen. Succes boys!
7 0
makaveli
Hupaaa de spits is eindelijk binnen!!!! Bam! Ohnee tis een b junior
4 -7
Diesel77
Nee omdat we een spits nodig hebben laten we dit talent maar lopen!
Deze jongen heeft met succes stage gelopen hier en loopt dus al langer.
Maar ga jij maar lekker verder janken!
1 0
jaripettersson
huilie huilie
1 0
Patajax
Weer 2 jonge gasten. Worden over 2 jaar verhuurd en over 3 jaar zijn ze weer vertrokken.
2 -13
sucre
Yeah... weer 2 jongelingen... ik wil aankopen voor het 1e die er direct staan!!
1 -14
ram
Ja, dat willen we allemaal maar loop nu niet te zeiken op zo'n aankoop man. Grote talenten zijn ook welkom. Naast werken aan grote transfers moeten ook andere zaken doorgaan natuurlijk.
10 0
chrisjuhhh
Ach ja je weet het toch hoe sommige hier zijn .
Cassierra kan je gerust mee verder in de spits nu .
Een buitenspeler halen is denk ik wel een prio .
0 0
ram
Hier neig ik inderdaad ook steeds meer naar. Als je een echte topspits als Mario Gomez (of vergelijkbaar) kunt halen, moet je dat zeker doen. Maar die kans is nihil.

Ik heb dan veel liever Cassierra/Dolberg dan een of andere spits die misschien net iets beter of praktisch gelijkwaardig is (Haller bijvoorbeeld).
0 0
AjaciedForLive
Ik heb liever een aanvallede speler die op meerdere posities uit de voeten kan spits en vleugels. Ze hadden de portemonnee moeten trekken voor bailey.
0 0
ram
Nee, juist niet. Dat soort multifunctionele spelers moet je juist niet willen. Die zijn overal redelijk maar nergens top. Alleen absolute toppers als Ronaldo, Messi, Suarez en Neymar (vast nog wel een paar) kunnen dat.

Gewoon een paar goede specialisten halen en een paar jonkies verhuren.
1 -1
PuurGeluk
Inderdaad. Sommigen kunnen die zaken niet gescheiden houden. En zien veelal van wat er gebeurd negatief. Ik ben ook voorstander voor directe versterking maar dit is toekomst gericht. Daarnaast vind ik het zeer verstandig dat ze weer 2 talenten uit hetzelfde land halen. Kan alleen maat goed voor die jongens zijn dat ze iemand hebben die dezelfde taal spreekt en dezelfde achtergrond heeft.
4 0