Telegraaf: Onhaalbare Traoré bovenaan lijstje

BvdPloeg, 28-07-2016 om 06:57, 62554 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax zou het liefst Bertrand Traoré overnemen van Chelsea, maar de spits is volgens De Telegraaf opnieuw onhaalbaar. De behendige aanvaller staat nog tot de zomer van 2018 onder contract en moet bovendien wachten op duidelijkheid. 

Traoré, die de afgelopen transferperiodes ook al met Ajax in verband werd gebracht, weet pas in de laatste week van augustus of hij mag vertrekken. Hij is momenteel nog onderdeel van het eerste elftal en mocht hij verkassen, dan zal het waarschijnlijk gaan om een verhuurperiode. 

Voor Ajax lijkt hij daarom onhaalbaar, omdat de Amsterdammers snel een vervanger willen voor Arek Milik, die naar Napoli vertrekt. De kans is echter wel aanwezig dat Traoré elders minuten mag maken, aangezien hij dat in het verleden ook al deed bij Vitesse. Vorig seizoen kwam hij tot slechts zestien wedstrijden in het eerste van Chelsea.

Een andere onhaalbare kandidaat, die eerder al leek afgeschreven, is Sébastien Haller van FC Utrecht met een prijskaartje van tien miljoen euro. Bas Dost van VFL Wolfsburg is ook een optie, maar hij gaf zelf al aan dat hij nog niet wil terugkeren naar Nederland. De Telegraaf stelt dat er nog meer spitsen op de lijst staan, waarvan geen namen worden genoemd.

Peter Bosz herhaalt dat hij bij een vertrek van Milik dolgraag nog een nieuwe spits erbij wil. Vooralsnog werd de club nog voor niemand concreet. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rdk1983
Mitrovic, wil nu vast niet meer blijven, club is toch gedegradeerd? Geld misschien ook voor de Jong en Anita wel.
0 0
lauw
Traore staat nu weer in de basis bij chelsea tegen real Madrid deze jongen kan je echt vergeten
0 0
Zlatan1900
Dat was puur omdat het een oefenwedstrijd was!
0 0
JBxxx
Overmars moet ook niet vergeten om een deel van het bedrag in nieuwe rood-witte stoelen te stoppen. Hoe mooi zou nou eens een binnenkant van het stadion zijn met rood-wit kruizen en het ajax logo. Erger me al jaren aan die tribunekleuren in ons stadion!!
1 0
johan2602
Schrap traore onderhand is van dat lijstje ze lopen daar in Amsterdam al drie jaar te leuren met traore als hij zo goed was dan had hij allang in het eerste gestaan of bij een grote club gespeeld dus schrappen zelfs niet meer aan denken als ajax zijnde.
1 0
JanTa
In Italië gaat het bizarre gerucht dat Ajax belangstelling heeft voor Balotelli. Dat zou ik nou een enorme stunt vinden maar ik hou het op een broodje aapverhaal.
1 -2
johan2602
Zal toch niet waar zijn hè.
0 0
Starring
De naam van linksbuiten Edison Flores zingt ook steeds luider rond Ajax. Volgens zijn zaakwaarnemer maken zij in het weekend bekend om welke eredivisieclub het gaat.
0 -1
Patajax
2 dagen verder en er is nog niks gebeurd? Nog andere kandidaten? Nog update of Traore? Niks van dat alles.
1 -1
A-west
Ze hebben nog helemaal niets gepresteerd daarboven in dat kantoor. Ik lees nu al dat psv de titelfavoriet is. Hebben ze nou helemaal stront in de ogen daar bij Overmars enz, dat er echt iets moet gebeuren kwa versterking. Een ervaren speler, voor mijn part Zyech, maar nee hoor, ze denken dat het wel goed komt. Beursgenoteerde bagger is het. Het voetbal staat helemaal niet centraal. Het wordt weer lijden met lange ij voor de supporters. Schandalig is het. Voor het derde jaar op rij. het begint al te wennen!
6 -2
wladimir
Net als Fischer, van Rhijn, van der Hoorn en Andersen hoorde Milik in het B team. Het is een fantastische prestatie dat Milik zoveel heeft opgeleverd. We hebben Cassierra, Dolberg en Zivkovic voor veel geld gehaald. Daar moeten we op inzetten. Van het A team is helemaal niemand vertrokken. Niet zo zeuren dus.
0 -4
sanchezsamuelso
hopelijk een voor ons onbekende spits. In ieder geval geen huntelaar, dost of haller. Dan had ik liever Milik behouden en dan maar geen 30 miljoen.
1 -1
TheRiviera
Dit bevestigd precies mijn frustratie over de transfer van Milik. Ondanks het feit dat Ajax een enorm zak geld vangt voor zijn vertrek staat Traore boven aan de lijst? Ja hij heeft kwaliteiten en talent maar hij heeft niet de ervaring nodig om ons naar een titel te leiden.
3 -1
Jayajax
Het statement van Ajax dat Milik dit seizoen bij Ajax zou blijven deed mij al een klein beetje vermoeden wat dit bericht onderstreept, er zijn gewoonweg geen andere opties die aan alle Ajax criteria voldoen. Een onhaalbare speler bovenaan een schaduwlijst en daarnaast een lijst met namen waarin het voornaamste gedeelte bestaat uit gevallen toppers in de nadagen van hun carrières. Ik pleit nog steeds voor de komst van Ziyech en dan zijn we wat mij betreft klaar voor dit seizoen.
1 0
DappreStryder
Hahaha we hebben het over spitsen en jouw oplossing is ineens Ziyech? Daarbij staat in de tekst dat Haller onhaalbaar is, omdat 10 miljoen kost. Volgens de laatste berichten wil Twente 10 tot 15 miljoen hebben voor Ziyech. Die is dus sowieso onhaalbaar..... En dan durf jij kritiek te hebben op de schaduwlijst van Ajax.....
1 0
Jayajax
Op het moment dat er geen gedegen kandidaat is die een directe meerwaarde is voor dit Ajax, vind ik dat we met Cassierra en Dolberg prima spitsen in huis hebben. In mijn ogen kun je dan beter het geld investeren in een Ziyech, die het niveau van dit elftal zeker omhoog zal brengen. Daarnaast heeft hij inmiddels bewezen over zulke kwaliteiten te beschikken, dat ik denk dat het een investering zal zijn die in de toekomst nog meer geld op zal leveren. En het is onzin dat een Haller onhaalbaar is met het geld dat wij op de bank hebben staan, de transfer van Milik nog niet eens meegerekend. Echter, er heerst rondom Haller toch een groot vraagteken of hij het ook bij Ajax zou kunnen waarmaken. Dan is 10 miljoen voor een speler als Haller, in de Nederlandse competitie, veel te veel.
2 0
HarryHarHar
Ziyech achter de spitsen!.. ja dan heb je met de twee jonge spitsen die we nu hebben en ook nog de twee buitenspelers genoeg aanvallend vermogen, en ons middenveld is een stuk sterker en kom nou niet dat hij jeugdspelers in de weg zal staan dan moeten ze maar zorgen dat ze net zo goed worden of beter!.. met Ziyech zal het hele team beter gaan voetballen en is zelf ook goed voor minimaal 15 doelpunten of meer!.. en zeker niet onbelangrijk.. dat is een speler waar de jonkies zich aan willen spiegelen, die 10 miljoen is gewoon lange termijn investering en komt dubbel en dwars terug want dan zit de ArenA ook geregeld weer vol!........
0 0
Robeerke
Dat zijn 3 namen die we al kennen uit de Eredivisie, ga me asjeblieft vertellen dat het scoutingapparaat ook z'n werk doet.
2 0
robbertvd
Will Grigg
2 -3
Ar
Meer en meer nu ik erover nadenk ben ik van mening dat we helemaal geen spits hoeven te halen.
In '82 deden we Kieft van de hand omdat, in zijn woorden, Van Basten beter bier was. Van Basten had toen ook nog niets bewezen! En Kieft was Europees topscorer geworden als 19 jarig jochie. Van Basten scoorde er het seizoen erna overigens maar 10.
Ik denk dat Dolberg completer is dan Milik en uiteindelijk beter bier.
En er zit nog genoeg achter.
Wat er wel moet gebeuren is dit: het elftal moet de spits laten spelen.
Niet de spits in dienst van het elftal!
Anders was Kieft nooit Europees topscorer geworden en Van Basten later evenmin.
Kieft kreeg niet te horen je moet dit, je moet dat, je moet zo. Die kreeg te horen: oké jongen, vertel maar hoe je de bal graag hebt, zorg dat je bij het doel staat en wij bezorgen je de bal.
En als je zo speelt met de spitsen die je hebt, scoren ze allemaal.
0 -4
DonAdam
Als je toch perse de goede oude tijd erbij wil halen, vergeet dan niet te melden dat de centrale verdedigers van de Graafschap, Zwolle en NEC destijds postbode, slager en timmerman waren en 's morgens 6 uur naast hun bedje stonden om te gaan werken. Wat weer zijn weerslag had op hun voetballende kwaliteiten.
0 0
JPC40
Ik ga opnieuw openlijk pleite voor Wesley,
De reden.
hij wil weg hij is al zoekende, in de Engelse competitie kan hij die idioot tempo niet meer bijbenen, terug gaan naar zelfde club zou krankzinnige zijn, te meer dat hij daar ook al problemen heeft gehad.

Bij Ajax weet hij de weg, hij kan Dolbergen helpen op het veld, en een meer ervaren aanvoerder zijn, zodat ook Klaassen meer ervaring op kan doen, hij gaat ergens voor spelen en mee helpen om Ajax weer de CL door te sturen.

Als hij zo graag in Spanje of Engeland had willen spelen, was hij daar al lang heen gegaan 100 kansen gehad en niks mee gedaan, dat pleit voldoende voor Ajax om NU !! toe te slaan.
1 0
Ar
Ik ben ook wel voor de terugkeer van Sneijder of anders zelfs Van der Vaart. Dat die niet meer kilometers kunnen maken, interesseert me geen kloot. Alsof Muhren destijds meters maakte, maar we wonnen er wel de ECII en het EK mee. Als je slim voetbalt hoef je geen meter te veel te maken.
Van der Vaart of Sneijder als linkermiddenvelder, met twee lopers als Klaassen en Bazoer of Gudelj, en een hangende linksbuiten (een positie waar dan Sinkgraven ook kan), moet kunnen.
Ene Louis van Gaal zette Richard Witschge op 4. Die kon geen meter verdedigen, was fysiek een watje, en liep vooral niet te veel. Maar hij kon geweldig voetballen.
Zet Van der Vaart eens op 4.
Bazoer, Klaassen en Riedewald erom heen.
Werkelijk durf!
Laat het echte Ajax weer eens zien!
Als we dan toch niet eens kunnen winnen tegen PAOK, gooi het dan ook gewoon helemaal om.
3 -4
MichelAngelo66
Leuk stukje. Andere tijd, maar ik ben er niet op tegen. Je krijgt er in ieder geval creativiteit bij. Lopers hebben we genoeg.
0 0
GvanderK
Met geld is alles en iedereen haalbaar.
1 0
NightCrawler
Met Dolberg en Casiera is er volgens mij helemaal geen behoefte aan een jonge talentvolle spits erbij maar meer aan een spits die al wat jaartjes meeloopt. 26+ dus. Kan er meteen staan en die jonge gastjes wat bij brengen. Na twee jaar kunnen Dolberg en/of Casiera het stokje overnemen
4 0
ambtenaar
Dan wordt het waarschijnlijk Siem de Jong.
1 -11
Noxin
Die is de laatste tijd zo vaak geblesseerd geweest (en nog steeds, trouwens), niemand zou daar op dit moment geld voor neerleggen.
1 0
De_Realist
Bosz gaat Overmars echt geen beperkte voetballer zoals Siem laten halen.
1 0
JanTa
Die is voor de rest van het jaar uitgeschakeld, de Jong zit momenteel in een hoek waar de klappen vallen.
0 0
lauw
Huntelaar halen contract voor 2 jaar geven daarna lekker jeugdtrainer worden. Hebben de jonkies rustig de tijd om volwaardige spitsen te worden.
3 -1
robbertvd
Will Grigg
2 -1
godofajax1900
Jammer dat suarez nog vast ligt tot 2019 dan is hij ong 31 zie hem nog graag terug komen
4 -1
Starkoo
Na 2019 komt hij terug wil kampioen met ons worden!
1 0
Fredschuit1
Traore speelde in Amerika mee bij Chelsea. Zal een lastig verhaal worden ben ik bang.. Een echte goede spits die er gelijk staat en haalbaar is kan ik 1,2,3 niet zo opnoemen. Voor de de flanken zou Munir El Hadaddi (huur) wellicht een optie kunnen zijn.
0 0
BrabantseAjaxied
Roep persoonlijk maar 1 naam. Voor allen die wil weten wie hij is (vrij onbekend in Europa namelijk)
Cyle Larin van Orlando. Jonge sterke gast, goede voetballer, explosief, afmaker, scorend van binnen en buiten de 16. Een Canadees, maar wel een jongen met een behoorlijke ervaring en een goed scorend gemiddelde. Rookie of the year in de States, 21 jaar oud en naar mijn idee 1 van de grootste talenten over zee. Neem eens een kijkje mensen, hij zal je zeker niet tegenvallen.
2 -2
AFCAsphere
Zou kunnen, maar weet niet of hij de druk bij Ajax aan kan. Heb 'm wel zien spelen op Eurosport, geen slechte speler idd. Fanendo Adi zou op zich kunnen dan, maar die is wat minder dynamisch en technisch niet zo goed als Larin. Pure afmaker.
0 0
suske
Traore is even oud dan Dolberg en Cassiérra
1 -8
Mokum_32
Haal die soriano maar van Salzburg
4 -1
geDaante
Dolberg is al beter en veelzijdiger dan spelers als Haller, Dost en Huntelaar, meer gedreven dan die drie, en ook meer een Ajaxspits, dus lekker zo laten. Die jongen is er fysiek klaar voor, voetbalt prima mee, is leep, heeft scorend vermogen, kan koppen, behendig, technisch en redelijk snel. En is daarbij ook nog eens erg koel in het hoofd en zelfverzekerd, zaken die ervaring vaak brengen, die heeft hij dus al. Dolberg eerste spits, Cassierra daar achter. Je gaat niet met vier 19-jarigen onder contract, met één daarvan waarvoor je recent nog 5 miljoen hebt betaald plus miljoenen aan salaris, een vijfde spits kopen.

Haal maar een goede (met name aanvallend) linksback. Veel belangrijker aanvallend gezien, het begint natuurlijk eerst met goed veldspel zonder zwakke schakels, en het creëren van kansen en het elkaar laten versterken door spelers. Een goede linksback kan aanvallend zelf meer brengen, maar ook spelers als Younes en de linkshalf bijvoorbeeld ook beter laten functioneren.

Dijks is voetballend veel te matig, logjes en niet explosief genoeg, echt net een stoomtrein die lang de lijn dendert. Had in de jeugd omgeturnd moeten worden tot CV.
5 -5
Noxin
Teveel optimisme na 1 wedstrijd. Sulejmani was ook gehaald na een weergaloze wedstrijd tegen Ajax, zou de beste speler van Europa kunnen worden. We weten hoe dat is afgelopen. Daarbij is Dolberg pas 18 en zal hij echt niet alle wedstrijden kunnen spelen. Dan ben je afhankelijk van Cassierra, die sowieso nog zijn draai zal moeten vinden (en niet alleen voetballend).
0 0
daniajax1
Dolberg beter, veelzijdiger en meer gedreven dan Haller, Dost én Huntelaar?! Ik wilde serieus reageren, maar ik weet niet eens waar te beginnen. Wát een bullshit, één wedstrijd gespeeld, één!
3 -2
geDaante
Huntelaar en Dost zijn puur aanspeelpunten, 'kapstokken', zijn matig in het meevoetballen, moeten vooral bediend worden. Zeer houterig en ook wat traagjes. Zeker aangezien voorzetten bij Ajax over het algemeen slecht zijn, heb je daar minder aan.

Je hoeft Dolberg niet lang aan het werk te zien, om te kunnen zien dat hij technischer, handiger, beweeglijker, sneller, explosiever is, en dat hij heel makkelijk meevoetbalt. Heeft oog voor de medespelers, kaatst goed, kan combineren.

Knap dat dit zijn eerste wedstrijd zou zijn, nooit gevoetbald hebben en ineens in Ajax 1 staan en prima spelen.
1 -1
14Abdelhak14
Dat jij de jeugd niet volgt kan Gedaante niks aan doen he
1 -1
daniajax1
Ik heb Dolberg regelmatig in de jeugd zien spelen, neemt niet weg dat hij pas één officiële wedstrijd voor Ajax 1 heeft gespeeld. Op basis van wat jeugdwedstrijden kan je toch niet beweren dat hij nu al beter is dan Huntelaar, Dost en Haller. Dolberg heeft nog niet eens een wedstrijd in de Eredivisie gespeeld, terwijl bovengenoemde die al aan gort hebben geschoten.
1 0
14Abdelhak14
Hoezo niet? Nouri heeft ook nog geen wedstrijd in Ajax 1 gespeeld maar ik durf wel te stellen dat het een betere speler is dan bijvoorbeeld een Bruns ofzo. Tuurlijk weet je het nooit zeker, maar als je iemand veel ziet spelen in de jeugd kun je echt wel iets zeggen over zijn kwaliteiten.
0 0
Johnnie
Hoe kun je nu al zeggen dat Dolberg beter is dan Haller terwijl Dolberg nog zijn debuut moet maken in de Eredivisie. Veel te vroeg om nu al te zeggen waar hij staat.
1 0
geDaante
Haller is te traag. En al zou hij wat verder zijn dan Dolberg, dat minieme verschil is geen 10-12 miljoen waard, en meerdere talenten die in de weg gezeten worden.
0 0
RusselWestbrook
Dat zegt ie niet. Hij zegt dat Dolberg veelzijdiger is en dat is gewoon de waarheid. Al die andere spelers zijn, zoals ze dat in de VS zo mooi zeggen 'one trick ponies'. Kunnen maar één ding.
2 -1
Noxin
Als de 'one trick' van een spits scoren is, hoor je mij niet klagen.
0 0
Koenniiee
Maar als hij het bedoeld zoals jij het hierboven schrijft, klopt het helemaal.

En wat betreft die linksback ben ik het ook helemaal eens. Maar dat mag geen verrassing zijn van mijn kant.
0 0
RusselWestbrook
Oh excuus, dat zegt ie wel. Te snel gelezen.
1 0
jeugdtoekomst
Dit lijkt mij toch onze topkandidaat. Bosz kent hem natuurlijk al goed. En het liefst zie ik ajax hem voor 2 jaar huren, waarna dolberg/ cassierra het van hem over kan nemen.
0 0
Johnnie
Kan me trouwens nog een uitspraak van Bosz herinneren dat er eind juli een nieuwe spits is. Met andere woorden, tot en met zondag de kans. Gokje, Cardozo wordt zaterdag in verband gebracht met Ajax, later op de dag tekent hij. Gevalletje Westermann, lekker onverwachts.

Waarom Cardozo? Pure gok.
0 -3
Ricoo
Bosz zei dat ze eind juli hoe dan ook een spits zouden hebben staan, maar hij heeft nooit een nieuwe spits gezegd. Wel blijven luisteren he.
0 0
JohnDylan
Van mij mag Ajax (maximaal) 10 miljoen euro plus 25% van de mogelijke winst bij een doorverkoop bieden op Traore en een terugkoop optie (die ingaat vanaf de zomer van 2018) van 20 miljoen euro (waarbij de 25% clausule vervalt). Ik denk dat Chelsea daar wel akkoord mee zal gaan aangezien hij daar toch weinig aan spelen toe zal komen en ze dit soort spelers vaak gebruiken als handelswaar. Als Chelsea hem echt alleen wil verhuren moet Ajax dan alleen doen als dat direct voor twee seizoenen is.
1 0
AJAXied4ff
Je kunt wel meer dan 10-15 ,miljoen uitgeven aan een topspits, maar daarmee loop je voor de komende jaren alleen maar de potentiële toppers Dollberg en Cassierra in de weg. Daarom is een huurconstructie voor een nieuwe spits als traoré nog helemaal niet zo'n gek idee. Zelf zou ik nu gaan investeren in zyiech (sinkgraven verhuren als ruilmiddel, nouri rustig laten brengen en volgend jaar op de plek van Klaassen) en een extra links en / of rechtsback, want dijks en tete mogen wel wat concurrentie hebben en hun huidige vervangers (savastano, warmerdam, lartey en owusu) zijn er nog niet klaar voor.
1 -1
jollie18
Ik hoop wel dat Ajax voor Haller gaat je kunt niet tot eind augustus wachten of je traore kunt gaan huren. Volgende week gaan we al beginnen.
1 -8
JPC40
Nee alsjeblieft niet, daar heb je helemaal niks aan.
2 0
Johnnie
Alleen halen als Utrecht akkoord gaat met 5 miljoen, misschien 6. Meer niet. 1 seizoen goed gespeeld bij Utrecht in de Eredivisie. Verder 0,0 ervaring in Europees verband.

Heb eigenlijk liever dat die 5/6 miljoen wordt gebruikt voor tekengeld en/of salaris, maar goed.
0 0
Ar
Ajax begin seizoen 1985-1986
Voorhoedespelers: Vanenburg (21), Van 't Schip (21), Van Basten (21), Bosman (21), De Wit (21)
En daar werden we geen kampioen mee.
Jaar later: Vanenburg naar PSV, De Wit hersenbloeding, vervangers Bergkamp (17), Roy (17) en Rob Witschge (21).
Werden we ook geen kampioen mee, maar wonnen wel de ECII.
0 0
ram
Ja, leuk, die oude tijden. Maar toen was voetbal anders en de namen die je opnoemt waren allemaal 5 klasse beter dan wat er nu bij ons loopt. Europees heb je echt meer nodig tegenwoordig.
1 0
Ar
Dat Van Basten 10 klasse beter was staat buiten kijf, Vanenburg lijkt me ook, maar die deed Cruijff van de hand, maar Van 't Schip en Rob Witschge?! Wil je echt beweren dat die 5 klasse beter zijn dan El-Ghazi, Cerny en Muric? Cerny is misschien wel net zo'n groot talent als Roy destijds.
En vergeet niet dat Bergkamp pas echt doorbrak op z'n 21ste.
In 1982 werden we kampioen met de tieners Vanenburg en Kieft voorin. Die laatste was 19 toen hij destijds voor een groot bedrag verkocht werd. Kluivert en Kanu waren even zo oud in de gouden jaren 90.
El-Ghazi en Younes zijn nu 21 en 23 jaar.
Wat ik er maar mee wil zeggen is dat een ervaren spits geen noodzaak is.
Nog een tiener halen lijkt me verder overbodig, want in de A1 pikte Sierhuis veel meer doelpunten mee dan Dolberg en werd clubtopscorer.
Dus gooi dat grut maar voor de leeuwen zou ik zeggen. Dolberg zal het geen seizoen volhouden, maar we hebben ook nog Zivkovic, Cassiere, zoals gezegd Sierhuis, en Walian scoort ze ook makkelijk.
Met wat er nu aan selectie staat moet je misschien wel af van het idee dat de spitspositie zo belangrijk is, als de andere 9 spelen zodat de spits in stelling gebracht wordt, ongeacht wie daar staat, is de spits juist de meest inwisselbare positie van het elftal. Je moet alleen als elftal weten hoe de spits die speelt de ballen graag krijgt. Zivkovic krijgt ze liever iets anders dan Dolberg, Sierhuis is een heel ander type, Cassiere kan ik nog niet goed beoordelen. Maar een spits die er 36 in de A1 scoort, moet ze ook makkelijk kunnen maken in het eerste. Het eerste moet ervoor zorgen dat er een goed elftal omheen staat.
En dat staat er in wezen wel.
0 0
Ninoajax2
Waarom interesse hebben in iemand die toch niet haalbaar is? Beetje tegenstrijdig bericht. Ga er toch vanuit dat overmars alleen interesse heeft als die speler ook daadwerkelijk kan komen.
0 0
Knalpot
Oribe Peralta, mexicaans international, wel al 32 maar scoort nog steeds 1 op 2, 1 op 3. Voor een overbruggingsjaar een prima optie voor Ajax. Denk niet dat ie slecht verdiend daar bij America maar verder heeft ie nog nooit in europa gespeeld, zn laatste kans als ie dat nog een keer zou willen.
0 0
ElKloppo
Apart hoe Ajax bij zo'n lijstje komt. Traore, Dost, Haller. Wat voor type spits wilt Bosz graag hebben? Een beweeglijke met een actie (Traore) of een kapstok voor je team (Haller).
2 0
RemcoRe1986
Ik citeer een stukje uit het boek van kieft. 'Ajax had interesse in een speler uit Brazilië ene Ronaldo, Ronaldo koos echter voor de concurrent PSV. Ajax bleef met lege handen achter, tot Louis v gaal met een totaal onbekende uit de jeugd op de proppen kwam genaamd Patrick kluivert'. En de rest is geschiedenis. Wat ik wil zeggen een zwaluw maakt nog geen zomer maar geef dolberg cassierra een kans. Ze hebben het beide inzich!
1 -2
MosesD
Je vergeet erbij te vertellen dat Kluivert toen in een gespreid bedje terecht kwam, d.w.z. in een geweldig uitgebalanceerd elftal met een geweldige trainer.
5 -1
RemcoRe1986
Klopt! Maar je snapt mijn insteek neem ik aan?
2 -1
MosesD
Ja, maar het is dus totaal onvergelijkbaar omdat een jonge Kluivert toen in een zeer goed team kwam. Een jonge spits komt nu in een team wat stuk minder goed is en waarvan de leeftijd ook nog stukken lager ligt. De jonge Kluivert werd toen aan de hand genomen door ervaren top spelers. Dat is nu niet het geval.
2 0
BaaszoeRoermond
https://youtu.be/6QoPhamGdKU
0 0
Ar
Hieronder opperde iemand Klose.
Dat lijkt me wel een goede en haalbaar, kunnen daarachter de jonkies rijpen.
Nog een spits of buitenspeler van 20 vind ik maar niets, dan kan je beter inzetten op Dolberg, Cassiera, Zivkovic en Sierhuis.
1 0
Johnnie
Klose is niet echt het type voetballer die bij Ajax past. Gaat verzuipen in het spel. Als ik Bosz goed begrijp zoekt hij een meevoetballende spits die ook doelpunten kan maken. Klose is een meester in het 2e, maar meevoetballen totaal niet.
0 0
Ar
Wout Weghorst, zal het wel worden.
0 -4
Afcagauke95
Die speelt sinds kort voor az..
0 0
Debeste11
Altijd interessant waar iedereen toch de namen vandaan haalt.
Salarissen zijn voor Ajax absoluut niet haalbaar. Laten we nou maar afwachten en als het zo is dat er geen spits komt hebben we Cassierra, Zivkovic en Dolberg nog. De revolutie van Cruijff was juist voor de eigen jeugd. Nu hebben we een jongen die door kan breken en gaan we weer een 'ervaren' spits halen. Ik denk dat het aller belangrijkste is dat er een team staat en niet welke namen erin staan. Met Suarez en Huntelaar zijn we ook niet elk jaar kampioen geworden.
0 -3
Johnvanessen
Denk dat de enige beetje opties zijn: Traore, Huntelaar, Soriano.

Kan je die niet krijgen? Dan maar niet! Heb geen zin in een Haller of Dost, of een 36 jarige spits ergens anders vandaan!
2 -1
Henning
ik begrijp dat er een vervanger gezocht wordt maar met Cassierra en ook Dolberg hebben we twee goede talenten en El Ghazi nog achter de hand. Naar mijn idee zou de prio moeten liggen op de aanvoer naar de spitsen en gekeken moeten worden of Sneijder haalbaar is. Daarna kan er nog gekeken worden naar en extra spits.
0 -1
RemcoRe1986
Onzin een zwaluw maak nog geen zomer. Ajax had moeten inzetten op dolberg, pakte dit niet goed uit dan pas hadden ze een extra vervanger moeten halen. Voor het geld van cassierra hadden ze een volwaardig eerste spits kunnen halen. En daarbij Sneijder komt echt niet na Nederland die zal dan eerder na Spanje gaan omdat jolante daar een toekomst wil opbouwen ( citatie uit privé :p )
0 0
De Nees
Je zou zeggen dat de carrière van Traoré een impuls nodig heeft, blijft nu een beetje hangen bij Chelsea maar gaat niet verder komen zo. Met Ajax kampioen worden, 30 goals maken en je hebt de clubs weer voor het uitzoeken, kom je binnen als basisspeler.
0 0
4-3-3
Déjà vu all over again...
0 0
Hammerzeit
Uitstekende optie, maar mag toch niet hopen dat Ajax gaat wachten tot eind Augustus.
Niet? Oke, doorschakelen dan, genoeg andere opties. Bony speelt niet veel en gaat ook dit seizoen niet veel spelen bij City.
Soriano lijkt mij ook een prima optie.

Alsjeblieft... niet wéér blindstaren op deze Traoré en zeker niet tot eind Augustus.
0 0
rastamario
Ajax moet gewoon openen met een bod van 7 mil op Traore bij Chelsea voor volledige overname en dan tot 10 mil gaan.
5 0
ELMagico
Traore huren met een optie tot koop. Daarnaast zorgen dat cassiera zich goed ontwikkelt.
2 0
KeizerSneesar
Miguel Borja op halen van Cortuluá, kan hij gelijk met Davinson Sánchez het vliegtuig in.
7 0
rastamario
Is die gehuurd dan? en speelter pas een maand zoals ik gister begreep.
0 0
marciano80
Waarom staat iemand die onhaalbaar is, bovenaan een lijst? Klinkt vrij onlogisch.
2 0
Bennyben
Al die mensen die om Huntelaar en Sneijder roepen, met die 2 kan je geen druk zetten en de bal weer binnen 5 sec terug veroveren, als ze een goede speler willen moeten ze iemand tussen 25 -29 jaar die zijn dan in de piek van hun carrière
0 -3
gekke_henkie
Dus jij denkt dat ajax ook daadwerkelijk een speler in de leeftijdscategorie 25-29 jaar gaat halen?????????? Dost is van die leeftijd, maar die staat echt niet te popelen om in de eredivisie te spelen.
0 -1
vossie65
Makkelijk he zo'n lijstje.
Allemaal spelers die niet haalbaar blijken te zijn.
Nou dan kan ik ook nog wel een lijstje maken : Wat dacht je van....Messi, Ronaldo, Lewandowski......ik denk ook allen onhaalbaar. Vraag me af wie die lijstjes ,aakt, als je van te voren al weet dat iets of iemand niet mogelijk is.
0 -3
Toon meer reacties