Gravenberch opgeroepen voor het Nederlands elftal

NickOoms, 11-11-2020 om 13:15, 10483 views, OnsOranje |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ryan Gravenberch sluit vanaf donderdag aan bij het Nederlands elftal, zo meldt OnsOranje via haar officiële kanalen. Bondscoach Frank de Boer haalt de achttienjarige middenvelder van Ajax bij de selectie vanwege het afhaken van onder anderen Tonny Vilhena.

Aanvankelijk werd Gravenberch opgeroepen voor Jong Oranje, maar daar is nu toch verandering in gekomen. Bondscoach De Boer heeft de Nederlander opgeroepen voor het eerste team, daar Vilhena zich vanwege een positieve coronatest moest afmelden. Woensdag traint Gravenberch nog mee met Jong Oranje, maar donderdag zal de middenvelder aansluiten bij het elftal van De Boer.

Woensdagavond om 20.45 uur speelt het Nederlands elftal een oefenduel met Spanje. Na de wedstrijd tegen het Spaanse nationale elftal speelt Oranje nog twee duels in de Nations League. Op 15 november zal Nederland het opnemen tegen Bosnië en Herzegovina. Op 18 november speelt Oranje tegen Polen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Patje2011AJAX
En vanavond spelen weer de voetballers die Nederland een racistisch land vinden. Je zou maar voor zo`n land spelen zeg, dat ze zich niet kapot schamen.

En al dat domme blanke volk wat weggezet wordt als racisten door de zwarte miljonairs uit Oranje blijven gewoon supporten en t-shirts kopen.
5 -26
PetrosQ
Jouw reactie laat precies zien waarom deze Nederlandse jongens dat statement maken.
0 0
RJB1979
Je medicatie is weer eens over de datum.
3 -1
Bky
Gaat het wel goed met je?
1 0
geDaante
Dat is het probleem met mensen als jij. Altijd laten leiden door die onderbuik, door emotie en zelf dingen in het extreme trekken, gaan oordelen op basis van eigen verzinsels, vanuit irritatie en frustratie. Helemaal nooit hebben die spelers gezegd Nederland een racistisch land te vinden. Er is alleen racisme aanwezig, zoals overal.

Dat jij iedereen over één kam scheert, zoals je nu ook weer doet, betekent niet dat anderen dat doen.

Dat 'al dat domme blanke volk..........zwarte miljonairs uit oranje', is wat jij zelf er van maakt, op basis van helemaal niks, slaat helemaal nergens op, je zit je eigen haat te creëren en te voeden. Zo hebben die jongens zich nooit geuit, het slaat helemaal nergens op.
7 -2
AltijdGelijk
Ahahaha ik schaam me echt voor jou als Nederlander!!!

Kan je niet in polen gaan wonen ofzo? Daar zijn de meeste blank! Onee wacht daar is ook extreem veel criminaliteit etc...
2 -2
MalukuAjax
Meest domme opmerking ever!
3 -6
Patje2011AJAX
Mag u vinden!

Patrick van Aanholt heeft bijvoorbeeld uren lopen zoeken in zijn tijdlijn tijdens de racisme-hype en toen kwam hij het volgende bericht tegen: "Black Motherfucker" (En dit was dus het ergste wat hij kon vinden)
En het was geen rapper die het zei! Dus Patrick was helemaal van de kaart, huilen op Twitter, mama gebeld en een psycholoog ingeschakeld.

Ik ben licht getint, ik praat normaal Nederlands en ik ben het eenzijdige racisme geroep helemaal zat!!
5 -11
PetrosQ
Ik ben het met je eens dat de nuance moet worden opgezocht. Als er mensen zijn die generaliseren en zeggen dat alle blanke Nederlanders racisten zijn, dan doen ze precies hetgeen waar zij zich tegen verzetten. Neemt niet weg dat er aandacht mag worden gevraagd voor racisme. Aan die reactie te zien, is dat er namelijk nog steeds. Het is asociaal en onnodig kwetsend gedrag. Er is geen enkele reden voor om dat gedrag te vertonen en moet dan ook worden bestreden.
0 0
geDaante
Ja? Heeft ie dat gezegd? Dat ie uren heeft lopen zoeken? Dat maak jij er weer van.

En dus omdat één mannetje er wat zielig over zou doen, bestaat racisme niet en moet men maar niet zeiken? Wederom zit je weer te generaliseren.

Leer eens mensen te zien als individu. Je hebt een discriminerende mind op het ogenblijk, je generaliseert.
4 -2
Web
Wat doe je nu zelf dan?
Stop eens met die onzin, geld voor alle partijen
6 -2
Minsc
Hoeveel geld krijgen ze dan?
3 0
Patje2011AJAX
Maar goed, ik zal er mee stoppen.
0 -1
Patje2011AJAX
Ik heb vanavond geen t-shirtje aan tegen racisme en ik zet een groot deel van de betaalde fans en Nederlanders niet weg als racisten.
1 -5
PetrosQ
Er bestaat een verschil tussen een statement maken en iedereen uitmaken voor een racist. Dat is in mijn ogen niet wat er gebeurt.
0 0
geDaante
De Nederlands elftal spelers ook niet.
1 -2
Web
Ik zeg alle partijen he
0 -1
Patje2011AJAX
Ik snap u, en ik snap ook best dat ik hier kritiek krijg met mijn grote bek. Vast een fijne wedstrijd toegewenst!
1 0
MalukuAjax
WaArOm NiEt DiEmErS? #FeyenoordBeLike XD
4 -1
BokkieBokstra
Ja ja, ik zag het op de voetbalzone. En dacht al, oh de boer wat doe je nou. Haps negeren, Bijlow negeren en dan wel Klaassen en nu Gravenbergh selecteren. Ik denk deze twee spelers terecht! Maar het komt allemaal zo nauw bij. Feyenoord en Rotterdam, altijd benadeeld of nu door de de neus de Boer is of de KNJB. Iedereen moet ze hebben. Neemt niet weg, de Boer moet manouvreren. Maar dacht ook, voordat er ook maar 1 pot gespeeld was, had de Boer het tegen. Dan maakt het niets meer uit en moet hij doen wat hij wil.
0 0
MalukuAjax
Laat hem maar met de grote jongens mee doen! Dit is heel erg goed voor zijn zelf vertrouwen.
1 0
Blazehaze
Hoop dat er vanavond geen enkele ajax speler meedoet, wedstrijd zal drama worden met geen tempo en geef ze is ongelijk..
0 -2
Web
Mooi om grote talenten er bij te halen
Zo veel spelers die ouder zijn maar geen kwaliteit hebben

Strootman, De Roon, Hateboer ,Babel enz
2 0
AjaxDaniel
Leuk en aardig maar hoop niet dat onze spelers vermoeid terugkomen hierdoor. Ik word over het algemeen al chagrijnig van die interlandpotjes tussen de reguliere competitie door, maar in coronatijd is het al helemaal achterlijk.
0 0
cantharel
Vermoeid is tot daar aan toe maar geblesseerd daar ben ik wel altijd bang voor , mede gezien wat er al geblesseerd is zoals Antony en zeker Kudus.
0 0
Dennis129
Bij jong oranje zou hij meer minuten maken.
Trainen met topspelers is alleen maar leerzaam
1 0
jutter
Gravenberch is in potentie natuurlijk een geweldige speler. Maar hij is nog erg jong, en dat vertaalt zich vaak in een toch wat lankmoedig optreden , oogt dus wat gemakzuchtig en flegmatiek maar dat zit ook voor een deel in zijn systeem. Moet daar, wil hij internationaal potten gaan breken in de toekomst desondanks nog een paar forse stappen gaan zetten, vooralsnog hangt daar toch een portie twijfel aan, vind ik persoonlijk. In balbezit is hij prima , in de combinatie in de eindfase iets te slordig, loopt weiliswaar wat te veel met de bal maar passeert makkelijk etc. Dus daar scoort hij zeker een voldoende. Maar hij verzaakt te vaak nog in het meeverdedigen, laat zijn man lopen e.d., wat helemaal tot uiting kwam in de 1e helft tegen die Denen. Dat kan natuurlijk niet, nu liep het nog goed af doordat Klaassen in de 2e helft de controle herstelde, maar tegen een wat betere ploeg dan die Denen gaat Ajax op die manier het schip in. Maar zoals gezegd, hij is nog jong, dus zal normaliter alleen maar beter gaan worden naarmate hij ouder wordt, ik hoop dus dat dat opgeld gaat doen!
0 -1
Ansjo
De 6 beste middenvelders van Nederland zijn dan ook denk ik nu F de Jong, Klaassen, Wijnaldum, Koopmeiners, van de Beek. Gravenberch.

Daarna krijg je op volgorde Veerman, Fer, Vilhena, Pröpper, Rosario, Schouten, de Wit, de Roon, Strootman. (ik reken Stengs en Ihattaren niet mee als middenvelders)

Qua aanvallers is dit denk ik de volgorde:

Depay, Mahlen, Stengs, Ihattaren, Berghuis, Gakpo, L de Jong, Bergwijn, Weghorst, Babel, Promes,

Centrale verdedigers: de Ligt, van Dijk, de Vrij, Bazoer, Ake, Blind, Timber, Schuurs

Linksbacks: Wijndal, Haps, Blind, Bakker, Malacia, Sinkgraven, Willems

Rechtsbacks: Tete, Dumfries, Karsdorp, Veltman, Hateboer

Keepers: Cillessen, Bijlow, Krul, Bizot, Padt
2 0
marcinator
Redelijk rijtje, alleen Bazoer, Tete en Karsdorp snap ik niet helemaal.
0 0
Ansjo
Nou ja mits fit vind ik Tete de beste rechtsback die we hebben maar dan moet hij wel spelen. Karsdorp ook maar die blijft maar klojo-en met van alles en nog wat. Dus het kan zo zijn dat het er niet van gaat komen.

Blind ben ik niet zo fan meer van in Oranje aangezien we centraal en op de vleugels betere specialisten krijgen. Ik denk dat Bazoer op dit moment beter is dan Blind centraal en ook als Aké waar ik ook niet echt heel groot fan van ben.
0 0
Ozymandias
Ugh, nadat De Boer eerst bij Ajax talenten veel te vroeg als vaste basisspelers gebruikt (waardoor ze nooit de mentale ontwikkeling door hebben gemaakt die talenten doormaken door voor een basisplaats te moeten vechten) gaat hij nu talenten van Ajax (Schuurs en Gravenberch) veel te vroeg voor Oranje oproepen...
2 -3
MK77
Niet zo negatief Oz, je lijkt wel een Nederlander ;-)
1 0
Dennis129
De Boer heeft nu natuurlijk wel een mooie gelegenheid om hem zelf eens aan het werk te zien. Hij kijkt natuurlijk ook al vooruit naar een EK over een halfjaar en een WK over anderhalf jaar. Veel minuten zal hij echt niet gaan maken deze interlands. Wellicht helemaal geen minuten. Beter 1 van de toptalenten laten ruiken aan Oranje dan een Rosario of Vormer Meenemen waarvan je zeker weet dat ze toch geen enkele waarde hebben in de toekomst.
1 0
Bensco
Andere tijden. Ajax moest toen leunen op de jeugdopleiding om een elftal te vormen ipv de aankopen die ze nu doen. Bovendien vind ik het een beetje ver gaan om te zeggen dat Tete, Riedewald en Bazoer het niet hebben gehaald omdat Frank ze te vroeg gebracht heeft. Tete lukte het bij sympathieke keizer ook niet, Riedewald stond pas in zijn 2e seizoen echt in de basis en moest het daarvoor met vooral invalbeurten doen en Bazoer had overduidelijk een gebrek aan mentaliteit. Dat liet die keer op keer, bij andere clubs en trainers ook weer zien.

Ik moedig dit alleen maar aan. Frank is altijd een trainer geweest met oog op ontwikkeling. Ik kan me geen coach herinneren die zoveel op de toekomst te vinden was als Frank. Bosz een paar keer, ten Hag vrij weinig maar Frankie was er iedere keer. Dat vind ik een van de voordelen van Frank juist. Oog voor jong talent.
1 0
JariHeijden
Geen idee hoe vaak trainers bij de jeugd kijken, maar voor de rest volledig eens met je post.

Ik zou ook echt niet weten waarom Gravenberch te vroeg bij Oranje komt. Hij maakt grote stappen, hij ontwikkelt zich razendsnel en een groot talent is hij. Hij kan heel erg goed worden. Dan lijkt het mij juist goed om in deze situatie te gaan ruiken aan Oranje, door in ieder geval mee te trainen. Laat hem maar proeven. Juist goed!
0 0
Ozymandias
"Ajax moest toen leunen op de jeugdopleiding om een elftal te vormen ipv de aankopen die ze nu doen."

De Boer hield vaak veel te lang vast aan talenten die duidelijk totaal niet in vorm waren terwijl hij andere (betere) opties had. Het is goed om talenten het vertrouwen te geven maar dan moeten ze dat vertrouwen niet schenden door met een verkeerde mentaliteit te spelen. Op het moment dat ze wel met een verkeerde mentaliteit spelen moeten ze opnieuw het vertrouwen van de hoofdtrainer verdienen.


"Bovendien vind ik het een beetje ver gaan om te zeggen dat Tete, Riedewald en Bazoer het niet hebben gehaald omdat Frank ze te vroeg gebracht heeft."

Wie zegt dat dan?
0 -1
JariHeijden
Nou, jij zegt: waardoor ze nooit de mentale ontwikkeling door hebben gemaakt die talenten doormaken door voor een basisplaats te moeten vechten.

Daar interpreteer ik ook uit dat de reden dat sommige spelers het niet hebben gehaald komt doordat ze onder Frank de Boer onvoldoende mentale ontwikkeling hebben gehad.

Jouw stelling deel ik trouwens niet. Ik zie het causale verband niet en ik zie geen onderbouwing. In het geval van Gravenberch vind ik: oud genoeg is goed genoeg. Dat is vaak een dooddoener, maar ik zie niet in waarom het onverstandig is om Gravenberch nu op te roepen. Er zijn afzeggingen, dan lijkt het mij juist logisch om hem door te schuiven vanuit Jong Oranje. Ik zie het probleem totaal niet.
1 0
Ozymandias
"Daar interpreteer ik ook uit dat de reden dat sommige spelers het niet hebben gehaald komt doordat ze onder Frank de Boer onvoldoende mentale ontwikkeling hebben gehad."

Ik denk niet dat spelers het niet halen vanwege één specifieke reden. Ik denk dat er verschillende redenen zijn waarom spelers als Tete, Riedewald en Bazoer het niet hebben gered.

"In het geval van Gravenberch vind ik: oud genoeg is goed genoeg."

Ik neem aan dat je bedoelt: goed genoeg is out genoeg. Daar ben ik het geheel mee eens. Ik vind Gravenberch alleen nog niet goed genoeg voor Oranje. Ik vind het nog te vroeg om hem met een oproep te belonen. Er zijn andere middenvelders die momenteel beter zijn. Natuurlijk hebben die (veel) minder potentieel dan Gravenberch maar ik vind niet dat spelers op basis van talent moeten worden geselecteerd voor Oranje.
1 0
JariHeijden
Goed genoeg is oud genoeg, inderdaad! Hahaha!!

Wie zou jij dan nu uitnodigen ipv Gravenberch? Ik vind hem op dit moment echt sterk spreken en trainen met spelers als Frenkie, Wijnaldum, Depay is ook niet verkeerd natuurlijk.
0 0
Ozymandias
Ik denk dat Veerman en Schouten het meer verdienen om te worden opgeroepen. Zoals ik schreef heeft Gravenberch een groter potentieel maar Veerman en Schouten halen nu nog een hoger constant niveau.
0 0
Bensco
Daar ben ik ook weleens nieuwsgierig na want ik vind Gravenberch op de Nederlandse sportvelden momenteel het meest kans maken op een vaste plek in oranje. Van de jonge talenten dan bedoel ik.
0 0
Bensco
Sterker nog, ik snap de oproep van Vilhena niet zo. Ik was eerder voor Gravenberch gegaan dan Vilhena. Vilhena speelt minder dan Gravenberch in een mindere competitie.
0 0
Ozymandias
Ik heb Vilhena al lange tijd niet zien spelen dus heb geen idee of het terecht was dat hij was opgeroepen.
0 0
trainer
Verdiend. Hij is echt een super talent. Vriend van mij Feyenoord supporter vind 80% van Ajax niets, heeft een Feyenoord bril op en nog vind hij gravenberch een toptalent.
2 0
ram
Goed om te horen dat er ook supporers zijn die een beetje objectief kunnen kijken.

Daar kunnen velen wat van leren; ook op deze site overigens... Al denk ik dat Ajacieden spelers van andere clubs ojectiever beoordelen dan supporters van andere club dat doen over onze jongens.
0 0
Hollister
Weet niet of we daar zo blij mee moeten zijn.. hij speelt al werkelijk vrijwel alles .. en dat voor een 18 jarige
0 -1
Ansjo
Mwoah de basis zal gewoon F de Jong, Klaassen, Wijnaldum blijven. Misschien dat hij via een invalbeurt zijn debuut mag maken.
1 0
Hollister
Idd, nu ik erover nadenk.. hij gaat waarschijnlijk bij Oranje veel minder minuten maken in die 3 wedstrijden dan die 2 bij Jong Oranje. Rus kan hij wel even gebruiken zo vlak voor de januari maand... nu iedereen fit en fris houden voor de alles beslissende maand. Kudus erbij en heel misschien nog een mooie aankoop. Zou wel lekker zijn
0 0
AjaxCitizen
Hahaha. De jank reacties op Voetbalzone zijn echt te zielig. Ze hebben liever Rosario, De Wit, Bazoer, Schouten, Vormer, Toornstra etc. boven Gravenberch. Hou op hoor.
7 0
ram
Echt waar... Jezus wat een zielige gasten allemaal.

En ik begrijp sowieso totaal niet waarom het erg zou zijn als er veel Ajacieden in Oranje zitten. Ik juich net zo hard voor een Feyenoorder in Oranje hoor. En ik vind het leuk voor Ryan maar een weekje rust had ik ook niet erg gevonden.

Echt gejank om niks.
5 0
AjaxCitizen
Inderdaad. Lekker boeiend wie er opgeroepen wordt. Toen het vrij Feyenoord getinte Oranje het goed deed in het WK van 2014, stond ik ook gewoon te juichen. Kon mij het schelen.
2 0
Redrum
Ja hoor, die Frank kijkt weer alleen maar naar Ajacieden! Hij negeert gewoon wereldspelers als Wouter Burger en Jens Toornstra.
9 0
Ajax95Duivendrecht
Of GOAT Rosario, niet te vergeten :)
1 0
Ajax95Duivendrecht
Nu eventjes kijken naar de reacties op al die andere voetbalsites, en een bakje popcorn erbij pakken ;)

De calimero-reacties over Frank en '020' zijn inmiddels niet meer te tellen, whahaha
4 0
Amp
Grappig te lezen op al die fora dat de boer alleen naar ajacieden kijkt, waarna ze vervolgens zelf opperen spelers op te roepen die vooral geen ajax-link hebben hahaha

Mooi voor gravenberch. Gaat misschien wat te snel denk ik, maar zie zo 1 2 3 ook geen beter alternatief
3 0
Turbo
Prima keuze. Is al sinds de start van de voorbereiding goed bezig. Hoe hij als 18 jarige een belangrijke rol in Ajax 1 heeft is indrukwekkend. Dus dit is wel mooi nieuws. Ben ook wel klaar met de categorie Strootman, Babel etc. Vergane glorie. Tijd om de selectie op te vullen met talent ipv oudere gasten met een lager plafond die al jaren niet meer presteren op hoog niveau.
4 0
Lazell
Idd. Focus moet liggen op het EK en WK. De rest van de wedstrijden is daar naartoe werken en daar hoort jeugd de kans geven ook bij.
1 0
Prethoofd123
Mooi voor hem, lijkt mij sws tijd om een aantal spelers door te schuiven. Zitten altijd een aantal spelers die nooit spelen, oud zijn en niks meer toevoegen. Zoals Strootman, Vilhena, Babel... dat soort jongens gewoon lekker thuis laten en jongens als Gravenberch, Stengs, Ihataren, Koopmeiners, Lang doorselecteren.
1 0
Ansjo
Inderdiedie. Maar ook gewoon de Roon en Hateboer thuislaten. Hebben ook niks in Oranje te zoeken. Spelen op onverklaarbare wijze bij een club die in de CL speelt maar het is gewoon niet goed genoeg.
0 0
geDaante
Ik denk dat Klaassen onder De Boer een onbetwiste speler op 6 gaat worden. In dat geval zie ik even geen ruimte in de komende jaren voor Gravenberch in de basis.
Dan zou het in mijn ogen zoiets moeten worden:

-----------------------------Ihattaren-------
-----Frenkie---------------------------------
--------------------Klaassen----------------

Tegen met name betere tegenstanders die ook druk willen zetten, zou ik echter graag wat meer voetballend vermogen en beter wegdraaien en loskomen willen zien op 6, dus dan liever zo:

------------------------------Ihattaren-----------
-----Gravenberch------------------------
-------------------------Frenkie------------------
4 -2
wladimir
Gravenberch is basisspeler van Ajax. De koploper in de Eredivisie en de nummer twee achter Liverpool in de Champions League poule. Wanneer dit zo blijft gaat hij mee naar het EK en vertegenwoordigt hij een gigantische transferwaarde. Vilhena heeft dat virusje op een verkeerd moment opgelopen. Die komt er niet meer bij nu.
1 0
Stamhoofd
Gravenberch is toch ook 10 klasse beter dan Tonny Vilhena
6 0
geDaante
Natuurlijk, en dan Strootman, en dan De Roon. Denk zelfs op linksbuiten beter dan Promes en Babel.
3 -1
Restored
Elke middenvelder van FC Emmen is ook beter dan Strootman, echt een schande dat hij werd opgeroepen
0 0
KingJames23
Ik denk dat hij zelfs beter is dan Bizot.
0 0
KickNiergever
Absoluut een beloning voor z'n harde werk. Speelt met lef en kan echt uitgroeien tot een topper! Vind hem wel beter als halfspeler met de punt naar achteren.

Waarom zit bv Jerdy Schouten er niet bij? Lees veel goede verhalen over hem en die is wel beter dan Strootman, Vilhena, de Roon etc. ? Iemand die iets meer hierover weet?
0 0
Dennis129
Er is werkelijk helemaal niemand die naar Bologna kijkt denk ik haha.
Maar zal wel zo een reden hebben als dat Klaassen bij Werder nIet werd opgeroepen.
0 0
Pauw
Ik juich het toe. Toch, ervan uitgaande dat een bondscoach nadenkt over de samenstelling van zijn selectie, vind ik het vreemd dat Gravenberch (aanvallende / dynamische middenvelder) vervanger is van Vilhena (controlerende middenvelder).
1 -1
geDaante
Gravenberch speelt bij Ajax toch ook op een controlerende positie? Hij komt alleen veel op, beetje box-to-box. Waarom Vilhena er überhaupt nog bij zat of heeft gezeten, is mij sowieso een raadsel.

Zelfde geldt voor Strootman, Promes, Babel, De Roon in iets minder mate.
1 -2
Pauw
Qua positie is het inderdaad zijn vervanger. Verder nogal verschillend.
0 0
Nana999
Haha, heerlijk al die reacties van de lampjes en kakkerlakjes op andere voetbalsites. Het zal wel teveel pijn doen om in te zien dat Ajax op alle fronten gewoon een stuk beter is, en zelfs een 18-jarige middenvelder van ons in een klein jaar al meer heeft laten zien dan alle Nederlandse middenvelders die bij hun al jaren lopen aan te klooien :)
8 0
Marcw1972
Ach, die kakkies melden zich alleen maar af bij (jong) oranje zoals Bijlow en Malacia bij jong. Uiteraard Bergwijn ook weer afgehaakt. Die gozer moeten ze ook nooit meer oproepen, daar kun je niet van op aan.
1 0
geDaante
Laat dit soort jongens eindelijk eens spelers als Vilhena, Strootman, Babel, De Roon, etc. vervangen.

Al die oudere middelmaat die nooit speelt of zou moeten spelen eruit, jonge kwaliteit met echt de potentie voor Oranje erin.
8 0
ajaxxcied4life
Vanuit Lampdorp en 't Havengehucht zal het schuim nu wel uit de mondhoeken stromen, maar dit is natuurlijk terecht he. Had Frank dan de geblesseerde van Ginkel, de gemankeerde Rosario (t.o.v. Gravenberch) of Jens Toornstra moeten selecteren? Een middenrif met Frenkie en Gravenberch aangevuld met Klaassen, Gini of van de Beek is de toekomst met daarachter de Roon en Vilhena. Laten we daar aub niet te schijnmoeilijk over doen.
7 0
Ansjo
Ach ga toch weg met die de Roon. Die gast kan helemaal niet voetballen. Je ziet in elke interland waar hij speelt dat degene die wel kunnen voetballen liever niet de bal willen spelen naar de Roon. Babel, Strootman, Promes, Hateboer, Veltman. Dat zijn toch tegenwoordig allemaal spelers die buiten de beste 23 vallen. Ik denk overigens dat als iedereen fit is dat Blind zich ook zorgen moet gaan maken.
1 0
Vak117
Een zeer terechte oproep denk ik. Reacties betreft Frank kijk alleen naar Ajacieden zijn natuurlijk onzin, want dan zou hij dus Gravenberch niet op moeten roepen omdat hij Ajacied is en dat hij dan te veel Ajacieden oproept.
Ik had persoonlijk Gakpo er ook bij gehaald ipv Bergwijn, maar dat is denk ik een andere discussie. Ik denk wel dat de wedstrijden van zaterdag en volgende week woensdag erg interessant gaan zijn bij Jong Oranje en daar kijk ik dan maar naar uit dan de wedstrijd van het "grote" Oranje.
2 -1
xstaniox
Hahah zat er al op te wachten.
Heerlijk
4 0
ArthurG
Super toch, staat nog wel ver van een basisplaats af, maar dit is toch wel dubbel en dwars verdiend. Hopelijk mag hij nog eventjes spelen.
3 0
Radie125
ben benieuwd naar de reacties in 010 en 040
5 0
ajaxxcied4life
Het ergste is dat types als Toontje Gerbrands dit soort sentimenten zelf actief aanwakkeren.
4 0
Sampaoli
Die gaan heel erg zuur zijn.
5 0
JordanAFCA
Dik verdiend! Jeugd is de toekomst. Je kan beter dit soort talenten oproepen dan iemand zoals Vilhena die helemaal niks toevoegt.
4 0
Sampaoli
Is hem zwaar gegund. Maakt reuzenstappen dit seizoen en dan hoort Oranje daar ook bij.
4 0
Lane 8
Frank maakt zich niet populair hiermee, maar dat vilhena er überhaupt bij zat is al een schande
6 -1
ram
Hoe vaak heb jij hem de afgelopen tijd zien spelen...?

In de wedstrijden die hij speelde voor Oranje (zelfs als linksback) deed hij het naar behoren. Dit soort spelers heb je gewoon nodig. Je kunt niet elf paradepaardjes opstellen.
1 -1
Hollister
Aldus ons trolletje uit Rotterdam
1 -3
ram
Jij bent nieuw hier? Of gewoon totaal geen verstand en inzicht?

Het is vrij bizar om te denken dat ik geen Ajacied ben, namelijk. En ook bizar om te denken dat je dit soort type spelers niet nodig hebt.
1 -1