Ajax wil nieuwe check van 1-0 tegen H'veen

DouwedeVries96, 23-09-2019 om 06:59, 13759 views, De Telegraaf |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Ruim een week na de wedstrijd tussen Ajax en Heerenveen wordt de openingstreffer opnieuw bekeken. Dat meldt De Telegraaf maandag. De KNVB gaat bekijken of het wel terecht was dat arbiter Allard Lindhout Klaas-Jan Huntelaar als doelpuntenmaker op het scoreformulier zette. 

Tegen sc Heerenveen kwam Ajax voorsprong uit een vrije trap. Huntelaar nam de standaardsituatie en scoorde, maar de bal ging via de rug van Dusan Tadic in het net. De scheidsrechter en KNVB hebben in eerste instantie de goal op naam van Huntelaar gezet, maar daar is Ajax het toch niet mee eens.

De Amsterdammers hebben een mail naar de voetbalbond gestuurd met de vraag of Dusan Tadic als doelpuntenmaker kan worden aangewezen. Een soortgelijk verhaal deed zich in een eerder stadium al voor bij PSV, toen Michal Sadilek scoorde, maar de goal later op naam kwam van Luuk de Jong. 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Tha
toch geinig dat het gelukt is, beetje calimero, beetje kinderachtig is t wel, maar nu maar op naar t record van ons aller Johan. Tadic on fire!
0 0
talent020
nergens voor nodig dit, we zijn toch geen PSV? 1 team zijn we toch! gewoon de goal op naam van The Hunter laten staan
6 0
PetrusKeizer
is dit allemaal nou echt nodig?
6 0
Rentokill
Jezus, jullie lijken wel feijenooiders. "Doe maar gewoon normaal, crispie geluidje toch".
Winnen, prijzen, records. Daar gaat t om. Linksom of rechtsom.
0 0
JariHeijden
Idd een beetje overdreven. Maar het zal wel gericht zijn op de hoop dat Tadic weer topscorer wordt. En voor die race is iedere goal meegenomen.

Voor mij hoeft het niet persoonlijk. Overigens vind ik eigenlijk dat het meer een Huntelaar goal is dan een Tadic goal. Het maakt me eigenlijk vooral niet zo heel veel uit op wiens naam de goal komt.
3 0
Rentokill
Het geeft in ieder geval aan hoe fanatiek ze bij Ajax zijn! Dat is zeker geen treurig gedoe. Je mag best hongerig zijn als je voor Ajax speelt.
2 -2
AlexIbarra
Als dit van Tadic uitgaat zou het kinderachtig zijn (hij kan topscorer vd eredivisie worden maar Klaas is op weg op topscorer deze eeuw vd Eredivisie te worden).

De bal kreeg echter een flinke verandering van richting dus op zich slaat het nergens op om de goal aan Klaas te geven. Als je de regels volgt is het de goal v Tadic.
1 -1
Web
Wat een gelul, maakt toch helemaal niets uit.
Het gaat toch om het team. De punten
5 0
WZAWZDB14
Niet doen dit, gun Klaas Jan gewoon dat doelpunt
7 0
JariJari
Hebben we niets beters te doen?
7 0
Holleblok
Zoals Tadic in zn interviews altijd aangeeft.. het gaat om het team en niet om hem. Man man man, wat een Luuk de Jong praktijken. Huntelaar zit zonder te klagen helft vd competitie op de bank en dan gun je hem nog die goal niet.
8 0
Ginoajax1
Tadic en Neres waren gisteren niet veel soeps. Laten ze zich daar maar mee bezig houden. Het niveau eens wat op te vijzelen.
1 -3
Rentokill
KNVB zat Tadic ook al dwars met Luuk de Jong zodat ze samen topscorer werden.
Toch moeten de regels gewoon duidelijk zijn?
Lijkt mij heel simpel.
Degene (behalve de keeper) die hem als laatste aanraakt maakt de goal.
Ook bij een eigen goal. Jammer dan.
1 0
MarcelvTol1971
Wat een onzin dit, wees blij dat ie erin zit.
3 0
Sanalologo
Kinderachtig gedoe. Dusanka speelt al weken als een natte dweil. Laat m focussen op zn spel ipv goals waar hii geen weet van heeft.
4 -1
Kikke
Vond het al belachelijk dat hij na een seizoen contract kreeg tot 2028, hij weet goed voor zichzelf te zorgen die Tadic
1 -3
AlexIbarra
Hij heeft ook geen contract tot 2028.
0 -1
Kikke
Naja 2026 dan, is toch ook raar? Niemand heeft dat, maar hij wel?!
0 0
Sterspeler
3 jaar als speler, wat gewoon top is, en 3 jaar als trainer.

Hij is verzekerd van een goede toekomst inderdaad. Maar hij zal daardoor komende jaren ook genoeg brengen. Dit is een speler waardoor het aantrekkelijk is voor andere grote spelers en talenten om hierheen te komen.
1 0
Bjorn
Als een aanvaller de bal van richting verandert gaat de goal altijd naar die speler, in dit geval Tadic. Soort gelijke goal hebben we ook wel eens gezien met Vertonghen/Suarez geloof ik, en toen kreeg Suarez 'm ook op zijn naam.

Snap de beslissing van de KNVB dan ook niet.
2 0
AFCA-B93
Denk ook dat Huntelaar dit zelf wilt. Die gunt Dusan wel een record
2 0
0164AFCA
Waarom?! Geef die goal gewoon lekker aan Huntelaar!
8 0
NegentigMinutenLang
Vind het ook een beetje bijzonder, maar is voor een clubrecord van Tadic, volgens mij scoren in acht opeenvolgende thuiswedstrijden.
8 -1