Sterke selectie Ajax O19 voor NextGen

BartVeenstra, 27-06-2019 om 13:40, 10742 views, NextGen Series |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-trainer John Heitinga kan tijdens de NextGen Series in het aankomende weekend beschikken over een sterke selectie. De oefenmeester selecteerde enkele bekende namen, terwijl er ook enkele aanwinsten, een proefspeler en spelers uit Ajax O17 van vorig seizoen zijn aangesloten in zijn selectie.

Zo behoort Filip Frei, een Zwitserse jeugdspeler van FC Zürich, tot de selectie. Daarnaast zijn aanwinsten Steven van der Sloot, die overkwam van Feyenoord, en Tunahan Tasci, die overkwam van NEC/FC Oss, aangesloten bij Ajax O19.

Tijdens de NextGen Serie speelt Ajax tegen de leeftijdsgenoten van Sparta Rotterdam, Ajax Cape Town en Sagan Tosu. Het volledige programma zie je hier. De wedstrijden worden gespeeld in het Olympisch Stadion.

Selectie Ajax O19 tijdens NextGen Series

Keepers:

Calvin Raatsie, Harm Dieker

Verdedigers:

Liam van Gelderen, Filip Frei, Steven van der Sloot, Devyne Rensch, Neraysho Kasanwirjo, Julius Dirksen, Annas Salah-Eddine, Terrence Douglas

Middenvelders:

Donny Warmerdam, Enric Llansana, Max de Waal, Youri Regeer, Kenneth Taylor, Naci Ünüvar

Aanvallers:

Sontje Hansen, Joshua Pynadath, Tunahan Tasci, Jaymilio Pinas, Damjan Dostanic

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Tjpknge
Dan zou het zo iets moeten worden:
Tasci Hansen Pynadath
Unuvar Liansana Taylor
Salah-Eddine Kasanwirjo Rensch Van Sloot
Raatsie
0 0
Pheadrus
Geen Brobbey? Is niet erg voor een keer. Ik wil Hansen en Dostanic in de spits zien. Ik ben meer een fan van Hansen dan Brobbey.

Verder; Steven van der Sloot heeft net al zijn Feyenoord tatoo's weg laten branden en van shirt gewisseld. Ik moet er even aan wennen.

En dan die Pynadath (geboren Amerikaan); de enige reden dat hij bij Ajax voetbalt is omdat zijn moeder door haar bedrijf in Amsterdam is geplaatst. Hoe gek kan het lopen? Stel dat hij doorbreekt en op binnen kort meer gaat verdienen dan zijn moeder? Wonderlijk.
2 -2
trodat4030
Brobbey zit in de Lutte.
1 -1
Abu
Waar is Musampa gebleven?
1 -1
SpursAjax
Word dit ergens uitgezonden?
1 -1
trodat4030
Zou ik niet vanuit gaan.
0 -1
FlyingDutchMan
Hmm :(
0 -1
Sampaoli
Aanvallend is het wat matig. Hansen een toptalent, Pynadath een ruwe diamant en ik verwacht ook veel van Tasci. Verder een heerlijke selectie.
5 0
wolterx
Leuke groep, enkele jonge spelers, paar nieuwe spelers en met Filip Frei een stagespeler erbij. Die Frei is volgensmij van management van Tadic, heeft ook een tweelingbroer met wie hij eerder dit jaar op stage was bij Barcelona en toen ook aan Ajax is gelinkt. Filip is de linksback volgensmij en Jong Ajax heeft een linksback nodig, aangezien hij uit zijn contract loopt zou het een goedkope oplossing zijn.
2 -1
RaynoFischer
Zag op Twitter dat zijn tweelingbroer Luka ook meedoet, maar bij de selectie staat alleen Filip en idd logisch aangezien hij een linksback is
1 -1
wolterx
Ja, las het ook maar staat niet bij selectie die NextGen tweette, zal er dus niet bij zijn lijkt me. Ben benieuwd, hopelijk is er een stream te vinden want ziet eruit als een leuke selectie en Sagan Tosu ben ik ook benieuwd naar, hopelijk bij Cape Town nog een verrassing erbij. Selectie waarmee ze afgelopen seizoen in Nederland waren (Terborg etc) was op 1 speler uit '03 (doelman) na redelijk oud.
2 -1