Bijleveld kiest voor transfer naar Heracles

BVeenstra, 21-06-2019 om 15:40, 13227 views, Heracles Almelo |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Teun Bijleveld heeft een transfer gemaakt naar Heracles Almelo. De club uit Overijssel meldt de transfer via de officiële kanalen. De middenvelder tekent in Almelo een contract voor twee seizoenen met de optie voor nog een seizoen.

'Ik ben blij dat ik bij een mooie Eredivisieclub als Heracles Almelo heb getekend', zegt Bijleveld in een eerste reactie. 'Ik kan hier doorgroeien en bewijzen dat ik de Eredivisie aan kan. Zondag is de eerste training, daar kijk ik naar uit.'

Ook Tim Gilissen, technisch manager van Heracles Almelo, is blij met de komst van Bijleveld. 'Teun heeft een goede opleiding gehad en heeft in de laatste twee seizoenen in de Keuken Kampioen Divisie al de nodige wedstrijden gespeeld. Met zijn techniek en inzicht kan hij iets toevoegen aan ons middenveld.'

Bijleveld speelde de afgelopen twee seizoenen bij Ajax, maar een doorbraak in het eerste elftal kwam er niet van. In totaal speelde hij 55 duels voor Jong Ajax. Daarvoor speelde hij in de jeugdopleiding van AZ. In een eerder stadium vertrok ook Navajo Bakboord van Ajax naar Heracles Almelo.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
GerardSierat
Mooie stap voor Teun
0 0
Pheadrus
Ik was al benieuwd naar wat hij zou doen. Ik was fan van hem. Vond hem een mooie speler. Er gebeurde altijd wat als hij aan de bal kwam. Hoge handelingssnelheid en een mooie pass. Wat ik mooi vind is dat hij de bal met een korte beweging vanuit de knie schiet. Hierdoor kun je de pas niet zien aankomen. Ik stel mij zo voor dat hij zich heel goed ontwikkeld en dat wordt teruggehaald en een soort Schone wordt. Hij zit nog zeker niet aan zijn plafond.
6 0
Spuit11
Nou, hopelijk blijven zijn knieën dan een beetje heel op dat 'grasveld'...
4 0
altijdwelwat
Houden we nog wel jongens over voor Jong ?
0 -1
Web
Mooie club voor Blijeveld, hopen dat hij daar slaagt
1 0
Noxin
Lekker op kunstgras voetballen.
1 0
MaximilianRosse
Geen onaardige speler, maar komt te kort voor Ajax. Prima stap voor hem. Ajax is lekker aan het doorselecteren.
5 0
433metdepuntnaarlinks
Ik blijf het herhalen, als de afvallers in je jeugd uitgroeien tot basisspelers in de subtop van de Eredivisie, dan doe je het goed.

Leuke speler die Bijleveld, gaat het zeker goed doen in Almelo! Succes Teun!
1 0
ajaxwestland09
Nu nog botman, johnsen, lamprou, van leer, solemons, thetani, cerny. El maach,
2 -2
Westerpark1982
El Maach loopt uit zijn contract volgens mij. Dus die kan sowieso gaan en staan waar hij wil. Die 2 zuid afrikanen raak je nooit aan iemand kwijt. Beter gewoon je verlies pakken en het contract afkopen.
3 0
Hollister
Die 2 Afrikanen zijn echt een schande.. als je die niet door selecteert
2 -1
ajaxwestland09
Haha iemand vind ze goed hier
1 -2
ajaxwestland09
Klopt en lamprou ook ideaal cerny verhuren maar of verkopen, 2 zuid Afrikanen tja inderdaad je verlies pakken
1 -1
MickS
Mooie overstap naar een prima club. Veel succes daar Teun!
4 0
Ozymandias
Dit lijkt mij de ideale stap voor Bijleveld aangezien hij zeker kwaliteit heeft maar vooralsnog de visie mist om bij Ajax op het middenveld te spelen. Net als De Jong trekt hij spelers naar zich toe maar in tegenstelling tot De Jong doet hij dit op de verkeerde plaatsen op het veld. Daardoor maakt hij de ruimtes waarin zijn teamgenoten spelen vaak kleiner terwijl De Jong de ruimtes juist groter maakte. Dit is voornamelijk een probleem wanneer Bijleveld in een aanvallende rol speelt maar ook in de wedstrijden die hij als linkercentrale middenvelder speelde was dit problematisch.
5 -1
delphiero
Vind persoonlijk dat Bijleveld kwalitatief te kort schiet. Qua type is hij een echte Ajax middenvelder maar hij komt op alle facetten (ook zijn sterke punten) te kort voor het niveau wat Ajax is en zou moeten nastreven. Een voetballende club uit de eredivisie zoals Heracles past dan ook perfect bij hem.

Ben verder erg benieuwd naar jong Ajax onder Van der Gaag volgend seizoen. Een mix van ervaren/wat oudere talenten die zichzelf al bewezen hebben (Pierie, Schuurs, Scherpen, Traoré, Lang, Dest en Danilo) aanvullend met talenten van een zeer getalenteerde O-19 (Kuhn, Gravenberch, de Timbers, Llansana, Jensen). Dit terwijl kroonjuwelen zoals Unuvar, Brobbey, Taylor en Hansen volgend seizoen vast aan bod komen. Genieten.

Weet alleen niet wat te doen met De Wit en Ekkelenkamp, beiden prima voor op de bank bij 1 maar geen basismateriaal (Ekkelenkamp kan misschien wel wat worden). Ben bang dat zij in de loop van het seizoen grotere talenten in de weg gaan lopen. Ook hoop ik dat Ajax nog een talentvolle linksback gaat aantrekken want daar is nog geen geschikte optie voor.

Met dit team doe je mee voor de prijzen.

Scherpen
Dest - Schuurs - Pierie - Aankoop/Timber
Ekkelenkamp/Timber - Gravenberch - Lang
Kuhn - Traoré - Danilo
2 -1
Abu
Voor linksback: volgens mij loopt Familio Castillo binnenkort uit zijn contract, zou een hele leuke aanvulling op dit team zijn. De Wit, tsja die zal wel goed in de groep liggen ofzo, zou ik lekker verhuren.
1 0
delphiero
Zou erg mooi zijn. Alleen denk ik niet dat het gaat gebeuren doordat Ajax eigenlijk geen oude jeugdspelers terughaalt en JFC denk ik geen trek heeft om van jong Chelsea naar jong Ajax te gaan.
0 0
Pheadrus
Jij ziet wel veel. Ik houd wel van dit soort inzichten.
2 0