Ten Hag verlengt contract tot medio 2022

BVeenstra, 20-06-2019 om 12:45, 13819 views, Ajax.nl |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Ajax en hoofdtrainer Erik ten Hag hebben een akkoord bereikt over de verlenging van zijn contract, dat in de zomer van 2020 afliep. De oefenmeester staat nu tot de zomer van 2022 onder contract bij de Amsterdamse club, waarbij het nieuwe contract ingaat per 1 juli 2019.

Ten Hag is sinds januari 2018 trainer van Ajax. In zijn eerste volledige seizoen als hoofdtrainer van de Amsterdamse club won hij het landskampioenschap, de KNVB Beker en wist hij de halve finales van de Champions League te bereiken. Het leverde hem logischerwijs de Rinus Michels Award - de prijs voor de beste trainer van de Eredivisie - op.

Met de contractverlenging van Ten Hag komt er een einde aan de geruchtenstroom rond de trainer. De naam van de coach werd onder meer genoemd bij clubs als AS Roma en Chelsea. Op het Twitter-kanaal van Ajax reageert de trainer kort: 'Beste Ajacieden, de handtekening is gezet. Op naar meer mooie successen samen met jullie.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Redrum
Tja, ik kan niet ontkennen dat ik toch een beetje van Erik ben gaan houden.
0 0
ajaxiscruijff
Eerlijk gezegd heeft hij mij nog altijd niet overtuigd. Afgelopen jaar zat het mee en had hij een geweldige selectie tot zijn beschikking. Waarschijnlijk heeft hij die jongens conditioneel wel verder gebracht. Erg belangrijk natuurlijk. Maar ik vind zijn wissels soms onbegrijpelijk (Magallan er in tegen Spurs bijvoorbeeld) en zijn uitleg ook niet altijd even duidelijk: erg theoretisch en abstract. Ik kan me voorstellen dat de spelers het ook niet altijd begrijpen. Maar goed, niet iedereen kan een tweede van Gaal zijn. En als ik moet kiezen tussen Bosz of Ten Hag, dan kies ik duidelijk voor Bosz.
0 0
Bean
Geweldig! Dit is goed nieuws.. ik hoop op nog een paar van dit soort berichten deze zomer
0 0
Bjorn
Een terechte beloning na een topseizoen. Nu is het aan Eric om wederom te laten zien dat hij een geweldige machine kan bouwen.
1 0
FissaDeGekste
De wijze uit het Oosten. Erg mooi dat hij op deze manier de geruchten de das om doet.
0 0
jeppas
Beste transfernieuws tot nu toe! Heldenstatus
1 -1
Renevanrijswijk
#tenhagout
2 -10
Daniii
Respect, ik was niet positief toen Ten Hag werd aangesteld maar hij heeft het tegendeel bewezen.

Respect dat hij bijtekend naar zo'n seizoen, hij verdient nu ook alle steun!
3 0
jaripettersson
Die steun had hij in het begin ook wel kunnen gebruiken. Fijn dat jij en velen die dit forum zo negatief wisten te vullen, een keizerlijk duimpje omhoog geven.
3 0
Jelephi
Ook ik was aanvankelijk sceptisch en niet positief maar hij heeft mij volledig voor zich weten te winnen. Prachtig nieuws Erik, gefeliciteerd.

De beste transfers zijn dit soort verlengingen.
2 0
X-RaY
Beste nieuws van de dag!
0 0
Bramble1988
Toch mooi dat zo’n Tukker zich in de harten van Ajacieden heeft weten te knokken! Petje af
5 0
PJSM
Geweldig nieuws. The right men on the right place.
1 0
Hollister
Ik zie en hoor maar heel weinig supporters die ook gewoon eens een kerel zijn en zeggen at ze er helemaal naast zaten.. dat deze man op basis van zijn tv optredens, zijn accent, of weet niet wat allemaal compleet is afgemaakt, maar op zijn trainer/coach kwaliteiten nooit een kans heeft gekregen van diezelfde droeftoeters... die kneuzen zouden eens eerlijk kleur moeten bekennen... maar trots en arrogantie kenmerkt blijkbaar een Ajax supporter. Ook Bosz kreeg in begin deze kritieken, nu blijken het gewoon de 2 beste trainers na Van Gaal te zijn geweest (niet op basis van resultaten want dat is Frank, maar op basis van voetbalfilosofie en vertoond spel)
2 0
BillSplate
Je vergeet Olson.
0 0
AjaxDaniel
Heel mooi
0 0
Jariiii
Wat is die man hier verketterd...
1 0
Boer Gijs
En onterecht. Al was de kritiek wel inhoudelijker dan bij VI. Maar zodra Valentijn kan begint ie volgend seizoen zo weer te stoken en wellicht trappen we er dan weer in.
1 0
Boer Gijs
#Hagin
0 0
Spuit11
Top nieuws.

Ten Hag heeft aan mij bewezen zicht te hebben op het spelletje en in mijn ogen belangrijker, het groepsproces.

Van individuele spelers, met een hun eigen BV's en bijkomende ego's, een groepsverband gemaakt wat ze heel ver hebben gebracht. Spelers bewust gekregen dat als ze voor elkaar werken, er veel meer eer te behalen valt dan eindigen bij een AS Roma, Valencia of Hannover op de loonlijst, maar dat je kan kiezen uit internationale topclubs.

Ik ben ervan overtuigd dat als er mensen zijn die Ajax nu echt verder helpen, dat dat Erik en Marc zijn. Die gaan ervoor om weer een selectie bij elkaar te krijgen waar nationaal tegenop word gekeken uit Rotterdam, daar zijn we al beetje aan gewend, maar het leukste is, in Eindhoven. Die gasten gaan zich nu echt vergelijken met ons. Top!
1 0
Jariiii
Het kan verkeren.
Ik baalde toen hij werd aangesteld. Ik hoopte van harte dat hij ontslagen zou worden na PSV-uit.
En toen kwam Bayern-uit en begon alles te veranderen. Nu is dit een van de beste berichten die we deze zomer hadden kunnen krijgen.
Zijn wisselbeleid is zijn grootste zwakte, maar hij maakt spelers (veel) beter, zorgt voor een geweldige teamspirit en heeft lef, erg belangrijk voor een goede coach. Kortom: topnieuws.
2 0
Bky
Heel erg mooi Allemaal, maar volgend seizoen geen CL winst + Eredivisie + beker + JCS schaal = Ten Hag out
9 0
MK77
En met spelers van O19 die al dertig jaar voor Ajax spelen
1 0
Boer Gijs
Geen tegentreffers meer volgend seizoen en het wordt ook al wet tijd dat Onana wat maar gaat scoren.
2 0
Jariiii
Mensen die je cynisme niet begrijpen in 3, 2, 1...
1 0
Boer Gijs
"Dat is toch totaal niet realistisch"
0 0
Jariiii
Het valt mee tot nu toe.
0 0
Dolberg25
Ik wil minimaal ongeslagen kampioen worden!
3 0
Jariiii
Ik wil alle 34 wedstrijden winnen! En eigenlijk ook alle wedstrijden in de CL tot en met de finale. Anders is TH een hele grote prutser.
4 0
Ruff Rhythim
Ik wil eigenlijk dat alle Ajacieden kunnen vliegen en de bal met hun gedachten in het doel kunnen schieten, en ook nog eens tegelijkertijd een kopje thee kunnen inschenken...
1 0
mickey2602
Alleen dat eerste ga ik niet redden,de laatste 2 wel;-)
0 0
Spuit11
Die kans is net zo groot als de Bankgiroloterij te winnen.
0 -2
blava
Continuiteit is belangrijk. Enige minpuntje:zijn wisselbeleid. Na 2022 bondscoach.
Blijkbaar verwacht TH niet veel wisselingen. Anders had hij voor een andere club gekozen.
3 0
Rentokill
Dat laatste is een aanname. Ik denk dat er wel degelijk wat wisselingen zullen komen. Wat mij aantrekkelijk lijkt om te blijven is dat er een oorlogskas is.
4 -1
amthree
Mooi nu geen reacties meer van #valverdeout #tenhag in!
0 0
Henkjanklaas
Goeie zaak ! Wel te hooen dat de trainer er richting de TD een beetje druk op heeft gezet nu snel het eerste elftal weer kwalitatief op peil te brengen en deadlines te laten stelllen aan spelers die willen vertrekken (ondanks bestaande contracten trouwens). De tijd dringt zeker i.v.m. de naderende play offs CL.
0 0
Jariiii
Op peil te brengen? Waar héb je het over?
0 0
Vreker
Geweldig nieuws! Ook goed gezien van vd Sar en Overmars dat ze altijd zo in hem geloofd hebben.
5 0
Draufgänger
Fantastisch nieuws! Blij dat hij niet op de eerste de beste trein springt. Want eerlijk, na dit seizoen was die mogelijkheid vast gekomen. Erik is nog niet klaar met Ajax, en Ajax nog niet met Erik. Hopelijk is dit een signaal naar de spelers en de opmaat voor wederom een fantastisch seizoen.
8 0
Ruff Rhythim
Helemaal goed dit !!
4 0
Esthas
Fantastisch nieuws!!
4 0
artteun
benieuwd naar het nieuwe seizoen dan, klinkt hoopvol. Goed nieuws
4 0
niquedegraaff
Goed nieuws. Al denk ik wel dat we Schreuder gaan missen.
5 0
RaynoFischer
Snap niet dat zijn rol zo groot gemaakt wordt, ja hij heeft het ook goed gedaan want je doet het met z'n allen, maar de hoofdtrainer bepaald gewoon
6 -1
Sirius666
Waar wordt zijn rol groot gemaakt? Je doet het zeker met z'n allen maar een trainer krijgt al het gezeik over zich heen als het minder gaat of de media een hetze tegen je voert.

Ik heb mij de 1e paar maanden van afgelopen seizoen buitengewoon gestoord aan de ongefundeerde berichtgevingen vanuit o.a. de Telegraaf.
1 0
RaynoFischer
Daar begon ook De Telegraaf mee, doen alsof Schreuder het grote brein was en dat lijkt door sommige ook overgenomen te worden maar als het slecht ging was het ineens allemaal Ten Hag zijn schuld, nou valt het hier op AS wel me moet ik zeggen ;)
0 -1
JariHeijden
Dat heeft De Telegraaf er toch van gemaakt, om zo de prestaties versus hun lastercampagne te kunnen uitleggen?
2 0
Raoul14
Wat een goed nieuws! Ben zo nieuwsgierig of hij een nieuwe groep net zoveel spelplezier kan meegeven. Want volgens mij is dat de grondslag van het succes.
3 0
RaynoFischer
Top nieuws dit, hopelijk ook een signaal voor een paar spelers ;)
4 0
EersteAanname
Fantastisch nieuws!!!
4 0
Scarrd
Jaaaaaaaa!
1 0
Indojood
Was absoluut geen fan, ben blij dat ie meer richting Ajax is opgeschoven en een prima trainer voor Ajax is gebleken.
2 -8
DS
Dit betekend indirect ook gelijk dat er een goed plan kwa spelers klaar ligt. Anders had hij nooit bijgetekend lijkt mij.
6 0
mcatarinob
Gelukkig!!
1 0
WZAWZDB14
Alleen zijn wisselbeleid is soms onbegrijpelijk, verder uitstekende trainer!
0 -2
Ziyech22
fantastisch nieuws, nu hopen dat niet Schreuder het brein was van afgelopen seizoen
2 -2
RaynoFischer
Anders heeft Ten Hag het afgelopen seizoen van hem geleerd en overgenomen ;)
0 -1
WZAWZDB14
Nee, Tadic ;)
0 0
EuforischeRealist
Heel blij mee! Na een roestige start in het eerste half jaar daarna toch de ploeg machtig mooi voetbal laten spelen. Natuurlijk vielen er veel zaken op de juiste plek, werd er flink geïnvesteerd en zal Schreuder ook zeker zijn invloed hebben gehad, maar ik denk en hoop dat hij de komende jaren zich nog meer als toptrainer gaat bewijzen!
3 0
WZAWZDB14
WIJ ZIJN AJAX!!!....
1 0
PJK54
Goede zaak Marc nu de spelers nog zien te behouden. Alleen het vertrek van de Jong en de Ligt moet opgevangen kunnen worden hoe zwaar deze aderlating ook is.
0 0
Stroeve
De Ligt is nog niet weg...
0 0
PJK54
die gaat sowieso weg zoveel geld kan Ajax nooit bieden hoe graag ik ook wil dat hij blijft
0 0
wladimir
Waarom niet? Hij wordt 20 deze zomer. Er is toch ook fors geïnvesteerd in Blind en Tadic? Voor Ajax en de Ligt is het ook niet slecht als hij volgend jaar na het EK vertrekt.
0 0
JariHeijden
Ajax gaat geen drie ton per week betalen...
0 0
Stroeve
De enige reden die ik kan bedenken dat hij nog zou blijven, is omdat-ie op 19-jarige leeftijd (bijna 20) nog niet klaar is om op zichzelf in het buitenland te gaan wonen. Daar hoop ik dus maar op.
2 0
gerard
Hoe positief als we nu zijn ten opzichte van een jaar geleden! Eens zien hoe we er over een paar maanden in staan. Ik was altijd al een voorstander van hem!
1 -1
jogabonito
Jaaaaaa lets goooooo
3 0
Hans Kraay Jr.
Mooi nieuws!
1 0
wladimir
Ten Hag zonder Schreuder, maar met Reiziger. Onana, Tagliafico en Huntelaar blijven. Tadic en Blind waarschijnlijk ook. Iets van stabiliteit.
3 0
Patrick78
Erik held! Prima nieuws
4 0
ram
Lekker hoor! Blij mee.
0 0
JordanAFCA
JAAAAAAA❌❌❌
2 0
martijndepro
Lekker, Erik.
2 0
Frenkie85
Prima!
1 0
Murtagh
mooi zo en dan te bedenken dat iedereen hem voor de winterstop nog weg wou hebben
1 0
BrandjeXL
Geen dingen verzinnen aub. Er waren inderdaad een hoop schreeuwers die TH bij zijn aanstelling al weg wilde hebben maar ook zat mensen die zeiden dát hij pas afgerekend kon worden op zijn eerste volledige seizoen en dat heeft hij fantastisch gedaan.
2 -4
Toon meer reacties