Ten Hag: 'Misschien kleine klacht bij Neres'

GinoHaverkamp, 07-05-2019 om 15:50, 21485 views, AS |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Vrijwel de gehele Ajax-selectie is goed uit de bekerwedstrijd van zondag gekomen. De enige speler waar een klein vraagteken bij staat, is de naam van David Neres. Erik ten Hag is voorzichtig wat betreft zijn Braziliaanse buitenspeler, zo blijkt dinsdag op de persconferentie voorafgaand aan Ajax - Tottenham Hotspur. 

'Ik denk het wel', reageert de Ajax-trainer op de vraag of de selectie pijnvrij is na de overwinning op Willem II in de Rotterdamse Kuip. 'Misschien een kleine klacht bij David Neres. Maar hij gaat gewoon trainen. We verwachten ook dat hij kan spelen. Maar ik houd een slag om de arm.' Ten Hag mist alleen de spelers die al langere tijd uit de roulatie zijn zoals Carel Eiting en Hassane Bandé . 

Over zijn opstelling wil Ten Hag vervolgens weinig kwijt. 'Nee, dat wil ik niet delen. Als ik mijn overwegingen ga delen, geef ik te veel prijs. Dat wil ik niet.' De aanwezige pers vroeg onder meer of Lasse Schöne zou spelen op het middenveld of Noussair Mazraoui. De coach gaf daarover dus geen duidelijkheid.

Motivatie

Net als met de fitheid zit het ook goed met de motivatie. 'Af en toe hebben we dit seizoen een motivatiefilmpje gebruikt. Maar je hoeft voor dit duel niet door een extern filmpje gemotiveerd te worden.' De focus was er zondagmiddag al na de korte feestvreugde. 'De reacties waren blij. Maar je zag ook dat de blik gelijk op woensdag ging.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RedFeather
Sanchez is er niet bij morgen
Jan met masker
Lamela en Aurier weer inzetbaar, maar geen ritme
0 0
Cello
Als Jan met masker gaat spelen dan haalt Femke Halsema hem er persoonlijk uit: gezichtbedekking is verboden in en rond de JCA.
5 0
ajax4ever01
offtopic: Diego Godín op weg naar Ajax? ;)
0 -1
Sterspeler
Bron?
0 0
Boer Gijs
Natuurlijk niet
0 0
mvdk
???? In welke giftige appel heb jij gebeten?
0 0
Labrador
Ik denk dat ze er Zondag ook een te zien krijgen
0 0
jaripettersson
Stiekem hoop ik dat het spel is van ten Hag over Neres.
0 0
Erik1966
Neres speelt wel. Heeft ook gewoon mee getraind.
0 0
Koningtoto
Al bekend wanneer de huldiging voor #34 is ?
0 0
Cello
Heb gehoord of gelezen dat er na het duel met Tottenham gesproken gaat worden met B
0 0
Ajacied33
Eerst de schaal maar binnenhalen he..
3 0
Koningtoto
Daar heb ik minder twijfels over, dan over morgen. Ik ben er nog niet helemaal gerust op namelijk.
0 0
Ajacied33
Ja dat heb ik ook
0 0
markk
Ik heb overigens een email gestuurd naar Femke Halsema over een huldiging en eventuele public viewing van de CL finale en ze zijn de mogelijkheden aan het "onderzoeken".
2 0
ajax4ever01
via de officiële weg heb je dat gedaan neem ik aan?
1 0
pizzapunt
Neres niet 100% zeker... aldus ten Hag. Tikje gehad.
2 0
Ajaxxxisdebeste
Kut... geen risico nemen als hij niet 100% is... want als die snel uitvalt ben je al onnodig een wissel kwijt.
1 -1
louis60
Wie wil je dan inbrengen? Labyat, Kristensen, Lamprou, Mallajan of Ekkelkamp? Als Neres wegvalt heb je nog twee wissels. KJH en Veltman. Genoeg toch.
0 -4
pizzapunt
Treurige vragen zeg, niveau is weer hoog..
0 0
Tomajax1990
We are not done yet!
1 0
Dexy
Polletje fluit zondag.

Nou, dan weten we wel weer hoe laat het is. Schoppartijen die niet gezien gaan worden, zuivere pingels die niet gegeven worden, de eerste Ajacied die een klein tikje geeft krijgt meteen geel etc.
3 -4
afcaman
Heb echt het idee dat we bij 50% van de wedstrijden die gek met die zachte g hebben.. Zal natuurlijk minder zijn, maar gaat wel een belangrijke rol spelen zondag. Alles valt of staat in zo'n wedstrijd met consequent geel geven voor harde en veelvuldig lichte overtredingen van dezelfde speler.
0 0
Sterspeler
Kan niet meer dan 25% zijn. Je mag 3 wedstrijden een club niet fluiten per keer dat je ze fluit.
0 0
Juichtoon
Gelukkig is er tegenwoordig de VAR. Maar dit is wel helemaal Polletje.
0 0
AjaxPassion
Nog steeds niet klaar met dit kinderachtige gedoe? Je maakt jezelf echt belachelijk door over scheidsrechters te huilen. Laat dat aan Feyenoord over.
6 -1
Labrador
Gelukkig hebben we de var
0 0
ghouleseddik
Die haalt alleen de grote arbitrale dwalingen eruit.
1 0
MalukuAjax
Ik hoop dat Ten Hag met Veltman als rechtsback begint en met Mazouari op het middenveld ipv Schone. Door de diepgang van Mazouari zal Eriksen veel meer terugzakken op eigen helft van de Spurs. Daarnaast speelde Mazouari een sterke pot op het middenveld tegen Willem II.
0 -2
Tecmessa
Gewoon Schøne erin, ervaring kan geen kwaad in zulke wedstrijden en hij heeft het tot nu toe ook gewoon laten zien in topwedstrijden. Ik zou Nous rechtsachter zetten, je zag vorige week dat ze expres Joel aan de bal lieten, dat is gevaarlijker om bij Nous te doen, die kan offensief/creatief meer. Maar voor iets meer zekerheid kan je ook voor Joel kiezen, die stond defensief vorige week meer dan zijn mannetje.
1 0
Tinus
Mazraoui is aanvallend sterker, maar ik verwacht een Spurs dat er een hoop ballen in gaat pompen. De koopkracht van Veltman is dan heel erg welkom.
0 0
MichelBoerebach
Totaal niet mee eens! Vond Mazraoui juist erg tegenvallen, afgelopen zondag. Onwennig op dat middenveld. Leed veel onnodig balverlies. Ik zou gewoon starten met Schone op het middenveld en dan kun je kiezen tussen Veltman en Nous op de rechtsback positie. Als er gebikkeld moet worden, kun je Schone altijd nog vervangen.
0 0
geDaante
Gebikkeld moet er nooit worden, dan ga je het verliezen.
0 0
MichelBoerebach
Soms kun je dat echter niet voorkomen. Kijk naar de tweede helft van vorige week. Ik verwacht ook een 'met de billen tegen elkaar' wedstrijd, waar Ajax uiteindelijk met hangen en wurgen de finale gaat halen: 1-1
0 0
geDaante
Ja maar dan moet je niet gaan bikkelen, juist nog beter voetballen en onder die druk uit zien te voetballen, rustig blijven en bijven durven voetballen.

Fysiek leg je het zwaar af en fysiek voetbal is ook niet des Ajax.
1 0
Lazell
Eens. We zijn voetballend sterker dan Spurs. We kregen het in de heenwedstrijd zo zwaar omdat we alleen maar lange ballen pompte, hem niet in de ploeg kondne houden. Niet omdat we te weinig fysiek hadden.
0 0
Labrador
Maar dat was tegen Willem 2. Spurs schat ik iets hoger in
0 0
JPM
Een zeldzame stilte voordat Keizer Ten Hag van wal steekt om 15.15 uur.

Vol verwachting klopt ons Ajax-hart.
0 0
NelsonAFCA
Ik zit er weer klaar voor.
1 0
1738
de waarheid ligt op het veld #ten hag voice
0 0
Wereldtop
Dokterandus Koning Ten Hag
1 0
Labrador
Morgen is gewoon onze laatste europacup wedstrijd in de Arena van dit seizoen.
2 0
Willem410
Laten we hopen dat we er tot half september ook geen meer hebben in de Arena.
Dat zal een heel goed teken zijn.
0 0
afcasven1995
Wordt afkicken.
0 -1
***1900***
En het word een groot feest ;)
1 0