Tadic plots schimmig: 'Voetbal onvoorspelbaar'

BvdPloeg, 05-04-2019 om 20:41, 29176 views, FOX Sports |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Dusan Tadic was een tijdje geleden nog stellig over zijn toekomst, maar de Serviër lijkt niet langer uit te sluiten dat hij na dit seizoen ergens anders speelt. Dat vertelt hij in gesprek met FOX Sports.

'Ik wil geen energie verspillen aan dit soort dingen', zegt Tadic, die ongemakkelijk begint te lachen als het over mogelijke interesse van Manchester City gaat. 'Mijn agent en ik hebben afgesproken dat hij mij niets vertelt, omdat ik mij op Ajax wil focussen.'

'Ik weet niet hoe groot de kans is dat ik blijf. Voetbal is onvoorspelbaar. Soms wil je blijven, maar gebeuren er toch dingen. Ik ben blij hier en geniet van ieder moment en we gaan het wel zien', vervolgt de aanvaller. FOX Sports ging op bezoek in Amsterdam omdat Tadic de beste speler was van de Eredivisie in de maand maart. 'Ik hou niet zo van individuele prijzen. We spelen voetbal voor de teamprijzen.'

Het elftal van de maand maart in de Eredivisie luidt als volgt: Mickey van der Hart (PEC Zwolle); Daryl Lachman (PEC Zwolle), Willem Janssen (FC Utrecht), Nicolas Gavory (FC Utrecht); Martin Ödegaard (Vitesse), Younes Namli (PEC Zwolle), Alexander Büttner (Vitesse); Steven Berghuis (Feyenoord), Andrija Novakovich (Fortuna Sittard), Adrián Dalmau (Heracles Almelo), Dusan Tadic (Ajax).

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Woodenshoe
Hij had hier nooit meer op gerekend natuurlijk! Grote verschil is dat hij hier een grote meneer is, daar wordt hij gewoon nummer 16 in de selectie. Zou dom zijn als die clubs em nu nog voor veel geld halen..
0 0
Freddy Al
Als Tadic nu al een flink aantal keer heeft geroepen dat hij het naar zijn zin heeft bij Ajax, dat hij gaat proberen om spelers over te halen om bij Ajax te blijven en nu niets wil horen over aanbiedingen uit het buitenland waarom blijven we dan toch op zoek gaan naar iets anders?

Het zal er wel bij horen dat komkommmertijd gelul maar het zegt allemaal helemaal niets.
Natuurlijk gaat iedere speler nadenken als hij een niet te weigeren bod krijgt, dat zal Ajax ook doen, dat lijkt me niet echt iets nieuws.
0 0
Suarez01
@ETM zooo met jouw visie eens. Hij stond vooraan om te roepen dat ie nog zeker seizoen zou blijven, groep - zoveel als mogelijk- bij elkaar proberen te houden bla bla. Vind tpersoonlijk nog steeds een held, super belangrijk voor t hele team, top instelling , Dusan please stay
0 0
Gecko
Waarom alleen maar transfergeruchten over Ajax spelers
Ligt de focus dan wel 100% bij Ajax?

Bij psv hoor je er niets over. Minderde spelers natuurlijk.
Maar toch?
0 0
Rentokill
Wat mij betreft is hier weinig aan de hand. Is een knap staaltje van stemming makerij: "Zegt Tadic, die ongemakkelijk begint te lachen" Het lijkt wel een zin uit een doktersroman zeg. (nee die lees ik niet) ;-). Hoe doe je dat trouwens: ongemakkelijk lachen? En hoe herken je dat?

Daarbij: Ik denk dat dit, niet overdreven, misschien wel de 30e keer is dat Tadic deze vraag krijgt. En de eerste keer dat zn antwoord een beetje afwijkt van de andere 29 antwoorden gaat zo'n journalist meteen ermee aan de haal: HA! ik heb iets!
0 0
PetrusKeizer
hij lachte als n servier die kiespijn heeft. Pas nog in n doktersroman gelezen, deze volzin.
0 0
Leprechaun
Voetbal is onvoorspelbaar, klopt. Daarom had je beter moeten weten en niet moeten roepen dat je de andere spelers wel even zou gaan overtuigen te blijven.

Ik word soms een beetje moe van dat gespeelde leiderschap van hem. Concentreer je gewoon op je eigen spel. Want dat hield al niet over tegen Emmen.
2 -4
PetrusKeizer
mag je hier niet zeggen, hoor! duimpje up
0 0
Jeugd
Onwaarschijnlijk niet uitgesloten. Heeft jaren in die competitie gespeeld, men kent zijn niveau daar.
Tadic heeft bovendien zelf aangegeven fysiek een stap terug te willen doen.
We weten overigens ook helemaal niet wat in zijn contract staat dus allerlei speculaties over dat we dan 50 miljoen gaan vragen zijn ook te simpel.
0 0
Shardo
Teken bij het kruisje en misluk je krijg je je geld nog steeds bijv. 4 jaar man city a 5 mil p/j is snel verdient..
0 0
Ajax-Amsterdam
Tjah, ik denk dat de interesse van een absolute topclub zeker naar je bol kan stijgen. Tadic had dit zelf niet verwacht, gezien zijn leeftijd en hoe goed hij het zou gaan doen bij Ajax, dat een topclub zou aankloppen. Daarom dat hij toch begint te twijfelen. Begrijpelijk, maar erg jammer voor ons natuurlijk.
2 -1
Joodhannus73
Ik denk ook dat hij naar Bayern gaat. Daar houden ze van oudere spelers en Ribbery en Robben zijn nu écht over datum. Hij gaat de plek van de Fransman innemen. Linksbuiten. Ajax had eerder moeten handelen en in de winterstop zijn contract moeten openbreken, verlengen en verhogen. Het duurt vaak heel lang en gaan pas handelen als spelers vol in de schijnwerpers staan. Het enige goede nieuws vind ik Onana (door adviezen van anderen...). Maar Nico en Tadic zijn je andere twee sterkhouders die te behouden zijn. Daar ligt hét werk voor Overmars. Ziyech en De Ligt zijn denk ik onhoudbaar, al zou ik daar ook alles aan doen. De Ligt zou normaal gesproken ook kunnen (hij is pas 19), maar hij heeft Raiola. Die naait Ajax waar hij maar kan. Dus exit voor een te laag bedrag. Zie die bui al helemaal hangen... Op dit alles moet je Overmars beoordelen... Waarom geef je ze niet miljoenen bonus, in ruil voor verlengen en een nog hoger salaris? We hebben genoeg op de bank staan...
2 -2
Raydo
Eerder moeten handelen? Je weet dat Tadic' contract loopt tot hij 33,5 jaar oud is? Echt totaal geen reden om nu al een poging te doen om dat te verlengen.
1 0
ETM
Het is ook niet goed dat hij in al zn euforie dan eerst roept dat hij sowieso blijft en andere gaat proberen te overtuigen om ook te blijven. Tadic is een beetje van grote uitspraken, en hij deed deze toen nadat ze Madrid hadden uitgeschakeld.

Ik denk echter dat hij niet gauw daadwerkelijk zal vertrekken. Het is niet zo dat zijn blijdschap over Ajax gespeeld is, maar hij overdrijft gewoon vaak.
Alleen serieuze interesse van de elite-clubs, dan zal de verleiding misschien te groot zijn. Maar die interesse wordt nu vooral genoemd omdat Tadic een hot topic is in de CL. Lijkt me sterk dat de rijkste clubs concreet gaan worden. Op het moment dat de race om topspelers losbarst zal Tadic ook wel weer een beetje gerelativeerd worden vermoed ik.
Het moet overigens voor hem ook wel een rare situatie zijn. Van interesse van Southampton, naar interresse van Ajax, naar interesse van bijwijze van Bayern tegen het einde van zn loopbaan. Dat had hij zelf natuurlijk ook niet zien aankomen. Maarja die gozer gooit er een Zidane-pirouette uit waarmee hij Madrid uit de CL knikkert, dat werd op miljoenen smartphones herhaalt. Hij staat ook ergens aan de top in een statistiekenlijst van de CL, althans dat neem ik aan. Goals plus assists. Fans van clubs vinden het nu ook erg mooi als de pers Tadic aan hub club klinkt. Media weten er wel raad mee.

Het stelt me wel teleur dat hij dit zo zegt, overigens. Ik hoop zo dat Tadic gewoon niet alleen in woord maar ook in daad een clubman blijkt.

En al dat gelul over transfers, poe. Ja het is 2019 en Ajax staat in de kwartifinale van de CL. Zo gaat dat dan dus, leuk is anders.
5 0
Schip
Mee eens.
0 0
Noxin
Tadic zegt niks geks. Je weet het in het voetbal inderdaad nooit. And van der Meijde wilde graag blijven, maar werd voor een behoorlijk bedrag richting de uitgang gepusht. Wesley Sneijder had zich al ingesteld op een nieuw seizoen bij Ajax, maar werd op de laatste dag weggekaapt door Real. Grote voordeel nu is Ajax niet zomaar zal schrikken van een bod van 30 miljoen, er is immers geld genoeg.
0 -1
Hagmag
Ze hebben met verstand een contract getekend.
Als een speler vroegtijdig wil vertrekken, dat zal er zeer diep in de buidel moeten worden getast.
Tadic.....60 a 70 miljoen eurootjes minimaal.
0 0
Koningtoto
Het succes in de CL maakt dat wij nu de prijs gaan bepalen. We hebben weer aanzien in Europa. Het wordt voor iedere speler héél diep in de buidel tasten en daarom gaan er niet zoveel spelers weg, als gevreesd wordt.
0 0
Litmanen85
Tadic , Neres en Nico mogen sowieso nog een jaar blijven. We gaan toch niet iedereen laten gaan omdat ze dat zo graag willen ... kom op zeg..
2 0
AlexIbarra
Bijna iedereen ligt vast tot 2022, wij willen niemand laten gaan en de transfersommen schieten elk jaar naar nieuwe hoogten.
Ik geloof echt niet dat de EU top-12 clubs allemaal een speler van +50 miljoen komen halen deze zomer. Sommige mogen niet eens flink inkopen door de Financial Fair Play regels.

Ik denk dat we de Nico's en Donny's weg kunnen houden bij clubs als Valencia of Everton.
Een paar toptransfers toestaan die je echt niet kunt weigeren, de rest rijpt hier maar verder.
1 0
GinoAFCA
die blijft gewoon !
0 -1
Sterspeler
Hij is 30. En MC gaat geen speler kopen voor 50m die miss 2 jaar meegaat en wellicht niet eens basis staat.
1 0
FissaDeGekste
Mahrez?
0 0
Jonasajaxdenmark
I am disgusted. A few weeks ago he wanted to gather the squad and motivate the youngsters to stay another season. And now this announcement??? I doesn't make sence - I find it obnoxious.
10 -2
PJSM
We gaan het zien. Marc haal vast Alavez, Odegaard en Moise Kean binnen. Kan maar afgehandeld zijn. O ja en laat Pierre en lange keeper maar zitten. Die kunnen er beide geen kut van.
2 -4
Sterspeler
Kean zit tegen een basisplaats bij Juve aan. Zelfs al versla je Juve dan komt die jongen niet
2 0
WZAWZDB14
Neres niet in het elftal vd maand? Wtf
1 -1
AFCAjax
Ik dacht dat hij een zekerheid was, maar als hij nou zo gaat praten dan lijkt het door die ommekeer dat de kans groter is dat hij weggaat dan dat hij blijft.
2 0
Lazell
En als we hem aan zijn contract houden, wat dan? Moeilijk doen en op de bank tot het einde van zijn carrière? Zal die niet doen.

Deze spelers koop je als ruggengraat, die mag Ajax niet zomaar wegdoen.
0 0
RedFeather
On
Mis
Baar
Europese top
1 0
Koningtoto
Mensen meteen in paniekstand. Relativeer gewoon een keer.
0 -1
HansBeus
We houden niks over zo boys... Ajax zal een statement moeten maken anders is het volgend seizoen een heel nieuwe selectie, nou dat gaat dan niet lukken hoor...
2 0
Rinus M.
Storm in een glas water. Kans dat Manchester City of een vergelijkbare club langs komt voor Tadic en 40 miljoen neerlegt is niet zo groot. Dat je dat als voetballer niet uitsluit lijkt mij ook logisch dus....volgend seizoen gewoon weer Ajax.
2 -2
Mike1
Niet het voetbal is onvoorspelbaar, maar wel de loyaliteit van sommige voetballers
7 0
ARUCAMBA
Ik zie nu al op tegen de zomer, om deze onzin 3 maanden lang te moeten lezen, hele elftal wordt verkocht volgens de media, van der sar verkondigt dat er geen 7 of 8 spelers zullen vertrekken, bestaat er ook zoiets als zomerslaap.
2 -3
Rockpotje
Lachman en Van der Hart... Nou die staan er deze maand niet in denk ik.
3 -1
Jornnn
Goede speler. Mocht er echt een zak geld komen voor zowel AJAX als voor Tadic, moet je hem laten gaan. Dit zou tevens een mooi signaal zijn voor al die andere spelers die voorheen dachten goed af te zijn aan de onderkant Premier League.
Vertrekt Tadic na dit jaar, kan je er zo 5 terug halen die een zelfde trucje willen uithalen.
3 -5
Sterspeler
Je hebt 0 garantie dat die hetzelfde laten zien. Tadic past perfect bij ons systeem.
0 0
Aad82
Nog meer nieuws uit Duitsland.

Bayern heeft nu ook interesse in David Neres.

Dus Ziyech, Ten Hag, Tadic en Nerec kunnen allemaal naar Bayern.
3 -3
Sterspeler
Heb jij Bayern ooit meer dan 50m voor een speler zien betalen?
En daarom gaan Tadic en Neres al niet.meer die kant uit.
0 0
GinoAFCA
die 2 spelen komend seizoen gewoon nog bij Ajax
0 0
erikje
vorige week nog voor een linksback van Atletico.
1 0
mvdk
Dat kan Bayern wel willen, maar dan zullen ze flink moeten betalen.
1 -1
insectenverdelg
vwrgeet de Ligt niet...
2 -1
Aad82
Die gaat naar Barca.
2 -1
Jaridebeste
Tuurlijk joh.
0 -2
Aad82
https://twitter.com/eMiaSanMia/status/1114182440250114049?s=19
0 -1
Aad82
https://www.sport.de/news-amp/ne3594532/fc-bayern-steigt-in-poker-um-david-neres-von-ajax-ein---bvb-scheiterte-mit-offerte/
1 -1
Zoranc
Lastige situatie.... je gunt hem een stap te maken die hij en wij dachten dat hij nooit zou maken. Denk wel dat Overmars gewoon op 50Mil+ gaat zitten
1 -2
AFCA1510
Voor een 30 jarige speler? Reken maar van niet.
0 0
Jaridebeste
Zo, dat is snel veranderd in een paar weken tijd zeg. Money money money.
1 0
insectenverdelg
Als je 10x hetzelfde verhaal verteld hebr, en je krijgt voor de 11e keer dezelfde vraag, zou ik ook gewoon is ff om de boel te sarren een ander verhaal ophangen. Daarna lekker op social media alle wanhopige reacties lezen. Heerlijk.
3 -1
Aad82
Tadic kan zo shinen dit seizoen, vooral dankzij Ziyech. En daarna Neres en Frenkie en Nico. Kortom, dankzij de spelers om hem heen.

Tadic is niet gek. Die denkt Hakim gaat weg, Frenkie ook, Nico waarschijnlijk ook, dus de kans dat ik volgend seizoen zo kan shinen als dit seizoen wordt wel heel klein, vooral als mensen als Labyad blijven. En dan is er ook nog al dat kut kunstgras in de eredivisie. Tadic gaat 100 % weg.
2 -4
mercurius3
Nee, Tadic heeft een worst voorgelegd gekregen van city van 8 miljoen per jaar. Dan ga je twijfelen.
1 0
RaynoFischer
Lekker man, paar weken geleden nog roepen dat je zeker blijft en andere spelers wilt overtuigen om te blijven en nu ineens in de cruciale periode van het seizoen zo doen....

Vind sws dat onze spelers teveel lullen over transfers gedurende het seizoen, Bergwijn of Lozano hoor je er bijvoorbeeld nooit over..
14 0
Ajax114
Alleen maar praatjes hebben ze maar morgen weer de grootste moeite tegen Willem II
3 -1
Koningtoto
Kun je me uitleggen hoe dat voelt? Schuurpapier korrel 60 in je vagina?
0 -4
TusanDadic
Ik vind wel dat de media vooral bij Ajax-spelers over transfers loopt te ouwehoeren, alsof ze de koppies van onze spelers gek willen maken.
2 0
RaynoFischer
Idd, nou is niet het hele PSV elftal in trek bij Europese clubs, maar het lijkt mij sterk dat niemand interesse heeft in Lozano, Bergwijn en Angelino bijvoorbeeld alleen daar zeuren ze niet elk interview aan hun hoofd erover
2 0
TusanDadic
Nee, helaas.. Wat dat aan gaat kan PSV altijd lekker in de luwte spelen. Maar goed, uiteindelijk maakt dat geen kut uit, want we moeten naar ons zelf kijken, winnen en 'gewoon' kampioen worden.
3 0
Sereropositivo
Late ln we het positief bekijken. Is toch een luxe positie. Ik maak me meer zorgen over prijzen dan al dat geneuzel over transfers.
1 0
RaynoFischer
Enerzijds zeker betekent dat we goed bezig zijn ;), maar het is te hopen dat al dat geneuzel geen negatieve invloed gaat hebben
1 0
Jaridebeste
Ben het helemaal met je eens.
3 0
Tscheu
Ook mee eens, maar voor hen is er ook geen concrete interesse.
0 0
RaynoFischer
Voor Lozano en Bergwijn denk ik wel hoor, als een van de weinige, misschien Angelino ook, alleen daar zeurt de media niet wekelijks tegen
0 0
Jaridebeste
Ik denk dat er voor hen wel concrete interesse is maar daar wordt gewoon niet zoveel over gezeurd.
0 0
Klasseman
Helemaal met je eens Je staat gewoon voor lul als supporter
2 0
Klasseman
Als hij zo gaat beginnen dan zeg ik opdonderen Onze kansen worden helemaal verknald door dat gezeik over blijven en weggaan, daardoor missen we straks weer de titel. Ben het spuugzat. Zo dat moest er even uit
4 -2
MPAjax
Tadic is net als de rest, meer geld maakt ze aan het twijfelen.
2 0
AJAIXIXIXI
Ik blijf hopen op een Beneliga zonder kunstgras. Ajax zou hierin veel meer kunnen groeien, betere spelers halen en de spelers die je al hebt langer bij je houden. Het grote probleem is dat die jongens geen trek hebben in Emmen/vvv uit. En geef ze eens ongelijk.
2 0
MPAjax
Ik krijg minnetjes omdat die beschrikbaar zijn om te kiezen. Duimpje omhoog als je het hiermee eens bent. Minnetje is duimpje omhoog.
1 -4
bazza25
Gun hem zo'n stap ergens wel.. het zou echt kut voor ons zijn anderzijds heeft het ook een voordeel spelers van zijn leeftijdscategorie komen sneller naar Ajax voor die boost in hun carrière.. hij is het voorbeeld daarvan.. al moeten clubs ook nog langs Overmars.. good luck with that!
1 0
MisterAFCA
Die wel dus een (nog) beter contract...
0 0
4EVERAJAX
kan heel AJAX 1 niet gewoon aansluiten bij de Primera Division of Premier League pffff
3 0
Sirrou
Al zou hij weg willen gaan, wat ik dus niet denk, dan houdt Overmars dat wel tegen.
1 -3
Aad82
En geef deze gasten eens ongelijk. In Nederland voetballen is gewoon FUCKING KUT MET DAT KUNSTGRAS

FUCKING KUT!
5 -4
Jariiii
Zullen we niet álles op dat kunstgras (dat ik haat hoor, geen misverstand) gooien. Da's wel erg in tegenwoordig.
1 0
Gecko
Tja. Geruchten. Ziyech. Neres. Tadic. Nico
De jong en de Ligt al zeker

Ik ben er allemaal niet gerust op
Zonde!,
2 -2
AjaxBaggio
Als je 30-50 mil voor Tadic kunt vangen zou ik het eerlijk gezegd gewoon doen (laat de minnetjes maar komen).

We moeten niet vergeten dat hij ook al 30 is. Hij is dus niet meer de jongste. En veel beter dan dit seizoen gaat hij het echt niet meer doen.

Barca haalt een 32 jarige versleten Prince. Dus waarom zou Tadic niet 1 of 2 jaar kunnen schitteren bij een absolute topclub ? Die kans moet je hem gunnen.

Zie hem wel shinen bij een Bayern.
4 -8
Aad82
Tadic kan zo shinen dit seizoen, vooral dankzij Ziyech. En daarna Neres en Frenkie en Nico. Kortom, dankzij de spelers om hem heen.

Tadic is niet gek. Die denkt Hakim gaat weg, Frenkie ook, Nico waarschijnlijk ook, dus de kans dat ik volgend seizoen zo kan shinen als dit seizoen wordt wel heel klein, vooral als mensen als Labyad blijven. En dan is er ook nog al dat kut kunstgras in de eredivisie. Tadic gaat 100 % weg.
0 0
Aad82
Ik kreeg minnetjes van jullie vorige week omdat ik stelde dat Tadic ook zou weggaan.

Nogmaals, Ten Hag, Tadic en Ziyech gaan met z'n drieën naar Bayern.
3 -15
Ferd
"boehoehoe ik kreeg minnetjes". Huilebalk.
0 0
Koningtoto
Minnetjes verneuken je hele leven. Ik weet er alles van. Er zijn steungroepen voor.
1 0
Gonzo
Lmao
0 0
ELMagico
v.bommel wordt de nieuwe trainer van Bayern, en ziyech is zijn eerste aankoop.
0 0
appeltje
Bayern wil verjongen. Die gaan echt geen speler halen die volgend seizoen 31 wordt.
1 0
Aad82
Hij gaat een contract krijgen tot en met juni 2022, dan is hij nog slechts 32 jaar.
0 -2
31xAjax
Hij is nu 30, en volgens jou is hij in juni 2022, over ruim 3 jaar, 32.......jaja
2 0
3*stars*3
Denk dat hij zichzelf en zijn omgeving ook heeft verrast.
Die krijgt natuurlijk ingefluisterd dat hij het ook nog in sterke competities kan.
Als ik het objectief bekijk, dan zal ik ook wel snappen als hij het hierna weer in een topcompetitie wil laten zien.
Jammer voor de Ajax fans maar als hij toch vertrekt, zal het mij niet verbazen.
De man heeft zijn stempel gedrukt en in bijna alle (voorronde) CL duels betrokken bij goals.

Zou dramatisch natuurlijk wel zijn voor Ajax als er minimaal 5 basisklanten vertrekken...
3 -3
Redrum
Vanwege zijn leeftijd ben ik niet erg bang dat de echte topploegen hem zullen halen.
1 -4
3*stars*3
De topclubs zijn ook van het padje.
Als Barca een speler als Boateng haalt (ok gehuurd met optie), dan zal het mij niet verbazen als een topclub of zelfs Barca komt voor Tadic.
6 -2
Beffie
Nog 3 jarig contract. Gewoon 50 miljoen vragen.
8 -1
Mocrodammerr
hij strooit altijd met teksten dat het ajax volk wilt horen en lezen. zijn duimpjes blijven maar omhoog vliegen en heeft eelt op zn palmen van het klappen. Maar ergens vertrouw ik hem niet. die is zo weg denk ik
4 -12
trooop
Precies. Hoe meer stroop ze je om de mond smeren, des te onwaarschijnlijker dat ze het ook echt menen. Gemaakt gedoe, moe word je ervan.
1 -2
Toon meer reacties