[Update] Familie Gravenberch: 'Bewust voor Ajax gekozen'

BvdPloeg, 27-03-2019 om 18:51, 65769 views, Ajax Showtime |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

De Telegraaf ziet Ryan Gravenberch na dit seizoen mogelijk vertrekken bij Ajax. De ochtendkrant heeft een ranglijst samengesteld, waarbij hoe hoger een speler op de lijst staat, hoe groter de kans zou zijn dat die speler gaat vertrekken uit Amsterdam.

Dat Frenkie de Jong bovenaan staat, is niet geheel verrassend. Ajax en de middenvelder bereikten in januari al een akkoord met FC Barcelona. Dat Matthijs de Ligt op plek twee staat, zal niemand gezien de belangstelling van de vele Europese topclubs ook doen verbazen. De nummer drie op de lijst, David Neres, wekt mogelijk meer verbazing op. De Telegraaf schrijft: 'Als kersvers international wil hij de komende transferperiode alsnog de stap omhoog maken. Het heeft er alle schijn van dat hij niet nog een jaar wil werken onder Erik ten Hag, die hem na zijn beste wedstrijd (FC Bayern München) wekenlang links liet liggen.'

Op nummer vier van de lijst staat Hakim Ziyech, die eigenlijk vorig jaar al zou vertrekken, terwijl Nicolás Tagliafico - die belangstelling geniet vanuit Spanje en Engeland - op plek vijf staat. Op plek zes staat André Onana, die overigens deze week met Ajax spreekt over het mogelijk verlengen van zijn contract. Op nummer zeven staat Kasper Dolberg, al schrijft de krant dat de Deen er verstandig aan zou doen om te blijven.

De nummer acht is vervolgens een verrassende: Ryan Gravenberch. De Telegraaf schrijft: 'Een speler die na dit seizoen waarschijnlijk zijn koffer wil pakken, is Ryan Gravenberch. Trainer Ten Hag zei na zijn debuut bij PSV-Ajax (3-0) een duidelijk plan met hem te hebben', aldus de krant, die Gravenberch daarna alleen negentig minuten tegen Te Werve in het bekertoernooi zag spelen. 'Met Mino Raiola als zaakwaarnemer van Talent van De Toekomst Gravenberch weet Overmars ondanks het contract tot juli 2021 waarschijnlijk wel hoe laat het is.'

Op nummer negen van de lijst staat Rasmus Kristensen, die in Amsterdam nauwelijks aan spelen toekomt, terwijl Donny van de Beek op plek tien staat. 'Ajax wil een traject met hem in à la De Ligt. In ruil voor een één jaar langer verblijf zou de international (reserve)aanvoerder kunnen worden en een verbeterd contract kunnen tekenen.' Van de overige spelers in de lijst lijkt een vertrek van Joël Veltman het meest realistisch.

Update - 18.51 uur: Familie Gravenberch boos op Telegraaf

De familie van Ryan Gravenberch heeft tegenover Ajax Showtime boos en verontwaardigd gereageerd op het artikel dat woensdagochtend in De Telegraaf verscheen. Zijn vader, ook Ryan Gravenberch genaamd, is duidelijk: 'Ik weet niet waar dit vandaan komt en ben er helemaal niet blij mee.'

Hij vervolgt: ‘Ryan moet gewoon rustig zijn gangetje gaan bij Ajax, zijn tijd komt echt nog wel. Hij is zestien. Bijna alle grote clubs in het buitenland hadden belangstelling, maar we hebben driekwart jaar geleden bewust voor Ajax gekozen. Ik ben zeer ontstemd over dit bericht in De Telegraaf, maar zo zit de voetbalwereld in elkaar. We laten dit snel weer van onze schouders rollen.'

Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: B.vanderploeg@ajaxshowtime.com)

Koop nu de officiële Ajax-sjaal voor de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ardoe
Het zoveelste bewijs van Valentijs grote duim. Wat een zielig figuur is dat toch.
2 0
Freddy Al
Dat lijkt me duidelijk.
Ik heb van horen zeggen dat Valentijn volgend jaar wil vertrekken naar de zoutmijnen in Siberië.
Dat zou wel een enorm verlies zijn.
1 0
OntlastendeMiddenvelder
Nice.
0 0
ajaxinho
Bakker is met dit verhaal weggegaan.
Geen perspectief in het eerste.

Terwijl hij al moeite had in Jong.
0 0
Barra
Mooi dat zo'n vader zich eens uitspreekt tegen de Telegraaf of welk medium dan ook. Hier houdt de Telegraaf het nog bij mogelijke scenario's, maar vooral Driessen verkondigt ook doodleuk allerlei zwetsverhalen die hij als feiten neer zet
3 0
PJK54
Als krant behoor je neutraal te zijn zeker als journalist en als hoofd van de sportafdeling helemaal. Wat er nu tegen Ajax gebeurd vind ik een soort van hetze en daartegen moet Ajax keihard optreden te beginnen met het weren van die Valentijn Driessen en de samenwerking met de Telegraaf stoppen.
0 0
Ajaxmax
Heeft papa mooi gezegd!
2 0
oudzuid2
wat n kut krant is het toch ook
1 0
ETM
De Telegraaf is echt knettergek geworden. Een ranking publiceren van waarschijnlijkheid dat spelers zullen vertrekken puur gebasseerd op hun eigen suggesties. Suggesties die ook nog eens zeer ongeloofwaardig zijn. Neres heeft bij Ajax prima vooruitzichten en speelt zich via Ajax in zn nationale ploeg. Dan zou hij graag weg willen omdat hij niet blij is met TH? Neres die zelf keer op keer aangeeft verheugd te zijn over zijn tijd bij Ajax..
Vd Beek die zou blijven omdat hem een band is beloofd? Alsof Ajax dat zou doen en alsof Vd Beek iets zou laten afhangen van die band. Te gek voor woorden. Het Tadicverhaal is ook heel vreemd. Tadic kon al lang en breed naar de zandbak. Hij koos voor Ajax vanwege precies het perspectief dat werkelijkheid is geworden. Dan zou Tadic dus hebben aangedrongen op de mogelijkheid om naar die zandbak te gaan. Alsof Tadic A niet uberhaubt dat nog altijd kan doen en B Tadic daar mee bezig zou zijn geweest..
Dan nu het Gravenberch verhaal. Makkelijkste doelwit. En Pa Gravenberch kan zich ook onuitgesproken opstellen maar doet dat dus niet. Geloof dus daar ook geen hol van. Bovendien is het wederom helemaal geen realistisch verhaal. Alleen Raiola is een kapstok.

Bij iedere speler uit de basis van het huidige Ajax dat in de kwartfinale staat is de vrees voor een vertrek terecht. Zo gaat dat nu eenmaal. Maar de Telegraaf is dit aan het aangrijpen links en rechts mensen zwart te maken. Ik vind dat Ajax maar eens een statement moet maken hierover.
3 0
Nick
Wat Ajax voor feyenoorders is, is Valentijn Driessen voor AS'ers.
1 -1
AnsB
Goed, dat weten we dan ook weer. Maar even serieus dan nu.
Feit is wel dat Gravenberch niet meer serieus in beeld is voor invalbeurten in Ajax 1. Nu las ik een hele tijd geleden hier van iemand dat hij niet lang daarna minder ging spelen. Dat zou dit verklaren.

Ik zie hem zelf nooit spelen dus vraag ik het maar aan jullie. Is hij inderdaad minder goed gaan spelen? Hoe speelt hij nu? Verwachten jullie dat hij alsnog - m.n. als Ajax a.s. zondag wordt uitgeschakeld voor de titelstrijd - invalbeurten gaan maken dit seizoen?
3 0
Ajax_026
Las iets over ruzie met Bogarde. Sorry heb geen bron dus tot dat iemand dat bevestigd net zo serieus nemen als de Televaag.
0 0
je
De history is dat de Telegraaf de primeurtjes Kreeg bij Ajax dat is niet meer het geval .
Dus dat betekent dat toch die krant vol Moet elke dag.
3 0
Gonzalez75
Teringgraaf!
3 0
Lagasj
Tele graf
1 0
Ajaxmax
Telegrof
0 0
Rapper
Kutkrant
0 0
Babayaka
Krijgt de telegraaf soms commisie op elke speler die ajax verlaat ofzo? Wat voor nut hebben deze artikelen, ga schrijven over het linkse gelul ofzo, of het klimaat bullshit, ga rutte lastig vallen met zijn idiote besluiten mbt belastingen.
0 -3
Ajax_026
.....Tjonge wat een manier om je politieke standpunten naar voor te brengen.
Chapau Babayaka.

Heb het gewoon over voetbal en Ajax (waar deze site voor bedoeld is).
4 0
Schwalbino
Raiola is de wolf*. Die haalt de zwakke broeders er tussenuit zodat de beperkte opleidingsplaatsen voor de sterkste spelers zijn.

* Dit is hoe de Eskimo's een wolf zien. De wolf haalt de zwakke en zieke beesten uit de kudde rendieren zodat de besten overblijven die ervan profiteren dat de wolf de zwakke broeders eruit haalt (de schaarse middelen hoeven niet gedeeld te worden met de zwakke dieren). Op de dieren die overblijven (de beste) jaagt de eskimo.
0 0
MPAjax
Waarom is Valentijn Driessen nog niet ontslagen? Hij mag niet de publieke opinie beïnvloeden door de eigen mening, het is de jaren 40 van de vorige eeuw niet.

Is de TG zo diep gezakt dat ze het blijft doen met dit soort journalist of vinden ze geen betere ????? Voegt niks toe en probeert banden tussen personen en bedrijven te ontwrichten.

Ze zouden een zaak tegen hem moeten aanspannen wegens smaad en laster en valse berichtgeving dan houdt het op.
6 -1
AlexIbarra
De publieke opinie beinvloeden met zijn mening is het werk van Valentijn Driessen.

Elke dag een verhaaltje schrijven, hoe gekker hoe beter. En als blijkt dat er helemaal niets van waar is, schrijf je een nieuw verhaaltje over hoe het dan wel blijkt te zijn.

Of iets dat erop lijkt. Als er maar geklikt wordt.
0 0
Libero
Hij werkt keurig volgens het verdienmodel.
0 0
T.reckveugel
De Bange Jaren, uiteindelijk kom je daar toch op uit
0 0
Schwalbino
'Het is de jaren 40 van de vorige eeuw niet'

Je bedoelt vast en zeker die tijd waarin de telegraaf ook heel erg fout was.

Van wikipedia:

"Tijdens de Tweede Wereldoorlog drukte de drukkerij van De Telegraaf pro-Duitse bladen, waaronder de Deutsche Zeitung in den Niederlanden. Hiermee vertoonde De Telegraaf hetzelfde gedrag als het genazificeerde concern van drukkerij/uitgeverij De Arbeiderspers, die de vervaardiging van veel nationaalsocialistisch drukwerk (onder meer Storm, Groot Nederland en De Waag) ter hand nam tijdens de Tweede Wereldoorlog.[9] In de Tweede Wereldoorlog liet Holdert de NSB en de Duitse bezetter toe in de kolommen van de krant. "
1 0
Koningtoto
Dat was onder dwang van de Duitsers en op het laatst door een SS kopstuk.
0 0
SilverHaze
Goede bron wikipedia.
3 0
NoPants
Wikipedia is inderdaad een excellente bron in veel gevallen. Dat meester henk jou vroeger zei dat je geen wikipedia mag citeren betekent niet dat het geen goede bron is. (Je kon ook gerust wikipedia citeren en de bronnen van wikipedia als bron vermelden)
1 0
altijdwelwat
De realiteit is dat ze ook bewust voor Raiola hebben gekozen , en dus voor onvoorspelbaarheid en de bijhorende gekkigheid. Die voor onrust zorgt ipv rust in de koppies van die jonge jongens zie Kluivert , zie Bakker recent.
2 0
Schwalbino
Zie De Ligt. Die is samen met zijn familie verstandig genoeg om zijn eigen prioriteiten te stellen. De familie van Ryan lijkt me ook niet van het type dat zich gek laat maken.
1 -1
OuweDibbes
Ik heb tijden met Ryan gewerkt bij ING en geloof mij.. die gaat echt niet weg. Ook al wil Raiola, dan gebeurd het nog niet. Ryan is heel verstandig en kiest echt het beste voor zijn zoon.
4 0
Joseph
Was dat uit de tijd dat clubs met enorme bedragen kwamen? Alle vaders kiezen voor Ajax, tot er geld in het spel komt, dan wordt het moeilijk om voor de lange weg te gaan.
0 0
Ajax_026
Ryan is heel verstandig en kiest echt het beste voor zijn zoon.

Ryan Senior en Ryan Junior?????
0 0
Joseph
We gaan het komende zomer zien, dan moet er een jaar verlengd worden, als hij 18 is kan hij echt laten zien dat hij voor Ajax kiest.

Tot nu toe is hij een speler die gekozen heeft voor een zaakwaarnemer die spelers weg brengt, de schijn heeft hij dus tegen. Dat de familie het ontkend lijkt me heel logisch, hij wilt niet op de bank eindigen.
4 -3
Van Reenen
Ik hoorde eens het volgende:
Er was iemand overleden en kwam in de hemel. De volgende dag hoorde hij een klingeltje en even later weer een klingeltje. Hij vroeg aan de anderen wat dat betekende en die zeiden, niets van aantrekken er wordt een leugentje verteld op aarde. Oh, is dat alles zei de overledene. De volgende ochtend werd hij gewekt door hevig klokkengeluid en angstig vroeg hij weer wat dat voor een geluid was. Ja, zei men, daaraan moet je even wennen.....De Telegraaf wordt weer uitgegeven elke morgen!
6 -2
insectenverdelg
Geloof t pas als hij een nieuw langdurig contract tekent als hij 18 is. Alles daarvoor telt amper imo zolang hij bij Raiola zit.
5 0
3*stars*3
Mooie reactie van papa Gravenberch en De Telegraaf staat weer eens voor lul.
Telkens maar zoeken naar shit of nog erger, dingen verzinnen.
En engnek Valentijn de sportchef, is laatste tijd ook overal.
vI, tafel van Kees en heeft nu ook nog eens zijn eigen podcast...
7 -3
Petterson1964
Wat verzinnen? Leg eens uit.
Het gaat om spelers die MOGELIJK vertrekken.
1 -1
NoPants
Stap 1: lees de alinea over gravenberch.

Stap 2: lees de reactie van de vader van gravenberch, die geeft duidelijk aan dat het niet waar is en dat hij niet blij is met het bericht van de telegraaf.

Stap 3: verwijder je comment.

Thanks pik!
0 -2
brullie
sorry my bad...moet thumbs up zijn...
0 0
MelleAfca
Wat ik nog het meest kwalijke vind, is dat het dezelfde kranten zijn die moord en brand schreeuwen als het gaat over het niveau van het Nederlandse voetbal.
Het zou dan eens helpen als ze niet elke redelijke talentvolle speler na 3 minuten Eredivisie-ervaring het buitenland “in zouden lullen”.
3 -2
3*stars*3
Valt vooral op dat ze de Ajacieden zo snel mogelijk weg willen lullen.
Op sites als voetbalzone en primeur, lees je ook dat er interesse is voor Bergwijn en Lozano en vooral voor Bergwijn is er aardig wat interesse.
Maar ik zie zelden journalisten zo zuigen bij die gasten en telkens beginnen over buitenland.

Overigens moet ik erbij vermelden dat perschef ook allang moest ingrijpen en dat de Ajacieden gewoon niet moeten happen, als het eeer eens over het buitenland gaat.
0 0
godlike
Telegraaf staat er niet lekker op de laatste tijd..
3 0
godenzonenssuper
'De telegraaf ziet Gravenberch mogelijk vertrekken'

Zo raar is die gedachte helemaal niet gezien Mino Raiola.
4 -3
amthree
KUT KRANT EEN KUT KRANT!!
6 -1
Benleiden
Telegraaf is afgegleden van kwaliteitskrant naar een spin-off van de Story en Prive. Wat erg om hier als journalist voor te moeten werken. Als het mijn persoon had geweest dan had ik er echt een zaak van gemaakt, want Ryan komt nu in verkeerd daglicht te staan. Je vraagt jezelf af wat de TG hier nu mee probeert te bereiken. Bovendien moet Veronica Inside nu ook echt afstand gaan nemen van Valentijn en hem niet meer laten komen, mits ze het programma zelf nog serieus nemen.
2 0
mercurius3
Valentijn zorgt voor gespreksstof, onrust, verontwaardiging en emoties. Hij doet waar een roddelkrant en roddelprogramma hem dus voor inhuurt.
0 0
Puurvoetbal
Wanneer was de Telegraaf een kwaliteitskrant ?
4 -1
Ajax_026
NIET die schreeuwerige voorpagina's zeggen toch genoeg. Het is bijna altijd sensatie zoeken met hun.
0 0
RedFeather
Was toch duidelijk
Open deuren en natte vingers
Wat een flutkrant
3 0
CruyffFootball
Weken zoniet maanden werd er hier gejammerd om Gravenberch vanwege zijn connectie met Raiola en dan nu na de woorden van Papa Gravenberch boos zijn op de Telegraaf.

AS weer op zijn best.
8 -1
RusselWestbrook
Dat is natuurlijk helemaal hetzelfde. Een krant die pure leugens drukt alsof het de waarheid is en een voetballer met een 'foute' zaakwaarnemer.

Het enige wat daar overeenkomt is dat het beide kut is.
2 -1
insectenverdelg
Telegraaf heeft alleen een lijst gemaakt wie mogelijk t snelst vertrekt en daar hebben ze ze Gravenberch ook in verwerkt. En dat is niet eens zo vreemd met Raiola als zaakwaarnemer. Ziu niet de 1e zijn die hij op jeugdige leeftijd wegbrengen. Hij stond overigens ook niet 1,2of 3.op die lijst, maar nummer 8.
3 0
Wout1988
Het gaat ook om het verhaal
0 0
Lazell
De Telegraaf weet hoe naïef de gemiddelde voetbalfan is
1 0
Labrador
En de televaag roept weer wat
2 -1
Ajaxxxisdebeste
Storm in de bekende glas telegrachtenwater
3 -1
MSwertz92
De Telegraaf is iig op voetbalgebied (Voorderest lees ik niks van die krant dus ik zou het niet weten) echt een kut onzin krant..
2 0
Fvy
Weer veel teveel woorden vuil gemaakt aan randverschijnselen . Gaat maar om één ding: pappa en zoon Gravenberch zijn zeer verstandig
1 0
Bocarra
Gelukkig, er zijn nog verstandige ouders. De Televaag blijft een onbetrouwbare bron. Niets wat deze krant als nieuws brengt is waar.
5 -1
mercurius3
Men wordt totaal gek gemaakt in de voetballerij. Er gaan ook gigantische bedragen in om. Talent is één ding, maar mentaal zakt 90 procent van de Ajax jeugd door z'n hoeven. Het ene na het andere talent mislukt, door overschatting of juist onzekerheid (Andersen). Er komt een gigantische druk bij kijken en ook heel veel verleiding (geld, materialisme, vrouwen, nieuwe vrienden, aandacht). Heel weinig mensen kunnen daar goed mee omgaan. Ouders laten zich ook vaak door geld uit het buitenland leiden. Dat kan een goede gok zijn maar is niet altijd bevorderlijk voor de carrière. De vaders van vele talenten uit mindere buurten zijn ook vaak totaal afwezig of ze komen uit gescheiden gezinnen. Zo'n jongen wordt stuurloos overgelaten aan zaakwaarnemers, materialistische moeders, randfamilie en andere figuren. Alleen een vader met veel levenservaring weet ongeveer wat goed is voor z'n zoon. Gravenberch senior doet er verstandig aan z'n zoon te verdedigen en zaken op orde te stellen.
0 -1
Pheadrus
Ik heb heel lang gedacht dat mentaliteit een "keuze" is. Pas sinds kort realiseer ik dat mentaliteit ook een "talent" is. Neem Bazoer. Enorm talent op voetbalgebied. Maar mist blijkbaar het vermogen om 100% de focus te houden op de wedstrijd. Vergelijk dat met Messi. Ook als hij niet aan de bal is, of zelfs niet op pass-afstand staat zie je dat hij het spel in zijn hoofd "meespeelt". Hij heeft altijd die alerte blik, altijd die blik op de bal, altijd anticiperend op de volgende spelsituatie, altijd het spel aan het lezen. Dat is "mentaliteit" en niet iedere speler met een goede baltechniek heeft dat.
0 0
mercurius3
Klopt. Het is waarschijnlijk ook grotendeels aangeboren. Het is ook moeilijk te zeggen wat het precies is, maar waarschijnlijk heeft het met focus te maken zoals je zegt. Focus buiten het veld ook imo.
0 0
Knalpot
Messi heeft volgens mij ook een vorm van autisme, dat klinkt negatief maar je kan het ook positief uitleggen; door zijn focus heeft hij zo'n ongelofelijke oog-voetcombinatie. Zijn hersenen zorgen ervoor dat zijn benen bijna alles perfect uitvoeren.
0 0
Pheadrus
Ja, het is een soort autisme inderdaad.
0 0
Joodhannus73
Boycotten die kut krant..!!!
1 0
31xAjax
Ik geloofde de Telegraaf al niet maar ik geloof al helemaal niet dat RG sr. AS te woord heeft gestaan....
3 -1
appeltje
Hoezo niet?
0 0
trodat4030
Valentijn en Mike hebben echt strontmazzel dat vader Ryan mentaal een zeer stabiele persoonlijkheid heeft, een minder stabiel persoon had ff een kort bezoekje gebracht aan het hoofdkantoor vd telegraaf en als je íemand daar niet tegenover je wil hebben staan is het meneer Gravenberch. Groter dan Ryan jr, breder dan Denzel 'Panka' Gravenberch (oudere broer van Ryan jr die breder is dan menig rugbyer). Als díe je op staat te wachten durf je niet zonder politie-escorte het pand te verlaten.. Soms gun ik Valentijn en Mike zo'n verrassingsbezoekje wel, niet eens zozeer dat ze daadwerkelijk klappen krijgen, maar gewoon dat ze letterlijk ziek worden van angst.
3 -3
fritsus
Ben jij soms een sociopaat?
Je vertoont wel de trekjes van een dergelijk persoon met je angst aanjagen.
1 0
trodat4030
Je moest eens weten.. Ik ben zo lijp als je ze kan krijgen, pas maar op.......
0 -3
fritsus
Je scoort punten.
Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Nu nog alleen het stapje maken naar een adequate behandeling.
0 0
trodat4030
Ik ben zowel onhandelbaar als onbehandelbaar.
0 -1
fritsus
Altijd wel geweten dat jij in feite een museumstuk bent dat als een bijzondere attractie in een glazen kooi gestopt moet worden.
Houd er wel rekening mee dat je te maken krijgt met vermakelijkheidsbelasting door de gemeente Amsterdam.
0 0
Ajax#1900
Haha. Als je hier al van schrikt ... Vooral mensen voor sociopaat uitmaken. Volgens mij ben je zelf niet helemaal goed.
0 -1
fritsus
Mensen die bedreiging of geweld een geoorloofd middel vinden om datgene wat hen niet bevalt aan te pakken, zijn over het algemeen persoonlijkheden met een antisociale stoornis.
En ik schrik hier niet van. Begint zo langzamerhand gewoonte gedrag te worden.
0 0
mercurius3
Och, hou toch op met dit gemoraliseer joh mister perfect. De strekking van zijn verhaal is duidelijk.
0 -1
Ajax#1900
Generaliseer vooral nog even verder door
0 0
fritsus
Knul, ik ben niet degene die hier een berichtje op AS kwakt dat hij personen vanwege een sportjournalistieke mening graag "ziek van angst" ziet worden door een fysieke bedreiging.
0 0
Ajax#1900
Knul? Moet ik even bij je langs gaan? Haha ;)
0 0
trodat4030
Ja? Ga je hem angst aanjagen? Mag ik, als sociopaat zijnde, meekijken? Leuk man!
0 -2
Ajax#1900
Haha gezellig, doen we dat. Leuke AS meetup ook direct. Kun je me weer een beetje op de hoogte brengen qua aankomende jeugd.
0 0
trodat4030
Idd, dat was ik!
0 -2
fritsus
Blijkbaar hebben onze gepensioneerde Toekomst Bastards elkaar gevonden in het grote ongenoegen.
Vermakelijk.
0 0
mercurius3
Haha. Mooi. Familie Gravenberch is in achting gestegen.
0 -1
afcasven1995
Toppers de Gravenberchjes!!
3 -1
Ajax#1900
TG blijft maar stoken. Wordt echt tijd om die lui te bannen.
4 0
mercurius3
Een dag niet gestookt is een dag niet geleefd voor Valentijn.
1 0
AsensioWillemsen
Er zijn mensen voor minder ontslagen. Maar die kneuzen van de Telegraaf blijven maar doorgaan met onzin spouwen
1 0
trodat4030
Zíj zijn er juist voor aangenomen.....
1 0
mercurius3
Van dit soort valse geruchten van de Telegraaf gaat zo'n jongen veel shit krijgen. Onrust, supporters die er anders naar gaan kijken, verhalen over 'stank voor dank', verhalen in de media. Jongen moet in alle luwte gebracht worden, zonder allerlei shit erbij. Er zijn al vele talenten mentaal geknakt bij Ajax en gek gemaakt door louche figuren en geld. Goed dat de vader gelijk die onzin heeft ontkracht.
2 0
Dexy
Ratje Driessen strikes again...
1 0
Good Luck
Idd, want het is allemaal de schuld can Ten Hag
1 0
Beffie
Gefrustreerde kut Valentijntje
2 0
Petterson1964
Ja ja ja..

Eerst zien en dan geloven.
1 -2
Mokum31
Kut krant
1 0
AFCA0492
haha heerlijk dit. wat is het toch een kut krant.
1 -2
mercurius3
Goed dat de familie van zich laat horen. Gewoon oprechte rauwe emotie, daar hou ik van.
4 0
Radie125
Kut krant KUT Driesen gewoon kut
6 0
RaynoFischer
Wat een kutkrant, wat een kut krant...
Godverdomme wat hebben wij toch een kutkrant, verschrikkelijk wat een kutkrant hebben wij zeg.... :P
1 -1
Ajax#1900
En anders niks!
0 0
Ajacied33
Er was vanochtend al iemand hier die vertelde Gravenberch senior een beetje te kennen en hij vertelde precies hoe de familie nu reageert. Wat een flutkrant. Maar dat wisten we al
3 -1
ghouleseddik
Als we het tot de Ligt, Frenkie, Ziyech en Neres weten te beperken zie ik als pure winst.
0 0
Puurvoetbal
Wat iig zeker is dat hij gisteren gvd een 150% kans mistte tegen Spanje O19
0 0
Tomajax1990
Als ze hun zinnen beginnen met: het schijnt, hoogst waarschijnlijk, voor de hand liggend, zou logisch zijn, dan heb je er helemaal niets aan.
1 0
MarkAFCA
Wat een stemmingmakerij. Kut krant!
5 -1
Sluk
Die krant was al fout in de oorlog en kennelijk nog steeds. -Edit- Hoi Valentijn, ben je me minnetjes aan het geven?
0 -4
godenzonenssuper
Weet je wie snoepjes aan Duitsers stonden uit te delen?
1 0
MPAjax
in ieder geval niet de volkskrant
0 0
Babangida83
Ja, De Jong gaat namelijk naar Psg! Oh wacht...
6 -1
Toon meer reacties