Labyad valt geblesseerd uit tijdens oefenduel

BVeenstra, 20-03-2019 om 15:35, 9725 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Zakaria Labyad heeft de oefenwedstrijd tussen Bayer Leverkusen en Ajax geblesseerd moeten staken. De middenvelder werd gevloerd door Mitchell Weiser en kon de wedstrijd niet vervolgen, zo laat Ajax weten.

Waar Labyad precies last van heeft, is nog niet bekend. Ook over de ernst van de kwetsuur is nog niets bekendgemaakt. Tijdens het oefenduel met Bayer Leverkusen was Labyad actief betrokken bij enkele kansen, maar had hij het geluk niet aan zijn zijde.

Labyad is bezig aan zijn eerste seizoen bij Ajax, maar komt door de hevige concurrentie niet veel aan spelen toe. In totaal speelde Labyad negentien wedstrijden in het eerste elftal van Ajax, waarin hij vier keer trefzeker was en eveneens vier keer een assist gaf. Hij speelde tot dusver 660 officiële minuten.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DiAngelo
Ik denk dat Labyad geen miskoop hoeft te zijn. Er zit genoeg potentie in. In n elftal wat super goed draait is het moeilijk invallen. Meer spelers hebben daar last van, zo niet Huntelaar. Het zijn gevoelsmensen en dus gevoelig. Kijk naar Ziyech, die het ook even moeilijk had maar mede door het supportersgedeelte wat wel support er boven op is gekomen. En kijk naar Memphis die in t Nederlands elftal wel tot sublieme acties komt. Sommigen hebben een schop onder hun reet nodig, anderen een knuffel. In de top is niet altijd ruimte voor n knuffel. Maar wij zijn er om te supporteren en niet om af te kraken. De trainers en managers maken vervolgens de afwegingen en beslissingen.
0 0
Ajax27
In 19 officiele wedstrijden al gespeeld. 660 minuten wat gemiddeld een half uur per invalbeurt betekent. Nog best veel haha. Voor mijn gevoel is ie echt in een handjevol wedstrijden ingevallen en had ie nog veel minder gespeeld.

Ach ja, concurrentie. Ik ben benieuwd of hij het nog kan gaan maken bij Ajax. Schone heeft het ook waargemaakt door gewoon keihard te werken.
1 -1
Lagasj
Goed en snel opknappen en goed en snel verkopen.
3 0
AFCAMM
Erg zuur voor hem. Hopelijk is ‘ie er snel bovenop.

Hij brengt misschien niet wat hij bij Utrecht wel bracht, maar ik kan mij best voorstellen dat het een desillusionerende situatie is geweest voor hem, toen Ziyech opeens toch niet vertrok en hij eigenlijk zijn kansen in rook zag opgaan. Des te meer omdat Ziyech en Tadic vanaf het begin een klik hebben. Lijkt mij erg lastig als je als gevierde man van Utrecht naar Ajax gaat en dan hier tegenaan loopt. Desondanks, geen gezeur of wat dan ook. Nu raakt hij geblesseerd en zijn er (net als bij Veltman) ‘supporters’ die daar blij mee zijn... Lekkere ondersteuning ben je dan.
3 -2
NouridolbergNeres34
Snel afscheid van nemen, wat een vreselijke miskoop is dit toch.
4 -2
AFC34
Jammer voor hem, zou best een goede speler voor ons kunnen zijn mits goed gebruikt. Desondanks vind ik dat hij zich erg professioneel opstelt in de selectie. Ik zou wel eens graag de gretige Labyad van Utrecht bij ons willen zien, vond hem daar namelijk erg goed en speelde hij in een veel minder team.
6 -4
Sterspeler
Dat zagen we na die 6 2 verliespartij. Strik eromheen en lekker verhuren aan Trencin. Doei.
5 -4
Freddy Al
Ik denk dat Ajax een brug te ver is voor Labyad, hij heeft best een paar aardige momenten gehad maar nooit een meerwaarde geweest in mijn ogen.
Toch hoop ik dat hij snel en goed herstelt.
14 -2
ajaxwestland09
Deze jongen kan heus voetballen en toch als hij erin stond toch beslissend doelpunten assist
4 -4
AFCA-B93
Vervelend voor die jongen maar hier missen we natuurlijk niks aan. Laten we het er maar op houden dat er een opening is voor Gravenberch, na het uitvallen van De Wit ook
6 -7
Marcw1972
De Wit is alweer fit hoor, zat zondag zelfs nog op de bank.
3 -2
appeltje
Is nu ook bij Jong Oranje.
1 -2
jarenfan
Na herstel meteen verkopen voegt helemaal niets toe.
7 -10
Mario65
Ik wens niemand een blessure toe, maar hij zal niet worden gemist.
Hij is een speler van het niveau "provincieclub"
6 -16