Ten Hag sluit komst nieuwe keeper niet uit

BVeenstra, 21-01-2019 om 07:15, 29070 views, De Telegraaf | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ajax-trainer Erik ten Hag sluit de komst van een nieuwe doelman niet uit. Zondag stond Kostas Lamprou, bij afwezigheid van de zieke André Onana, onder de lat, maar de Griekse keeper kon na afloop van het duel rekenen op behoorlijk wat kritiek.

De Telegraaf schrijft dat Lamprou er bij alle doelpunten van sc Heerenveen (4-4) slecht uit zag. De vraag is dan ook of Ten Hag vertrouwen heeft in de goalie mocht hij ineens ook tegen Real Madrid moeten keepen.. 'Ik heb er vertrouwen in als hij die wedstrijden zou moeten spelen', beschermt de trainer zijn speler.

Toch betekent dat niet dat de komst van een nieuwe keeper uitgesloten is. 'Daar ga ik geen uitspraak over doen', zegt hij allereerst, waarna hij toch ietwat bijdraait. 'Ajax is altijd alert op de transfermarkt. Maar deze selectie is sterk genoeg om kampioen te worden.'

Ten Hag vond dat Lamprou 'grillig' keepte, maar ook de veldspelers waren schuldig aan de vele tegendoelpunten, aldus de trainer. 'Als je je taken verwaarloost bij de omschakeling en spelhervattingen en de restverdediging niet op orde hebt, dan kom je in de problemen. Daarover ben ik teleurgesteld en boos omdat we aan de bal goed speelden. Je verwerft jezelf een goede uitgangspositie met een 3-1 voorsprong na rust en je laat het na te winnen. Zoiets mag niet gebeuren, dat is kwalijk en vandaar mijn boosheid, want over het eindresultaat kan ik niet tevreden zijn. Ik snap het ook niet.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxwestland09
Volgend seizoen we gaan gewoon door met lamprou
0 0
DeBaller
Gewoon Krul nog een keer proberen? Geen eerste keeper materiaal, maar ook te goed eigenlijk als nummer 2.. Kwa salaris kan het makkelijk.
0 -1
Daneman
Krul was bij AZ zo niet goed
0 0
RobbertB
Bij vertrek Onana gaat Ajax heel ver om Jasper terug te halen. Let maar op.
0 0
ajaxwestland09
Keeper van eak Athene Valentijn driessen
1 -1
Kuningast
Ja nu is het te laat he. Lamprou had je nooit moeten halen als 2e keeper. Niet eens als 3e. Dat ze dat nu pas inzien...
0 0
Oliveira
Misschien eens beginnen met spelers op hun vertrouwde speler zetten in plaats van willekeurig iedereen maar overal neerzetten. Links en rechtsbuiten zou geen overbodige luxe zijn en een betere vervanging voor de backs. Ik heb niks tegen Tadic en Ziyech, maar ze zijn geen buitenspelers en dat blijkt telkens weer, voor Sinkgraven is het toch wel duidelijk dat hij geen verdediger is.
1 0
ajaxwestland09
precies is een nummer 8 sinkgraven linkermiddenvelder en zet Neres gewoon links of rechtsbuiten!
0 0
Oliveira
Ik zou Van de Beek op de bank plaatsen en wanneer Ziyech of De Jong weggaat kijken of Van de Beek, Tadic, Sinkgraven of eventueel een andere speler als aanvallende middenvelder kan spelen. Al zie ik zelf Van de beek meer als een rechtermiddenvelder.
0 0
WillyBrokamp
We moeten kampioen worden en daar moet echt alles voor wijken. Trek maar de poeplap voor een goede tweede keeper. Lamprou zal best een goed gast zijn maar niemand wil hem toch in het doel zien tegen Real Madrid ? Je moet er toch niet aan denken dat Onana een een aantal weken out is ? Dan kan het hele seizoen zo door de shredder. Het is nu geen tijd voor een aai over je bolletje.
Donderdag een strafexpeditie tegen H'veen dan gaan we met een (redelijk) goed gevoel naar de kuip. Gisteren leek het alsof Bosz nog trainer was, iedereen deed maar wat en de achterste linie stond veel te hoog. Als we de punten uit rotterdam meenemen hou ik nog hoop.
3 0
niquedegraaff
Alsof Bosz nog trainer was? Je bedoeld Keizer? Vind het een regelrechte schande dat je schrijft dat Ajax onder Bosz maar wat deed. Onder Bosz was Ajax een verademing omdat Ajax eindelijk weer een duidelijk systeem had, dat steeds beter liep.
0 0
Daneman
Inderdaad, achterste linie stond veel te hoog. Zo ongelovelijk raar bij een voorsprong van 3-1
0 0
ajaxwestland09
Ben benieuwd donderdag wie hij laat keepen heb zo idee dat ten hag hem weer een kans geeft
0 0
Van Reenen
Als dat zo is, ga ik mijn tijd anders invullen. Dan hoor ik de uitslag wel op de tv.
0 0
mickey2602
Deel 2(kon de reactie niet in een keer in zijn geheel plaatsen).

Ziyech: Was weer behoorlijk egoistisch,vrije trappen opeisen(met name die die tegen de paal aan kwam,lag recht voor de goal en meestal neemt Lasse die),ongecontroleerd schieten. Maarja,Ziyech is en blijft toch 1 van de belangrijkste spelers van dit Ajax,zonder zijn creativiteit hadden we nu geen 2e gestaan en hadden we niet overwinterd in Europa.
Ziyech banken ben ik het niet mee eens,echter vind ik wel dat LAsse vaker die vrije trappen moet nemen.
De aanval: Dolberg! Ik vind dit een lastig geval.
TRainers zeggen altijd dat je een speler die lang geblesseerd is geweest of gewoon niet in vorm is moet laten staan want zet je hem ernaast dan krijgt hij die vorm sowieso niet terug.
Maar hij staat nu al een paar maanden weer constant in de spits en zijn cijfers voor de winterstop waren nog redelijk op basis van gespeelde minuten maar toch misschien weer een tijdje Huntelaar erin zetten. Alhoewel bij de aanstelling van Huntelaar dit scenario is aangegeven zoals het nu gaat(Dolberg eerste spits en Huntelaar 2e). En als invaller heeft Huntelaar ook zeker waarde alleen moeten we dat,zeker 10 minuten voor tijd,dan wel over de streep trekken. En dat laatste had weer meer met de verdediging te maken.
Dus mijn uitkomst is dat het voor een groot deel aan ten Hag heeft gelegen dat we deze niet hebben gewonnen(neem daarbij het team motiveren wegens het gelijkspel van PSV alhoewel die motivatie uit de spelers zelf moet komen).
Maar ik weiger nu al op te geven voor de titel,de beker en het vervolg in Europa.
PSV dat in Emmen gelijkspeelt had geen mens verwacht en zowel hier als in het stadion waren de mensen al aan het juichen(ik ook).
Maar vergeet niet dat wij ook nog uit naar Emmen moeten en als PSV in 10 minuten tijd een voorsprong van 2 doelpunten weg kan geven kunnen wij dat ook,dat is gister wel bewezen.
Maar we hebben nog 16 wedstrijden te gaan in de competitie waarbij zowel PSV als Ajax nog wel punten zullen laten liggen,ik denk dus ook niet dat het aan gaat komen op Ajax-PSV.
En donderdag komt Heerenveen weer op bezoek,die zullen dan niet weer hetzelfde spel als gister kunnen spelen want nu zijn we daar op voorbereid. En met de geschorste middenvelders die zij hebben is het dus afwachten hoe het dan gaat lopen,ik verwacht echter dat we donderdag gewoon doorgaan in de beker.
De wedstrijd erna,daar maak ik me meer zorgen om. ALs we zo spelen als gister dan gaan we niet winnen in Rotterdam maar ik ga er wel vanuit dat gister een wake up call was. En dat we dus wel zullen winnen maar het zal moeizaam gaan. Feyenoord heeft zaterdag een dreun te verwerken gehad maar aangezien zowel PSV als Ajax punten heeft laten liggen hoeven ze feitelijk nog steeds niet de titel uit het hoofd te zetten. Die zullen zich zondag willen bewijzen,tegenover eigen publiek en de aartsrivaal op bezoek. Dat gaat dus een hete pot worden.
Mijn conclusie,de wedstrijd gister en de eindstand daarvan is enorm balen,vooral omdat we de koppositie konden pakken. maar we staan nog steeds evenveel achter op PSV als voor die wedstrijd met als enige verschil dat we 1 wedstrijd minder de tijd hebben om PSV voorbij te gaan. En we krijgen PSV nog thuis dus als we alles winnen vanaf nu,incl die wedstrijd,dan zijn we gewoon kampioen. Dus alles in eigen hand.
Dus voor de komende maanden,komop boys(hiermee bedoel ik zowel spelers als supporters),ga ervoor en zorg dat er in mei een heleboel vrolijke Ajacieden zijn!!
1 0
mickey2602
Laten we voorop stellen dat ik ook enorm baal van dit gelijkspel.
Maar het gezeik en gezeur wat hier te lezen is doe ik toch ff niet aan mee.
Sinkgraven:Voor de wedstrijd was er hier een stelling wie we graag als linksback wilden zien gister en ruim de helft koos voor Sinkgraven(ik ook). En dat was puur op basis van het seizoen onder Bosz,toen deed Sinkie het gewoon goed.(schuldige=niemand,evt ten Hag want een middenvelder opstellen in de verdediging die nog geen enkele keer 90 minuten vol heeft gemaakt is bijna vragen om problemen)
Maar gister moest ie toch meer verdedigend werk doen als dat bewuste seizoen en gister viel ie door de mand(als verdediger dan) want het is en blijft een middenvelder.
Dan de wissel van Sinkgraven: Ik had daar op dat moment Magallan neergezet en Blind naar linksback. We stonden op dat moment voor en het ging er puur om om die voorsprong vast te houden en evt uit te bouwen. Daarvoor is Magallan toch wel goed genoeg lijkt mij? (Schuld=ten Hag)
Dan Lamprou: Ook hij mag niet ontbreken in de malaise want hij is en blijft gewoon te klein. Schiet een bal in de hoek en 9 van de 10x kan Lamprou er niet bij. Maarja,wie zetten we er dan neer?
Dus dit is de schuld van Overmars en ten Hag omdat ze geen betere 2e keeper hebben geregeld.
Dan de Ligt: Waar hij 2 maanden geleden aangaf geen uitdaging meer te vinden in de competitie en zodoende maar meer gaat aanvallen met als toppunt(mij is het niet opgevallen maar ik las het hier)dat hij rechtsbuiten staat op het moment van de 3-3.
Schuld=ten Hag en de Ligt zelf.
Blind: heeft betere wedstrijden gespeeld,mag je zeker op basis van ervaring meer van verwachten dus ook Blind deelt mee in het commentaar. En dan doet het er in mijn ogen niet zoveel toe dat hij aangeeft geen leider te zijn,met zijn ervaring mag je zeker verwachten na de 3-3 en de 4-3 dat hij zijn mond ff open doet. Schuld=Blind.
Voorzover de verdediging.
2 0
niquedegraaff
Gebruik eens witruimte tussen de alinea... Zo'n lap tekst is echt verschrikkelijk om te lezen.
0 0
Gecko
Goede verhalen. Lekker kort
1 -1
IkJijHijWijJullieZijnAjax
vind het wel tof dat ze de moeite nemen, alleen volgende keer effe een paar alineas ertussen, dat leest wat makkelijker.
3 0
mickey2602
Sorry,werd iets langer als ik vantevoren had gedacht;-)
1 0
MankeNelis
Ik vind zo'n opmerking van EtH abject richting Kostas. Ze doen het zichzelf en die jongen aan. Je weet wat je in huis hebt. Moet je niet ineens gaan miepen over een andere keeper. Dit weet je al het hele seizoen. Nu wordt Lamprou kapot geschreven.
3 -2
Ajax114
Het is de zoveelste fout van Ten Hag. Had nooit voor hem moeten kiezen als tweede keeper. Denk dat hij de enige trainer is in Nederland die deze keuze kon maken. Met een beetje voetbalverstand begin je daar toch niet aan.
2 -1
DarkChild
Eens. Ze hebben notabene zijn contract verlengd. Je wist op het moment van vastleggen al wat voor niveau hij had. Valt dat tegen, dan moet je hem niet laten bijtekenen en later concluderen dat hij tegenvalt. Of "grillig is". Zoveelste mispeer op aankoopgebied. Onana was goed, Lamprou, Krul en Van Leer weggegooid geld. We zijn een soort mini Manchester City dat we een heel blik spelers halen en als er wat bij zit om voor meer te verkopen is het de investering waard geweest. Want winst. Financieel dan.
1 0
Joseph
Moet niet moeilijk zijn, Ajax heeft C'tjes en D'tjes, die zijn allemaal langer dan Lamprou.
0 -1
Trainer21
Lamprou ruilen voor Cillessen. Ze houden in Barcelona van kleine spelers. Wellicht kan Kostas dan iniesta doen vergeten op het middenveld
0 -1
Gecko
Marc. Voordat je naar Arsenal gaat snel Neuer van Bayern München kopen. Geld zat en laatste goede daad
Wanneer je bij Arsenal zit Lamprou kopen. Topper!,
Wat een treurnis met die keeper!
3 0
MM1974
5 jaar en weer geen prijs
2 -4
Ajax 038
Oh ja, 1x puntverlies en meteen het hele seizoen is vergooid. Toevallig heeft de naaste concurrent net zoveel punten gehaald afgelopen speelronde, en vorige week dacht heel de wereld nog dat we kampioen zouden worden.
Wat een publiek komt hier toch soms ook langs...
5 0
appeltje
Het is jammer dat Ajax de kans niet heeft gepakt om koploper te worden, maar gelijkspelen tegen Heerenveen is beter dan gelijkspelen tegen Emmen. Als PSV zelfs tegen Emmen punten laat liggen, doen ze dat ook echt wel tegen sterkere ploegen. Komt goeddd
3 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
hoezo is dat beter.

imo verlies je het voordeel van 1 thuis wedstrijd van de 9 waarin je terug kan komen.

vind de afgang van ajax groter eerlijk gezegd.
1 -2
noppenkoning
Vorm halen, waarschijnlijk gaat Onana in de zomer weg dus dan kan hij alvast half jaartje wennen, schijnt nodig te zijn bij Ajax
2 -2
mercurius3
Het is nu te laat. Punten zijn al verspeeld.
3 -5
Bjorn2321
Of 10 miljoen neerleggen voor een volwaardige vervanger van Onana, of gewoon iets van 2 miljoen neerleggen om het in de zomer aflopende contract van Vukovic bij Genk af te kopen.
Die is 33, maar wel een stuk beter (en 12 cm langer) dan Lamprou.
1 0
appeltje
Genk heeft nog een optie om zijn contract twee jaar te verlengen. Denk sowieso dat Vukovic geen zin heeft om op de bank te gaan zitten.

En kun jij een volwaardige vervanger van Onana noemen die naar Ajax wil komen? Die 10 miljoen kost?
0 0
Gecko
We hadden het tijdens de trip naar Florida al kunnen zien. Toen vielen er ook enorme gaten in middenveld en defensie
Wanneer je dat schrijft ben je een trol.
Tegen Heerenveen ook weer. Liepen er veel te gemakkelijk doorheen. Kinderlijk hoe Blind en Sinkgraven werden uitgespeeld. Neem daarbij de dwerg keeper en alles is wel gezegd.
5 -1
Juichtoon
Zo is het. Ligt echt niet alleen aan Lamprou.
6 -2
pizzapunt
Steun Ajax in de zoektocht naar een nieuwe keeper: Gyros 555
6 -4
WZAWZDB14
10 minuten voor tijd te horen krijgen dat je moet spelen, wetende dat er extra veel druk op deze wedstrijd staat, het publiek die weinig vertrouwen in je heeft, een verdediging voor je bestaande uit 3 middenvelders en dan nog ff een van de beste spelers van ajax vervangen. Pittige omstandigheden, hier hadden meerdere keepers moeite mee gehad.
Desondanks denk ik toch dat het beter is om nog een ervaren keeper terug te halen, iets van vorm of krul. En in de zomer als onana weggaat wat meer geld op tafel leggen voor een vaste keeper.
2 -1
appeltje
Krul komt echt niet. Die is nu eerste keeper bij Norwich. Die staan op promotie naar de Premier League. Krul zal niet willen vertrekken, en Norwich zal Krul niet laten vertrekken. Beste is om Vorm of Stekelenburg voor een half jaar te kunnen huren. Er zijn nu toch geen goede keepers beschikbaar die zin hebben om tweede keeper te worden achter Onana.
0 0
je
Nee alsjeblieft niet Stekelenburg die laat zelfs de Kampioens schaal uit Zijn handen vallen en hogen ballen en heel slecht in 1 op 1.
4 -3
Amsterdamsetrots
Ik denk dat we met Kotarski en El Maach 2 prima keepers achter de hand hebben. Of ze het niveau Onana kunnen halen is afwachten, maar beter dan Lamprou lijken ze me wel. Enige vraag is nu: is het verstandig een extra keeper te halen, die wellicht de ontwikkeling van Kotarski en El Maach in de weg gaat zitten, of moeten we gewoon een van die 2 doorschuiven? Een ervaren keeper die wellicht volgend jaar kan overbruggen en daarna het stokje overdraagt aan Kotarski of El Maach lijkt me het beste.
0 -6
Sjaakvaak
El Maach is er nog lang niet, Kotarski laat wel mooie dingen zien. Denk echter wel dat we iemand nodig hebben ter overbrugging. Probleem hierbij is dat we Van Leer ook nog ergens hebben rondlopen.
3 0
Pierre Heno
Het koppeltje Overmars-Ten Hag maken nog steeds geen al te beste 1-2tjes. Met het Ajax bekende systeem linkspoot Wöber laten weten dat hij geen toekomst meer heeft bij Ajax en dan met Sinkgraven deze allerbelangrijkste 2e seizoenshelft ingaan als stand-in voor Tagliafico. Hoe bedenk je het!!! 3e keeper wordt stand-in voor Onana! Hoe bedenk je het. Dolberg mag rustig al spits blijven aankloten, wedstrijd na wedstrijd maar geen extra spits die het werk wèl aankan. Je hoeft geen helderziende te zijn wat er allemaal nodig is om een seizoen als dit succesvol af te kunnen sluiten. Minimaal gelijkwaardige vervangers op de bank. Uit JA hoef je voorlopig al helemaal niets te verwachten want daar zit geen enkele vooruitgang in. Dan zul je dus op de transfermarkt iets moeten halen aan kwaliteit. Wintertransferperiode heeft Ajax 1 dus helemaal niets opgeleverd want Magallan in en Wöber uit. That's it. En Magallan is geen linkspoot dus dan zou je De Ligt als LCV moeten zetten. Gaat lekker zo. En gisteren valt Sinkgraven uit en wie moet er op links gaan ballen? De rechtsback Mazraoui!! die werd vervangen door Kristensen die op zijn beurt zo'n beetje elk duel verloor van zijn directe tegenstander. 5 seizoenen geen prijs is ineens niet meer onmogelijk. En het koppeltje Overmars - Ten Hag zal Ajax op geen enkele front beter maken. Overmars gaat sowieso weg aan het eind van dit seizoen en dan blijven wij met Ten Hag zitten. En met Labyad. Nog 10 dagen Marcus, om een gelijkwaardige 2e keeper in huis te halen en een gelijkwaardige linksback alsmede een vervanger voor Dolberg, eentje die wèl regelmatig het net weet te vinden en niet na elke wedstrijd gepamperd hoeft te worden.
10 -2
appeltje
En alsnog een van de beste seizoenen sinds hoe lang?
0 0
Duif63
Precies dit. Het gaat jaar in jaar uit fout, maar als je kritiek levert ben je geen echte volgens de meeste kneusjes hier.
7 -2
milan-jantje
Michel Vorm of Maarten Stekelenburg misschien prima keepers en nu ook al banken. Is beter als wat we nu hebben als back up. Lamprou en Van Leer kan echt niet.
2 0
didierajax020
Wie zien jullie als eventuele goede backup van Onana? Die tevens haalbaar is?
0 0
pinballmagic
De keeper van vvv ook al is hij van psv
0 0
appeltje
Ervaren keeper huren, iets als een Vorm of Stekelenburg, voor een half jaar. In de zomer kun je dan gaan kijken naar een nieuwe keeper, als Onana vertrekt.
0 0
cantharel
We gaan toch niet zeggen dat na 1 gelijkspel de titel is vergooid, hoe dom kan je zijn.Wel is de verkoop van Wober in twijfel te trekken maar had gewoon de nieuwe Argentijn opgesteld of moet die ook weer eerst aan het z g n Ajax spelletje wennen ? Een betere 2e keeper is wel wenselijk maar dat hadden we al gezien bij PEC uit toen hij niet bij de lat kon maar laten we niet gaan denken dat nu alles over is.In Rotterdam winnen is erg belangrijk nu maar dat was her voor deze zondag ook al.
1 -1
Duif63
Een gelijkspel, Heracles al vergeten zeker ? 4 hele kostbare punten verspeeld in thuiswedstrijden.
4 -1
HansBeus
Psv thuis ook al vergeten zeker?.. dat zijn 7 punten thuis verspeeld!
0 -3
Duif63
PSV was uit....
1 0
Ajacied33
Psv krijgen we nog thuis....
2 0
Amsterdamsetrots
Het gelijkspel is opzich zelf geen ramp. Maar als je kijkt hoeveel gemakzucht er in de ploeg sluipt na de 3-1 is dat wel zorgwekkend. Buiten dat mag Ajax nooit 4 tegendoelpunten krijgen in de Eredivisie....het gaat om de manier waarop.
3 0
Boer Gijs
Oftewel er wordt nu een nieuwe 2e keeper gehaald. Als de dure punten verspeeld zijn, dempt men de put. Hele dure inschattingsfout, kan je de titel kosten
2 0
Cisco2
Netjes. Lamprou met de dood bereigen.

We laten ons weer van onze beste kans zien :)
3 -6
Boer Gijs
Slaat natuurlijk nergens meer op. Maar blijft staan dat hij niet in Ajax 1 hoort
5 -3
GvanderK
Dat zijn gewoon een paar gasten met zuurstoftekort, heeft niks met de echte supporters te maken. Zulke gasten moeten ze een levenslang verbod geven op Ajax terrein dus nooit meer toegang tot de ArenA en Toekomst.
6 0
ambtenaar
Hoezo “we” ?
Wat heb ik in godsnaam met dat soort gasten te maken ?
4 0
Cisco2
Ajaxsupporters.

Of denk je dat de media onderscheid gaat maken? Doen wij dat ook als Feyenoordsupporters weer eens in de voortuin staan van een speler? Of zeggen we dan: Het is een stadion vol doorgesnoven kakkerlakken?

Precies. Iedereen over 1 kam scheren, en dat gaat hier ook gedaan worden.
2 -1
ambtenaar
Jij zet hier neer “ we”

Kap daar daar eerst een mee.
0 -3
AFCAHOOLIGAN
Aan het eind van het seizoen, het liefst nog eerder afscheid nemen van:

LAMProu
Sinkgraven
Veltman
Kristensen
Labyad

Halen:
Keeper
Verdediger
Aanvaller
5 -2
ajaxdordtt
Sinkgraven niveau Dijks en afgeschreven? Wat een kenners zeg. Die jongen is een jaar geblesseerd geweest. Die hadden ze de rest van dit seizoen gewoon waar mogelijk in moeten laten vallen, niet gelijk in de basis gooien. Denk overigens wel dat hij nog steeds veeeel beter is op het middenveld dan als back.
10 0
AltijdGelijk
Sinkgraven is van het niveau Dijks, Tagliafico is een baas.

Haal Lammers maar op, toekomstige topspits, nieuwe Ruud van Nistelrooy!
2 -7
ajaxwestland09
Lammers staat onder contract bij pisvee
0 0
GvanderK
Ja op de backpositie maar het is een middenvelder!
3 0
pizzapunt
Grappig trouwens. Voor de wedstrijd was er een kamp Magallan en een kamp Sinkgraven, en die laatste hoor je nu niet meer. Wat is die gozer door de mand (en zn enkel) gevallen weer. Die kan je echt afschijven wat mij betreft.

Qua keeper kan je beter iemand huren voor een half seizoen en de ontwikkeling van Kotarski afwachten.
5 -4
AFCAsphere
Sinkgraven afrekenen op zijn verdedigende fouten terwijl hij van nature een aanvallende middenvelder is...

Die jongen hoort een kans te krijgen op het middenveld volgend seizoen zodra Ziyech en Frenkie vertrokken zijn. Mits hij 100% fit is natuurlijk.
2 0
Boer Gijs
Het is dom om Wober te verkopen in dit stadium. Einde seizoen ok, maar nu is gewoon slechte inschattig van leiding Ajax. Kost punten en misschien zelfs weeeer de titel. Maar goed we hebben natuurlijk laatste jaren al veel prijzen gewonnen. Not.
5 0
Babangida83
Iemand na 1.5 Jaar blessureleed afschrijven op 1 wedstrijd waarin het hele team door de ondergrens ging en hij er duidelijk fysiek nog niet klaar voor was. Dan ga ik me zorgen om je maken...
2 -1
pizzapunt
Hij speelt al hoeveel jaar voor Ajax, 3,5 á 4 jaar? Daarin is hij nooit doorgebroken op zijn natuurlijke positie, nooit het verschil gemaakt en als noodoplossing uitgegroeid tot een backup-linksback. Dat dat goed ging lag aan het spel van Bosz en het feit dat hij geen directe tegenstanders had óf B-flankspelers van niveau Emmen/Graafschap etc. ik heb niks tegen Daley, vind het een sympatieke vent die niet zeurt, maar hij gaat nooit doorbreken op het middenveld bij Ajax, is een matige linksback en blessuregevoelig als de pest. Ajax moet doorselecteren en Sinkgraven is één van die jongens die beter kan vertrekken.
3 -2
Babangida83
Wat haal je er nu allemaal weer bij. Als linksback 3,5 a 4 jaar? Want daar beoordeelde je hem op na gisteren, terwijl hij helemaal niet wedstrijdfit was. Laten we het daar even bij houden. De tijd met hem als linksback was de tijd van Bosz. Tot nu toe ongeveer ons beste seizoen van deze eeuw. Zo slecht zal die niet geweest zijn dan.
Daarnaast is het nog maar de vraag of Daley zo blessuregevoelig is of dat de medische staf weer eens aan t knoeien was, want t ging over één(!) blessure.
Of je hem door zou moeten selecteren is een hele andere vraag.
Jij rekent hem af op de wedstrijd van gisteren en daarmee als linksback. Dat is gewoon triest. Verdient zo'n jongen ook niet.
0 0
pizzapunt
Onzin. Eerst lezen dan reageren. Als middenvelder gaat hij het nooit maken binnen Ajax daar is teveel concurrentie voor. En daarnaast vind ik hem ook als middenvelder niet goed genoeg. Hopelijk bewijst 'ie mij ongelijk maar ik zie het niet.
0 0
Nicknaam
Magallan was foutloos gister.
‘Kamp Magallan’ zag dat vooraf al uitstekend.
5 0
niquedegraaff
Kunnen we jasper cillessen niet huren tot het einde van het seizoen? Die jongen vind het toch niet erg om te banken.
1 -4
Pauw
Ik heb de wedstrijd niet kunnen zien en kan mij voorstellen dat het een ontzettend frustrerende gang van zaken is maar opportunistische reacties op dit resultaat zijn nergens goed voor.

Ajax heeft een kans voor open doel gemist maar is nog altijd volop in de race voor het kampioenschap & bekerwinst. Aanstaande donderdag en zondag zal iedereen weer op scherp staan.
5 -2
TwoLegsAlwaysWin
Zo is het!
1 0
masterrr
Zo snel mogelijk van leren en volle kracht vooruit. Dat betekent een 2e nieuwe keeper halen en de neuzen weer scherp zoals voor de winterstop.
1 0
komopajax777
Ik ben benieuwd wie er gehaald gaat worden als het gebeurd.Het is sowieso een fout geweest om een kleine doelman, zelfs als aanvankelijk derde keeper, aan te trekken.Net als voor centrale verdedigers dien je je te houden aan een minimumlengte!
0 0
Juichtoon
Is ook niet de schuld van Lamprou. Hij is niet beter, maar van de mensen die hem gehaald hebben.
Ajax won zelfs 3 x EC1 met Stuy, die kon er ook niks van. Maar die stond in een elftal met allemaal spelers die met alles wilden winnen (van voetbal tot klaverjassen tot een potje verpissen). Dat zie je nu toch totaal niet terug.
Sjaak maakt zich het drukst van allemaal, maar ja die is ook van dat elftal. Hij snapt niks van die gelatenheid, en ik ook niet.
3 -1
komopajax777
Stuy was echt wel een goede keeper hoor.Vele Malen beter en langer dan Lamprou.
3 0
unis
Seizoen gaat als een nachtkaars uit!!!

Geen kampioen, geen beker en eruit tegen RM in de CL

weer een verloren seizoen voor ons supporters... kijk al uit naar 2019-2020 want dat wordt helemaal niks, met de leegloop die er ons te wachten staat...

Of we verdomme een provincie clubje zijn! wat een beleid!!! en dan nu gaan denken aan een fatsoenlijke 2e kut keeper! jaja gevalletje te laat!!!
3 -7
Mikenick
Gelukkig sta jij niet in het veld, met je zwakke mentaliteit. Er is nog helemaal niets verloren, we doen in alle drie de competities nog mee. We staan er nog precies hetzelfde voor als twee dagen geleden.
1 -2
Koningtoto
Ga je dit in elk topic plaatsen? Hoezo geen kampioen? Hoezo geen beker? Madrid wordt heel moeilijk, maar niet onmogelijk. Maar geef jij maar op jongen.
3 -1
aanval86
ligt goed in de groep misschien maar hij is gewoon een meter te kort.
0 -1
Aad82
Is al te laat man!
3 0
Babangida83
Aan de staat van de restverdediging te zien en de focus hierop door de spelers, wordt die een beetje ondergesneeuwd in de jeugdopleiding. Ook als je gas terugneemt, dient die altijd te kloppen. Essentieel voor aanvallend voetbal. Is eigenlijk het enige wat je hoefde uit te voeren na de 3-1 (en ervoor natuurlijk). Dat neem ik Ten Hag en Blind kwalijk (maar is structureler: jeugdopleiding). Dan had Lamprou geen bal gehad.

Ajax speelt namelijk met veel voetbal en intelligentie in de ploeg en weinig balafpakkers. Staat je restverdediging verkeerd, krijgt de aanval van de tegenstander te makkelijk de bal en dat is gevaarlijk met veel ruimte achter de verdediging en helemaal als je daar geen balafpakkers hebt.
2 0
NR9
Stekelenburg huren voor half jaar. Of poging wagen om cillesen terug te halen. Heb je ook top keeper mocht Onana weggaan.
1 -2
AFCAsphere
Cillessen gaat echt niet van Barca een stap terugzetten naar Ajax en als reservekeeper achter Onana functioneren. Stekelenburg verdiend vast een vermogen bij Everton en leeft bovendien niet als een prof. Schijnt regelmatig te roken en te drinken. Niet bepaald een goed voorbeeld voor de jonkies.
2 0
Gecko
Laten we nog blij zijn dat die dwerg in de slotfase nog een goede redding heeft. Anders hadden we gewoon verloren
En laten we blij zijn dat we geen penalty tegen krijgen

Ik put er maar troost uit
Wat een droefenis. Wat een afgang.
Ach volgend seizoen 250 miljoen rijker. Goed voor Mn aandelen
NOT
1 -1
Wereld
Het aankoopbeleid (i.c.m. een coach met vreemde beslissingen) is ook niet geweldig.
Blind is een leuke aankoop, maar eigenlijk geen echte verdediger en kostte wel heel veel geld. Zorgt er ook voor dat Wöber, een jonge cv met potentie, weggaat.
Tadic is de enige goede aankoop afgelopen zomer.

Je enige back-up voor de linksback en lcv positie doe je midden in de winter maar weg voor slechts enkele miljoenen winst.
Je hebt een half jaar zonder back-up voor De Ligt gespeeld.

Je hebt een heel seizoen zonder (goede, echte) rechtsback gespeeld.
Met alle geluk van de wereld doet Mazraoui het uitstekend, maar als hij uitvalt blijft er niets over.
Ja, Kristensen.. en Veltman is nog niet fit.

En dan verhuur je Van Leer en is Lamprou het hele seizoen je tweede keeper.
1 0
blava
Schone op het middenveld kan niet meer. Te traag. Ipv Schone te wisselen moet vd Beek eruit. Wat een zwaktebod.

Donderdag Blind naar het middenveld en Magallan als centrale verdediger.
1 -4
X-RaY
Het leed is straks helemaal niet te overzien als er straks meerdere gele kaarten gepakt worden door de achterhoede in de eerste wedstrijd van de cl. Die kans is zéér groot aanwezig dat het gaat gebeuren tegen zo een geslepen ploeg als Real. Het is te hopen dat Magallan er tegen die tijd klaar voor is bovendien had het ook wel fijn geweest als je Wöber nog achter de hand had. Dat Nico een kaart gaat pakken is alvast een zekerheid aangezien hij al voor de tweede keer tegen een schorsing aanhikt in de cl.
Moet er niet aan denken als straks de Ligt, Blind en Nico een kaart pakken dan kan het wel is zéér pijnlijk aflopen in de cl.
2 0
Niels.
Zijn de kaarten niet vrijgescholden na de groepsfase?
0 -1
X-RaY
1/4 finale pas
0 0
mvdk
Maar PSV gaat nog meer laten liggen hoor. De wedstrijd voor de winterstop waren ze ook heel matig en werden ze pas wakker toen Sadilek erin kwam. Ik denk dat wij het uiteindelijk gaan winnen, maar het is wel schrikbarend hoe groot het verschil is als Onana en Tagliafico er niet bij zijn. Tagliafico is gewoon een fantastische speler en een natuurlijk leider. Sinkgraven, een middenvelder die terug komt van zware blessures is dan gewoon een enorm verschil. Het was dus niet verstandig om hem op linksback te zetten, je kon dan beter Magallan in de basis zetten en Blind op linkback zetten.
10 -1
AFCAsphere
Tot nu toe de meest verstandige comment in dit topic.
0 0
Jornnn
Onana gaat deze zomer weg. Dus haal gewoon een eerste keeper en laat deze de bekerwedstrijden keepen om te wennen en volgend seizoen automatisch eerste doelman.

Nee. Wij doen met met de voormalig 3e goalie in het seizoen waar het moet gebeuren.
4 0
Jariiii
Dacht je vorig seizoen waarschijnlijk ook, toen wisten we ook vrijwel zeker dat hij, en Ziyech, en eigenlijk al De Jong en De Ligt weg zouden zijn. We gaan het gewoon zien.
2 -1
NR34
Altijd hetzelfde verhaal met AJax, laat PSV punten liggen, pakken we niet de kans om de eerste plek te pakken. Lamprou per direct verkopen, we komen hem zelf brengen. Met Onana & Tagliafico win je gewoon.
5 0
Van Reenen
Met Onana in de goal hadden we deze wedstrind gewoon gewonnen. Donderdag staat hij er weer en is Nico ook weer terug. Dus 4-4 of andere uitslag wordt het zeker niet, maar geen gelijkspel. En niet te vergeten Magallan naast Nico. Lammers krijgt geen kans meer met Lisandro tegenover zich.
Dus kop op, we gaan verder, ik ook al vind ik het moeilijk, net als jullie.
2 0
NR34
Precies, met Onana ben je al minimaal 2 goals dichterbij een overwinning, want die had hij gewoon gehad. Over Magallan twijfel ik nog een beetje, is natuurlijk wel een goede wedstrijd om hem uit te proberen, maar wil niet nog een keer gelijkspelen of verliezen tegen Heerenveen door een niet goede basis 11. Ben namelijk wel een beetje klaar met dat gedoe met die KNVB Beker dat we dan het 3de elftal er zowat inzetten. Eindelijk een keer weer de beker winnen mag ook wel, maar kampioenschap uiteraard eerst!
0 0
Cello
Klopt, want Lamprou maakte 2 blunders op zeker....echter dat zooitje voor hem stond ook te schutteren en dus ben ik van mening, dat niet alleen Lamprou 'de gebeten hond' kan en mag zijn. 2 goals van Lammers, die 'vrij' mocht uithalen waren gewoon te goed, ja ook voor Onana waren die te goed geweest.
Dus...zelfs met de twee blunders van Lamprou had je hier met minimaal 4-2 moeten winnen, misschien wel 5-2 want Tadic miste dus die penal.

Neemt verder niet weg, dat Lamprou op de goal wel een aanfluiting is en dat er echt een ander tweede keeper hoort te zijn. Dus òf we proberen een betere te vinden die op de bank wil ziten of Kotarski/Maach schuift op naar tweede keeper.
4 0
AFCAsphere
Kotarski en Maach worden denk ik niet naar voren geschoven. Zij moeten zoveel mogelijk minuten maken en dat gaat als reservekeeper niet gebeuren.
0 0
Van Reenen
We houden de selectie bij elkaar. Er gaat niemand weg in de winterstop. Echter, door Wober te laten gaan, kost het je nu 2 punten en het leiderschap in de ED. Bovendien een gefrustreerde spelersgroep. Maar wel weer 14 miljoen op de bank erbij en op termijn zullen wij wel horen dat het maar elf miljoen was.
Tis maar door welke bril je het bekijkt, maar feit blijft dat Wober een betere linker cv en linksback is dan Blind en Sinkgraven. En Blind een betere 6 dan Schone. Tel uit je win....euh....verlies.
2 -2
Babangida83
Ja hoor, door een 'slechte' linksback krijg je 4 doelpunten om je oren. Magallan kan overigens ook prima linksback en heeft net een finale van de copa libertadores achter de rug.
1 0
Cello
Eén woord: Onzin.
2 0
pieke
Het is niet alleen de keeperspositie die zwak is ingevuld, ook de beide backposities zijn erg kwetsbaar.
Nico is nu geblesseerd. Daar had m.i. gisteren ook heel goed Wöber kunnen spelen maar die is verhuurd/verkocht. Foute beslissing zo blijkt nu.
Ook de rechtsback positie is zwak als Nous daar wegvalt. Kristensen is een miskoop en Veltman heeft niet tot nauwelijks nog wedstrijdritme.
Bij gebrek aan een linksbuiten moet Tadic min of meer noodgedwongen op die positie spelen.

Kortom: De leiding van Ajax, lees Overmars, heeft hierin keihard gefaalt.
3 0
Cello
Ja want Wober was onomstreden op de backpositie.....kom op zeg!. Heeft vaak genoeg kritiek gehad als hij daar speelde o.a. op dit forum èn iedereen was het er wel over eens dat ie beter tot zijn recht kwam als centrale verdediger.

En wbt de leiding die keihard heeft gefaald??. Mwha. Als je 'de boer op gaat' om zowel voor rechts als voor links backs te scoren, die dan als back-up van Mazraoui en Taglia op de bank mogen plaatsnemen vriojwel een heel seizoen....hoeveel denk je dan dat er zijn, die op voorhand zullen zeggen JA dat wil ik wel.
En dan nog....degene die Overmars zou kunnen aantrekken en waar hier onder de supporters een soort van unaniem JA tegen gezegd zouden kunnen gaan worden, die voetballen veelal in grotere competitie's tegen salarissen die vaak hier niet eens voor een eerste keus betaalt worden.
Dus je kan wel makkelijk lullen en een soort van 'blame-game' gaan spelen, maar hoe realistisch is het uiteindelijk?.
Je moet uiteindelijk een jong, opkomend talent ergens scouten, die misschien nog zo onervaren is dat ie het voor 1-2 jaar nog wel ziet zitten om te banken achter de 'grote' jongens. Maar dan nog blijft het óók dan een gok, want je weet niet hoe zo'm gassie zich gaat ontwikkelen en dan nog....als die er een paar weken in gezet wordt, onervaren en al....dan denk ik dat we hier alsnog weer lopen te klagen.

Het is niet zo makkelijk als velen willen doen laten geloven. En daarom wil ik ook helemaal niet gelijk alles en iedereen, bij eens een keer wat tegenslag, gelijk helemaal afbranden.
Duidelijk is dat velen hierop hebben zitten wachten sinds het debacle van Eindhoven. Hebben ze redelijk lang moeten wachten!. Maar zoals door enkelen hier al weken en maanden terug voorspelt....bij de eerste tegenslag kruipen ze weer onder de steen vandaan.
1 -1
AFCAsphere
Het is echt aandoenlijk hoe snel sommigen hun shit kunnen verliezen in één middag, terwijl we zelf nog alles in eigen hand hebben. Er zijn fouten gemaakt en die mogen benoemd worden, maar sommigen willen hier maar al ge graag het blame-game spelen ja.
0 0
goajaxgo
Pffff..... Een dag later maar ik ben er nog steeds doodziek van. Wat een vernedering. Heel Nederland lacht zich suf.
3 -2
Cello
Nou....heel psv-minnend Nederland haalt opgelucht adem is het eerder. Je weet wel.... zo'n zenuwachtig lachje als je je beseft dat het ronduit beschamende gelijkspel tegen Emmen je geen extra schade oplevert. En een gelijkspel tegen Heerenveen is teleurstellend, heel erg teleurstellend, maar het gaat tever om het een vernedering te noemen.....dat is pas als je er met (ruim) verlies was afgegaan.
4 -1
HansBeus
Dat verlies was wel heel dichtbij als kabouter lampie niet in de laatste minuut met het nodige geluk de bal op zijn linker been kreeg terwijl hij al naar rechts viel het is toch van de zotte dat je in je eigen Arena 3 keer een voorsprong weggeeft tegen Heerenveen!.... en dan met alle geluk van de wereld en in de laatste minuut terwijl psv eindelijk punten laat liggen en je de koppositie kan overnemen, tjá dit is niks nieuws bij Ajax, tekent ook de slappe mentale weerbaarheid en mede daardoor is het goed mogelijk dat het gewoon 5 op een rij gaat worden want donderdag weet Heerenveen precies hoe ze ons kunnen pakken met afstandschoten op kabouter plop en zondag wacht feijenoord in eigen kuip.... het kan maandag maar zo over en uit zijn op twee fronten en dan wacht real madrid... dat dus!
0 0
Mario65
Lamprou is gewoonweg niet geschikt voor topvoetbal..
Geen andere keeper halen is gekkenwerk en dom.
2 0
Gerrr
Ik ben zeer benieuwd of TH Lamprou donderdag weer opstelt....

Hij is er koppig genoeg voor.
1 -1
AFCAsphere
Ik ben zeer benieuwd of jij ten Hag ook nog positieve credits kan geven...

Je bent erg koppig genoeg voor om het niet te doen.
0 0
Gerrr
Ik denk dat Ajax zo goed presteert ondanks Ten Hag i.p.v. dankzij Ten Hag.
0 0
AFCAsphere
Dan denk je dat verkeerd, en dat doe je niet voor de eerste keer. Ajax presteert zo goed dankzij ten Hag. Herinner je nog de wedstrijden tegen Standard Luik thuis, tegen Kiev thuis en uit, tegen Bayern-uit, tegen Benfica thuis, tegen Vitesse-uit? Dankzij de tactiek die hij destijds toe heeft gepast wist Ajax die wedstrijden allemaal winnend of gelijk af te sluiten. In Kiev had je een monsterscore kunnen hebben, maar was het qua afronden niet goed. Tegen Vitesse stonden we na 20 minuten volgens mij al op een 0-3 voorsprong omdat hij Neres op 10 zette.

Jij bent zo'n iemand die geen enkele credits aan de spelers of trainer geeft wanneer het goed loopt, maar zodra er een kleine misstap word begaan schiet je uit te slof en stamp je ze de grond in. How sad.
0 0
Jariiii
Dan maar hopen dat Lamprou weer een paar keer opzichtig de fout in gaat zodat hij echt niet meer te handhaven is er nog net op tijd een nieuwe tweede keeper kan kopen. Liever donderdag dan in een competitie- of zelfs CL-wedstrijd.
0 0
Duif63
Marc heeft vorige week een avond lang gratis bier uit lopen delen. Hem kennende denk ik niet dat hij deze week dan ook nog geld uit gaat geven voor een nieuwe keeper.
1 -2
Ajaxbrl
Ik ben bang dat ze gister in een middag de hele goede flow zijn kwijtgeraakt van de laatste maanden , Met dank aan Lamprou en indirect Overmars die al lang Stekelenburg had moeten halen.
2 -2
3*stars*3
Niet leuk voor Lamprou maar hij weet hoe keihard het voetbalwereldje is.
Ajax kon hem en ons die schaamte wel besparen door aan begin van het seizoen een andere 2e keep te halen.
Was sowieso nooit fan van hem maar ik ga hem nu niet belachelijk maken.
Beetje zwak om na te trappen als iemand k.o ligt.

Eerder schuld van Ajax dat ze hem 2x een contract voorschotelen, terwijl je weet dat Ajax de CL in moet en er achter Onana geen goede keep klaar heb staan.
Echt onbegrijpelijk...
8 0
Gerrr
Sinkgraven ging als verdediger ook al de mist in tegen Utrecht.
Nu weer 2 keer
Het is sneu voor hem maar Sinkgraven is een middenvelder en zeker geen verdediger.
Die verdediger van 9 miljoen zit wel op de bank .
5 0
3*stars*3
Klopt en het klinkt goedkoop en is vaker langsgekomen maar heeft echt te maken met gebrek aan ritme.
Hij liet onder Bosz zien dat hij stappen had gemaakt als LB.
Maar klopt tegen FCU en gister bij die 3-3 zag hij er ook erg slapjes uit.

Voetballen heeft hij niet verleerd maar in de 2e helft was Magallan logischer geweest want dan kon je Blind naar backpositie schuiven.
1 0
MichelAngelo66
Lamprou kan je nu weggooien. Persoonlijk vind ik het schandalig dat een coach hier niet voor gaat liggen. In dit geval moet je je keeper beschermen en niet zeggen dat ie "grillig keept". Het is geen Onana, maar...

Het team speelde gewoon bar slecht de tweede helft. Het eerste doelpunt van Groningen daar laat Blind zich als een 65 plusser eruit lopen en die Lammers schiet de bal feilloos in. De tweede helft lopen alle spelers met hun hoofd in de wolken, verzaken ze hun taken, pakken ze hun verantwoordelijkheid niet en dan lekker makkelijk de tweede keeper de schuld geven. De tere zieltjes van de gehypte spelers moeten beschermd worden. Eerst roepen dat iemand 75 miljoen waard is, dat sommigen Nederland zijn ontgroeid en dan zeggen dat ze nog veel te leren hebben is natuurlijk niet mogelijk. Dan sta je voor lul.

Het komt er gewoon op neer dat jongetjes als de Ligt en de Jong, zichzelf benoemde keizers als Ziyech niet thuis gaven op een moment dat ze hun gemaakte naam waar moesten maken. Noem gewoon man en paard.

En dan heb ik het nog niet over die drie kale kwibussen op de bank die het laten gebeuren, verkeerd wisselen en weer eens te laat reageren.
6 0
Liniaal
Het feit dat Sinkgraven, over wiens kant alles ging bij Heerenveen, moest blijven staan totdat hij er met kramp vanaf moest zegt heel veel. Ik vind Ten Hag zeker geen slechte trainer, maar dit had hij moeten zien aankomen.

Blind op links was er vast een keer uitgelopen door die rechtsbuiten, maar dan had je De Ligt en Magallan gehad om de voorzetten weg te werken. Nu stond er een middenvelder die zo bang was om een fout te maken, dat hij maar achteruit bleef lopen.
1 0
Gerrr
Dat valt mij ook op.
Ten Hag legt de schuld iedere keer bij de spelers en nooit bij hem zelf.
Lamprou was een drama, maar Ten Hag vindt hem goed genoeg als 2e keeper anders stelt hij hem niet op.
Dus moet hij hem beschermen en niet afvallen.
Zou Bosz of Keizer nooit gedaan hebben.
1 -1
AFCAsphere
Hahaha wat? Ten Hag neemt juist altijd zijn spelers in bescherming. Daar irriteerden sommigen hier op AS zich juist lange tijd aan, dat hij ze niks leek te verwijten. Wat een onzin loop jij uit te kramen zeg.
0 0
Gerrr
Volgens mij zei Ten Hag over Lamprou dat hij "grillig" stond te keepen.
Is dat je speler in bescherming nemen?
PS, als er iemand hier met een blinde waas voor zijn ogen iets staat uit te kramen dan ben jij het.
Prettige avond .
0 0
AFCAsphere
''PS, als er iemand hier met een blinde waas voor zijn ogen iets staat uit te kramen dan ben jij het.''
Dit is geen argument, je weet het gewoon niet meer, dus probeer je op de man te spelen. Gefeliciteerd, je hebt jezelf nog meer voor lul gezet dan je al voor elkaar had gekregen. Ik heb geen waas voor mijn ogen overigens, ik ben juist hartstikke kalm, in tegenstelling tot sommige mensen hier op AS.

Als je Ajax een beetje hebt gevolgd de afgelopen maanden, dan zou je dondersgoed moeten weten dat ten Hag telkens zijn hand in het vuur steekt voor zijn selectie. Dat deed hij tegen Heracles, tegen PSV-uit. Hij neemt het altijd voor zijn spelers op, omdat hij weet dat hij er niets aan heeft wanneer hij zijn spelers hard bekritiseerd in de media. Praten met hen doet hij sowieso op de club, dus dat hoeft hij niet achter hun rug om in de media te doen.

En bedankt, ik zal een hele prettige avond hebben :-)
0 0
Koekepeer
Groningen.....
0 0
goajaxgo
On-be-grij-pe-lijk. Ik kan er niet over uit dat ze bij de Ajax-leiding dit risico nemen. Zien ze het niet of zo?
1 0
Raoul14
Vermeer voor a.s. Zondag contracteren, sla je 2 vliegen in een klap.
3 0
AFCA1510
Is een must en dat is duidelijk sinds Van Leer zn blessures. Een schande dat je ze daar nu pas over hoort.
2 0
fc Barcelona_ke
Stekelenburg vorm halfjaar huren of speler die moet in zomer als opvolger onana halen
0 0
grannig mokum1
Zekers
0 0
Gecko
Het was allemaal hosanna. De miljoenen kunnen niet op
Frenkie 75 miljoen. De Ligt idem. We hebben al vier jaar niets gewonnen. Als je dat schrijft krijg je minnetjes.
Ten Hag was een slechte trainer. Tijdens de Cl was het weer een topper. Nu lees je berichten dat hij weer weg moet

Ten Hag is geen tacticus. Sinkgraven is geen goede back!
Zielig voor die jongen na een blessure. Had kramp

Dolberg raakt geen pepernoot. Gewoon laten staan

Magallan. Niet opstellen! Die man moet toch wel een half uur op ED niveau kunnen spelen!

Neres mocht niet weg. Wel op de bank beginnen

Kristensen is een slechte speler. Niet Ajax niveau

Die Lamprou slaat nergens op! Veel te klein

Laten we maar hosanna blijven roepen maar ik was er doodziek van. Laten die spelers eerst wat winnen. En dan over die miljoen praten. Ook schuld van de pers!
Goed. Nu maar Feijenoord. Ik blijf Ajacied ook in slechte tijden
10 -4
HZMKK
Exact dit
0 0
020henk
In slechte tijden? Kijk hoeveel we dit seizoen winnen en hoe dik we deze wedstrijden winnen. Tuurlijk was het gisteren slecht, maar dat betekent niet ineens dat het slechte tijden zijn? We doen nog op 3 manieren mee.
3 -4
vvz1917
Winnen?? Winnen?? Wat hebben we dan gewonnen?? 8-0 De Graafschap 7-1 Excelsior.... AEK Athene, en nipt Benfica. Wedstrijden tegen Real Madrid hoeven niet eens meer gespeeld worden... Ajax zou sterker worden tijdens winterstop.. Wel, dat zagen we gisteren... Lamprou, Sinkgraven, Christensen…. Ook Blind was lachwekkend
2 -3
AFCAsphere
Wat een onzinnige opmerkingen haha. Weet je wel hoe goed Benfica is? Dat was een schitterende wedstrijd waarin we verdiend op het eind wonnen. Sommigen van jullie raken echt compleet van slag door één gelijkspel.
0 0
HansBeus
Als je ineens zo'n cadeautje krijgt van je grootste concurrent dat als je thuis gewoon doet wat je moet doen zodat je dan de koploper word in de competitie en zowat het hele elftal verzaakt door een lamlendige instelling van dit doen we wel ff, ja dan zijn dat slechte tijden, je had de wedstrijd uit tegen Psv dan heel anders kunnen gaan benaderen want nu moet!! je die wedstrijd persee winnen want Psv laat zich echt niet nog een keer zo piepelen en die blijven heus geen sinterklaasje spelen.. ik ben hier dood en dood ziek van... en het keepers probleem.. ach in de zomerstop vertrekt ruim de helft van de huidige basisspelers incl. Onana, dus de keeper is maar één van de vele problemen die nog op ons af komen dit jaar.... en we winnen al zoveel prijzen...
1 0
Ajaxxxisdebeste
Lamprou OUT, Kristensen OUT allemaal middelmaat
2 -2
Liam
Ik ben zelden zo teleurgesteld over Ajax geweest dan nu. Dit komt echt zo gruwelijk hard aan. De zoveelste keer dat je PSV een tik kunt geven en het gewoon weer nalaat door onvoorstelbare stommiteiten. Elke keer help je ze weer in het zadel.
Werkelijk ieder lid van de KNVB weet dat je niet Lamprou op kunt stellen als Ajax zijnde. Al voor de wedstrijd ging er gisteren een siddering door het stadion toen men zich realiseerde dat hij moest gaan keepen. Dit is gewoon een doelman voor de derde divisie. Een sympathieke gast maar veel te klein....daar kan hij niets aan doen, maar het is gewoon zo. En dan Sinkgraven in de basis na zo'n lange blessure.....
Wat ik dan ook niet snap is dat als je weet dat de achterhoede zo labiel is dat De Ligt dan toch als een gek naar voren rent bij 3-1 voor en dat Blind als een halve instapt in de middencirkel. Dit is werkelijk onvoorstelbaar....dit doet me zo'n pijn.
Ik denk nu ook echt dat dit team geen kampioen kan worden. Dit is echt ongehoord. Die doelpunten die Heerenveen mag maken komen op geen enkel niveau voor. Verdedigen van lik me vestje en dan een doelman van de B-junioren die elk flutschotje doorlaat. Die 3-2.....zowel Schone als Sinkgraven kunnen nog gewoon een voet uitsteken....dan komt er een schotje dat niet eens echt in de hoek is....hij zit er een meter vanaf ! Die 3-3 gaat het schot dwars door hem heen....In het stadion denk je : je ziet de goals aankomen. Pas op TV zie je dat hij ze gewoon moet hebben. Die 4-4 zag je aankomen. Toen die corner werd genomen was voor mijn gevoel de kans 80% dat er gescoord zou worden. Onvoorstelbaar dit.
Zoveel geld hebben, overal nog voor meedoen, en dan met een kabouter op doel gaan staan......ik ben er even klaar mee. Dit is te gek voor woorden.
5 -1
AFCAsphere
Ah, typisch AS. Een gelijkspel vanwege een keeperswissel en meteen kunnen we de titel vergeten. Opportunisme ten top.
0 0
DarkChild
Kopen kopen kopen, zo'n club zijn we immers geworden (alleen verpakt met name Overmars het beter, zodat er nog niet wordt gekeken hoe hij met hagel schiet)
Nu weer een keepertje, want na Lamprou en Van Leer moet het de derde keer toch wel lukken? Anders nog maar een keer, net als met rechtsbacks? Ruimte zat in het salarishuis en natuurlijk...naast pakweg Labyad op het bankje.
1 0
Liam
Jij wil voor 400 miljoen verkopen en niets terughalen? Lijkt me niet handig. Ik ben ook voorstander van niet teveel kopen maar ook tevens van niet teveel verkopen. Als dat laatste echter niet haalbaar is....dan moet je wel.
1 0
DarkChild
Lees wat ik zeg. Ik ben tegen met hagel schieten. Dat is wat Overmars doet...en daarom winnen we ook geen prijzen. Is overigens niet nieuw, dat doet hij al sinds ie er zit.

door bijvoorbeeld Tadic en Blind (is die laatste wel echt zo'n goede aankoop als hij als CV is gehaald???) kraaide iedereen van plezier. Maar als je over de jaren
naar het aankoopbeleid kijkt, is het veel halen, maar weinig renderen.
Ook gisteren zat er weer voor een ba(c)k of liever een fortuin aan aankopen op het bankje.

Ik las gisteren een interview met Sar van 2 jaar geleden, waarin werd gesteld dat het eigenlijk best wel ongehoord is dat er met zo veel mogelijkheden maar
geen afstand wordt genomen. Of afstand, zelfs een prijsje is al te veel.
Hij moest dat wel beamen, maar ze deden echt wel hun best.

Nou, kennelijk is dat voldoende anno 2019 ook nog. Je best doen.
En de clubs om ons heen hopen op een contract voor het leven voor deze lui.
1 -1
Niels.
Misschien een idee om Ralf Fahrmann op te halen bij Schalke?
Is 1.96 lang en voorbijgestreefd door Nubel, een groot talent van Schalke die er denk ik niet meer uit zal gaan.
Fahrmann past wel in het profiel van Ajax.
Met Fahrmann heb je de nodige ervaring achterin, en ik denk dat mocht Onana vertrekken na dit seizoen, heb je al een vervanger klaarstaan.
4 0
DS
Niet haalbaar denk. Wel mega goede keeper, pakte in Amsterdam ook bijna alles.
1 -1
Niels.
Hij heeft hier een basisplaats in het vooruitzicht.
De kans dat Onana blijft is niet tot nihil.
Fahrmann kan hier nog lekker 3/4 jaar onder de lat staan, zo niet langer.
Is nog maar 30 jaar.
3 0
Matzet
Wie zou je dan als tweede keeper willen hebben? Alvast een opvolger van Onana, of is Korarski al zo ver?
Zelf pleit ik voor een opvolger, zodat Kotarski langer kan rijpen. Vind hem zich goed ontwikkelen, maar hij is zo ver nog niet.

Wellicht is zijn landgenoot Livakovic (Dinamo Zagreb) een optie.
0 0
DS
Ze hebben echt mis gezeten met Unnerstall, die was ook niet extreem duur, prima stand-in en zelfs bij verkoop Onana had je die gewoon op kunnen stellen.
Zelfs tegen real had ik daar vertrouwen in gehad, je moet toch niet denken aan Lamprou tegen Bale die schiet hem met bal en al de goal in....
Je kan nog beter vd Sar zijn fancy pak uittrekken en zn keepers outfit weer aandoen.
4 0
de_pitbull
wel jammer dat ze dit soort dingen altijd pas inzien als er al punten verspeeld zijn.
4 0
Ajaxxxisdebeste
Bij zeker één goal zie je dat hij nauwelijks bereik heeft met die T-rex armpjes. Verdediging was slecht maar Onana had puntenverlies voorkomen mits fit, 100%
4 0
DrD3k
haha T-rex armpjes.
0 0
Gerrr
Als het dit jaar mis gaat , sluit ik niet uit dat er een nieuwe trainer komt....
3 -2
AFCAsphere
Dat sluit ik wel uit. Denk je werkelijk dat hij vertrekt als we de titel op het nippertje missen? Daar ga ik niet van uit.
0 0
Joodhannus73
Probleem zit geel dieper. We hebben geen balans in de selectie. We hebben bijna alleen maar middenvelders, die bij een tekort aan échte aanvallers en verdedigers voorin of achterin worden geplaats. Gisteren speelde je lange tijd met één echte aanvaller (Dolberg) en één echte verdediger (De Ligt). Tadic en Ziyech zijn middenvelders en geen echte buitenspelers. Mazraoui, Sinkgraven en Blind zijn oorspronkelijk ook middenvelders. En dan heb je een reservekeeper die er gewoon helemaal niets van kan. Echt onbegrijpelijk wat hij bij Ajax 1 doet. Dit kost je het kampioenschap. Ik snap niet dat Ajax Wöber verkoopt en niet dat Ten Hag Magalian niet inbrengt. Je ziet dat Lammers de gevaarlijkstean is. Dan zet je toch die Argentijnse slager daarop. Die vreet hem.op. Zet Blind dan linksback. En elke wedstrijd dat Van de Beek speelt kan ik niets van hem herinneren (behalve soms een dot van een kans missen). Neres is veel gevaarlijker en doeltreffender. Maar Overmars moet dit alles toch ook zien? Ik begrijp het niet...
4 -1
dolle dries
Hehe eindelijk weer iemand die het zelfde over van de Beek denkt als ik zelf, en ook over Neres.
0 0
ETM
We spelen idd met veel middenvelders, maar voor mij is dat zo zeer perse het probleem.
Magallan was logisch geweest mits wat wij ons verbeelden klopt. Ik vind het niet heel raar dat hij nog niet onmiddellijk speelt. Over Neres ben ik het eens.
2 0
DS
Ik snapte die wissel ook totaal niet toen Sinkgraven geblesseerd raakte, Blind naar LB en Magallan centrum was toch veel logiser geweest?
1 0
NoPants
Was nog geen probleem toen we tig wedstrijden ongeslagen bleven, en voor het eerst weer overwinterden in de CL. Waarom nu wel?

Waarom moet het altijd na een tegenslag meteen helemaal kut zijn? We bereiken de CL en we zijn geweldig, we spelen gelijk tegen heracles en ineens is het halve team niet goed genoeg. We spelen gelijk tegen bayern en we gaan de CL winnen, we verliezen van psv en we gaan zeker geen kampioen meer worden. Waarom kan de gemiddelde persoon hier niet accepteren dat ook een goed seizoen met pieken en dalen gaat..
4 -1
ETM
Hier ben ik het wel mee eens. Neemt niet weg dat je kritisch mag kijken naar zo n pot tegen Heerenveen. Dat is idd wat anders dan ineens het halve team en de trainer uitkotsen. Maar ik verbaas me toch iedere keer over wat mensen allemaal roepen in de emotie. Zal opluchten ofzo.
0 0
de_pitbull
haha, 1 keer gelijk spelen omdat er een smurf op doel staat en alles moet op de schop.
4 0
DrD3k
het was ook het team wat de keeper liet vallen. Mentaliteits probleem van onze jongetjes, en TE graag belangrijk willen zijn. Dat begon al na de 2-1 toen Ziyech bedacht dat hij weer als een kind de bal kon verspelen keer op keer omdat hij ook in de samenvatting wil zitten. Met Onana op goal was dit ook gebeurt maar hij red ons altijd, en dan was het gewoon 4-1 geworden als iedereen normaal had gedaan. Hugo Borst ook met Tadic zijn schuld... zonder Tadic hadden we niet eens gescoord. Ja hij mist een pingel (zei al dat ie moest missen want dan kon hij hem tegen Real weer rustig scoren volgens de statistieken(ik ging blijkbaar ook mee in de euforie) en ja hij stond ook te slapen bij de 4-4 maar dat waren er meer(Frenkie) Kortom TEAMFALEN
0 0
altijdwelwat
Erik en Marc weten toch al 10 jaar dat Lamprou 1.77 is ? Dat is combinatie met zijn beperkte sprongkracht en timing zorgt ervoor dat hij bij elk willekeurig o13 in Nederland al een punt van discussie zou zijn. Maar niet bij Ajax , want hij is zo lekker aanwezig in de kleedkamer en hij doet zo zijn best op de training met die schattige korte armpjes. Daarnaast heeft hij altijd zeer goede restaurant tips , en komt hij als goochelaar graag langs op de kinderfeestjes van medespelers. Dan zie je het feit dat hij geen bal kan vangen al snel over het hoofd, bij Lamprou letterlijk en figuurlijk.
1 0
grannig mokum1
Elke scherpe counter is het raak, en willen we zo tegen RM spelen? in het CL? Ik houd mijn hart vast.....
1 0
GvanderK
Je moet het gewoon eisen Erik! Ik snap dat ze Lamprou uit collegialiteit beschermen, maar iedereen weet beter. Ook Kostas.
6 0
RaynoFischer
Idd en als een goeie keeper niet hier op de bank wilt zitten, moet Overmars Edwin maar een nieuw contract geven, ff weer trainen en hij is nog steeds 10 klasse beter dan Lamprou ;)
6 0
DrD3k
kan niet bevatten dat je met Sar in je club zo een keeper aan kan trekken en niets beters kan verzinnen.
2 0
GvanderK
Ik zat er echt aan te denken gisteravond, Vd Sar had die balletjes met twee vingers nog gepakt haha.
1 0
Bean
Sinkgraven, Lamprou, allebei wisten we dat ze het niet niveau niet aankunnen.. Toch laten spelen..en dan krijg je dit,,
3 0
GvanderK
Sinkgraven is geen verdediger maar een aanvaller/middenvelder, ze hadden gewoon Magallán moeten opstellen.
6 0
Bean
juist!
1 0
altijdwelwat
Sinkgraven is verre van een aanvaller , is een middenvelder die na 2,5 jaar blessureleed nog alles te bewijzen heeft.
2 0
Gerrr
Sommige dingen zijn overduidelijk, Lamprou kan er geen klote van net als bv Kristensen.
Als wij leken dat zien,hoe is het dan in godsnaam mogelijk dat Ajax deze clowns contracteert.
2 0
Van Reenen
Heeft of had te maken met geld. Marc wilde wel 15M neerleggen voor een jeugdspeler uit Mexico, maar Lamprou en Kristensen waren bijna gratis.
Waar wil Ajax eigenlijk een goede keeper ophalen? Cillissen is niet beschikbaar en het mag natuurlijk ook niet teveel kosten. En waar blijft Kitorski? Nog geblesseerd of nog op vakantie? Zal in elk geval beter zijn dan Lamprou. En is de kwaliteit van El Maach niet beter dan Lamprou? In elk geval langer dan 176 cm, wat lang genoeg is voor die trainingsdoeltjes, maar niet voor de doelen in het betaalde voetbal.
0 -1
Ajaxvooraltijd
Volgens mij is die transfermarkt al dicht toch? Dus we kunnen helemaal niks nu.
0 -9
Cruijffthebest
Open tot 1 februari.
1 0
Oempaloempa
Zo word je dus geen kampioen.
Waarom is het zo typisch Ajax om het op het moment dat het er op aankomt te verknallen?
Hoe vaak heb ik dit al gezien? Veel te vaak. Hoe zet je je tegenstander in zijn kracht?
PSV heeft alle recht om Ajax keihard uit te lachen.
Dit was een vreselijk dure blunder.
3 -4
NoPants
Persoonlijk zou ik niet lachen als ik net gelijk heb gespeeld bij een promovendus als emmen..
0 0
DeBaller
Emmen uit, altijd lastig.. Maar dat kan je dit seizoen ook stellen van Heerenveen thuis, die maken dr net zo goed een zooitje van, 43 tegentreffers in 18 duels..
1 0
Bonno1978
Sinkgraven in de één tegen één kan echt niet. Gisteren, maar ook de 1-2 van Utrecht paar weken terug. Kijk even terug hoe die voorzet komt van Utrecht....
5 0
PJSM
Ik moet er sowieso niet aan denken dat Lamprou en Sinkgraven nog ooit minuten zullen maken in Ajax 1. Tegen wie dan ook.
13 -7
VivaEspana
Hoe kan je deze minnen?
4 -2
Ferd
Jammeren over een virtueel minnetje is nog zieliger dan de kwaliteiten van Lamprou
1 0
Leviathan
Hoe kan je Sinkgraven die na veel blessureleed op niet zijn natuurlijke positie nou zo zwaar afrekenen? Tuurlijk maakte hij fouten, maar hij is ook geen linksback... En na zoveel blessures en dan zo weinig ritme was Sinkgraven opstellen al een gok.
1 -2
NoPants
Simpel. Sommige fans steunen hun spelers ook na een slechte wedstrijd. Loyaliteit heet dat. Zeker sinkgraven verdient dat.
1 0
aka
Is die van Emmen iets als 2 de keeper
0 -6
Ajacied33
Bijna 1 april. Jij wilt Lamprou vervangen met misschien de slechtste keeper van de ED.....Oke
0 -1
DS
Ik vind dat wel een talent, maar hij durft niet uit te komen. Heb je niks aan bij corners.
0 0
noppenkoning
Die is te lang
0 0
Ajaxvooraltijd
Die laat helemaal alles door ondanks zijn lengte.
2 0
AFCAULLATH
Dat Lamprou niet Ajax 1 materiaal is dat weet en ziet iedereen.
De enige die je dit kan aanrekenen, zijn degene die ervoor hebben gezorgd dat hij een contract heeft gekregen en degene die hem opstelt!!!

Mbt Sinkgraven, ook voor zijn blessure was het al duidelijk dat hij geen linksback is, hij dekt op afstand en staat vaak verkeerd opgesteld.
Ook dit is de trainer aan te rekenen want hij beslist om hem op te stellen.

We hebben nu in 3 wedstrijden in de competitie punten laten liggen en alle 3 kan je het de trainer aanrekenen!
4 -1
Van Reenen
Volgens mij was De Ligt geblesseerd in Eindhoven, dus hoezo schuld van de trainer?
1 0
0h0Litmanen0h0
Yes en alle gewonnen wedstrijden kunnen we ook de trainer aanrekenen? Volgens mij heeft Ajax sinds jaren niet zoveel punten gehad.
4 -1
Nijmegenaar
Too little, too late.
1 -1
Duif63
Als het kalf verdronken is...
1 -1
Willem410
Ja maar beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.
Nu een nieuwe keeper en geen excuses, het kalf is nog niet helemaal verdronken.
1 0
Duif63
Doe er dan ook gelijk een linksback bij die Nico kan vervangen als het nodig is, en een extra vleugelspeler kan ook geen kwaad.
1 -1
Sulejmanibesteaankoopooit
misschien zoekt die karius nog werk..
1 0
Bouke
Lamprou zag er bij alle tegengoals niet best uit, vooral als ze in de hoek waren leek het wel alsof ie ze gewoon kon hebben maar hij is helaas te klein... verder prima keeper, want hij redt uiteindelijk wel een punt op t laatst. Tadic had die penalty moeten maken, bij 4-1 was het klaar. Maar Sinkgraven is verdedigend ook een drama, Nico is toch veel meer een felle verdediger dan hem. Ajax had te veel spelers voor de bal, waarom niet Magallan met de Ligt en Blind linksback ? En zet die Kotarski maar op goal of haal een lange reservekeeper..
0 0
Ajaxvooraltijd
Sinkgraven is ook geen back maar een middenvelder en daar zal ik altijd bij blijven.
2 0
Bocarra
Natuurlijk zag de keeper er niet goed uit maar dat gestuntel van de verdedigers en het middenveld was van een bedenkelijk niveau. Al dat gedoe over mogelijke transfers van de Ligt en de Jong en andere leidt alleen maar af. Ik begrijp ook niet dat van de Beek de voorkeur krijgt boven Neres.
4 -1
godenzonenssuper
Jij begrijpt wel meer niet.
0 0
Renevanrijswijk
Koop ochoa van standard luik, die maakte wel een goede indruk tegen ajax
5 0
jollie18
Ben benieuwd wie dat dan zou moeten zijn. Niemand gaat zomaar op de bank zitten. Maar aan de andere kant gaat Lamprou ons nog veel punten kosten.
0 0
arigold
Dit is echt de schuld van Overmars, je had een jaar geleden al een goede tweede keeper moeten halen, zeker toen Van Leer werd verhuurd. Je wilt toch ook je toekomstige 1e keeper alvast in de beker inzetten zodat de overgang straks soepel gaat? Ajax heeft echt al jaren een hele vreemde tactiek op het gebied van reservekeepers.
3 -1
AltijdGelijk
Sterker nog we hadden een paar jaar geleden zelfs een reservekeeper die niet eens 10 vingers had!

Welke oud CL winaar heeft dat???
0 0
Duif63
Van leer is ook een drama, dat zie je wekelijks bij NAC. Bovendien bij ons altijd ziek, zwak en misselijk.
0 -1
AltijdGelijk
Overmars altijd geprezen om zijn aankopen, maar Lamprou heeft hij toch echt op de loonlijst gezet, elk schot leek houdbaar, je hoeft de bal alleen binnenkant voet in de hoek te plaatsen en het is raak...
2 -1
Duif63
Overmars faalt al jaren, zowel met aankopen als met verkopen. Dat zie je nu weer met Lainez en Wober.
0 -6
Leviathan
Duif63 faalt ook al jaren. Alleen het negatieve benoemen maar aankopen als Ziyech Tadic en Neres even vergeten te benoemen.
0 0
de-Ajacied
Inderdaad elke topclub zou een Wöber niet hebben laten gaan als je geen andere backup op linksachter hebt
En waarom bezuinigen op een reservekeeper?
2 0
AFCSANCHEZ
Lekker makkelijk weer. Je moet toch een tweede keeper hebben en wie wil dat nou zijn
0 -3
AFCA.
Waarom niet gewoon El Maach erin dan. Die straalt tenminste wat uit.
0 -3
insectenverdelg
dat hebben we gezien afgelopen vrijdag....
4 0
Ajacied33
En als hij een foit begatlat met zijn onervarenheid dan maak je hem ook kapot. Onana kon lekker blunderen in Jong. Op dat niveau mag het
0 0
Ajacied33
*En als hij een fout begaat*......
0 -1
PuurGeluk
Haha mogguh;). Ben het met je eens hoor.
0 0
noahdepoah
Volledig toe te rekenen aan meneer Ten Hag niet aan de slechte keeper. Hoe kan je in godsnaam Sinkgraven opstellen als linksback? Gewoon blind naar links en Magallan in het midden. Zoals je al het hele jaar doet. Ook dat geëxperimenteer net maz naar links. Daar was volledig de voerde goal aan te wijten. Meneer ten Hag slaat door in zijn tactieken en opvattingen. Net als de andere wedstrijden Heracles en PSV waar wij punten hebben verloren.
0 -3
godlike
Dat was een incident, kijk maar naar de rest van het seizoen. Makkelijk om dit nu bij Ten Hag neer te leggen. SInkgraven heeft het gewoon goed gedaan voorheen als linksback. Het probleem is alleen dat niemand zijn taak uitvoerde. Dat zag je aan de counter bij 4-4. Totaal geen controle en een wonder dat we de wedstrijd niet verliezen. Probleem is wel dat Lamprou gewoon te klein is, dat is wel duidelijk. Heerenveen schoot bewust veel op doel, de onzekerheid sloop met de wedstrijd in het elftal. Dit moet je niet willen tegen Real Madrid. Leren en een grotere tweede keeper aantrekken....
4 -3
Sunny
Ik begrijp maar niet dat mensen dat over Sinkgraven zeggen.
Is het een gevalletje: de wens v.d. gedachte?
Sinkgraven faalt keer op keer als LB en dat zeg ik al jaren.
Zie de opsomming van Cisco2 hieronder.
0 0
Cisco2
Waarom heeft iedereen van die oogkleppen op?

Sinkgraven is altijd al zwak geweest op de Linksback positie. Aanvallend brengt hij voldoende, maar hoe vaak staat hij verdedigend op de verkeerde plek. Of te ver van zijn man af. Hapt hij op kinderlijke wijze als hij 1 op 1 staat. Weet hij uberhaupt wel wat rugdekking is?

Ik kan even niet alle wedstrijden herinneren, maar even zo uit mijn hoofd. Celta de Vigo, Feyenoord uit, Kopenhagen, AZ tweede helft.

Prima middenvelder. Geen linksachter.
2 -1
iammike
Jezus ik zie nu pas de samenvatting terug en ook de goals. Maar die Lammers mag gewoon 2x van 25 meter vrij uithalen en die Lamprou komt niet eens bij een bal die verder dan 1 meter van hem afkomt. Echt een blunder van Overmars om geen redelijke doelman achter onana te zetten.

Ook Tadic mag zich afvragen waarom die zo een kut panenka doet als die dat njet kan. Tering zeg daar had die het op slot kunnen gooien.

Ook is het een blunder geweest van overmars en ten Hag om wöber te verkopen. Nico wordt daar omgezaagd in Florida en nu moet Kristensen erin of sinkgraven die totaal niet kunnen verdedigen zie je wel bij die 3e en 4e goal. Als je dan ook nog Lamprou op doel zet roep je de onheil echt over je zelf af. Heeft ten Hag wel vaker gedaan, ik had gedacht dat die er van geleerd had maar niks is minder waar.
0 0
ajaxxcied4life
Laten we niet vergeten dat Tadic behoudens zijn doelpunten en assists slecht speelt en de nonchalance en ongeïntresseerdheid waarmee hij die penalty is inschoot is naast arrogant ook nog eens ultra destructief gebleken. Waarom moet hij iedere penalty nemen?
2 0
Jari_held
Omdat tadic bijna iedere penalty scoort
1 0
ajax4ever01
hou toch op man
0 0
TheHunter1986
Hehe , zijn we wakker? Oprotten met die dwerg
1 0
Toon meer reacties