Vd Sar stellig: 'Niemand uit Ajax-kern vertrekt'

SJvanveen, 02-12-2018 om 11:47, 11931 views, FOX Sports |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Edwin van der Sar heeft de woorden van Marc Overmars nogmaals bevestigd: van de spelers die deel uitmaken van de Ajax-kern vertrekt niemand uit Amsterdam tijdens de winterse transferperiode. In gesprek met FOX Sports stelde de algemeen directeur van de Amsterdammers wel dat er mogelijk spelers bijkomen. 

De directeur is blij met de Champions League-overwintering en de weg die de club is ingeslagen door grotere transferbedragen voor spelers te betalen. Hakim Ziyech, David Neres, Nicolas Tagliafico, Daley Blind en Dusan Tadic; allen werden gehaald voor grotere bedragen en die weg wil Ajax voortzetten als er mensen weggaan. Dat laatste is waarschijnlijk wel pas in de zomer van toepassing, want Van der Sar stelt dat uit de kern spelers uit de Ajax-selectie in de winter niemand vertrekt. 'Er zal niemand vertrekken waarvan we niet willen dat hij vertrekt.' 

'We willen de achtste finales goed ingaan, al kun je naar de jongens die niet genoeg speeltijd krijgen kijken (of ze een transfer kunnen maken, red.). Maar niemand uit de kern zal vertrekken', vervolgt Van der Sar, die stelt dat het transferproces voornamelijk bij Marc Overmars ligt en de Champions League-inkomsten bijzaak zijn. 'Voor de club en spelers zijn deze wedstrijden belangrijk voor de ontwikkeling. Dat is belangrijker dan wat er bijkomt.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Brimily
Doan kan je voor koopje sowieso nemen.
Odegaard zou versterking kunnen zijn, net als Vilhena ,maar dat ligt gevoelig.
0 0
Piethein
Doan is absoluut geen 10mil waard en dat wil Groningen hebben. Max 5 miljoen betalen voor hem en anders maar ergens een grotere naam ophalen die er meteen staat.
Sol betwijfel ik ook of die mee kan in het niveau
0 0
Youri08
Beetje arrogante uitspraak dat CL inkomsten bijzaak zijn. Zonder CL inkomsten draai je dik verlies operationeel.
1 0
Gonzo
En wie mag er dan wel weg van het eerste? Orejuela, Siem en Van Leer kan ik bedenken.
2 0
FerdiZ
siem en van leer zijn al weg. die worden dus niet verkocht in de winter..

orejuela zou ik proberen te verhuren
1 0
ST
Waarom? Denk je dat hij volgend jaar ineens wel Ajax 1 waardig is?
1 -1
Godenzoon88
Begin aub niet over doan en odegaard. Dat soort spelers zijn prima voor de subtop maar maken ajax niet beter. Als je zulke spelers haalt verval je weer in de ellende van 4 jaar terug.
2 -2
Piethein
Beide kunnen wel iets worden denk k, al moet je voor Doan 10mil betalen en dat moeten ze absoluut niet doen
0 0
Freddy Al
Om ook volgend seizoen een goede groep te hebben zou ik in de winter al aankopen doen, Maghallan , Odegaard, Sol en Doan zijn opties die je in overweging kunt nemen .
Natuurlijk eerst kijken wat de aanwas zal zijn uit eigen jeugd en daar op anticiperen maar niet het risico nemen dat we bij een vertrek van 3 -4 basisspelers te laat aan een nieuw team gaan werken.
1 0
Kikke
Hoezo mensen halen, haal Kluivert terug! Voor de rest geld investeren door de salarissen omhoog te gooien.. beloon de spelers voor hun goede spel.. zodat ze nog een paar jaar blijven... haal ook Jonk terug... deze lichting is heerlijk.. absoluut ook verdienste van Jonk, er is al een superbrede selectie, zou niet nog anderen halen..
0 -8
Freddy Al
Kluivert zal niet terug willen en heeft het ook wel een beetje verpest bij de achterban, het zou inderdaad mooi zijn als hij alsnog zijn kansen en kunnen benut in A'dam .
0 -2
behangdelul
Pedrinho?
4 0
ST
Kom maar door...
1 0
fc Barcelona_ke
Magallan komt 1 van zeker in de winterstop en hoopt ook doan. Kopen en maakt de seizoen af bij grunn
2 0
AJAIXIXIXI
Voor volgend seizoen zou ik naar Tammy Abraham kijken, een hele complete spits die nu voor chelsea op huurbasis bij Aston Villa speelt. Moet ook wel haalbaar zijn voor ons.
0 0
ST
Of Haller. Doet het geweldig bij Frankfurt.
0 -1
jwbAFCA
Die Doan van Groningen zou toch een mooie zijn om erbij te halen!
2 -1
ST
Is geen CL niveau. We moeten leren groter te denken. We hebben nu de portemonnee.
0 0
OKP-AFCA
Kan wel CL niveau worden, hoeft ook nog geen onbetwiste basisspeler te zijn.

Doan vind ik wel een speler waar je een gokje mee kan wagen.
0 0
AFCA-B93
Heel benieuwd naar onze inkomende wintertransfers! Wie weet dan al versterkingen voor volgend seizoen?
2 0
makaveli
geloof niet dat we er wat bij gaan halen.. de insteek die wij hebben heeft elke club en de echte grote transfers worden in de zomer gedaan. in de winter is het vaak voor in de breedte of om blessures op te vangen.
0 0
AFCA-B93
Denk dat je je daarin vergist. Er zijn echt wel clubs die het geld hard nodig hebben en nu ja zeggen. Tevens is het in Zuid Amerika volgens mij einde seizoen straks, dus onze winterstop is hun zomerstop. Zal vast wel iets te halen vallen denk ik
1 0