Overmars: 'Vind dat Erik super aanvallend speelt'

BartVeenstra, 16-11-2018 om 17:35, 11645 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Marc Overmars vindt dat trainer Erik ten Hag het goed doet bij Ajax. Overmars denkt dat Ten Hag momenteel super aanvallend speelt met de Amsterdammers. Dat vertelt hij op de Algemene Vergadering voor Aandeelhouders.

'Ik heb vertrouwen in Erik (Ten Hag, red.)', begint Overmars. 'Het is grappig, want er werd gezegd: "Wat moet zo'n Tukker in het westen?". Maar Ten Hag is een hele resultaatgerichte trainer en iemand die zelf ook graag naar de top wil. Ook vind ik dat hij super aanvallend speelt.' Volgens Overmars is de koppeling aan Alfred Schreuder belangrijk geweest. 'Wij hebben Alfred gescout bij Hoffenheim, daar werkte hij met Julian Nagelsmann. Dat is een goede trainer en daar heeft Schreuder heel veel van geleerd en veel ervaring bij opgedaan.'

Overmars heeft ook de kritiek op Ten Hag meegekregen. 'Hij heeft een stormpje overleefd.' Leo van Wijk, die vrijdagmiddag bekendmaakte te stoppen als voorzitter van de Raad van Commissarissen, vult Overmars aan. 'Als je publiekelijk geschoren wordt, dan moet je niet stilzitten. Intern is de steun er altijd wel degelijk geweest en die is er nog steeds.' 

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Web
Overmars wees niet te positief over Ten Hag en Schreuder.
Want dag mag volgens sommige AS bezoekers niet.
0 0
jackwolf
Je moet toch juist wel stilzitten als je geschoren wordt?
0 0
off
In alle berichtgeving werd destijds vermeldt dat het eth een zaadneuker was die schreuder wilde hebben. Niet dat. Overmars hem gescout heeft. Maar ach als schreuder bijdraagt in succes mogen ze allebei de credits hebben..
2 -1
Bjorn
Overmars zal hem ook niet snel afvallen, hij heeft 'm zelf gehaald tot twee keer toe.

Ik heb genoten van vCL wedstrijden, gewoon prima gedaan van Erik met de spelers. CL campagne gaat tot nu toe ook heerlijk en in de eredivsie zijn we stabiel. Weinig reden tot klagen.
8 -1
Ozymandias
Toen Ten Hag bij Go Ahead Eagles aan de slag ging was Overmars toch al technisch directeur bij Ajax?
0 0
Bjorn
Ten Hag werd in april 2012 vastgelegd (dus gesprekken liepen al ver daarvoor) bij GAE en Overmars kwam bij Ajax in juni of juli binnen herinner ik me vaagjes. Denk dat hij 'm daar dus ook naar toe heeft gehaald.
0 0
jollie18
Erik verdiend idd complimenten hoe hij het nu doet gaat het gewoon goed. Alleen jammer van PSV uit.
13 -4
ambtenaar
Eens, weinig op aan te merken.
Alleen wisselt hij soms laat of niet.
1 -6
Dooye
Haha. Bij bosz was het nog erger met wissels in de laatste 3 min of zelfs blessure tijd. Allebei trouwens goede trainers voor Ajax gebleken al had psv maar mijn mening niet zo hoeven gaan als afgelopen x. Maar achteraf is altijd makkelijk lullen
8 0
ambtenaar
Met dit materiaal moet zou je gek zijn om het niet te doen.
1 -7
Gijsje
Na verkoop oud Ajaxacieden Malen,Bergwijn ,Dilriison en Rosario terughalen
1 -14
BrandjeXL
Gijsje toch
2 0
Aeter
Mooie woorden van Overmars.
7 -1
FrietvanPiet
Tweede seizoenhelft van 2018/2019 was op een paar wedstrijden na ook gewoon solide. Nu heeft hij een wat beter elftal en zien we attractief voetbal, vooral Europees, Erik is ook veel beter geworden met de media en heeft een sterkere uitstraling. Prima trainer voor Ajax.
8 -2
davidsglory
Hij doet het goed. Van een Ajax trainer verwacht ik meesterlijke zetten, zoals van Gaal met de keepers Cilissen - Krul. Ben benieuwd of Erik ons op die manier ook gaat verrassen. De eerste gewaagde en goede zet was Tadic in de spits. Ook goed dat hij daar niet aan vast blijft houden. Mijn grootste zorg is de as van het veld. Frenkie had tegen Benfica 30 meter verder naar voren moeten spelen.
1 -3
Finidi en Nwanko
Volkomen zinloos om verwachtingen te hebben die je ook van Van Gaal hebt. Niets ten nadele van Ten Hag. Van Gaal is van een buiten categorie.
0 -1
Good Luck
Kijk Bayern München - Ajax 2018 nog eens terug!
1 0
Finidi en Nwanko
????
0 0