Van de Beek terug in volledige training

JesseTH, 09-07-2018 om 18:00, 19230 views, Ajax | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Donny van de Beek heeft maandag voor de eerste keer weer volledig meegetraind met de spelersselectie van Ajax, zo valt te concluderen uit een video van Ajax TV. Eerder deed de middenvelder al mee met loopoefeningen op het veld, maar nu hoeft Van de Beek niets meer aan hem voorbij te laten gaan.

Naast de blonde middenvelder deed ook Frenkie de Jong weer 'gewoon' volledig mee met de groepstraining. De wedstrijd tegen Sturm Graz wacht op 25 juli, over ruim twee weken. In aanloop naar die ontmoeting sloot ook Hakim Ziyech maandag aan na vakantie.

Met de rentree van het drietal middenvelders krijgt Erik ten Hag weer een ruimere keuze in het formeren van zijn middenveld. Tijdens de oefenwedstrijd gespeeld tegen Steaua Boekarest, trad de oefenmeester aan met een middenveld bestaand uit Carel Eiting, Noussair Mazraoui en Zakaria Labyad.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
gi0vanni
Mooi zo, met Ziyech, van der Beek en F. de Jong terug in training kunnen ze een aardig middenveld opstellen over 2 weken.
1 0
gras
De stille kracht.
0 0
ThijsHannewijk
Dit wordt een topseizoen
0 0
GvanAchteren
Mocht Ziyech blijven, wat ik overigens niet verwacht, dan alleen in een 3-4-3 . Blind blijft op 6 en schuift waar nodig een linie terug. Ziyech op 10 ipv Tadic en Tadic links voor.. Onana--Ligt Wober Nico-Blind-Donny Frenkie-Ziyech-Neres Dolberg Tadic.
0 0
Dennis1964
Nee Ziyech blijft niet maar hij kan wel een belangrijke rol spelen in de kwalificatie voor Europees voetbal.
3 0
trainer
3-4-3
onana
nico - ligt - Veltman (aankoop)
(aankoop blind)
zyech - beek - de jong
tadic - dolberg - neres

dus magallan en blind halen en zyech houden.
0 -1
GvanAchteren
Ik vind Ziyech een prima speler en van mij mag hij blijven. Maar soms denk ik toch dat we misschien beter af zouden zijn zonder hem. Hij belemmert in mijn ogen het snelle combinatie spel tikkie takkie wat we zo graag van Ajax zien en dat nodig is tegen de vele tegenstanders die de bus parkeren. Dit omdat hij teveel gefocust is op de splitsende eindpass in plaats van de combinatie te zoeken en als hij dat wel doet lijdt hij veel balverlies.
0 0
Superjood410
Mocht ziyech blijven zou ik toch overwegen om Neres te laten banken en Hakim hangend op rechts te laten spelen. Neres scoort wel veel (alleen in de eredivisie), maar echt een man voorbij komen doet die weinig.
2 -17
Web
Leg mij nou eens uit, waarom Neres banken voor Ziyech, ben heel benieuwd.
0 0
RaynoFischer
Neres op de bank?!, 't gaat geloof ik niet helemaal goed met jou....
2 -2
Dennisjez
Haha precies dit!
0 -1
Ajaxbrl
Ziyech rechtsbuiten werkt niet bij Ajax.. Neres op de bank!?..
0 -1
koreem
Man man man, met diezelfde argumentatie moet je Ziyech ook niet op een buiten zetten, die komt namelijk ook geen man voorbij. Neres laten banken is kapitaal vernietiging.
0 -1
Saanchez
Vraagje: heb jij ooit een wedstrijd van Ajax gezien?
5 -1
afcas
smaakten de pillen.
3 -2
mistermiyagi
Over het verhaal van Litmanen kan ik kort zijn:

Waarom zal hij niet komen, hij flateert zichzelf hiermee door dit breed uitgemeten te gaan roepen.

Ajax heeft het geld (10 miljoen) en riante tekenbonus doet Ajax ook niet moeilijk over.

Stel het komt niet rond, moet Blind dan zeggen ik had financiële betere opties?
Als Ras Ajacied?

1. Blind komt gewoon.
0 -1
Ajax#1900
Klopt. Iedereen kan aan z'n water aanvoelen dat het de komende twee week rond komt. Dan kan hij even z'n zogenaamde gelijk halen. Zo voorspelbaar. Dit gaat iedere transferperiode zo.
1 0
L1tman3n
Haha :) ok man! Hebben de illuminati er ook nog iets mee te maken?
Ik deel gewoon mijn vreugde met jullie over het goede nieuws wat ik heb gehoord. Meer niet.
0 0
AjaxPassion
En, is het al rond? ; )
0 0
Koekepeer
Dat is niet echt kort.
1 -2
FlyingDutchMan
Manchester United moet meewerken, met die idioot van een Mourinho weet je het nooit.. Zag al bedragen van tussen de 12 en 17 miljoen wat Man U zou vragen voor Blind..
0 0
mistermiyagi
Geef wat ze willen, maar vraag dan ook een dikke bonus voor Frenkie, Dolberg, de Ligt, Onana ect bij een transfer naar Man Utd
0 0
Ajaxbrl
Goed nieuws , Nu Daley nog halen en het elftal staat straks als een huis.
1 0
Ajaxbrl
(Mits we ons niet aan gaan passen aan clubs als Heerenveen).
0 0
Mikes
Ik denk dat Blind wel gaat komen en Ziyech vertrekt, wat is dan jullie favoriete 433 opstelling (ik denk dat Ten Hag in basis altijd met 433 begint)
Labyad-------Dolberg-------Neres
-------------------Tadic------------------
----------Donny------Frenkie---------
Nico-----Blind----De Ligt---Kristensen
----------------Onana-------------------

Hierbij moet er niet gelet worden op de middenvelders met punt naar voren of achteren, is niet relevant, want je middenveld moet gewoon dynamisch zijn.

Of optie 2:
Tadic----------Dolberg---------Neres
----------Frenkie--------Donny----------
-------------------Blind----------------------
Nico----Wober---de Ligt---Kristensen
------------------Onana---------------------

Welke optie vinden jullie beter?? Of hebben jullie nog andere opties?
4 0
GvanAchteren
Blind is voor mij de missing link op 6. Dus optie 2. Als LCV vind ik hem niet de sterkste optie die we hebben. Ik zou dat achter de hand houden voor noodgevallen. Dan nog liever als links back. Ik zie voorlopig ook meer potentie in Mazraoui dan in Kristensen. Tadic zou ik op 10 zetten., waardoor op papier het misschien eerder 4-4-2 zou moeten heten, maar what's in a name als het maar dynamisch is. Zolang Ziyech er nog is hebben we verder een luxe probleem maar dat zal zichzelf wel oplossen omdat wsch niet iedereen fit zal zijn. Ik verwacht dat hij uiteindelijk toch zal vertrekken en dat dan alsnog geprobeerd gaat worden om Magellan erbij te halen. Hoewel ik ook twijfel omdat het er naar uitziet dat de ontwikkeling van Schuurs wel eens heel snel zou kunnen gaan. In dat geval zou er misschien beter een talent als CV voor Jong erbij gehaald kunnen worden.
1 0
afcasven1995
Optie 2 voor mij. Blind is in mijn ogen de perfecte ‘6’. En wil heel graag Frenkie aanvallend op het middenveld zien. Denk ook dat Dolberg heel veel profijt kan hebben van Tadic op links, die heeft echt een heerlijke voorzet.

Alleen rechtsback is voor mij nog een vraagteken, ben (nog) niet kapot van Kristensen, ik zou Mazraoui de kans geven om zich op die positie te bewijzen.
1 -1
NoPants
Huntelaar heeft baat bij die voorzet van tadic. Het seizoen dal dolberg top presteerde hadden we traore op rechts en younes op links, die weten nog niet hoe ze voorzet spellen.

Dolberg deed het goed met traore naast zich (de wedstrijden zonder traore was dolberg altijd minder), omdat dat een bliksemafleider was. Ik denk dat tadic dat ook gaat zijn, en dat dolberg daarvan profijt heeft. Maar niet van de voorzet.
0 0
Mikes
Ik denk dat Dolberg ook absoluut profijt gaat hebben van de voorzet van Tadic.
1 0
Mikes
Ik ben zelf ook voor optie 2. Ik begrijp je mening over Kristensen, echter weet ik dat wat hij liet zien afgelopen wedstrijden niet zijn gebruikelijke niveau is. Ik schrijf wel scoutibgrapporten over Scandinavische talenten dus ken hem al wat langer. Zijn niveau ligt echt wel hoger dan hij heeft laten zien (Dit kon je al een beetje beginnen te zien tegen Steau, waar hij een goede wedstrijd speelde).
3 0
Eredivisionist
Mocht Blind daadwerkelijk tekenen bij Ajax dan is hij een absolute meerwaarde voor de ploeg. Hij is als verdedigende middenvelder en linkercentrale verdediger zeer goed bruikbaar. Verwacht wel dat hij een kleine aanloop nodig heeft omdat hij de nodige wedstrijdritme mist. Ten Hag zou dan echt een selectie krijgen waarin alle posities dubbel bezet zijn met behoorlijk wat kwaliteit en potentie. Het is vooral alleen de vraag hoe ten Hag zijn spelers tevreden gaat houden. Ze willen allemaal spelen maar je kunt er maar 11 opstellen. Wat dat betreft is Europees voetbal een absolute must. Daarbij zou ik het mooi vinden als Ten Hag een beetje gaat rouleren. Gewoon om iedereen fris en goed gemutst te houden.
0 0
AlexIbarra
Mooi, hoe meer concurrentie hoe beter.
Op zich niet erg dat Frenkie en Donny een achterstandje hebben, dan kan Ziyech in de vCL nog even in de etalage (mits in topvorm).

Het zou wel fijn zijn als Blind er meteen staat, zodat we niet spelen met een vermoeide Schöne of onervaren Eiting op 6. Alleen rechtsback hebben we dan nog een zwakke schakel, maar we moeten een leeggekocht Sturm Graz toch onze wil op kunnen leggen?
1 0
X-RaY
Frenkie en Donny terug op het veld klinkt als muziek in de oren.
4 0
Toekomst1900
Sfeer zit er in ieder geval erg goed in! Basis van succes!
1 0
L1tman3n
Blind is binnen!! Heb ik gehoord van een vriend die iemand kent die het echt kan weten!

Klinkt heel vaag, maar ik weet dat het klopt.
3 0
jollie18
Blind is idd akkoord met Ajax nu beiden clubs nog:-). Nee ik hoop dat je gelijk hebt beter als Magallan
1 0
CruyffFootball
Er was hier in December iemand die zeker wist dat Bosz terugkwam, hij had dat uit betrouwbare bron vernomen.
1 0
L1tman3n
Dat was ik niet in ieder geval.
0 0
L1tman3n
Dat was ik niet in ieder geval.
0 0
Jaridebeste
Ik wil je graag geloven....we wachten het af...
0 0
EricAjax1
verduidelijk het eens als je wilt?
0 0
L1tman3n
Kan er gewoon niet veel over zeggen; want dan hoor ik natuurlijk nooit meer wat... Maar via iemand die mensen kent die heel dicht bij het vuur zitten gehoord dat het rond is.
Ik hoor ook heel vaak niks, omdat ik die mensen dus niet zelf ken en die vriend van mij ook niet altijd het nieuws te horen krijgt. Anyway, nu dus wel. Duidelijker kan ik het helaas niet maken. Ben wel fucking blij!
0 0
EricAjax1
duidelijk genoeg, dank je! Zou heel mooi zijn in ieder geval
0 0
Suarez16_
Stel jij hebt een vriend die Danny Blind goed kent of bijvoorbeeld iemand kent die bij Ajax werkt. Danny Blind of de vriend van je vriend zegt dat Daley zo goed als 99 procent van Ajax is. Die vriend zegt dit tegen jou omdat je Ajaxfan bent. Ik maak zoiets op uit het verhaal van Litmanen.
0 0
Ajax#1900
Fijne vriend ben je dan door vertrouwelijke info even door te spelen. Ik denk ook dat Blind uiteindelijk komt maar niet doordat iemand hier even een account aanmaakt om ons te vertellen dat het rond is. We weten al dat Blind en Ajax er wel uit zijn en die 12 mln die Utd zou willen hebben is het probleem ook niet voor Ajax.
0 0
L1tman3n
Dit dus
1 0
3*stars*3
Mike Verweij?
0 0
L1tman3n
Nee, kan niet zeggen wie. Maar geloof me maar! Of geloof me niet en wacht tot Mike verweij het meldt :)
0 0
3*stars*3
Yup, ik wacht gewoon.
0 0
X-RaY
Klinkt erg vaag inderdaad. Vooruit voor deze keer geloof ik je. Zoniet, dat je mag branden in de hel ;)
0 0
NouridolbergNeres34
Lekker hoor, hopelijk Kunnen ze beginnen tegen Sturm.
0 0
AFCA-B93
Hoop zo erg dat Sinkgraven nu fit blijft. Zie nog steeds een goede kans voor hem op linksback. Misschien zelfs op 6 ook. Door z’n periode linksachter is hij echt een stuk feller op de bal geworden, zou zomaar een stofzuigertje kunnen worden op 6
5 0
X-RaY
Eens. Voetballend veel beter dan Nico.
3 0
Radikaal
Voorlopig staat Tagliafico daar nog op links, en voor zes hebben we nog een paar opties
0 -1
GrandMasterFlex
Waar is Azor Matusiwa gebleven? Die vind ik namelijk echt potentieel Ajax 1 materiaal.
2 -3
3*stars*3
Geblesseerd? Hij deed volgens mij ook niet mee tegen Nordsjeland.
imo is het ook een type die we goed kunnen gebruiken.
Zo'n speler hebben we niet in het 1e rondlopen en Ten Hag leek vorig seizoen ook onder de indruk.
0 0
GrandMasterFlex
Mmmm balen zeg. Even gegoogled en geen nieuws niks. Geen idee hoe het ervoor staat met zin herstel/voorbereiding
0 0
fc Barcelona_ke
Vraag ik me ook af.. fantastische stofzuiger....
0 -1
GrandMasterFlex
Zeker en daarnaast in staat om naar voren te spelen en aanvallend mee te doen. Kante van Ajax.
0 0
BillSplate
Siem is nog steeds zo onwennig aan de bal. Hij zal zich af en toe echt rot lachen. Dat hij profvoetballer bij Ajax is geworden en miljoen geld heeft verdiend. Wat een matige speler.
1 -4
Suarez16_
Mooi dat Donny, Frenkie en Daley weer op het veld staan. Toch 3 spelers die je er graag bij hebt. Een Daley als 12de man kan best nog wel is het verschil maken tijdens de voorrondes bij blessures en schorsingen.
1 0
CruyffFootball
Sinkgraven hoort gewoon de linksback te worden.
Althans, wanneer je je team offensief wil laten spelen.
2 -1
Radikaal
En Tagliafico op de bank? Dat gaat voorlopig niet gebeuren, en terecht.
0 -2
Ajax#1900
Is offensief ook prima. Het ziet er wat minder elegant uit maar hij heeft wel drang naar voren en kan een goede voorzet geven. In de eerste 15 wedstrijden ook 3 assists en een goal.
0 -1
Web
Fijn, straks Tadic en Blind er nog bij.
8 -1
Jaridebeste
Mooi zo!
5 0
afcasven1995
Nog 2 weken, moet goedkomen met Donny en Frenkie.
5 -1
falonso
Goed nieuws! Niet te veel risico’s nemen met die jongens, we hebben ze het hele seizoen nodig. Maar je zou zeggen dat, als ze gewoon mee kunnen blijven doen en geen terugslag hebben, ze tegen Sturm Graz wel mee kunnen doen toch? Desnoods beide een helft. Ziyech weer terug, Schöne die straks aansluit en we hebben weer ruim voldoende middenvelders voor dat duel. Labyad kan natuurlijk ook nog, dan kan Tadic het heenduel overslaan om te zorgen dat hij volledig fit is voor de return.
1 0
Djabber
Nondeju die de Ligt wordt er ook niet smaller op. Wat 'n beest is dat. Ook mooi om te zien dat Onana boos wordt als er een bal langs gaat in 'n oefenpotje, fanatiekeling!
9 0